Тест за овулация - въпроси / тема 12 /

• 36 393
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Охх, пак съм аз.
Скрит текст:
Явно и този месец ще ми е по-дълъг цикъла. Това е най-наситената черта откакто съм започнала тестовете. Дори приложението се "сбърка" и показа стойност 0.77, а съм вече 17ти ден от МЦ.
Имам лентичка и за утре, но сигурно в понеделник ще купувам още.
Мислите ли, че е на път към положителен?
Вместо всеки ден тестове - прави през ден секс. Хем по-приятно, хем има някакъв смисъл.

# 226
Охх, пак съм аз.
Скрит текст:
Явно и този месец ще ми е по-дълъг цикъла. Това е най-наситената черта откакто съм започнала тестовете. Дори приложението се "сбърка" и показа стойност 0.77, а съм вече 17ти ден от МЦ.
Имам лентичка и за утре, но сигурно в понеделник ще купувам още.
Мислите ли, че е на път към положителен?
Вместо всеки ден тестове - прави през ден секс. Хем по-приятно, хем има някакъв смисъл.
Правим си без значение от тестовете Grinning

Дано м. Март ни е късметлийски и цветната снимка от 22.02 да спомогне.

# 227
Дами прибвали ли сте го ? Какви са ви впечетленията? И как го ползвахте вие ?

# 228
Ох момичета пак съм аз . Дали вчера е бил пика и започва да спада или изобщо е нямало ОВ

# 229
Здравей. Нова съм в тестването, но от прочетеното дотук си правя извода, че най-добре е да продължиш до категорично отрицателен тест. И аз имах спад и покачване в наситеността на чертичките.
Ох момичета пак съм аз . Дали вчера е бил пика и започва да спада или изобщо е нямало ОВ

Мислите ли, че вече е положителен?

Ето го и сравнен с другите:

"Изтормозих" ММ с това всекидневно обичане, но с тези колебливи тестове ме гризе да не изпуснем момента..

# 230
Здравейте, това са тестовете ми от този месец. Мога ли да смятам за положителен теста от 16 ден от МЦ. Посъветвайте ме за опитите. Правили сме на 12, 15, 16 ден. Днес ми е 17 ден съответно и денят на самата овулция.

# 231
Не е лошо и днес да опитате. Едва ли сте изпуснали момента, даже според мен точно сега е!
Здравейте, това са тестовете ми от този месец. Мога ли да смятам за положителен теста от 16 ден от МЦ. Посъветвайте ме за опитите. Правили сме на 12, 15, 16 ден. Днес ми е 17 ден съответно и денят на самата овулция.

# 232
Здравей. Нова съм в тестването, но от прочетеното дотук си правя извода, че най-добре е да продължиш до категорично отрицателен тест. И аз имах спад и покачване в наситеността на чертичките.

Мислите ли, че вече е положителен?

Ето го и сравнен с другите:

"Изтормозих" ММ с това всекидневно обичане, но с тези колебливи тестове ме гризе да не изпуснем момента..

Аз бих казала, че е положителен. Възможно е и утре да е още по-наситена, но днес не изпускайте момента 😀 Успех, дано това да е вашият месец!

# 233
  • София
"Изтормозих" ММ с това всекидневно обичане...
Всекидневното обичане "изтормозва" и материала, не е ок да се прави всеки ден, през 2-3 дена е по-добре, все пак сперматозоидите живеят от 1 до няколко дни в женския организъм.
Скрит текст:
Днес или утре е самата О, т.е. последните 2 опита са достаъчни, което не пречи да се обичате и за кеф.

# 234
Аз не мисля, че за двойки, които нямат репродуктивни проблеми, е лошо да се прави секс всеки ден. Има и проучвания, според които въздържанието влошава подвижността и увеличава риска от увреждане на спермата. Не съм специалист, де, не мога да обясня много добре, но който се интересува, може да прочете 🙂 През три дни вече мисля, че може да се изпусне моментът, през ден е достатъчно.

# 235
  • София
Aз пък съм чела, че всекидневното спермоотделяне разрежда количеството и донякъде влошава качеството на сперматозоидите или поне на част от тях. За 2-3 дни, при липса на репродуктивен проблем, според мен няма пречка сперматозоидите да оцелеят "чакайки на позция" в женския организъм. Аз също не съм специалист. Това съм чела.

# 236
Да, и това съм чела 🙂 Може би е добре някъде в златната среда, нито много често, нито много рядко. Ако няма репродуктивни проблеми, все ще стане.

# 237
Ново 20! Grinning
Не очаквах, че може да е по-положителен от вчерашния. Flushed
Горе(21.03)
Долу(22.03)

Това означава ли, че О ще е на 20ти ден? Tired Face

П. С. Е*ати надценнката.. От ремедиум взех пакет Clear 5+1 за 8.90, а в нашата аптека (село:nerd:) е 10.10 Scream

# 238
Ново 20! Grinning
Горе(21.03)
Долу(22.03)

П. С. Е*ати надценнката.. От ремедиум взех пакет Clear 5+1 за 8.90, а в нашата аптека (село:nerd:) е 10.10 Scream

Хайде, честит положителен тест 😀 Чертичката трябва да е същата или даже по-тъмна, както е във вашия случай и вече няма съмнение. Овулацията трябва да настъпи между 24-36 часа след положителния тест попринцип. Успех!

# 239
За пръв път правя тестове за овулация и ми е някак развълнувано..
Ако О. е на 20-ти ден, то М би трябвало да (НЕ)дойде на 34-ти ден, нали така? Тоест чак на 35-тия ден се води закъснение..
Скрит текст:
Ново 20! Grinning
Горе(21.03)
Долу(22.03)

Хайде, честит положителен тест 😀 Чертичката трябва да е същата или даже по-тъмна, както е във вашия случай и вече няма съмнение. Овулацията трябва да настъпи между 24-36 часа след положителния тест попринцип. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт