ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 512

• 33 089
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
Това може би имаш предвид.. .

Маргариткеее ,мила чок Тешекюр . Благодаря ,че го сподели Kissing Heart
Това имам предвид .
Двете са гифчета Heart Eyes

Естествен ,свенлив, сериозен.
Да му щипеш убавите мустачки и бузки Blush
Синьото чок му отива. Blue Heart Всички цветове на дъгата.
Елегантен в образа на Семих Атеш.

Режисьора Чаан Ърмак също  е там. Изглежда весел човек и общителен.
Ча има късмет да работи с добри екипи и колеги през годините.
Рядко се чува лоша дума за него. Сработват се  и веселят на площадката.
За Хазалка също. Остава си приятел с повечето колеги с които работи.  
В Туитър всичко разкостиха от репортажа и интервюто. Начина по който си държи ръцете и съпоставят.
Благодарни сме на блу тв за този репортаж. Flowers Cherry Blossom

Маргиии ще ме уморите у вашата тема. Joy
Разбирам че сте хлътнали по Ханкер и разнищвате бившата.
Що се отнася по въпроса за връзка на Чаатай и Серенай и  подобни няма да си мълча и не искам.
Значи кажи на потребителката, че Никога Чаатай не е наемал къща за Серенай нито са били Сгодени!
Да не вярва на жълти писаници или сама го вярва ? Head Band
Потребителката не е запозната че лично мениджъра му отрече.
Смачканият му вид и изкуствена усмивка.
Приключи дизито и всичко си дойде на мястото.

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 23:33 от femmi2

# 676
  • Варненска клюкарка
Оф тая пачавра ще му я лепят докат е жив. Енгин отрече, Сера отрече, Ча стана гост звезда да дава акъли  на млад колега накиснат в подобна простотия. И как никой не се сеща за въртележките от богати чичковци.... Scream
Вярвам на хора които говорят рядко и от свое име особено близки до Ча, говорене от типа  ЕЖК обаче винаги е вдигало
 повече шум какаквато е и целта му.  Пък после се оказва че сериала и ашка свърщват едновременно, ама че съвпадение.

Тази вечер се жени Улуч Байрактар, Ча дали е сватбарин?

# 677
Маани ще му е лепят нищо че мъпета отдавна свърши.
Гинчо не издържа и каза пред който трябва каквото е нужно.
Ча не заслужава да го разнасят с тая повлекана ама....  
Серка се изцепила че Керо много го бива в леглото.  
Ох много е весело в темата на Марга Joy
Иначе Керем е добро момче защитава правата на жените.  

Като я видях в Милано да рекламира марката бижута ,като вампир нагримосана на презентацията.
с нейните вечни пози.
Никога не ми е била женствена ,сега още повече. След като се разделиха с Керем нищо не е подхващала ,само скандали с чичковците.

Белче,:hugs: Киво е сватбарин има снимки и видео как пее на сватбата на Улуч Байрактар. Те са близки и са работили доста заедно ,разбираемо е да е там.  За нашият рибар да ти кажа по скоро няма да е гост с неговата кобилка. Чачи на близки присъства и това е рядкост или ако е свидетел ,както е на Тириаки.
Ще проверя пак може да е обновено инфото и да изникне от нейде зайчето.
На тържеството на Улуч са Чаан Ърмак - режисьорът на Йешилчама и Ръзата Коджоолу.

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 09:18 от femmi2

# 678
  • Пришълец
На мен СС ми е неприятна още преди да разбера за съществуването на Чаатай Улусой. Беше отдавна и се пробвах да погледна Лалето. Може да е била подходяща за ролята си там, но... Покрай историята с Ча съвсем ми опротивя, така и до днес. Не съм особено наясно със случващото се около нея, избягвам и да я обсъждам.
Отминаха Феми времената, когато си пъхах носа във всичко. За втори и последен път си позволявам да обсъждам тук онова, което се говори там където си чела, защото едва ли за някого е приятно или интересно. Joy Амиии, всеки да вярва в каквото желае и му звучи правдоподобно. За мен лично Ча и Сера никога не са били заедно. Обаче по онова време през ден излизаха новини за обратното. И колко му е някой да се хване. Така е за съжаление, на нашия винаги ще му приписват връзка с нея Imp както казва Бел, докато е жив...
Днес бях заета и не съм се включвала в обсъжданията, но и когато съм най-свободна пак спомене ли се нейното име стоя встрани и просто чета. С Керо бяха хубава двойка, но каквото е имало помежду им остава в миналото, онова, което не се е случило между нея и Ча - пак там, в миналото. Smiling Imp

Темата на Марга???
Няма такова нещо, аз съм непостоянен обитател навсякъде. Пришълец Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 679
  • Варненска клюкарка
Така е Марги през ден излизаха новини даже и когато тя беше с Керо. Той не  беше толкова интересен като Ча нито толкова известен. Който плаща, той поръчва музиката, а както самата Сера  казваше по интелвюта, идеално се разбирала с журналисти и каквото кажела, това пишели...

