ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 512

• 33 139
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
  • Пришълец
Цитат
Наистина се е получил добре 💕

Феми, да минава бързо.

# 706
Марги ,:kissing_heart: при теб как е има ли прохлада. ?  
Айра направи колажа като шапо за темата ,но и казах че отдавна не слагаме фемирски шапки ,но му намерихме приложение пак.  Wink

Репортажа . Така ме ядосаха: журналята с глупавите си въпроси:angry:
Определено нашият ретро продуцент е във форма и да я задържи така да не се запусне ваканцията по традиция.
Още снимат втори сезон но са на приключване и ще си почива .
Бързал е за снимки на сета и е минал да поздрави Танер и да го уважи. В репортажа сподели че е ценен за него човек. Нашият току така не ходи на сватби. 
Мислех че няма да присъства не познах.

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 00:50 от femmi2

# 707
  • Пришълец
Що се напрегна, Феми? Какво го питат? Stuck Out Tongue Winking Eye Този път и аз мога да кажа, че ми изглежда в добра форма.

Топло е и при мен, но преди малко заваля и вече е поносимо.

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 16:17 от Маргарита Н.

# 708
  • Варненска клюкарка
Марги, ядовете на Фема са нищо в сравнение с Чачовите. Питали го на сватбата поздравил ли се със Сера Scream Изключително нагла провокация, защото тя не е била сред поканените. Ча едва прикривайки раздразнението си отвърна  "Даже не знам какво да кажа" Можеха да го питат за толкова много неща, имаше негов авторски проект на фестивал, за бъдещи планове, но не. Хем нагли и лъжливи журналя, хем тъпи - Ча е толкова неуловим  че си е като печалба от лотарията да го срещнат и да му измъкнат няколко думи.... Как не можаха да схванат че след въпрос за Сера просто го изпускат и репортажа приключва !

# 709
Бел , Абсолютно си права. Така добре си го написала и обосновала.
Не му дреме за нея ,но ще му е лепят докато е жив.
Не е била на сватбата , Танер не я е поканил.
 Феновете изригнаха  в мрежите имат златна възможност журналята да го питат за бъдещи планове и проекти.
Инфо от извора както се казва. Толкова неща има за които да го питат.
Ех ,защо не съм там и да си го питам и снимам. 
Дълго ли ще почива , има ли вярно за Амазон и бизнеса с виното заедно с  Киво? С дружките от Кивовата тема мислим че има вярно още повече Киво през май месец беше в такова лозе и земя .   
Поне го поздравиха за Йешилчама и отзивите че се харесва на турските зрители.

Ах , какви очи ! Дори маската медицинската не може да загрози и скрие тези топли , красиви очи ! Heart

Кефя се че този път е сам без шаманката и да не ги гледам двамата че ми става зле.
Почнаха клюките за раздяла нищо ново под слънцето,не вярвам да е свършила домашната идилия. Не го искам само аз много хора ще празнуват като и бие шута и свърши това,което ги задържа.
Лоша съм , това е положението. Разбира се никой нема да ни пита как да живее и с коя ,но си го казваме и пишем. 
Дуда заради него стана известна , иначе отдавна никой няма да се интересува  от името й.
Ся друг е въпроса че нашият си пада по грозни риби в реала , ама те кълват. И аз да съм сама ще ида в рибарската мрежа да ме улови ,подържи и да е хепи. Smile

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 00:30 от femmi2

# 710
  • Пришълец
Питали го на сватбата поздравил ли се със Сера Scream Изключително нагла провокация, защото тя не е била сред поканените. Ча едва прикривайки раздразнението си отвърна  "Даже не знам какво да кажа"
Ама че нагли Rolling Eyes Добре разяснихте, стана ми любопитно. Можело е да го питат съвсем различни неща наистина, свързани с професията, но и този път не му се е разминало...
Така е, сянката на тази жена преследва всеки, в чиито живот е била по един или друг повод, но се оляха да досаждат най-вече на Ча с въпроси за нея.

