ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 512

• 33 118
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
  • Пришълец
Оо, Любов 101 чак наесен значи. Когато-тогава. Мислех да го догледам, но като мине време на човек почва да му се изпарява желанието Crazy

Ами Ча се променяше с всеки следващ епизод, нормално да се объркам Joy

Ето го, Емко във втори сезон Heart
Скрит текст:

# 646
резнах Емково гифче ново:heart:

Маргиии може ли да резнеш това големичко от любимата ти фотосесия и да махнеш надписа ако не и с надпис става .
https://twitter.com/CagatayNorth/status/1400309103419744262/photo/1
https://twitter.com/chaiteajr/status/1398981835359719424
и тази моля те Blush

ох тоя мачо Алп е страхотеен Heart Eyes

снимки от епизод 9 на Йешилчам.

Кака изгря  на изложба нали шЪ става художничка. Иска показност  да я фотнат , щото е скука и ашкъма не я разнася всеки ден по ресторанти пред репортерите. Imp
Толкова ми е опротивяла. Сори ама е време  Чаго да бъде свободна птица и на мен да ми е спокойно или да намери по поносима.
Не че някой ще ме пита ама да си го напиша.   

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 20:41 от femmi2

# 647
  • Пришълец

Тц, не мога да махам надписи или по-скоро не съм се пробвала досега. И пак да си кажа, че в гифчетата няма разлика, каквито моите такива и твоите ...

Отдавна не беше споменавала Кака. Взе да претръпваш и да й се дразниш по-малко. Или поне си по-сдържана...

# 648

Чок гюзел е на гифа и снимките  Ча - Семих Атеш. Особено с бялата ризка и тези невероятни очи и поглед Hearts

Дуда с колежките от МП
Кака е най - добре да си затвори устата и да не се усмихва.  Animal Hear No Evil

Маргиии нещо си се объркала Joy
Пръстите ме сърбят и не слушат пишат си.
Не е хубаво да се хейти човек това е положението. Като е с такъв мъж любимец на мноу жени ,известен с имидж талантлив и красив. Ама може и да обърна страната и да кажа колко ги харесвам гълъбчетата  са хармонични ,разбират се.  Това не е майтап намерили са баланса.
Не искам да приема че вечно ша я държи.
Само да не му хрумне това дето се страхуваме да мислим. Доста се разисква халката й на пръста запознати казват че била отдавна с нея.
На Чачи адски му отива халката на харизмата и красивите ръце не мога да не го призная.  
Нашия не е такъв не се изкушава от мацките, които му подхождат и евентуално ша ги одобрим. Joy  само нашето одобрение го вълнува ама друг път през крив макарон!
Ех, така мога да си пиша и размечтавам и философствам.....

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 14:51 от femmi2

# 649
  • Пришълец

Феми, пак си й набрала Joy

# 650
Маргиии , Емко 3 си ни донесла ! Gift Heart
Имаш ли запазени гифки когато разбра за лъжата и се прибра и счупи огледалото и си каза на себе си Глупак как не разбра ? Маниера как си слага ръката зад тила. Heart Eyes

Орлето и още от персонажите му .

милиционера Сарп . Пу какъв поглед , устни  какво чудо , Неустоим , Греховен ! Sleeping

Семих Атеш - новото превъплъщение .

Чаатай Улусой така играе тази роля  емоции на радост , печал , отчаяние , ненавист, наивност и ум.

-------------------------------------------------------

Бенсу Сорал с мъжа си са ги щракнали навън . Заявила че имала множество предложения на цифрови платформи , но избрала тв . Уверена е ще ще се хареса на зрителя .

На мен не ми прави впечтление по фраговете, много конкуренция ,  еднакви идеи , еднакви актьори .
 Няма как всички да се задържат. При комшийте е чок важен рейта.

Последна редакция: сб, 05 юни 2021, 23:43 от femmi2

# 651
  • Пришълец
Вероятно не съм ги запазила, потърсих ама безуспешно... От периода след разкриването на лъжите са ми тези

Обаче след като Рори сподели за нейния челен сблъсък и доста се връщах на него и моментите след това, определено личеше напредъка при Ча, много убедително играеше.
Ръцете зад тила бяха след като надрусана Фера пренощува в дома му...