# 680
Новината от блу тв.
Платформата блу тв  ще излъчи втори сезон на Йешилчама през август. Плануват от 26 август. Снима се ускорено и монтират.
Не почиват ,рибаря много ще се преработи Joy Колко проекти му преписват ехе...  Вместо да кисне при любимите риби ,язовири ,морета и гмурка и да се натиска да не кажа мляска и други дразнещи и палави нИща с неговата русалка.... Пардон блатна вещица.Imp
Мен ко пита по -добре да е зает и далеч от оная.
Да е зад Океана още по добре на разстояние.  
Далеч от очите барем стане чудо и забрави и намери маце, което ще одобрим.Няма угодия, ама все пак да се размечтаем и вселената да помогне да се сбъдне.
Кака Фема е феномен:joy:
Дуда ще се терзае ашкъм защо така не ме ли обичаш ,нерде ще намерим друг толкова успешен с такъв вкус Joy
А Чачи ще и каже като у филмите.  Изчерпахме се просто и да има или няма друга това е живота скъпа. Но все пак си остава Официалната показана ,което никак не е малко за толкова време.
Даже е постижение за него. Flushed Отпуска се когато иска за ЛЖ даже и толкова не очаквах Flushed

Очаквам го с интерес втори сезон особено след тийзъра 18 плюс Stuck Out Tongue Closed Eyes
Това ме навява на мисълта щом избързват мега звездата на проекта вероятно ще е зает през есенно зимния сезон с нов изненадащ, креативен и различен проект и визия.
Много се пише че няма да почива и ще се завърне на роден тв екран. Мен ме съмнява но и това е възможно ако го привлекат с нещо силно и стойностно.
По скоро ще е на платформа не разбрали няма да останем. Според Ранини ще снима филм за НФ.
Става бавно, но сме имунизирани и чакаме нашият любим красавец, патрон и актьор.

Може и блу тв да изпълняват желанието на зрителите по бързо да пуснат сезона ,щото има интерес и са ги затрупали с писма.
Не е измислица може да се провери чок доволни са ,печелят от проекта и от Чаатай и феновете. Казах ви и за трети сезон ако се съгласи на това.
Разсъждавам си....
Или му е дошло времето след два месеца да излъчат сезона и си пишем теории.
Желанието ми е да играе отново в екшън и да е секси и лош бандит.
В блу тв се съдра да пуши ама не е лош герой.
А как умее да люби и да ги праща в рая да ти настръхне кожата . Kiss

Ох ще откача без комп.
И днес няма да си наредя красотите и нещата. Утре се надявам да свърша тая задача.  
В Т е пълно с творчество от феновете.
Изгледах и интервюто с екипа на Йешилчама.
Вече е с превод и субт. на руски. Flowers Hibiscus
Питаха го и за танците.
Чаатай ти танцуваш.
Да но можеше още по добре да се науча.   Сложно е да ходя на снимки и на танци.
Но на мен ми хареса както и на повечето зрители ни усмихна.
Забавляваха се на репортажа ,хареса ми усеща се сплотеност от каста.

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 19:43 от femmi2

# 681
  • Пришълец

Днес се навършвали четири години от финала на Ичерде..

# 682
Няма да трия поздрава и инфото  и редактирам докато не е изтекло времето .
Маргиии , на 21 юни мина ХазЧаг акцията да си видяла в Т резултати ? Не им разбирам и самно колажи водях и часове и държави.  Името на Гино също , щото им е общ мениджър . Може би са пращали желанието до него .

Гифки с палавника Семих Атеш . 18 плюс .Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

чок се е разтанцувал а така ча , ча , румба , самба

Мараба ,Алохааа в слънчевото време и лято с много слънчеви усмивки и емоции . Nature Sunny  
Е ,то не може без да разхлади че иначе пак не е добре в горещините
И нашето прекрасно слънчице е черешката на тортата . Е знам че не е като преди и не се вълнувате но за мен още е интересен хамелеон и Мъжът Енигма. Хем позволява някой неща да го опознаем и не крие с коя е.  В същото време е интроверт ,тишина голяма с въдица в ръка.

