ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 512

• 33 144
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
  • Пришълец
Отвътре ми дойде да сложа китки, чат-пат получавам факсове, иначе за Бел наистина е празник...

За Шекерджи-то имах предвид, че винаги ми е била някак противна, но от онова, което виждам по кадри/гифчета, които носиш - ами не е зле.
Може и с Фарах да е така, зависи от ролята, която ще изпълнява, визията й каква ще е...

# 616
  • Варненска клюкарка
Маргито ми Heart благодаря, много са красиви :Heart Heart Heart

Фемо, синът ми е рожденик днес и Марги не ме забравя Heart: Нямам време за компа, иначе щях да сервирам  някоя почерпка. Може в следващите дни да метна тортата която сам си направи снощи. За пръв път хваща миксер, но се справи все едно само това е правил. Тази вечер ще я довършва, ако не я  развали нещо, ще я снимам преди да стигне до гостите му. Тези бързи рецепти в ИГ вършат страхотна работа.

Марги и аз горе долу така те поздравявам за твоя празник, миналата година се разбрахме почти без думе, ама тази с повредената клавиатура едва пуснах тема а твоя подарък не се получи.

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 17:06 от Беллора

# 617
  • Пришълец
Жив и здрав да е рожденика и всички около него Heart
Аз понякога първо действам, после мисля редно ли е, не е ли и все пак предпочетох да не издавам подробности ако ти сама не пожелаеш Бел.

# 618
Бел , да ти е живо и здраво синчето и да те радва:birthday:
 От мен почерпката , а ти като имаш възможност ще ни покажеш домашното произведение.
Скрит текст:

Марги , така е за Шекерджито ,  като жаба ми е но в Йешилчама е различна .

Главната претенция на зрителите на Йешилчам е че главният герой и актьор пуши, като комин в сериала .
Няма епизод в който да не бъде с цигара в ръка и уста.Така са решили и така снима режисьора.
Най голямата глупост и нелепост , която съм чела за ЧУ  че е Неудачник ! Close  Леле , как ще ме накарат да подпаля фитила . Imp
 Ся са почнали едни  дебати  само това можел да пуши. Има кой да го защити от нападките.

Изписахме темата с гифки и снимки с цигарите на продуцента Joy Не пуши само Семих а, всички .
Мен ме кефи, като пафка  и дима се издига нагоре.
Вредни са ,но в тоя живот какво ли не стана вредно.

https://twitter.com/Yesilcam_arb/status/1397986505088454660
Баджаначке , опитах да резна не се получи, както исках .
Ще ми помогнеш ли ?
и тук като Бонд и музиката предразполага Stuck Out Tongue Winking Eye
https://twitter.com/diiiv_/status/1398009271489646595

Магьосник

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 23:56 от femmi2

# 619
  • Варненска клюкарка
Дописах се горе че през тела не видях новата публикация. Марги  благодаря и за любимата Фемирска сцена. Heart

Фемо, страхотни китки, благодаря и за пожеланията Heart

# 620
  • Пришълец
Извинявам се Феми, няма да мога, с малко превишава 5 МБ, а не ми се ще да включвам таблета. Като цяло доста избирателно действам - ако е нещо, което ме влече и мен режа ама иначе невинаги Joy
Не подценявай способностите си, твоите също се получават добре.

Бел, разбираме се с половин дума понякога, пък както казваш може и без думи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 621
Няма проблем Марги Hug Исках акцента да е на запалката как фърля и ядосва ,че не пали Joy ето това не можах да изрежа. Трябва да го изтегля ли ?

И понеже напредваме със страниците и темата какво ще кажете следващото шапо да е мърдащ гиф Heart Eyes
Отдавна искам и се зарибих ,като гледам Марги как оразмерява за Вратата. 
Само да измислим картинките актуални ли или стари. Може пак с фотоапарата и рижава Хазалка.

Сега видях още едно чифте млада девойка 22 год. с чичка.  Така че не е само СС. Поне този е по лицеприятен от Халдун. Ся дали е извисен  и аз се смях на мислите на Бел у десятката са Joy

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 00:15 от femmi2

# 622
  • Пришълец
Феми, да, свалям го директно като гиф през един сайт и качвам във форума, ако е над 5 ползвам Езгиф, но при теб имаше проблем. После освен да опитам ако не забравя...

