Тест за овулация - въпроси / тема 12 /

• 36 188
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Shenay99, теста ти определено е положителен. Овулацията настъпва до около 48 часа след този тест.

# 496
Аз я усетих днес странна работа. А възможно ли е с опит снощи и опит днес да забременея ако овулацията е днес или утре.

# 497
# 498
Здравейте група:)
Вчера уж хванах овулацията с тестове.Прилагам снимка с уточнение, че тестът до 1 черта е един,но ми даваше различни стойности и да това е с толкова снимки.Все пак гледам този най-отгоре с най-високата. Струва ми се положителен.4 часа след него(без течности,след секс) направих този след чертата със стойности наполовина, а тази сутрин последният с почти 1 черта.Въпросът ми е,нормално ли е (понеже това приложение изчислява овулация днес,след вчерашния пик,той да падне до 0)?Днес ли да правим опити пак (при наличие на ЦС тази сутрин)
?

# 499
Да, нормално е. Овулацията е 24-48ч след положителен тест.

# 500
Аз в Събота и Неделя имах положителен тест,Четвъртък фоликул 15 ММ...а вчера във Вторник 2 дни след като имах положителен тест киста 29 ММ.. нормално ли е това

# 501
Да, нормално е. Овулацията е 24-48ч след положителен тест.

А достатъчно ли е бебеправене Вчера (в деня с положителен тест) и днес сутринта?
Понеже още няма 24ч от теста (от следобед е)...

# 502
Достатъчно е.

# 503
Момичета, тотално се отчаях този месец..
Нещо не ми се получи засичането на О.
Секс правихме на 6,9 и 15ти ден с цел да изчакаме положителен тест или поне насищане за по-сигурно, а не да щракаме безразборно.
Да, но вече ми е 18ти ден и чертата все повече избледнява.
По-предишния Ц имах +тест на 19 ден, но 2-3 дни  преди това си имаше насищане, а сега обратното.
Имам още 3 теста от опаковката и ще ги използвам следващите дни, но надеждата ми е почти нулева

# 504

Здравейте, може ли малко помощ за пръв път ползвам приложението, вчера ли е била овулацията?
Теста го качвам в premom или HGG или Pdg? Като гледам на момичето от горе в пик е била 1, а на мен ми показва 17,5. Благодаря Simple Smile Heart

# 505
BBB business, качвам ги в Others, защото не ползвам тестовете easyhome.
Вчерашният тест не е положителен, а овулацията настъпва 24-48часа след +.
Продължавай с тестовете, но ги прави следобед.

# 506
Благодаря, ние така или иначе си правим опити.Почваме от 4 ден след МЦ до 11 ден. Simple Smile

# 507
Привет на всички . Искам да попитам някой от вас дали е използвал такива тестове за овулация и дали сте доволни?

# 508
Привет на всички . Искам да попитам някой от вас дали е използвал такива тестове за овулация и дали сте доволни?
Здравей, аз си поръчах от алиекспрес такива, но като си правя тест си правя с китайските и с oview, защото при китайските чертата е по-бледа Simple Smile

# 509
Здравейте пак Simple Smile
Оказа се,че тепърва имах положителни тестове (не е бил този който постнах 😁).Въпросът ми е след кой от 3те да смятам 24ч?
Тестовете са 3 общо,но с вариращи стойности.До 1та черта са от вчера сутринта, отдолу са от вчера следобед, а последните са от тази сутрин, като съм заградила най-високите стойности.Предполагам от този с 3,70,но все пак да попитам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт