Феми, да минава бързо.

Изключително нагла провокация, защото тя не е била сред поканените. Ча едва прикривайки раздразнението си отвърна "Даже не знам какво да кажа" Можеха да го питат за толкова много неща, имаше негов авторски проект на фестивал, за бъдещи планове, но не. Хем нагли и лъжливи журналя, хем тъпи - Ча е толкова неуловим че си е като печалба от лотарията да го срещнат и да му измъкнат няколко думи.... Как не можаха да схванат че след въпрос за Сера просто го изпускат и репортажа приключва ! 

Изключително нагла провокация, защото тя не е била сред поканените. Ча едва прикривайки раздразнението си отвърна "Даже не знам какво да кажа"
Добре разяснихте, стана ми любопитно. Можело е да го питат съвсем различни неща наистина, свързани с професията, но и този път не му се е разминало...

Научи се и ни изненада с танци с Афра.
Очаквали Ча да я поздрави, а тя дори не била там
Глупаво е, вдигат ненужен шум около личния му живот при положение, че човека има актуални проекти и се раздава максимално - как да не му е неприятно и как съумява да се овладее и прикрие раздразнението си, не знам... Пък и СС е изпята песен, още повече, че след участието на Ча в Обади се на агента ми, даже най-заслепените трябва да са се усъмнили доколко са били прави в предположенията си за ашкове извън снимачната площадка... Сянката й очевидно още дъъълго ще го преследва.

Харизма на макс. 

Имам да наваксам с гледане. Препоръчани теми