# 652
Гаджето на Арас  Биге , която ще участва във втори сезон на Йешилчам в интервю в предаването на Ибрахим Селим е говорила за ретро проекта. Ще играе новата секретарка на продуцента Семих Атеш.Това подразбрах.  

Перфект ! Hearts

Маргиии , има маниери и зад тила и други . И във фотосесии ползва , харесва ми ама не е лошо да смени с нещо различно. Така му идва отвътре и се харесва.

Мъж та дрънка , Чудо на природата . Преди и сега.  Подобно фото има и от Рим едно от любимите ми , но сега не ми се рови за него. Смешно ми е га си слага  ръцете все едно си скубе косата, ама е пък е гюзел .

Хайде снимки  и от интервюто за румънския канал хепи .
 Лигави се , личи си но се налага  да дава интервю. Все пак е във проект и хората са дошли специално затова .

Слънчева усмивка , грее личицето му.Heart Eyes С мъжките очила е още по секси. SunglassesSunglassesSmiley Блузето е като парцал разтегнат  по тялото му ама нейсе !
Питаха го кога е щастлив и нашият пак с рибите ама после се зачуди как ще прозвучи, но е истина.
Обожава морето и да лови риба. Animal Tropical Fish
На Арас също взеха интервю на инглиш.

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 23:00 от femmi2

# 653
Здравейте,момичета! Наваксах си почти всичко.
Но в началото не можах да свикна с този мустак на Ча.

# 654
Уаууу каква красота ! Биге Юнал  е там и Афра с режисьора . Много красива снимка и ефектна !  Афра ми хареса на нея и всички . Heart Eyes

Ехааа , измрънках  като писах по - рано в поста, че няма нищо ново и ето на хоризонта се появи нашият хубавец костюмиран . Heart Eyes Предчуствах го даже залагам за още през новата седмица . Трябва да го сънувам ама пусто не идва в съня . Не е когато искам.Joy
По възможност да не е кошмар с оная пиявица:imp: Нещо готино от което да не искаш да се събудиш Stuck Out Tongue Winking Eye

Турската преса пише за голямата кариера и успех на Чаатай Улусой . Той се явява един от най успешните актьори от това поколение за неговите 30 години на възраст. Разширява свойте хоризонти с режисура и създаване на сценарии .  Hands Clap

Така е пресата го вижда.  Ето такива думи ме радват. Дерзай само напред !

Гале ,радвам се че си наваксала.  Разкажи впечатления ако ти се пише разбира се за филма и ретро проекта.

Мустака свикнах бързо само действието и СЦ е мудно но към края става интересно. Няма бг превод и не всичко разбирам и не си падам по руски отзвучки.

Ох , няма новости и снимки на патрона сушааа.....Sad Началото снимкопад за старта и после тишина. Една ,две снимки излязоха с Ча и колегите от втори сезон и това е.
Барем се появи нещо.
Но пък има за неговите колеги неща ,които да коментираме.

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 01:36 от femmi2

# 655
  • Варненска клюкарка
Вероятно предстои сватба на която ще присъства Ча. Йозге Йозпиринчи е бременна в 13-та седмица. Двамата с половинката и Бурак Яман Тюрк са сред най-близките Чачови приятели. Тя завърши снимките за НФ а сега по ускорен график снимала за Блу тв. Вероятно като приключат и там, ще съберат приятели и така... Онзи ден двете с Дуда се лайкваха.

# 656
Да редактирам с днешна дата отгоре .
Оправих си поста че вчера бързах да изляза и съм правила грешки.
Момичета в момента съм на път но ще наглеждам темата и новините. Ще идем да се разнообразим ежедневието .
Дуда има още нови снимки от техния двор .
Ако някой има желание да ги сложи и намери.
Ох какво да кажа.....
Скучно й е вкъщи ,ашкъма зает. Ще чака да приключи снимките и запрашват на морето с яхти ,махти. Сама не ще трябва златната рибка да е с нея затова ги е уловила Joy или Ча нея мда намериха се взаимно. 

