Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 35

• 49 190
  • 801
  •   1
Отговори
# 645
Здравете,момичета
Сега видях,че са обновили сайта и вече може да се види статуса.Сега остана и скоро да си ги получим ❤️❤️

# 646
Благодаря ❤ Успех момичета, най-хубавото ще се случи скоро 🤗

# 647
Здравейте, момичета. Аз подадох документи на 09.08 и ми казаха, че ще бъдат разгледани още този месец. Сега видях, че е обновен сайта и статуса е: '' '' "разглежда се от комисия" . 🤔

# 648

Здравей,до колкото знам комисията беше на 10.08.До сега не бях виждала или чувала за такъв статус 😊

# 649
Здравейте, момичета аз съм номер 59164 и като статус ми излиза че ми е проето заявлението, знаете ли какво следва? За първи път кандидатсвам и ми е “пълна индия” 😃

# 650
Здравейте, момичета аз съм номер 59164 и като статус ми излиза че ми е проето заявлението, знаете ли какво следва? За първи път кандидатсвам и ми е “пълна индия” 😃

Трябва да ти пратят по еконт заповедта и ти вече се обаждаш на клиниката.

# 651
  • Пловдив
Диана, ти си за следващото заседание, през септември.Затова така ти пише.Явно съвсем скоро си подала документи и не си влязла в това за август.До 59107 са прегледани.

# 652
В сайта пише кои номера ще получат заповедите до 3.9.

Успех на всички! 🍀

# 653
Здравейте, момичета. Някой знае ли как вървят номерата и докъде са стигнали с изпратените заповеди?

# 654
Здравейте,аз все още нямам известие от еконт😞 58709 съм

# 655
Здравейте, моята заповед е 58913 и още не са я изпратили. В сайта пише до 03.09, така че очаквам следващата седмица.

# 656
Здравейте, моята заповед е 58913 и още не са я изпратили. В сайта пише до 03.09, така че очаквам следващата седмица.

Здравейте, може ли да ми кажете какъв ви е статуса в сайта? На мен пише, че се разглежда от комисия, а тя мина

# 657

Здравейте, може ли да ми кажете какъв ви е статуса в сайта? На мен пише, че се разглежда от комисия, а тя мина

Статусът е "издадена заповед за финансиране", документи сме подали на 27ми юли. Ако се чудите какво означава статусът, който имате, обадете им се по телефона. В повечето случаи са вежливи. Възможно е да се налага по-подробно разглеждане или да изискват от вас допълнителен документ, но да не сте получили мейла или да не са успели да се свържат с вас. На мен миналия път ми бяха изпратили мейл да изискат документ, който бяхме забравили да приложим.

# 658
Здравейте, искаше ми се да разгледам процент Ин Витро успеваемост по клиники от 2020год и 2021год, но в сайта на ЦАР има стара информация от 2018 и 2019 год. Попаднах на някаква новина в нета, но съм скептична - https://m.struma.com/obshtestvo/medicinski-centur-afrodita-e-kli … -in-vitro_178696/

Имате ли по-нова информация, тъй-като ще сменяме клиниката и ни е труден избора.
Благодаря.

# 659
Здравейте, искаше ми се да разгледам процент Ин Витро успеваемост по клиники от 2020год и 2021год, но в сайта на ЦАР има стара информация от 2018 и 2019 год. Попаднах на някаква новина в нета, но съм скептична - https://m.struma.com/obshtestvo/medicinski-centur-afrodita-e-kli … -in-vitro_178696/

Имате ли по-нова информация, тъй-като ще сменяме клиниката и ни е труден избора.
Благодаря.
Здравейте! Ако не се лъжа, тази статистика я водят на всеки три години, така че вероятно ще я качат другата година.

Общи условия

Активация на акаунт