За шапката - важното да е нещо, което ви харесва, понеже стои дълго. Там където казваш са мърдащи, но докато им омръзне и дойде време за следваща... Пък и през настолна версия май са размазани понякога, не знам.
Бел ако има нужда от оразмеряване или друго, насреща съм.

# 623
Марги ,  дай линк може да си пращала на лични ама е каша там. Езгифа го предпочитам засега ползвам друго.
Марги ще пробваш ли да измайсториш.  
Държа да украсим и с танца запазила съм ги на лични.  Може и от пушещите да метнем.

Емир Сарафолу гневен в сърцето си още обича портиерското момиче . Любовта е лудост !  История стара колкото света , но разказана , изиграна  и поднесена по невероятен начин . Уникални ! Revolving Hearts  

тяхната първа брачна нощ романтична Revolving HeartsKissKiss

ХазаЧаг  от премиерата на Защитника . Gift Heart
 Прекрасните ми те , душички !  И двамата успешни  и обичани. Heart

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 23:06 от femmi2

# 624
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
В края на рождения ден да се включа и аз с поздрави за младежа и за мама!
Здраве и късмет!   love001   love001   love001   

Шекерджи на мен винаги ми е била интересна. Но още не съм намерила време за Йешилчама.
А ретро визията на Хазал от последните снимки хич не ме кефи. Все едно я гледам в "Миналото лято на Балканите". Надявах се на нещо по-разчупено в "Пера палас", нещо по-близко до Великия Гетсби като стил в облеклото. Имам предвид стария филм с Робърт Редфорд, а не съвременния пишман-римейк. Според мен, Хазал такъв тип дрехи, като тези в последните излезли снимки, много я състаряват, захлупват и правят тантурчеста. Същият беше ефектът и с онази лилава рокля от колекцията на Илка. Стига вече!

# 625
  • Пришълец
Като цяло и на мен никак не ми допада Хазал с тази визия, състарява я.

Феми, този е сайта https://www.savetweetvid.com/ и е много лесен за ползване, понеже сваляш директно във формат гиф и прикачваш във форума ако не превишава 5 МБ.

Претенции за заглавната страница и шапка нямам никакви, да си кажа обаче такава с щракащия фотоапарат със сигурност не мога да спретна. Joy Пробвах преди близо година може би, по идея на Бел, но не се получи нищо....

# 626

Ново от Хазалджим намигва ни Wink

Маргииии , как да не си правила с щракащия фотоапарат или си забравила ?
Рускините  го харесаха и гепиха твоето произведение.
 Имаме и шапка от стари теми ,мисля че ти я оразмерява ? Rolling Eyes

Докато не съм изгубила снимките че много неща съм отворила на прозорци от Т станах шашардък.

Али Ав ги колажира.  Сладури в ретро стил. Като истинско се е получило Heart Eyes

заболя  го главата продуцента само го дялкате. И аз го правя, но свикнах с метаморфозите. Както сме коментирали занемари се с неговите риби.Imp

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 17:46 от femmi2

# 627
  • Пришълец
Феми, правила съм, но друго имах предвид - преди време Бел беше предложила едната половина от шапката да е гиф, Ча с фотоапарата, а другата половина статичен кадър. И затова казвам, че не се получи. Иначе и гиф да е, пак трябва в подходящ размер да бъде, за да се вижда добре горе. Не знам този път обясних ли правилно Stuck Out Tongue Winking Eye
Да, казвали сте ми, че сте срещали наши неща при рускините Blush

Ча не го дялкам, защото не го гледам. Онзи път като поиска да режем от онова видео където цедеше лимон и впоследствие сърбаше признавам не ми хареса видяното, но пазя подобни мнения за себе си, няма защо да напрягам тези, които му се радват.

# 628
Това е задъжително да се отбележи и напише в темата. Като говора, че е чок успешен филма не е било просто така .
Нетфликс обяви Официално двата турски проекта излъчени  с голям успех . Това е сериала Фатма с  Бурджу Бириджик и филма Хартиен Живот с Чаатай Улусой излъчен през март месец. Фатма попадна в топа в 36 страни , ХЖ в 47 в топ 10
 Филма на ЧУ  попада в най различни точки на света. Аржентина . Австрия ,  ОАЕ ,  Франция,  Испания , Израел , Мексико , Египет , Португалия , Чили , Гърция  и  още други.