Бел ,  не съм виждала нашият рибар  в компанипта на Озге и нейния .Чачи сам е казвал че се броят на пръстите на ръцете му доверени хора и  близки.
 По принцип рядко ходи по такива тържества само на най близки .
 За Киво знам че дружат с Озге и мъжа й.
Ще видим дали ще иде и развее коня  с Ду - това е кратко от Дуда.  Един път па няма да я завлече така на инат Joy Ама нерде оная нема да пропусне тая възможност да блесне с ашкъма. Imp Миналото лято имаше изпълнения на чифтето.  
От него не сме очаквали тия неща ,ама се отпуска на морето.

Забавлява ме снимката как е опнал ръка върху колегата  JoyMask Не че искам да се лигави с Дуда , само отбелязвам. Единствено ми хареса и не само на мен на сватбата на специалната колежка .  Както се изрази рускиня единствения път дето си заслужава внимание.  Екипа на Хазал по красота е професионален.

Ново прави се на интИресна в широкия Чачов двор. Решила е да се прави с визия от ретро епохата. Роклето е хубаво лятно добре и стои. Прическата на тия снимки е добре.

Колко актриси знайни , незнайни са в дизита, а нашата гица убавица само филм за НФ. Ашкъма ще се разкъса от проекти . Много неща го чакат. Нека да снима и ни радва. Обмисля какво иска да изиграе.
Рана ханъм взриви бомбата гиби че класни актьори , които дълго не са били на роден тв екран се завръщат.
Като се почна с гадаенето и еуфорията..... Имена не е споменала човек се досеща за супер звезди като Чаатай Улусой , Берен Саат , Кенан Им. За Ча се пише специален сценарии ако го грабне ще се върне и само да е един сезон.  Къванч има договор с НФ  и двамата с Чачи  ще снимат филми за ОГМ. Дано разберем нещо достоверно скоро , поне жанра.  

Cagatay Ulusoy и Kivanc Tatlitug  и кадъните  06.02.2019г.

фалира и е тъжен няма да се даде лесно. Семих  Атеш ще се възроди , като Феникс от пепелта.

Наблюдателни фенове  акцентират върху брачните халки в сериала и на двамата .  
По добре в сериал  отколкото реално.  Изтръпвам при тая мисъл. Нека си живее колкото ще с нея. Дуда и се иска сигурно още не се родила тая на света Joy И за бебок е рано.
Мрежите ще се наводнат.  Много са ревностни към него. Което си е наше си го пазим !

Последна редакция: вт, 08 юни 2021, 14:18 от femmi2

# 657
  • Пришълец
Smile

# 658
ново от Хазалджим

Върнах се и само Марги се е разписала:hugs: Яваш я караме. Маргарелке ,Мерси за милите снимки с Фико на снимачната площадка.
 От малък е звезда и мама и тате го запознават с актьорството .
Тези шарени очички и бузки на Фико Heart Eyes
 https://twitter.com/BluTV/status/1403019734199775237
 Вчера се излъчи  финалният 10 епизод  на сезон 1 на Йешилчам.
Ча благодари за интереса  и рекламира да гледат финала.
Разгеле показа се макар и по задължение .

Мястото от видеото, което е същото от снимките с пейзажа  с Афра с режисьора.

финалната сцена на сезона Семих и Тюлин за ръка.

Съпоставка преди 10 години и сега. Рисковете на професията, нека се променя.
На тази снимка в началото още не е възмажал и е като момченце.

Огън са ! Nature Fire 
До ден днешен прават акции за ХазЧаг.  Revolving Hearts

капитана и Емир уникални ! Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 11 юни 2021, 23:27 от femmi2

# 659
  • Пришълец
Феми, върнала си се Kissing Heart
Ами то какво и да се коментира, ти следиш нещата около Чачослав, наясно си кога започна, кога свърши сезона. И така...
С капитана като ги видях се сетих да питам, той още ли играе в Забранената ябълка?

Общи условия

Активация на акаунт