Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 35

• 48 796
  • 801
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, някой има ли информация кога ще излезнат резултати за февруари?

# 46
Момичета днес звънях в ЦАР, заседанието е минало. Днес или най-късно утре ще актуализират информацията в сайта!

# 47
Здравейте мили момичета. Имам 3 неуспешни инсеминации, един опит ин витро - на самофинансиране, който обаче не стигна до трансфер, поради липса на оцелели ембриончета. По ЦАР ми трябват 4 неуспешни опита, тъй като съм с неизаснен стерилитет. Мислите ли, че това ин витро без трансфер се води неуспешен опит? Моля ви, ако някой знае, да ми пише. Благодаря ви. Желая успех на всички.

# 48
Моят статус е променен на "Издадена заповед", надявам се и при вас Simple Smile

# 49
И аз вече съм с издадена заповед.Сайта е обновен към 17.02.2021.Сега почваме да чакаме еконд. Успех на всички

# 50
  • Столицата на "Второто българско царство"
Да!! 🙏
Моят статус е променен на "Издадена заповед", надявам се и при вас Simple Smile

# 51
И нас са ни одобрили 😊 🙏

# 52
Моят статусбсъщо е променен, чакаме заповеди Simple Smile

# 53
И нас ни одобриха Simple Smile Сега ще чакаме заповед

# 54
Здравейте момичета, аз и съпруга ми също сме сред одобрените със заповед от м.февруари 2021 г.!!! Чакаме с нетърпение да се сбъдне най-съкровената ни мечта! People Baby За тези от вас, които не знаят или им предстои подаване на документи към центъра, мога да ви посъветвам да си заявите връчване на заповедта през Системата за сигурно електронно връчване. Информация за тази опция е достъпна и на интернет страницата на ЦАР:http://www.car-bg.org/news.php?name=preporki-za-nachina-na-vrchvane-na-izdjadjenite-zapovedji-za-organizatsionno-i-finansovo-podjpomagane-ot-tsar-49.

Влизането в тази система става с регистрация, за която е необходимо да имате валиден електронен подпис или ПИК от НОИ, с такъв аз се регистрирах в случая.

Сайтън на ЦАР е актуализиран днес (18.02.2021) и аз преди малко си получих заповедта онлайн. Без да е необходимо чакане на доставка от Еконт. И без това сме достатъчно стресирани и напрегнати покрай самите процедури, че си е голямо облекчение да не се занимаваме и с куриери. След получаване на заповедта, тя се разпечетва и се отнася в клиниката, където ви предстои самата процедура. Жената от ЦАР ми каза, че, ако от болницата нещо не им е ясно, могат да й се обадят, за да потвърди за достоверността на заповедта.

Желая успех на всички и се надявам  да съм ви била полезна! Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 19:38 от Bojidara2021

# 55
Добро утро момичета, минавам само да кажа, че съм един от първите номера от февруарското заседание и вече си получих заповедта. Успех на всички.

# 56
Здравейте, знаете ли горе/долу на кои дати ще бъдат заседанията през март месец? Видях в сайта, че до 6 март ще бъдат издадени заповеди до номер 56062, а аз съм 56078, тоест интересува ме по-следващото заседание. Благодаря ви. Simple Smile

# 57
Мисля, че това с издадените заповеди от февруарското заседание и до 6ти ще ги изпратят, а нашите ще се разглеждат на следващото през март.
Здравейте, знаете ли горе/долу на кои дати ще бъдат заседанията през март месец? Видях в сайта, че до 6 март ще бъдат издадени заповеди до номер 56062, а аз съм 56078, тоест интересува ме по-следващото заседание. Благодаря ви. Simple Smile

# 58
Здравейте момичета. Аз съм номер 55673 и имам пратка в еконт Simple Smile

# 59
Момичета, някоя от вас получила е заповед? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт