Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 35

• 49 188
  • 801
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте дами,подадох документи на 20.07.2021. с номер 58744 .Имам емайл с входящ номер,знаете ли колко време отнема одобрението ? Благодаря предварително!

# 616
Здравейте дами,подадох документи на 20.07.2021. с номер 58744 .Имам емайл с входящ номер,знаете ли колко време отнема одобрението ? Благодаря предварително!

Здравей. Аз подадох документи в петък и вчера получих входящ номер:59084, също така им се обадих и ми казаха че предстои заседание тази седмица, така че към края на месеца що се разпращат заповедите. Успех ти желая! ☘️

# 617
Kissing Face Благодаря и стискал палци на всички Flowers Hibiscus

Здравей. Аз подадох документи в петък и вчера получих входящ номер:59084, също така им се обадих и ми казаха че предстои заседание тази седмица, така че към края на месеца що се разпращат заповедите. Успех ти желая! ☘️

# 618
Здравейте, знаете ли дали заседанието е минало. Моя номер е 58698, но в сайта стои все още “прието заявление”

# 619
Моя е 58744 така, че началото на другия  месец ще чакаме ❤️

Здравейте, знаете ли дали заседанието е минало. Моя номер е 58698, но в сайта стои все още “прието заявление”

# 620

Здравей, тази седмица ще е заседанието. Аз като влезна в сайта и въведа номера и егн ми пише, че няма намерени резултати, възможно ли е да бъркам някъде при влизане? 🤔

# 621
Случвало ми се е ако не въведа кода за проверка правилно. Другия вариант е да не е обновена страницата, след подаване на документите

# 622
Момичета, знаете ли дали е минала комисията и кога ще обновят данните?

# 623
Малко се съмнявам да е минала. През Юни на 15-ти излязоха резултатите, а минналият месец на 20-ти. Сигурно през новата седмица ще излязат. Simple Smile

# 624
От нашия инвитро център вчера ми казаха, че е минала за този месец. Не знам дали е така наистина.

# 625
От нашия инвитро център вчера ми казаха, че е минала за този месец. Не знам дали е така наистина.

Аз говорих с ЦАР в понеделник и ми казаха че предстои тази седмица. Значи е минала.

# 626
Някое от момичетата каза, че този месец е била на 10-ти. Явно още не са обновили сайта.

# 627
И аз знам, че този месец разглеждането на документите ще бъде на 10-ти. Разбрах го от МЦ, където искам да бъда и трябва да сменя заповедта, която е валидна до края на годината. Подготвиха ми документите на 9-ти, взех ги, зада ги пусна лично в кутията на ЦАР. Свързах се с ЦАР, за да попитам дали може електронно да ми връчат заповедта, тъй като първият път бях го отбелязала, но стана объркване и я пратиха на постоянния ми адрес, който е различен от настоящия. Жената ми обясни, че ако нямам диск, а са само документи мога да ги сканирам и пратя чрез системата за електронно връчване, където имам регистрация. Но след това трябва отново да ги пратя и на хартия.
Всичко стана за минути. Сканирах ги, пратих ги на 09.08 в 14:58ч. Жената ги е отворила 15:00ч.. а в 15:15ч. вече имах изходящ номер, пратен е e-mail. Бързо, лесно и удобно. В 16:45ч. ги пуснах на хартия в кутията на ЦАР.
Чрез електронно връчване те си спестяват време, както и ние чакането и проверяването в Еконт и дали в този момент ще си на адреса, посочен от теб.

# 628
  • София
Здравейте,
Аз ще подавам документи за 4ти опит финансиран от фонда. Обаче първите три пъти бях в една клиника и там ми подготвяха документите и беше сякаш по-лесно. Кандидатствам с тубарен фактор.
Имам няколко въпроса, на които ще се радвам ако ми отговорите, защото не ми стана ясно като четох.
Трябва ли новото ми изслесване за АМХ да е с печат от лабираторията? И проблем ли е ако на него в изследван и Инхибин ?
Нужна ли е нова спермограма? При положение, че не кандидатстваме по този фактор?
Дадоха ми някаква декларация в която да напиша последната ми заповед, но аз не си спомням номера, а нямам и копие. Знам пе трябва етапна епикриза от последният ми опит, като я взема от болницата (Щерев) ще ми дадат ли и копие на последната заповед и датите на започване на стимулацията и трансфера?

# 629
Трябва ли новото ми изслесване за АМХ да е с печат от лабираторията?
Не.
И проблем ли е ако на него в изследван и Инхибин ?
Не е проблем, на моето изследване имаше хормони, пълна кръвна картина, биохимия, витамини и тн. Лекарката ми само подчерта с жълт маркер къде е АМХ, за да им е по-очевидно на комисията и да не го пропуснат.

Нужна ли е нова спермограма? При положение, че не кандидатстваме по този фактор?
Спермограмите са си валидни за 12 месеца, дори и да кандидатствате по мъжки фактор, а вие сте с тубарен, така че не ви трябва.

Дадоха ми някаква декларация в която да напиша последната ми заповед, но аз не си спомням номера, а нямам и копие. Знам пе трябва етапна епикриза от последният ми опит, като я взема от болницата (Щерев) ще ми дадат ли и копие на последната заповед и датите на започване на стимулацията и трансфера?
Трябва да си поискате копието от Щерев и ще ви го дадат. Ако не си го поискате няма да се сетят сами.

Общи условия

Активация на акаунт