Потресаващ !:broken_heart:

Песента е въздействаща   хубав и тъжен текст.   Връщаха се от болницата и намериха сили да се шегуват че вонът, като пръчове и доктора едвам изтраял . Изписа му морфин на Мехмет Али и чакат  донор и събират сумата за операцията.
 Моята рана е този фоилм и образ , ще си остане в душата ми ! Sob

Нещо интересно с превод от Фенчето . Flowers Hibiscus Слагам част от него. НФ сериозно стъпват на турския пазар с инвестиции.

Въздействието на Netflix върху Turdizi
Netflix, стрийминг услугата с 208 милиона членове по целия свят, продължава да инвестира в Турция, без да забавя темпото си. Netflix, която представи на своите членове множество различни лицензирани от Турция продукции в 190 страни, а също и такива продукции като Fatma, Bir Başkdür, Atiye, Aşk 101 и Kağıttan Hayatlar, се стреми да увеличи допълнително своите инвестиции чрез своя офис в Истанбул, който се планира да бъде открит  до края на 2021 г.
В този контекст, мениджърът на публичната политика на Netflix в Турция Пелин Мавили и мениджърът на комуникациите на Netflix в Турция Aртан Саваш, които дойдоха заедно с икономическата преса, съобщиха добрата новина, че Netflix се готви да засили допълнително своето физическо присъствие, като инвестира във филмовата индустрия в Турция. Обхватът и подробностите на този инвестиционен план, който допълнително ще укрепи партньорството на Netflix с творческата индустрия, ще бъдат обявени през следващите дни.
ИНТЕРЕСЪТ КЪМ  ПРОДУКЦИИТЕ ОТ ТУРЦИЯ СЕ ПОВИШАВА
Влиянието на нарастващия интерес към турските постановки върху оста на културата и икономиката също беше сред темите, обсъдени на срещата. Според проучването, докато само 23% от участниците, които не гледат турски продукти в Netflix, се чувстват културно близки до Турция, тази цифра нараства до 46% сред тези, които гледат родните продукции. Сред тези участници делът на тези, които казват: „ Аз искам да се срещна с турци, да създам приятелства или да правим бизнес заедно“, е с 15% по-висок от тези, които не гледат. Освен това, всеки втори член, наблюдаващ родното производство е готов да закупи стоки и услуги, произведени в Турция, това съотношение пада под една трета сред тези, които не го правят.
Отбелязвайки, че този интерес подтиква Netflix да инвестира повече, Мавили и Саваш завършиха срещата с думите „Знаем, че има много истории, които е нужно да бъдат разказани, а публиката е същата както в останалия свят“, заявявайки, че географията на Анадола съдържа безчислен брой истории, които още не са разказани. Сред турските продукции Netflix ще излъчи 2 - ри сезон на Aşk 101 през следващия период и Atiye 3 сезон, както и сериала Yakamoz S-245 с участието на Kъванч Татлъту в главната роля и филми като Миналото лято, Beni Çok Sev, Kin.
Източник: fortuneturkey.com

Намерих още ,трябва да се оразмери.

като гледам тия снимки  харесва ми тук , зависи как е сниман  , филтри , милтри .

Баджаначке , какво да ти кажа ... И мен не ми е много кеф такъв  , но сме имунизирани.
 Важното да е продуктивен и здрав и да ни радва от екрана с успешни проекти . Свикнах с мустакЯ и не ми пречи , играе с вълнение.
Голема скица е Семих Атеш . Сега се разбра и за фалшивия сценарист. Не му върви на продуцента все го прецакват ,това е защото е добричък но ще обърне другата страница. Продаде си часовника който е сантиментален за него.

запали бе запали , пфууу  ще си купа друга  и пак ще пафкам и ще ме обсъждат че съм бездарник и само това мога у тоя сериал Joy

Нафталина Gift Heart

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 21:21 от femmi2

# 629
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ехо Hug
Маргарелче, за да стане шапка с лява част гиф и дясна снимка, трябва цялото да го събереш и запишеш като един гиф. Вероятно за целта ще трябва да преименуваш и запишеш първо и снимката като гиф, нищо че в нея нищо не мърда.
Аз не съм фен на такива мърдащи шапки. Товарят твърде много отварянето на темата. Знаете, че ползвам само комп, но съм си чекнала да виждам шапката само на първа страница. Не ми е нужно да я гледам на всяка. Не знам как е с телефон.
Гледайки клипчето в последния пост на Феми, констатирах, че май харесвам вече повече да слушам кадифения му глас, вместо да го виждам. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт