Тест за овулация - въпроси / тема 12 /

• 36 869
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте последно си правих тест за О на 22 ден от МЦ, като след това спрях, защото спряхме с бебеправенето. Днес ми е 30 ден и все пак направих един тест за О и има тестова чертичка. Ако съм имала О, то тя е била късна около 23-24 ден, но не трябва ли тази чертичка вече да е напълно изчезнала или винаги си има?

# 481
  • London
Хера, чертичка винаги има. Теста засича lh хормона, а този хормон е постоянно произвеждан в тялото. Предполагам, че е много бледа чертичката.
Въпроси изникват когато имаш постоянно наситени черти, тоест положителни тестове.

# 482
# 483

Здравейте, дали този тест за овулация е положителен спред вас?
Благодаря Ви предварително!

# 484
Не, още малко трябва.

# 485
Здравейте, може би сте питали вече, но може ли да ми препоръчате марка тестове за овулация?
Благодаря.

# 486
Аз препоръчвам Clear, а момичетата във форума са доволни и от тези в олх, които са много изгодни.

# 487
Аз последния път реших да взема Oview. Скъпички са, но много ми харесаха. Страхотни ярки черти и пак от тях ще взема.

# 488
Аз 2 месеца ползвах на Оview, ясни черти, ама 10-12 лв/кутията, а заминаха почти 3 кутии за 2 м. Днес поръчах от тези в Олх да пробвам.

# 489
Здравейте,
Какво мислите, дали е положителен или трябва още?
Благодаря ❤️

# 490
Според мен е положителен. Успех!

# 491
Здравейте,
При последователни дни с  положителен и след това отрицателен тест, кога е предполагаемата овулация? Някъде между двата теста т. е в промеждутъка от 24 часа или денят следващ отрицателния тест. Сложно ми е.

Благодаря ❤️

# 492
След положителния тест 24-36ч.
На някои места интервалът го дават даже 12-48ч.

# 493
При пик на ЛХ и естрадиол 1500 в овулация ли съм?! Опитвахме за бебче вчера и днес.

# 494
На мен теста ми изглежда доста полужителен, за естрадиол-а нищо не мога да кажа. Стискам палци Hug

Общи условия

Активация на акаунт