Тест за овулация - въпроси / тема 12 /

• 36 362
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Различно. От както правим опити за бебе много се измени, преди ми беше много точен. Януари ми е бил 32 дена, а февруари ме изненада с най-краткия - 24 дена. Затова този месец започнах от рано с тестовете за овулация - от 9 ден от цикъла, за да видя г/д кога ще ми е и дано видя положителен резултат.

Здравейте! От Януари си правя тестове за овулация, но не мога да я засеча. Както се вижда, на 21.01 е най-близкия до положителен резултат. А сега март тепърва ще предстои. Дано успея да я засеча, не разбирам каква е причината да нямам положителен резултат. И  в приложението навсякъде ми пише като резултат 0,никакви други стойности. Гледам, че на други от вас ви пише стойности от типа 0,32-0,58,въпреки че са отрицателни. Нещо не правя снимките правилно ли? Извинявам се за глупавия въпрос.

Колко дълъг ви е цикълът?
Здравейте, приложението не ви ги изчислява правилно защото ги снимате наобратно. Но така или иначе чертите не са достатъчно тъмни.

# 166
Имаше да, просто не знаех за приложението и не съм снимала.

Rosegirl96, благодаря за отговора. Ще знам вече.

А Януари това първия тест ли ви е бил, който сте показала? Има ли преди това?

# 167
Щях да започна от вчера с тестовете, но не успях. Този е от днес.МЦ ми е с продължителност от 28 до 32-33 дни. Струва ми се, че е прекалено наситен за 10ти ден. За пръв път правя подобни тестове. Спазих условията без течности и тоалетна няколко часа преди тестването.

# 168
Щях да започна от вчера с тестовете, но не успях. Този е от днес.МЦ ми е с продължителност от 28 до 32-33 дни. Струва ми се, че е прекалено наситен за 10ти ден. За пръв път правя подобни тестове. Спазих условията без течности и тоалетна няколко часа преди тестването.

Аз мисля, че си е добре. Ако този месец цикълът ви е 28 дни, ако приемем, че овулацията ви е на 14 ден, то положителен тест ще имате на 12-13 ден. Сега е 10 ден, тоест има още два дни да се насити достатъчно. Това, разбира се, е най-общо казано и не знаем във вашия случай дали точно така ще стане, може и по-късно, или по-рано да имате положителен тест, следователно по-дълъг или по-къс цикъл този месец.

# 169
Здравейте
Нормално ли е вече 5 ден тестовете за овулация да ми показват положителен резултат с две наситени чертички

# 170
Ако наистина са положителни, аз не мисля, че е нормално. На вас не трябваше ли да ви идва тези дни?

# 171
Ако наистина са положителни, аз не мисля, че е нормално. На вас не трябваше ли да ви идва тези дни?

Ами да днес трябваше да ми дойде но не дойде

# 172
Здравейте, как ви се струват тези резултати от тестовете? Начало на МЦ 04.03. На 10.03 бях на преглед и гинеколожката видя фоликул 14 мм. Каза, че скоро ще настъпи овулация, а резултатите не потвърждава думите й ...

# 173
Няма положителен тест, колко дни ви е цикълът попринцип?

# 174
Няма положителен тест, колко дни ви е цикълът попринцип?

28-30 дни

# 175
Ако приемем, че овулацията ви е 14 дни преди менструация, то тя трябва да се пада на 18-20 този месец и имате още време за положителен тест.

# 176
Здравейте, имам една питанка. Вторият тест е от вчера, а третият от днес.този от вчера е положителен ли е? Бебе правихме вчера и днес. Надявам се не е проблем, че не сме почнали от по-рано? И ще имаме шансове този месец.

# 177
На мен ми изглежда, че още малко може. Споделете колко ви е дълъг цикълът и на кои дни са правени тестовете.

# 178
Тестовете са на 15,16 и 17 ден. Цикъла ми е малко шантав. Варира 24-30 дни.

# 179
Не мисля, че сте изпуснали. Продължете с тестовете още няколко дни, докато започнат да изсветляват и така ще може да прецените по-добре. Може наистина вчера да е бил положителен, а може и утре да стане.

Общи условия

Активация на акаунт