Тест за овулация - въпроси / тема 12 /

• 36 328
  • 736
  •   2
Отговори
# 390
  • София
Направете си един тест за бременност, там може да се крие истината защо теста за овулация ви е положителен Grin
Честно казано и аз бях чела нещо в тази насока ... В един фармацевтичен сайт пишеше,че тестовете за овулация понякога отразяват и хормона на бремеността ,докато тестовете за бременност отчитат само хормона на бремеността . Не ми се видя много нормално . Вие имате ли такава информация или лични наблюдения ? Благодаря 🌹

# 391
Нямам личен опит, но и аз съм чела такива неща. Колко е вярно обаче, не знам.

# 392
  • София
Аз лично не бих си правила тест за овулация 2 дни преди очакван цикъл ако вече съм засякла положителен такъв. Чела съм по форума че дава положителен, колко е вярно вие ще кажете

# 393
  • София
Аз лично не бих си правила тест за овулация 2 дни преди очакван цикъл ако вече съм засякла положителен такъв. Чела съм по форума че дава положителен, колко е вярно вие ще кажете
Ами направих тест за овулация защото този месец за първи път се сблъсквам с тях . Исках да имам един отрицателен за да видя как изглежда и за да имам “мостра” за другия месец . Благодаря ви много за положителните коментари Simple Smile

# 394
Тестовете се правят до овулация и един-два дни след нея, докато започнат да избледняват.
Изчакайте закъснение и направете тест за бременност и  ще се разбере дали е отчел бременност, или не.
Отрицателни са всички тестове, на които няма черта или тя е по-светла от контролната.

# 395
  • London
Аз си направих експеримент с такава лентичка за овулация, бременна в 5та седмица.
Ето го резултата :

# 396
Супер, дано и при ilceto се окаже това.

# 397
  • София
Аз си направих експеримент с такава лентичка за овулация, бременна в 5та седмица.
Ето го резултата :

Уау 😳🥰 Много положително е всичко Simple Smile Дано и при мен положението е такова ❤

# 398
Здравейте,момичета!
Преди време (горе на снимката) хванах овулацията с тестове Clear ovu и бях много доволна от точността и наситените ясни линии.Този месец взех Oview и нещо не разбирам...в 3те дни преди овулация ми показва ниски стойности,съвсем леко повишаване (при clear са ясни чертите и с двойно повишена стойност на следващия ден),а даже и спад днес в деня преди овулацията по принцип...Идеи?

# 399
Аз може би не разбирам добре какво питате?
Преди и след положителния тест е нормално да не е наситена чертата. Точно това се очаква.

# 400
Аз може би не разбирам добре какво питате?
Преди и след положителния тест е нормално да не е наситена чертата. Точно това се очаква.

Вижте последните 3 теста,за тях говоря.
Те не са положителни...чертата е бледа,не е еднаква,пък камо ли по-тъмна.Въпросът ми е как да разбирам такива ниски стойности и такова ниско повишение (в сравнение с горното тестване) пък и спад след тях (а утре трябва да е пик-овулация)?

# 401
Ясно, аз гледах горните 😅 Ами много зависи дали по едно и също време са правени, да ли сте се въздържали от тоалетна... Възможно е утре да е положителен, цикълът ви винаги с еднаква дължина ли е?

# 402

Здравейте, така изглеждат тестовете ми до момента този месец, бихте ли казали мнение, има ли тук + тест.

# 403
Колко дни ви е цикълът, по едно и също време на деня ли ги правите? Ако е 28 дни, бих приела за положителен този на 13 ден, защото след това доста избледняват.

# 404
Да, правя ги по едно и също време към 18:30, дължина на цикъл ми е трудно да кажа, 27-36 дни варира.

Общи условия

Активация на акаунт