Тест за овулация - въпроси / тема 12 /

• 37 064
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Аз бих продължила още няколко дни, пък кой знае. Дано да я хванете. Само да кажа, че е нормално по един цикъл в годината да няма овулация, та може и затова да е.

Права бяхте, днес е положителен. Направо не мога да повярвам. 😀 От 3 месеца за пръв път да я уцеля.

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 16:24 от veni1005

# 211
При нас отново не се получи... 😭
Най-тъмния ми тест беше на 3 март, като правихме опити на 2,3,4,6,7... и т. н но на 5ти,когато по приложение ми го дава като ден на овулация... Не... 😪
Цикълът ми е нередовен, но след мъртвото ми раждане м. ноември, ми е на 36,35,30, а този ми е на 29ти ден...
Може да не е имало О, а може и да има друг проблем... не знам 😪
Все по-трудно ми е да съм позитивна и да бъда спокойна...

Успех на всички, които се борят за своето чудо 🍀

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 14:52 от BellAaAa

# 212
Бела, много съжалявам за загубата ви, не мога да си представя как се чувствате. Може би е минало прекалено кратко време, лекарите не ви ли казаха да изчакате поне 6 месеца, за да се възстанови тялото ви? Пожелавам ви успех и дано следващия месец да я хванете!

# 213
Бела, много съжалявам за загубата ви, не мога да си представя как се чувствате. Може би е минало прекалено кратко време, лекарите не ви ли казаха да изчакате поне 6 месеца, за да се възстанови тялото ви? Пожелавам ви успех и дано следващия месец да я хванете!
Раждането беше нормално без разкъсвания дори - казаха ми 3 цикъла, като вече съм била поне 3 пъти на преглед, няма предпоставки да чакаме, физически и хормонално.
А с времето нещата не са по-леки.
Дано 🙏🍀

# 214
BellAaAa съжалявам за случилото се, но може хормоните все още да не са се възстановили и затова да не се получава. Желая ти скоро да видиш двете чертички и този път да е успешен и с щастлив финал!

# 215
Момичета според вас има ли шанс. Започнахме с опитите от 2 дена . От вчера започнах и дуфастон както ми е казал лекар. На въпроса не подтиска ли ОВ ,отговора беше -не .

# 216
Разбира се, че имате шанс. Според мен тестовете показват, че О предстои.
Момичета според вас има ли шанс. Започнахме с опитите от 2 дена . От вчера започнах и дуфастон както ми е казал лекар. На въпроса не подтиска ли ОВ ,отговора беше -не .

# 217

Според вас кога ще настъпи О ? Започнахме от днес с опитите.

# 218
Все още не показва пик ..

МС 28-30 дена, начало 04.03

# 219

И аз съм на същите дни. И аз нямам положителен тест още. Имаше спад, днес пак покачване.

# 220

Ако тестовете са на One step според мен този от 14ти или 15ти ден е положителен, поне при мен така изглеждат техните положителни съпоставени с друга марка (с ясно наситена втора черта).

# 221

Ако тестовете са на One step според мен този от 14ти или 15ти ден е положителен, поне при мен така изглеждат техните положителни съпоставени с друга марка (с ясно наситена втора черта).

One step са, да.

# 222

Според вас кога ще настъпи О ? Започнахме от днес с опитите.

Изглежда, че още малко му трябва, продължавайте с опитите 🙂

# 223
Охх, пак съм аз. Явно и този месец ще ми е по-дълъг цикъла. Това е най-наситената черта откакто съм започнала тестовете. Дори приложението се "сбърка" и показа стойност 0.77, а съм вече 17ти ден от МЦ.
Имам лентичка и за утре, но сигурно в понеделник ще купувам още.
Мислите ли, че е на път към положителен?

# 224
Охх, пак съм аз. Явно и този месец ще ми е по-дълъг цикъла. Това е най-наситената черта откакто съм започнала тестовете. Дори приложението се "сбърка" и показа стойност 0.77, а съм вече 17ти ден от МЦ.
Имам лентичка и за утре, но сигурно в понеделник ще купувам още.
Мислите ли, че е на път към положителен?

Ами така изглеждат скоро преди или след положителен, най-вероятно в следващите един-два дни би трябвало да стане положителен. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт