Домашни мезета?

• 1 044
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, тези дни ще получа подарък 1л домашно вино, искам да го комбинирам с добро домашно мезе, разгледах в Olx но честно казано никога не съм купувал храна онлайн и не знам... някой да си е взимал мезета онлайн да каже мнения или да познава някой който продава? Благодаря Simple Smile

# 1
Защо не си направите домашна пастърма? Става за около 5-6 дена и е по ваш вкус?

# 2
  • Бургас
Ние си направихме филе "Елена". Опитах от едни приятели, хареса ми и се пробвах. Лесно е, месо винаги може да се купи....

# 3
Здравейте, тези дни ще получа подарък 1л домашно вино, искам да го комбинирам с добро домашно мезе, разгледах в Olx но честно казано никога не съм купувал храна онлайн и не знам... някой да си е взимал мезета онлайн да каже мнения или да познава някой който продава? Благодаря Simple Smile

Бях последвала някакви подобни, които показваха страхотни луканки, пастърми, дядовци и прочее и събирах смелост да си поръчам, след всички положителни коментари под публикациите, докато веднъж показаха снимка от машината им за мелене, какъв модел е и се видя адската мизерия наоколо в самото помещение, където се случва действието по производството на тези "деликатеси". Тогава си казах - по-добре от магазина, където все пак има някакъв контрол, от колкото от липса на всякакъв такъв. Друг е въпроса, че човек ако има желание и време може да експериментира и да си направи нещо от по-лесните рецепти. Виждам все по-често месо в буркани. Коя е гаранцията, че месото е хубаво, то може да е от магазина на 5 лева, ама пише "Домашно" и върви 12 лева буркана...
Моят съвет е от ОЛХ храна не си поръчвайте, освен ако не е някой дребен производител с необходимите разрешителни и сертификати, и то и там е под въпрос...

# 4
  • София
Ако решите да си правите домашни неща - ето един добър блог, човекът е много навърте и дава чудесни рецепти. https://batimiti.blogspot.com/

У нас литър вино на 3-ия ден е заминало, мезето няма  време да стане

Общи условия

Активация на акаунт