И в нашата тема настъпи рибарска тишина и дойдох да донеса един от хаберите.  
Марга слага материал, като и попадне и е припомнила датата на финала на екшъна Ичерде.  Sunglasses
Хепи енд с Брадърс Йелмаз. Много обичани от зрителите и си остават незабравим тандем мъжки.  Чачи с невероятна визия и много секси еркек под прикритие. Джеймс Бонд Stuck Out Tongue Winking Eye
Остана ми горчив привкус че се загаджи с която Не трябва и то ни дойде като гръм от ясно небе. Шок ! Flushed
Уредена ли е каква е ама  издържат, което пак е изненадващо.  Ама ще дойде време и ще е бита карта.  Ама как съм го обрисувала само в предния пост хареса ми за скъпата Дуда. Joy
Както се казва случайност ,късмет.
Да и имам късмета на тази безличната пък за талант да не говоря.
Така е когато най малко очакваш и не търсиш щастието идва при теб.  
Нека аз се радвам за любимеца. Особено в тия среди не е лесно.  

Има новини всичко се пука по шевовете. Нямало да снима за Амазон ли ?

Инфото е от Бирсен тя е достоверна, макар и да се дъни напоследък.

Чаатай Улусой преговаря с гиганта Амазон ,който ще стъпи на турският пазар. Чаатай се явява първият турски актьор, който сключи ексклузивен договор с Нетфликс платформата за фентъзито Защитника.
Ще стане ли първият, който ще работи за Амазон прайм ще разберем в скоро време, както и подробности около проекта.  
Върви слух че негова партньорка ще бъде Алина Боз още не е сигурно може и да не бъде тя.

Мале ,ужас не я щЪ.  И не само аз тази ли баш намериха ,направо главата ме заболя. Тия продуценти нерде блеят?
Head Band Скучна и една сладникава.
Не че е грозна ама не е подходяща. Остави разликата тя и Афра е малка ,зависи каква визия е Ча. Може да прави и изглежда и прилича на  както си поиска. Wink
Погнаха я още от сега дори да не е сигурно паднах от смях как я описват цветущо Joy
Не я долюбват Чачовите фенове ,била слаба ракия ,не на нивото му.
Мда трудно ще намери такава поне да не е дразнеща. С Афра нямат химията ,биват един до друг двамата.
Елчин Сангу коментират че не става за него.
Сега има такива, които я харесват как играе . Рижавелка хубава е.  

Договорът му с Ес филмс и блу тв  изтича и няма да го поднови.
Да не бързаме току виж правим грешни сметки. Подхванал ги е наред платформите и е новатор  Давай бейбиии само така. Покажи на какво си способен. Heart Eyes
Който се доближи и играе с него Чачи му носи късмет . Неговото име е еталон и реклама.
Искат да му подражават.
Не знам момъка ,който искаше да е като него и спечели мъжкият Бест моделс какво става с него ?

Гинчо често е в Америка в Лос Анджелис. Вероятно е свързано със сделката за Амазон или друго .
Има и други подопечени.
Чаатай доста дръпна след филма Хартиени Животи. По света е много гледан и успешен и цифрите говорят. Статии се писаха за филма.  
Знаех си че това ускоряване на втори сезон по блу тв не е току така . Може и да му е дошло времето но си мисля ,че е заради плановете му в бъдеще.
Много ще се преработи.
Млад е и има желание и си обича работата и собствен проект ще режисира ,наближава и този ден. Голяма любов с камерата взаимна.
Късометражният филм не е достъпен само на фестивали го гледат. Smirk

-----------------------------------------------------------

любимата фотосесия на Марга  чок сладък , пу като памук се разтопявам Blush

Репортажа, интервюто за Йешилчам  и зад кадър с любимата камера . Как си я държи  и се кефи Grinning
https://twitter.com/CagatayUIusoyIn/status/1405885432311783429

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 19:10 от femmi2

# 683
  • Пришълец
Цитат
Heart Eyes Heart Eyes

Феми, напоследък не ми остава време за нищо. Само видях, че се организират феновете в Туитър, но даже и не обърнах внимание на датата. Помислих, че е за маргаритената сватба, всяка година на 29.06. не пропускат да я отбележат.

По актуалните неща нямам какво толкова да кажа. Доколкото съм забелязала не е присъщо за Ча да се впуска така често от един проект в друг...

