Тест за овулация - въпроси / тема 12 /

• 36 329
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
А за моя въпрос по нагоре в темата ще може ли мнение?

# 301
А за моя въпрос по нагоре в темата ще може ли мнение?

Аз не мога да помогна по въпроса, но мога да ви дам кураж. Аз също имам един спонтанен аборт, след него не съм правила абсолютно никакви изследвания, лесно забременях отново и вече си имам момченце. Нека някой друг да се включи. Успех!

# 302
Здравейте, имам положителен тест за овулация на 25ти март. Направих тест и на 26ти като чертата вече беше доста по-бледа. От любопитство вчера направих и последния тест от кутийката, който отново е с доста по наситена черта от този на 26 ти.(даже си е направо положителен)
Имали ли сте подобни случаи и на какво може да се дължи.

# 303
Здравейте, имам положителен тест за овулация на 25ти март. Направих тест и на 26ти като чертата вече беше доста по-бледа. От любопитство вчера направих и последния тест от кутийката, който отново е с доста по наситена черта от този на 26 ти.(даже си е направо положителен)

Може ли снимка?

# 304

Съжалявам за цвета на снимката

Може ли снимка?

# 305

Съжалявам за цвета на снимката

Може ли снимка?
Аз съм също нова в правенето на тези тестове,но доста прочетох и не спирам да чета де...Според мен също е логично,щом чертата на един ден е по-бледа от предходния,на следващия да бъде още по-бледа...Нека по-опитните от мен да коментират ...

# 306
Последният не е положителен.

# 307
Последният не е положителен.

Да, не е положителен, но чертата е доста наситена в сравнение с предните тестове след овулацията на 25

# 308
Вие казахте, че направо си е положителен. Затова коментирах.
Ходили ли сте на преглед скоро, случайно кисти да имате? Оттам може да се получава така.

# 309

Здравейте на всички ! Искам да попитам според вас този положителен ли е

# 310

Аз мисля, че съвсем малко му трябва още. Може би утре.

# 311

Аз мисля, че съвсем малко му трябва още. Може би утре.

Благодаря

# 312
Момичета от коя марка тестове за овулация сте доволни?
И другия ми въпрос е може ли да се прави теста сутрин след ставане от леглото? Аз съм голяма пикла и не мога да издържа повече от 2 часа без да ходя до вц?

# 313
Аз използвах на clear пакета, който включва и тест за бременност.
Не е хубаво сутрин, защото тогава е най-концентрираната урина. Препоръчват следобяд между 14ч и 18ч. Аз спирах да пия вода от 14ч и правих теста към 16-17ч.
Момичета от коя марка тестове за овулация сте доволни?
И другия ми въпрос е може ли да се прави теста сутрин след ставане от леглото? Аз съм голяма пикла и не мога да издържа повече от 2 часа без да ходя до вц?

# 314
Здравейте момичета. Имам питане. Имам дължина на цикъл 29-30 дни . Начало на цикъла 3 март . Дължина на кървенето 7 дни. На 20 март засечена овулация с тестове. На 18 започнат дуфастон по 2 т. На ден предписан от лекар. Дуфастон го приемам за 3 месец. Попринцим всеки месец след спирането на 3 ден ми идва. Този месец не се получи. Съответно имахме опити и на 30 март направих тест за бременност беше отрицателен. Въпроса ми е възможно ли е даже било рано за тест и да не е отчел правилно или да продължавам да си чакам . Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт