Тест за овулация - въпроси / тема 12 /

• 36 384
  • 736
  •   2
Отговори
# 240
Ами това е ако лутеалната фаза ви е 14 дни. Но не на всички жени е толкова. Може да ви е 12 или 16 например. Но 12 дни след овулацията е възможно да отчете вече тест. Но най-добре наистина изчакайте 34-35 ден.

# 241
Има ли смисъл да продължавам с тестовете? Или да почвам да си броя дните за другия тест Flowers Four Leaf Clover

# 242
Няма смисъл, тестове се правят, докато започне да избледнява, а вашата избледнява.

# 243
Има ли смисъл да продължавам с тестовете? Или да почвам да си броя дните за другия тест Flowers Four Leaf Clover

Еха, какви тестчета като по учебник! Heart Eyes Според мен започвайте с обратното броене. Blush

# 244
Здравейте при предполагаема овулация на 19.03 дали може да се види нещо при преглед? Утре имам записан час при гинеколог и се чудя дали да не го отменя ..

# 245
Може да се потвърди само миналата овулация - да се види жълто тяло, течност и т.н.

# 246
А при овулация на 15.03  или 16.03 кога най-рано мога да направя тест за бременност у дома?Следващия понеделник?

# 247
А при овулация на 15.03  или 16.03 кога най-рано мога да направя тест за бременност у дома?Следващия понеделник?

Аз лично не издържам и започвам да си правя от евтините тест лентички от 9-тия ден след овулацията, което не ти препоръчвам ако имаш повече търпение. Доколкото съм се ориентирала, на 13/14-ти ден след овулация домашните тестове следва да показват вече коректно дали има нещо.

# 248
Да се допитам и аз. Днес ми е 10ти ден от МЦ, О усещам между 12 и 15 ден, та е добре да почна днес тестването, нали? Второ, когато усещам болка в яйчника - тогава де факто Я се откъсва и в рамките на 24 ч. става оплождане, ако някой я чака?

# 249
Да се допитам и аз. Днес ми е 10ти ден от МЦ, О усещам между 12 и 15 ден, та е добре да почна днес тестването, нали? Второ, когато усещам болка в яйчника - тогава де факто Я се откъсва и в рамките на 24 ч. става оплождане, ако някой я чака?

Да, и аз 10-11 ден започвам с тестовете..
За болките не съм много наясно, тъй като при мен са 2-5 дни продулжителност и не знам как да ги тълкувам. Има моменти, в които рязко ме стяга от едната страна с краткотрайна остра болка и после продължават някакви леки болки ту от ляво, ту дясно.. Много са ми объркани тези болки и някак си не мога да ги хвана и да гадая по тях..
Някой по наясно трябва да разясни, въпреки че е малко относително, защото при всяка е различно...
Януари правих тестове, бях хванала нещо като пик на 14ти ден, работихме на 12,14,15 ден но уви... Миналия месец си дадох почивка от тестове, и сега пак ги захващам..
Успех!

# 250
  • София

през февруари бях при АГ точно деня след като бяха приключили болките. При мен са за около 10-12 часа. На УЗ се видя вече започнал да се спуква фоликул. Та смятай го така болки ден 1 (+ положителен ову тест), ден 2 спукване ден 3 вече се срещат Я и войници.

# 251
Мен ме боли няколко часа, максимум през целия ден. За пример - когато забременявах, секс само в навечерието на деня с болките.

# 252
  • London
Здравейте, момичета ❤

Аз май днес получих положителен тест за О.
Ще тествам и утре, да видя дали ще се насити още чертичката или ще започне да избледнява. Днес е 14ти ден от цикъла, който е дълъг средно 29-30 дни.
Какво мислите вие ? Първия е от вчера, втория от днес.

# 253
Положителен е 🙂

# 254
На 9ти март имах положителен тест за овулация. За сега все още не ми е дошъл цикъла, а трябваше във вторник. Смятам да изчакам до събота и да направя тест за Б, ако все още не е дошъл Blush

Общи условия

Активация на акаунт