Януарски бебета - тема 3

• 19 405
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Хоуп, кръстихме я Никол.  Роди се на Богородица, а научихме за нея на Никулден. ❤
Баткото беше на ясла 4 дни и от събота е със сополи и кашлица…

# 601
Само 4 дни...започва се 😭🙄😕
Какво му даваш сега?
Нормално ли роди ?

# 602
Дами,до къде стигнаха децата с приучаването на гърне? Беболина е до никъде,но поръчах гащи и ще пробвам до като е топло още!

# 603
Милият батко ☹️.

Сиси, до никъде не сме с гърнето само два успешни опита има.
Всяка сутрин го слагам, но има дни в които категорично отказва да седи и не го насилвам.
Иначе напоследък като се изака ми казва, но след а не преди това 😁

# 604
Следобед слагаме гащи бельо до никъде сме повечето пъти пишка в гащите и ме вика мама мамааа,притеснена,ходя след нея със стирката два пъти само сме уцелвали с гащи и пиш 😇 тренираме с една дума ,питам я,казва ата за ака ама след като е акала вече и като пръцка вика ата 😄взе да включва

# 605
Здравейте мами, върнахме се от почивката, изкарахме си супер. На децата много им хареса, бяха много впечатлени от всичко. Возеха се на самолет, на трамвай, на автобус (до сега не бяхме ги качвали в градски транспорт) и много се кефеха. Даже на такси, понеже не са в дет.седалки, направо полудяха от кеф. Стават, сядат, въртят се навсякъде, гледат, пипат всичко.... В ап. имаше биде (къщи няма), чак вътре влязаха. Чудя се аз, нещо много утихнаха тези деца, отивам да ги видя..и се чудя да се смея ли, да плача ли... едното влязло вътре и се залива с вода, а другото острани го полива... Много се забавляваха, а пък и как не, по цял ден навън...От умора от игри, по няколко пъти спяха на ден в количката. Разбира се когато си с деца, ходенето по музеи е невъзможно (поне с моите деца), но ние сме били и преди в Прага, така че сега само разходки из града, по детски площадки, в зоологическата... Сядаме на заведение когато спят, ако не...на бързо пием кафета, докато децата пият фреш..... и така стигнахме етапа, щом децата са щастливи, значи почивката е супер Simple Smile)) Така ще е вече, докато не пораснат. В самолета, девойката спа и на отиване и навръщане, но младежа....на отиване изпадна в еуфория, скача, щипа стюардесите, но на връщане много плака, изпадна в някакво състояние, половин час пищи, реве, не можем да го успокоим, вдигнахме самолета на главата си. Накрая от преумора от рев заспа, та всички пътници си отдъхнаха.
С гърнето и ние сме до никъде, но съм решила сега са ги пробвам отново, вероятно с преходни гащи (запасила съм се с 15 чифта), преди да е свършило лятото, но не съм много оптимистична. Каквото стане.

# 606
  • София
Мими, естествено да. Давам калциев глюконат, витамин ц, правя инхалациис физиологичен разтвор и Тантум верде.
Акаше и пишкаше всяка сутрин на гърне до май месец, когато направи остър ларингит и от тогава не иска дори да сяда на него.

# 607
Беболина си носи гърнето обикновено след като е свършена работата! Не казва,но се крие обикновено някъде и идва после с гърнето.  Преди няколко седмици беше болна и трябваше да взема урина за изследване. Стиска се в продължение на 4 часа и така и не успях. В гърнето обикновено седи да гледа детски 😜 . Затова съм решила да я принудя с обикновени гащички . Мисля си,че като й стане мокро и неприятно сама ще усети какво трябва да прави!

# 608
И аз така мисля като Сиси,прескачам седенето на гърне направо гащи и да се сеща сама 😄

Втори ден на плаж чудо,още преди да влезем на пясъка явно усети взе да ме дърпа на обратно,баща й я носи,бяхме с приятели с дете малко помрънка не мога да кажа че рева 🥳🥳🥳но пак иска на чисто сакън да не й попадне пясък някъде 😄😄😄
Че и на шезлонг днес мадамата 😄😄😄
Друго се плиска,цапа се, скача в басейна идва на шезлонга цапа мойта тя се дърпа 😄😄😄
Но пак имаме напредък ♥️

# 609
Честито на родилата мама. Blush

Моето от април е без памперс изцяло. Понякога се напишка, но не е рядко веднъж два на ден. Казва показва носи гърнето. Бързо се научи покрай каката сядат заедно в банята пишкат акат Grinning
Каката е вкъщи яслата не работи скачат заедно върху спалнята в момента.
Ние за втори път бяхме на море обожава пясъка морето особенно детския басейн. Бяхме в хотел с топъл басейн киснеха през повечето време в басейна.
Всеки ден проговаря още повече вечер сяда на масата и иска яйца да яде.
Любимото и е твърдо сварено яйце и всеки ден си го търси. Обича също плодове много плодове  стои под асмите къса и яде директно от асмите.

# 610
Вече сигурно ставам досадна но да дам отчет трети ден на плажа (този път на Градина )😇😇
Стоя в по-малкия басейн права😄(поливаше с кофичките, с играчките,с лопатката хвърляше изливаше вода навсякъде 😄) седна два пъти,намокри памперса не искаше да е по голо дупе ...😄с малки крачки напредваме 🥳♥️🌞

# 611
Рей , тя вече бебка порастна докато се включа, но Честито! Прекрасна новина!

Баткото как приема дамата за сега?
С тези ясли е тези сополи голям ужас.

Нашата баба утре идва на гости уж да помага с малкия покрай сватбата и задачките, ама защо ли си мисля, че сама ще си го гледам , докато върша всичко останало 🙄

# 612
Ха ха, Поли, много е вероятно да стане така.
Моята свекърва, когато уж ще помага за Тони (случва се веднъж на 4 месеца), се оказва че освен сама  си го гледам, си върша и задачите, а докато почивам обслужвам и нея 😁 (дори вода не си сипва сама)

# 613
То така двойна работа две деца -малкото и свеки ...😕

# 614
Рей, честита принцеса! Да ви е жива и здрава, да расте щастлива и обичана!

Аааа, как така двойна работа ще създават бабите...
Моята свеки идва за 4,5 дни всеки месец или през месец, но носи храна или тя готви, извежда детето в парка. 😁 Ако ще ми създава двойна работа по - добре да не идва. Вярно, че малкият плаче, когато ние не излизаме с него, но му минава след 5 минути. Само веднъж се беше скъсал от рев и не мина разходката без нас, но тогава не бяхме в София, в нашия парк и явно това беше причината.

Общи условия

Активация на акаунт