Тест за овулация - въпроси / тема 12 /

• 36 353
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Ясно, аз гледах горните 😅 Ами много зависи дали по едно и също време са правени, да ли сте се въздържали от тоалетна... Възможно е утре да е положителен, цикълът ви винаги с еднаква дължина ли е?

По едно и също време,правя ги около обяд като стана.Цикълът е точен 32 дни,на 16 и 17 се повишават стойностите,а на 18 е овулацията по принцип...освен този месец да е била ранна.

# 406
Според вас кой е положителен-12 или 13 ден?

# 407
На мен и двата ми изглеждат положителни, възможно е да има два поредни дни на пик

# 408
В такъв случай, овулацията се смята 24-36ч след последния положителен тест.

# 409
На мен и двата ми изглеждат положителни, възможно е да има два поредни дни на пик
Така ли,това не го знаех.Даже се притесних,че може да са индикация за ПКЯ...Но гледам,че вече на 14-ия ден избледнява.

# 410
  • София
[/img][/img]
Добро утро момичета 🌹 Ами мисля,че твърденията ,ще се окажат верни 🥰 Тестовете ми за бременност 🙏 Първия е от снощи втория отдолу от сега сутринта Simple Smile Втората линия е много бледа но се вижда ❤

# 411
Супер, успех!

# 412
  • София
Ето теорията е вярна явно Simple Smile . Тихичко честито!

# 413
  • София
Ето теорията е вярна явно Simple Smile . Тихичко честито!
Благодаря ❤ Днес следобяд ще направя един овулационен тест за да я затвърдя Simple Smile Страшно странно и интересно Simple Smile

# 414
  • London
Честито и от мен ! 🥰❤

# 415
Писах и в другата тема, но искам да попитам и тук - момичетата с прекъсната тръба, при овулация от същата страна имали ли сте болки?
След операцията О почти винаги я усещам, но този месец отдясно (където ми е прекъсната тръбата) имах доста силни болки при с*кс. Предполагам, че отдясно е била О, но не съм ходила на АГ.
Случвало ли ви се е и има ли повод за притеснение?

# 416
[/img][/img]
Добро утро момичета 🌹 Ами мисля,че твърденията ,ще се окажат верни 🥰 Тестовете ми за бременност 🙏 Първия е от снощи втория отдолу от сега сутринта Simple Smile Втората линия е много бледа но се вижда ❤
Тихичко честито!
Може ли да споделите малко повече инфо:
-кога е била овулацията?
-колко дневен ви е цикъла?
Идеята ми е да пробваме да разберем при какво закъснение отчитат бременност и овулационните тестове...

# 417
Писах и в другата тема, но искам да попитам и тук - момичетата с прекъсната тръба, при овулация от същата страна имали ли сте болки?
След операцията О почти винаги я усещам, но този месец отдясно (където ми е прекъсната тръбата) имах доста силни болки при с*кс. Предполагам, че отдясно е била О, но не съм ходила на АГ.
Случвало ли ви се е и има ли повод за притеснение?
Не съм усещала болки в областта на рязането, може би само 1-2 м. след операцията и то само при оргазъм. Ужасно беше хем ми е хубаво, хем болка и ме беше страх да не се "пукне" нещо. Вероятно от О те е заболяло, поне от моя случай минаха към 4 г. и не съм усещала първата спомената болка.

# 418
  • София
[/img][/img]
Тихичко честито!
Може ли да споделите малко повече инфо:
-кога е била овулацията?
-колко дневен ви е цикъла?
Идеята ми е да пробваме да разберем при какво закъснение отчитат бременност и овулационните тестове...
Овулацията (засечена с тест отново) беше на 10/11.04 .Около 15/16 имах отново положителен тест за овулация ! Последния положителен тест за овулация който качих тук в темата е 2 дни ПРЕДИ МЦ както и тестовете за бременност Simple Smile МЦ попринцип очаквах утре . Цикълът ми е 28-30дни Simple Smile Утре на датата на МЦ ще направя отново ОВ тест и ще го кача за да затвърдим теорията на която така не вярвах Simple Smile

# 419
Здравейте момичета, имам син на 5г., преди точно 1 година имам мисед с близнаци в 8ма седмица. Със сина ми, докато забременея борих стерилитед, липса на овулация, поликистоза и прочие. След 3 години безсънни нощи се сдобих и с хашимото за капак.
От 2 месеца правя тестове за овулация, като тя се оказа на 16ти ден миналия месец, този път съм малко объркана дали е била вчера или е днес, като според мен май положителен тест отчитам днес 19ти ден от МЦ, така като контролната черата е по-бледа от тест линията. Но по-вещите ще кажат.
Не меря базална температура, от вчера съм с по-силно течение на цервикална слуз.
Не съм правила тестове със сина ми, ходих на фоликулометрия и това с тестовете е ново за мен.
П. С.
На билкови хапчета съм от 3м., така като без тях нямам цикъл, спрях всички хормонални и можеби за това все още ми е късна овулацията.

Общи условия

Активация на акаунт