# 684
Ехоооо , нерде сте в тази жега и пек . То нема угодия времето.

Маргиии , забравила съм за тази дата , Затова са феновете да припомнят и организират .
Маргаритената сватба и всичко се чества не само за нашият сериал . Това стана традиция .
това  е за теб . Орела на Маргарела Heart Eyes лети , летииии

Мед Япъм обеща изненади якънда - скоро за филма. Двамата са с красиви очи зелени и сини и си отиват поне на снимки .

Още гифкииии Sweat Smile

Шекерджито определено и отива ролята и ретро стилът. Браво !
Весел репортаж , хубаво интервю.

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 20:27 от femmi2

# 685
  • Пришълец
Така е, феновете всичко отбелязват. Днес се навършвали 11 години от финала на Забраненият плод...

# 686
Маргиии , видя ли редакцията Орела на Маргарела Wink  За годишнината на  Бихтер да се смееш ли що ли ? Ядът халва , ходят на гробища.
Бихтер е станала тренд в Туитър и тази година.

Като се усмихне нашият всичко озарява и грее. Nature Sunny

Ръцете красиви мъжките и пръстите Sleeping

Емир , фемир и съпоставка с походката - Хакан и Емир Heart Eyes
https://twitter.com/emekliifangirl/status/1408030694933250050/photo/1
Маргиии , не ми хареса искам големичко с Емир ако не те затруднявам.

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 02:30 от femmi2

# 687
  • Пришълец
Съжалявам, няма да имам възможност да режа.
Орела го забелязах, но не отбелязвам за всичко поотделно Sunglasses

# 688
От Хазалджим

събуждане с целувка от принц Емир Kiss
https://twitter.com/NovaTDT/status/1407048344573186048
Испанската нова са стигнали до тук след отвличането на Фера от Халил . Като цъкам из Т попадам  на  гифки  от канала .  Дублажа не ме кефи .  А нашият по бтв е в десятката Heart Eyes
Марги ти знаеш ли на капитана кой го озвучава , за Ча си споменавала Иван Петков ли беше ?

Новини  от пресата . Изглежда сериозен журналист ама може и да е измислица . Работата им е да пишат и  да четат хората.
Ще стават делови партньори аркадашите , ще пием тяхно вино .
Ако стане ще ида в Станбула квото ще да става заради това марково вино от техните ръце.
Имат възможности. Харчат си и за тяхното хоби. Ча помага и благотворително не винаги го споделя.

Превода е от Кивовата тема. Там си пишем с момичетата.

Според журналиста на изданието Hurriyet Мехмет Юстундаг, Чаатай Улусой и Къванч Т., които са приятели от много години, сега са станали бизнес партньори. Актьорите закупиха 10 декара лозе земя в Тракия (Румелия), където ще произвеждат собствени вина. Изглежда, че модата за лозарството, която е широко разпространена сред холивудските звезди (сред винарите Дейвид Бекъм, Брад Пит, Джони Деп и много други) е достигнала до турски знаменитости.
Приятелите вече са получили необходимия лиценз за построяване на къща от 250 квадратни метра и са започнали строителни работи. На първия етап произведеното вино ще бъде достъпно само за близки приятели на актьорите, но в бъдеще те очакват да получат необходимата експертна оценка и да създадат своя собствена марка вина.

КивЧаг Heart Eyes акцентират на ръцете им.

Сватбата на Улуч Байрактар. Много звезди там,нашият липсваше. Не са близки с него, работиха в един проект.Или не е имал възможност и време да отиде ,ако е бил поканен. Ще ме дразни с онази дето само това и чака да си вее коня по такива събития ! Animal Monkey Face

Марги , няма проблем.
Гифката е когато фърли пръстена у Босфора нали не греша ?  
Богаташа фърли пръстена и не му дреме колко струва ,като е изнервен и влюбен .
Какъв поглед  и се обръща Heartbeat

SleepingHeartHeart  Невероятен ! Евалла ,  Машалах за сбъдването на мечтите,  харизмата и таланта. Задържа се и стана един от най обичаните и известни млади актьори. Обича си актьорството и надгражда с роли.    

Танцувалната гифка е от репетиция зад кадър. Онзи с маската пречи на фона ама нейсе !:mask:

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 17:18 от femmi2

# 689
  • Пришълец
Даа, правилно предполагаш, точно от онзи епизод е гифката - малко преди да метне Емко пръстена У Босфора Stuck Out Tongue Winking Eye

Откъде се сети за гласът на Капитана Joy Симеон Владов го озвучаваше него, както и Юнал. Ако питаш за дублажа при излъчването по БТВ, за ДФ хич не съм наясно.

Общи условия

Активация на акаунт