ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 512

• 33 374
  • 728
  •   1
Отговори
# 690

Ново  зад кадър от Пера Палас

Адска жега е навън да се цопнем у морето като рибарчето Stuck Out Tongue Winking Eye
 Пиеш вода и пак си жаден , не е за излизане .

# 691
  • Варненска клюкарка
Забравила съм че наближава Маргаритената сватба, а тя е след дни! Ама съм толкова заета че минавам инфото по диагонала...

Вечер поглеждам чат пат Доктор чудо, тоя Онур Туна е огромен, колегите му до него изглеждат като пигмеи, направо не ги виждам с Хазал. Май с филма има проблем, много време мина, а и преди няколко месеца преснимаха някакви неща...

Фемо, Бирсен е ярко жълта лъжкиня.  При нея я има 2 думи истина в една от 10 истории, я не.

# 692

Творчетсво от неуморните ХазЧаг фенове .Gift Heart

репортаж с Бурак Дениз.  Марашлъ остават малко епизоди до края и след това заминава за  Италия.
 Ще играе в проект на Ферзан Йозпетек , много уважаван човек . Не е голяма роля но е пробив и Бурак е страхотен актьор и си е хубав.

Бел за Бирсен, много и вярват и я ползват за източник.
Не чуваме за сефте за Амазон нали така ?

Снимките на Йешилчама привършват и нашият ще тръгне по морета и риби .
Биге Юнал вече е на почивка с Арас.  
Тя участва във втори сезон на проекта .
Иска ми се по скоро да има нещо достоверно,ще чакаме.
Мина това време дето казваше по нещо.
То е направо чудо да го срещнеш и снимаш нейде.  Smirk
А колегите му през ден по списания ,молове , репортажи.
Как ходи на сета без никой да го забележи и с колата не го засичат.  

Новини:
Бора Аккаш от Йешилчам ще играе главна роля в проект по шоу тв .
Това е първата главна роля на актьора , който бе поканен след успеха и ролята му в Йешилчам. Двамата си партнират с Чаатай Улусой и се справят прекрасно.
Аз също го харесвам , добре играе Бора.  

тази кадъна ще бъде негова партньорка. Казва се Гизем Гюнеш.
Снимките на втори сезон на ретро проекта  почти привършват и каста се орентира за нови роли.
 Йеткин Дихинджилер  ще участва в  Барбаросата с пиратите .

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 19:46 от femmi2

# 693
  • Варненска клюкарка
На Бирсен инфото в 90% у като  приказката за компютрите и компотите- има нещо вярно ама не баш. Амазон го спрегнаха с Музея а такъв няма да има, новина лично от О.Памук, който каза  че на никого не е продавал права. Сега просто разделиха "новината" и продължават да се я предъвкват периодично. Няма да стане. Отново ще е Нф а после може в национален ефир.

# 694
За НФ е филма, който потвърди Ранини , за национален ефир по - скоро съм от невярващите . Защо не ако го грабне и при условия . Може да поставя , защото е със статут на супер звезда и успешен за неговите си години.  Ако стане с Амазон няма да е Музея . Какво са намислили само те си знаят засега .  Ранини намекна за есено зимния сезон . Всичко предстои. Wink Режисьорството не му е безразлично ,обича камерата.

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 19:50 от femmi2

# 695
  • Пришълец
Забравила съм че наближава Маргаритената сватба, а тя е след дни!
....
Бел, Laughing аз пък нея не я забравям. Даже онзи ден като ме пита Феми за поредното туитване, което е минало вече не съм разбрала, че е организирано с друга цел. По инерция, без да се заглеждам в инфото реших, че е за 29.06.
Пък и маргаритките ми обичайно започват цъфтят точно по това време и да забравя ми напомнят hahaha

# 696
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Напоследък хич нямам време за форума, а и за сериали и актьори. То пък толкова да не можаха този сезон един свестен и интересен сериал да пуснат! Рано ми спряха миналата година Мистър Грешен и оттогава нищо интересно на екрана. В интернет разни нови хватки и рестрикции по сайтове като Инстаграм и Туитър ... човек никъде не може да порови и да копне нещо на спокойствие. ooooh!
И направо съм ги зарязала и Чачко, и Хазал, и Джан, и Демет ... Влизам на три дни веднъж да се информирам от темите тук и толкоз.
Видя ми се, че има химия между Алп и Айча, а дано! Дори и да е клиширано сериалчето им, ако е добре направено и с тази химия все си мисля, че поне то ще става за гледане. Феми, превеждат ли го рускините?
От толкова време Хазал снима някакви филми, дето не виждат интернет свят, че не бих се учудила и този с Онур Туна да е на същото дередже. 33uu

Нейсе! Лято е, времето е за навън, с близки приятели, дай боже край моренце! Така както правят всичките комшийски звезди. Можем да следваме примера им. Hands Thumbsup

# 697
Профи , страхотна гледка си донесла морска разхлаждаща. Лято е !  Любим сезон ,спомени.
Като миг ще мине това лято и дойде есента.
Островна приказка  гледам го и си химичат главните. Прекрасни са !
Филмът на Хазал с Онурчо силно се надявам  да ни зарадват и да го изгледаме.

