Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 35

• 48 796
  • 801
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, момичета🌸
Ние си пратихме документите в понеделник към клиниката, вторник трябва  да са ги вземали. Съвет горе/долу кога да очакваме отговор?

# 16
Здравейте, момичета🌸
Ние си пратихме документите в понеделник към клиниката, вторник трябва  да са ги вземали. Съвет горе/долу кога да очакваме отговор?

Ние си поддадохме документите  на 25ти, още същия ден писах мейл на ЦАР и ми пратиха вх. номер. След като мине февруарското заседание би трябвало в сайта да има обновена информация.

# 17
Здравейте, момичета🌸
Здравейте, или им напишете имейл или им се обадете по телефона, за да ви дадат входящ номер.

# 18
Здравейте момичета,

Как върви раздаването на  първата партида януарски заповеди. Аз съм от последните номера / 555../ и си чакам, но ми е интресно  по колко изпращат на ден?

# 19
Здравейте, този месец заповедите са 394 бр. Срокът е 14 дни. Пада се по 28 заповеди на ден.

# 20
  • София/Дружба
Здравейте, знаете ли през февруари на коя дата е комисията и за колко време става смяна на заповедта от една клиника за друга?

# 21
Здравейте момичета,
Това е най -прекрасният подарък за моят рожден ден. Получих съобщение по мейла, че ще получа документа на 8.02. Аз съм номер 55353 , успех на всички. 🥰🥰🥰🥰

# 22
Здравейте момичета,
Това е най -прекрасният подарък за моят рожден ден. Получих съобщение по мейла, че ще получа документа на 8.02. Аз съм номер 55353 , успех на всички. 🥰🥰🥰🥰

Здравей, Beny,
Кога си подала документите към фонда? Тоест колко време отнема от подаване до одобрение и издаване на заповед?

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 20:29 от flower27

# 23
Здравейте момичета,

Здравей, Beny,
Кога си подала документите към фонда? Тоест колко време отнема от подаване до одобрение и издаване на заповед?

На 21.12.20 ги попълних в клиниката, а на 23.12.20  получих вх.номер. не очаквах да е толкова бързо. Реално 1 месец като изключа празниците. Simple Smile

# 24
Здравейте, аз съм номер 55356 и молбата ми вчера е пристигнала в Еконт, но късно видях и в понеделник ще си я взема. Не бързаме, защото отложихме евентуално за март месец процедурата като се надяваме спермограмата да се подобри още. Успех на всички ❤️

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 11:40 от mecho_puh_mecho

# 25
Здравейте, аз съм номер 55356 и молбата ми вчера е пристигнала в Еконт, но късно видях и в понеделник ще си я взема. Не бързаме, защото отложихме евентуално за март месец процедурата като се надяваме спермограмата да се подобри още. Успех на всички ❤️
Здравей. Не е по темата, но тъй като са ти забранени съобщенията, искам да те питам какво приемате за подобряване на СГ. Може да ми пишеш на л. с.

# 26
Здравей. Не е по темата, но тъй като са ти забранени съобщенията, искам да те питам какво приемате за подобряване на СГ. Може да ми пишеш на л. с.
Здравейте, първите три месеца пишеше профертил, а сега освен него трибестан и с-мен. Има подобрение в спермограмата, но искат да изчакаме и февруари за да има по-голям ефект. Иначе първата беше доста отчайваща

# 27
Здравейте, искам да попитам може ли да се удължи заповед, за 4 ЕЦ след като само първата пункция сме направили. Причините , поради които не сме започнали навреме са - установяване на силно увредена матка , последвала хостероскопия, спирала, балон и ЦС. След като се възстанових направихме пункция , разболяхме се от ковид .. болници, пневмонии, неврологични проблеми... През това време заповедта изтече. Моля за съвет, има ли вариянт да продължим със същата заповед?

# 28
Имам пратка в Еконт - 55469 🙂
Karlii, може би трябва да се обадиш във фонда и от там ще ти кажат най-точно...

# 29
Здравейте, искам да попитам може ли да се удължи заповед, за 4 ЕЦ след като само първата пункция сме направили. Причините , поради които не сме започнали навреме са - установяване на силно увредена матка , последвала хостероскопия, спирала, балон и ЦС. След като се възстанових направихме пункция , разболяхме се от ковид .. болници, пневмонии, неврологични проблеми... През това време заповедта изтече. Моля за съвет, има ли вариянт да продължим със същата заповед?

След изтичане на срока на заповед за спонтанен цикъл  няма вариант да я продължите.
Можете да кандидатствате за нова заповед и ще Ви е необходима нова Етапна епикриза и АМХ.

Общи условия

Активация на акаунт