# 711
Не стига че е рядкост да излиза и да го снимат.....
Въпроса  е поздравихте ли се с колежката Серенай на сватбата и говорите ли с нея ?
Нито дума за актьорската му игра и проекти ! Imp
Въздържа се да не отговори по грубо. Дори не знам какво да кажа и как да отговоря е реакцията. Не иска да слуша за нея.
Добре че не са го питали какво мисли за поредния дядка на СеркЪ Joy
Станала е лице рекламно на Булгари - марката бижута. Шефовете какво са и харесали да я изберат те си знаят.
Нито в Милано ми хареса на презентацията ни в Бодрум.  

Гифки мърдащи.  Wink

Не открих  без огромния надпис.

Разрязването на тортата . Cake

Танцувални гифки с Онур Туна и гаджето му Елиф Доан, които Официално се показаха заедно на сватбата на колегата.
Онур по дървен в движенията и от нашия Joy Научи се и ни изненада с танци с Афра.
Очаквам и танца с Шекерджито и във втори сезон с интерес. От 26 август по блу тв.  
Днес обявиха че са приключили снимките по втори сезон последен и са във ваканция.  
Любимото хоби на нашият рибар го зове .Animal Tropical Fish
Много се преработи и си мечтае за риби и гмуркане. Има си място и колиба на спокойствие.
Яхти,махти ,турското черноморие е красиво .
Сега всичко се е изсипало там ,а папараците са на лов звезди. Това е сезона златният. Изтръпвам как ще ги фотнат с неговата русалкЪ да не е като мин. лято .Още ми е пред очите лиготийте ,които не са в негов стил.
Ама се е отпуснал човека.

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 16:10 от femmi2

# 712
  • Варненска клюкарка
Така е,досаждат най вече на Ча защото ничие друго име не проезвежда шум като Чачовото. Сера 4 годени живя с  Керем, ама него много не го броят, не е в сметката. Никой не се сеща за Толгахан, женен мъж с 2 деца.... скука....
Наела си е отлични глашатаи, които всякак успяват да държат името и на първа страница без да е снимала нищо от години. И лъжливата Бирсен онзи ден порица Ча че не поздравил СС пък това че тя не е била на въпросната святба са просто подробности. Впрочем  Сера  много рядко я канят по сватби...

# 713
  • Пришълец
Продължавам да се смея Joy Очаквали Ча да я поздрави, а тя дори не била там Satisfied Глупаво е, вдигат ненужен шум около личния му живот при положение, че човека има актуални проекти и се раздава максимално - как да не му е неприятно и как съумява да се овладее и прикрие раздразнението си, не знам... Пък и СС е изпята песен, още повече, че след участието на Ча в Обади се на агента ми, даже най-заслепените трябва да са се усъмнили доколко са били прави в предположенията си за ашкове извън снимачната площадка... Сянката й очевидно още дъъълго ще го преследва.

Е, на Керем не му се отделя чак такова внимание, но гледам, че и там се опитват да правят разни съпоставки - поведението на Керем сега с Ханде и преди, докато е със СС. Нещо са ми неуместни на мен подобни сравнения...

И да се изфукам

"Танцуващите" ми маргаритки. Подухва вятър днес Stuck Out Tongue Winking Eye

# 714
Марги ,прекрасни маргаритки от твоето дворче Heart Eyes
Ти само любимото цвете ли отглеждаш и радваш ?
Така искам от моето, нямам дворче.

Семих Атеш Wink

Последна редакция: нд, 04 юли 2021, 14:36 от femmi2

# 715
  • Пришълец
Става ли дума за цветя, всички са ми любими на мен, Феми. Е, маргаритките малко повече Joy Имам и градински, и саксийни, но тях май не съм ги показвала, че все пак съм в подфорум РС, не Цветарство и градинарство Stuck Out Tongue Winking Eye
Лалетата не знам защо, но само листа стават, почти не ми цъфтят Rolling Eyes

# 716
От първи юли отварят кината в Турция ,тоест вече са отворени.
Дълго стояха затворени заради пандемията.
От 15 юли ще е филм с Еркан П.
Очакваме и филмът с Хазалка и Онур Туна. Надявам се да ни зарадват в скоро време.

Дали нашият се е ваксинирал вие как мислите ? Ако вярва и ми е по спокойно или ги задължават при актьорите.
Къванч Т. наскоро се снима да насърчи да се ваксинират.  Дали самият той го е направил? Беше болен от ковид и не го изкара леко но се възстанови.
Там дали ползват същите фирми като при нас ?
При всеки е различно как ще го приеме организма.