-------------------------------------------------------------

Редактирам с ново от Хазалджим и нафталина и страстен целуфан и погледи без думи Heartbeat

https://www.vbox7.com/play:47ae6b0fc0
Бг превод на Островна приказка , това е втори епизод. Първи като се поразровите в бокса ще го намерите.
Мястото на което снимат е приказно наистина Heart Eyes
 Алп е красавец. Heart Eyes като латино мачо е с визията.

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 23:50 от femmi2

# 698
  • Пришълец
На 15 юли започва "Забранената ябълка" с нашия Капитан
http://tvnovellas.blogspot.com/2021/06/btv_25.html?m=1. Заглавието ще е "Опасно изкушение".

Лилавото перде и целуфана - брей как се вживяваха hahaha

# 699
  • Варненска клюкарка
Ох каква жадна целувка Heart
Ча е наминал през сватбата на  Танер  Олмез и се е измел обратно на снимки, има малък репортаж.

И аз нямам никакво време, на нова работа съм, а рано сутрин и вечер  тичам у майка ми да и помогна, че дядо ми преди седмица падна и сега не може да става....

# 700
  • Пришълец
Тази трябва да е от сватбата, преди малко я мярнах в Туитър.

Бел, пак ти се е насъбрало Neutral Face

# 701
  • Варненска клюкарка
Марги, така се се получи за мое съжаление... Късмет.

Денят на маргаритената сватба е, бих метнала нещо тематично за случая, но сега нямам възможност.

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 17:42 от Беллора

# 702
  • Пришълец
Да, навършват се 9 години от финала на втори сезон на АФК, маргаритената сватба Heart

И още нещо, което е напълно възможно да не ви е интересно, затова в скрит текст 🌼
Скрит текст:
Есмел отвори кутийката с трепетни ръце и в нея намери да лежи една красива маргаритка. Толкова малка, а сякаш държеше слънцето измежду нежните си бели листенца. Изящни; в съвършена хармония. Отстрани изглеждат перфектно наредени, но ако се загледаш, забелязваш как всяко едно проявява характер, избира си свое собствено местенце, различава се от останалите. В кутийката имаше и малко късче хартия на което пишеше: "Усмихвай се всеки път когато видиш слънцето. Грей като маргаритките. "
- Извинявай, че ти подарявам само това. Исках да ти купя шоколад, но джобните ми свършиха. А и винаги, когато видя цъфналите маргаритки в градината и се сещам за теб...
- Ноа, това е най-прекрасният подарък на света! - грееше Есмел.
- Хербаризирай я, за да я запазиш за по-дълго.
- Ще я запазя завинаги!
Дори топлите ѝ шоколадови очи издаваха усмивката ѝ. Най- ценното нещо, което бе получила тази година. Нито новата рокля от леля ѝ, нито копринената панделка от майка ѝ, нищо не можеше да се сравнява с това мъничко цвете. Всяко едно листенце носеше усмивка; в тичинките бе запечатано много повечe от обикновен златист прашец... Цялото щастие и обич на света, събрани в една малка маргаритка.

https://zlatinateneva.weebly.com/1055105610541063104510581048-10521045/3

Така е, Бел, късмет... Дано дядо ти се възстанови доколкото е възможно.

# 703
Здравейте,момичета!
Общо взето се опитвам да наваксам ама имам доста задачки  и съм назад със сигурност.
Бел бързо оздравяване на дядо ти.
Цели 9 години минаха от сватбата на Фемир. Сякаш беше вчера.

# 704
Здравейте милички  и честит първи юли и Джулай и лято ! Нека да ни донеса хубави емоции . Nature Sunny
 Бел , гушкам те и на теб не ти е лесно .  
На мен ми се възспали венеца  бях на зъболекар сега го лекувам. 
Снимки от сватбеното тържество на Танер и Едже Чешмиолу . 28. 06 . 2021год.

Младоженците. Избраната мома ми е непозната, но е актриса . Участва в Подводницата с Киво за Нетфликс.

Кадъната се радва че се е фотнала с него. Явно е стоматолог по знака на снимката.

Минава си времето спомените остават . Това е  празник и за Ча , защото от там му тръгна кариерата и така до днес. Един от най успешните турски актьори с бг корени . Търсен, успешен  и винаги предизвиква сензация с редките си появи . Stuck Out Tongue Winking Eye

колажа е от Айра . Много хубав е станал Flowers Hibiscus
Марги:hugs: хубаво е това е в спойлера.
Една маргаритка събира целият ти свят и любов.

Ново с Фикош , бърбори си и се чува гласчето. Сладурче Yum На втория гиф си чисти количката от малко знае какво да прави.
https://twitter.com/reihacark/status/1409572375113310219

Муцунки
С надпис
Скрит текст:
Хазалка е поздравила сина на семейните приятели и съседи за рожденият му ден и  публикувала снимки.

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 00:39 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт