Отделяне от вкъщи?

• 7 052
  • 270
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Браво, Деси, преценила си мненията трезво и си взела твоето си решение! Пожелавам ти успех!

# 256
Аз бих се замислила какво говори за някого това, че ме кани да живеем заедно баш преди да замине за чужбина с произтичащите от това битови и емоционални последици, и какво щеше да значи за теб да отидеш да живееш с любимия, а той да стегне куфара за 4 месеца след 2 връзка.

Разум и късмет ти желая!

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 13:28 от TeoYo

# 257
Аз бих се замислила какво говори за някого това, че ме кани да живеем заедно баш преди да замине за чужбина с произтичащите от това битови и емоционални последици, и какво щеше да значи за теб да отидеш да живееш с любимия, а той да стегне куфара за 4 месеца след 2 връзка.

Разум и късмет ти желая!

Това за чужбина дойде след като вече се бяхме събрали. Още отначало ми беше споменал, че има такава възможност да отиде,защото е ходил вече веднъж и знае какво ще изкара там и какво тук и е преценил, че ще е по-добре да е там за малко, но поне ще спести пари, докато тук работи за няма и 1000лв. Във всяко едно нещо ли трябва да се съмнявам? Той ако ще заминава, ще е Май месец чак.

# 258
Въпросът не е дали да се ходи в чужбина, а защо каниш някого за съвместен живот, ако ще заминаваш.... и какъв съвместен живот ще е това.
Не е за съмнение, а за критично мислене върху постъпките на мъж, с когото искаш да живееш живота си. Не те съдя, голямо момиче си, имаш си глава. Всичко хубаво!

# 259

Не е за съмнение, а за критично мислене върху постъпките на мъж, с когото искаш да живееш живота си.
Постъпките му не ми изглеждат мъжки, но пък и той реално не е никакъв мъж още, само на 20. Добре е решило момичето да поизчака.

# 260
  • София
И какво толкова, ако живеят заедно и замине за малко? Той да не й е животоподдържащ апарат?

Нали щеше да й е голяма тежест с мръсните си гащи и чорапи, да я изпозва за прислуга и за лесен и удобен секс? Сега пък я зарязвал сама в общото жилище. Е нали големият зор беше да поживее сама преди "големите мъки" на съвместния живот? Нема угодия.

Авторката така и така вече реши друго, а младежа тепърва ще го преценява и той ще се доказва. Май наистина по-добре да се заключи темата.

# 261
И какво толкова, ако живеят заедно и замине за малко? Той да не й е животоподдържащ апарат?

Нали щеше да й е голяма тежест с мръсните си гащи и чорапи, да я изпозва за прислуга и за лесен и удобен секс? Сега пък я зарязвал сама в общото жилище. Е нали големият зор беше да поживее сама преди "големите мъки" на съвместния живот? Нема угодия.

Авторката така и така вече реши друго, а младежа тепърва ще го преценява и той ще се доказва. Май наистина по-добре да се заключи темата.

Ако трябва да сме точни, даже не ме зарязва😃 просто аз го подкрепям и заставам зад него и това негово решение да замине, щом така е преценил, значи така ги усеща нещата и ще му е по-добре, аз какво трябва да направя? Да го оставя или да му се цупя, че е взел такова решение? По-скоро предпочитам да преминем през това изпитание заедно.

# 262
Някаква много странна логика имаш, Лъвица. На 20 съм, имам едно провалено съжителство зад гърба си, ходя с някого два месеца, каня го да живеем заедно и  после заминавам в чужбина....
Еми добре, щом не виждаш нищо проблемно в това - хората сме различни.

# 263
Някаква много странна логика имаш, Лъвица. На 20 съм, имам едно провалено съжителство зад гърба си, ходя с някого два месеца, каня го да живеем заедно и  после заминавам в чужбина....
Еми добре, щом не виждаш нищо проблемно в това - хората сме различни.

Чакай малко, аз нямам провалено съжителство? Да, имах 2 годишна мъчителна връзка, но не и провалено съжителство? С това момче(бившия ми) не сме живяли заедно?

# 264
За него говоря, беше споменала, че е живял с друго момиче преди това, не ли? Извини ме, ако бъркам.

# 265
За него говоря, беше споменала, че е живял с друго момиче преди това, не ли? Извини ме, ако бъркам.

Извинявам се, не съм те разбрала.
Да, има, но се е получило заради момичето така, не е бил в него проблема. След като е заминал, тя коренно си променя отношението и спира всякакъв контакт с него,след това се разбира, че има друг.
Не знаех, че трябвя да изпадам в такива подробности.

# 266
  • София
На мен Деси ми звучи зряло и уравновесено. Изчете 18 страници разправии и дивотии, прецени информацията разумно и коригира решението си. Не изглежда влюбена-загубена готова на всичко за приятеля си, напротив, говори спокойно, не е изпаднала в драми заради евентуално негово заминаване и следващата от това физическа раздяла за известно време. Струва ми се водена повече от желание за развитие и самостоятелност, отколкото от пеперуди в стомаха.На мен тя ми вдъхва доверие, че може да се справи, а ако не се справи, че ще се поучи от опита.

# 267
desinka2017, добре си го решила! Особено с оглед на факта, че момчето ще заминава за няколко месеца в чужбина. Тъкмо ти ще имаш възможност да си изградиш собствени навици в квартирата и после ще можете да се напасвате, като знаете какво е важно за всеки от вас в ежедневието. Simple Smile
Успех в търсенето на подходяща квартира значи!

# 268
  • Down south
Daylily, Кой всъщност знае какво може да му поднесе дъщеря му или сина му? Хубаво е, че си убедена, че твоята не би заживяла с никого прибързано, но знае ли човек Simple Smile Изненади всякакви. Може дори да не е в насока гадже и общ дом.
Така е. Донякъде. В случая акцента в моят пост беше на двумесечното познанството и моята  реакция.

# 269
Десинка, заслужаваш уважение за проявения характер. Успех ти желая от сърце.

Общи условия

Активация на акаунт