Един път му приключи ролята и се сбогува. Аксой го върна пак щото се харесва от фенките.
Говори се че е възможно да участва в нов сериал, който подготвя Фатих Аксой ,доколкото разбрах римейк. Умее да прави успешни такива дизита.
Искам ги пак заедно с Чачи да си партнират мъжки. Невероятни са!

Баджаначкееее и от мен целувки

Затишие около нашите хора това е традиция. Хазалче е по активната.
Кога ще излъчат филма с нея и Онур Туна ? Любопитно ни е.
Забавиха го ако е за киносалоните ще има да си чакамееее ....
Ко не грешим в Турция кината още са затворени. Заради пандемията нещата се промениха и щеш не щеш се съобразяваш.
Заведенията си работят. Идва и летен сезон. Имат изисквания за ваксини , като посещаваш Турция.
Много хора си бият ваксини за да могат да пътуват.
Спрягат чок имена от актьорите за нов екшън на мястото на Ямата.
Три куруша.
Подобен на Ямата и Ичерде.
Мафия , убийства , полис,любов.
Като видят, че една формула е успешна и няма отказване. Ямата издържа четири сезона.
И то на тв е по сложно. Завърши сезона вече битти. Ямач не оцеля за разлика от Вътре ,където и двамата братя се намериха накрая.
Много актьори минаха през Ямата.
Дори Чачовото име се върти за новият екшън отново по шоу тв.
По думите на пресата отказал вежливо на продуцента поради други планове в кариерата.
Не ми се вярва и на мен да приеме още повече като го разтегнат....
Един филм е потвърден отново за Нетфликс без подробности . Както обикновено чакаме за инфо. Дали е вярно това за трилогията ?
Надявам се лятото или есента да се разбере повече. Ще има и сериал вероятно. Има планове за собствен филм и да режисира.
Пера Палас на Хазал според мен ще го гледаме догодина.
Ще се радвам и по бързо да има премиера.

Да се заредим енергийно заедно със Сарп и кафето върви с цигарка.

Добър е и в комични сцени. Движения мимики.

Изпълненията на СС . Хайде папараци гледайте и снимайте обичам да блестя и да съм по вестниците със скандали. Това продава. Тия хич не се крият като са на лов за звезди . Откриха летният сезон и
атакуват турското море и плажове.