Агент Сарп ,как му отива да е под прикритие и секси визия. Kiss
Ще е кеф пак да играе в екшън без да го разтягат.

Черно - бели  и цветни кадри .Обичам да си припомням движения , моменти и настроения.

Марги , ех ако бяха станали лалетата щеше да ми ги покажеш.
И ние имаме саксийни ама някои се изгубиха , гледат се сами общо взето .

Готино клипче от феновете като на кино . Евалла , обичат си го въпреки че ни пили търпението и нервите и не се показва.Нашият хамелеон голям !
От младото поколение е за пример за развитие.
Талант ,късмет, трудолюбие и попаднеш на правилното място.
Остана земен човек не се възгордява. Преживя и недотам хубави неща в началото. Спря навреме и се оправи.
След това дойде Меджезира и до днес не го оставят на мира за СС. Angry
 https://twitter.com/CUfan44306037/status/1411396089912172550/video/1
Споменава Адриана Лима и се шегуват нещо и смеят показват и снимка. Това разбрах и го помня от преди.
Ах ,този глас и говор балсам за ушите и очите да го слушаш и гледаш. Gift Heart
В сегашни времена е почтен невъзможно да го уловиш и да дава интервюта просто ето така. Дори фотосесии избягва и само служебно.

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 12:30 от femmi2

# 717
Маргиии , спешъл за теб , защото го очакваш трейлър на ашк 101 .
От 30 септември по Нетфликс .
https://www.youtube.com/watch?v=wznl0rpO5EM

Жадувана целувка и нощ , тяхната нощ специална ! Heart

Днес е Международен ден на целувката.
Израз на спонтанност и интимност. Може да е нежна ,страстна и докосваща устните.
Тя е в различни измерения.  По челото бузата ,устните.  

Навън горещо , лято , море чайки и пясък Оле !
Един Морски Аполон по който нема как да не припаднеш и изгориш.
То са мускули баклави лице.

По дяволите как му отива халкатааа на красивите пръстчета и ръка. И е чок красив на това фото. Heart Харизма на макс.
Повече ми пречи заливосаният причос на път отколкото мустакЯ.  
Ново от блу тв с продуцента Семих Атеш . С надпис продължаваме в новият сезон.

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 19:09 от femmi2

# 718
  • Пришълец
А, не си забравила, че се интересувам от Ашк 101. Мерси, Феми Kissing Heart

Щом е ден на целувката, да споделя от любимите ми Фемирски

И разбира се продължението

# 719

Съединявам тези снимки нови . Първото е от приклююването на сезон 2 .
На фотото са Чаатай Улусой - главният актьор, Илка - личната стилистка и на проекта също , Дениз Дааде  ,режисьора Чаан Ърмак и оператора Тириаки на който Ча беше свидел на сватбата му и снимаха два проекта Защитника и Йешилчам . Сприятелиха се и си паснаха. Останалите две кадъни не знам кои са .
Тази китара дали Семих е свирил на  нея или ?  Морето и любимото хоби го зове ваканцията,както и неговата русалкЪ в кавички . Само да не ми поднесе демонстрации като мин . лято . Иначе да си я обича, щипе и живее с нея без лигавщини пред папараци и хора.
Любимата ми фраза щастието обича тишината.
Дуда като се озъби и захили.....Animal Hear No Evil

Попаднах на колаж в Т. Хареса ми не е толкова зле с мустака става за шапо.
Ако Бел няма време и не и се занимава че си има грижи може и аз да я пусна. Намислила съм украси.
Да добавим линка с превод на бг на Хартиени Животи .
Да метнем и клипчето на Марги с нейната песен и финал.
Също и танцувалните.  

Марги,любимото  Фереее си сложила Kiss

Ела бейбиии , жадувам да те имам . Стихия е чок ме кефиии като ги допре до стената и люби . Айча сега е партньорка на Алп в летния сериал. С Ча ги харесах и с новият колега са страхотни двамата. Heart Eyes Имам да наваксам с гледане.

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 00:43 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт