ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 512

• 33 091
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Марги , отговарям на въпроса ти . Капитана се върна в Ябълката и пак сценаристите изкараха героят му.  
Един път му приключи ролята и се сбогува. Аксой го върна пак щото се харесва от фенките.
Говори се че е възможно да участва в нов сериал, който подготвя Фатих Аксой ,доколкото разбрах римейк. Умее да прави успешни такива дизита.
Искам ги пак заедно с Чачи да си партнират мъжки. Невероятни са! Heart Eyes Може и да се сбъдне. Flowers Four Leaf Clover

Баджаначкееее и от мен целувки Kissing Heart
 Затишие около нашите хора това е традиция. Хазалче е по активната.
Кога ще излъчат филма с  нея и Онур Туна ?  Любопитно ни е.
Забавиха го ако е за киносалоните ще има да си чакамееее ....
Ко не грешим в Турция  кината още са затворени. Заради пандемията нещата се промениха и щеш не щеш се съобразяваш.
Заведенията си работят. Идва и летен сезон.  Имат изисквания за ваксини , като посещаваш Турция.
Много хора си бият ваксини за да могат да пътуват.

Спрягат чок имена от актьорите  за нов екшън на мястото на Ямата.
Три куруша.
Подобен на Ямата и Ичерде.
Мафия , убийства , полис,любов.
Като видят, че една формула е успешна и няма отказване. Ямата издържа четири сезона.
И то на тв е по сложно.  Завърши сезона  вече битти. Ямач не оцеля за разлика от Вътре ,където и двамата братя се намериха накрая.
Много актьори минаха през Ямата.

Дори Чачовото име се върти за новият екшън отново по шоу тв.
По думите на пресата отказал вежливо на продуцента поради други планове в кариерата.
Не ми се вярва и на мен да приеме още повече като го разтегнат....
Един филм е потвърден отново за Нетфликс без подробности . Както обикновено чакаме за инфо. Дали е вярно това за трилогията ?
Надявам се лятото или есента да се разбере повече. Ще има и сериал вероятно. Има планове за собствен филм и да режисира.
Пера Палас на Хазал според мен ще го гледаме догодина.
Ще се радвам и по бързо да има премиера.  

Да се заредим енергийно заедно със Сарп  и кафето върви с цигарка.

JoyТук се стресна.
Добър е и в комични сцени. Движения мимики. Hands Ok Hand    

Изпълненията на СС . Хайде папараци гледайте и снимайте обичам да блестя и да съм по вестниците със скандали. Това продава. Тия хич не се крият като са на лов за звезди . Откриха летният сезон и
атакуват турското море и плажове. 

Neutral Face  няма го дядката с нея .

Последна редакция: нд, 13 юни 2021, 00:50 от femmi2

# 661
  • Пришълец

Май е нова.

Значи Ямата свърши... Много дълго продължи и ме опроверга - не вярвах в успеха му, Арас в същия жанр скоро след приключване на Ичерде...

# 662
Марги отговорих ти за капитана , прочете ли ?  Не остарява този човек , винаги съм казвала че е като виното !

Ехааа , Маргиии , Мерси за фотото .  Ново е от ИГ на Хазалка .
 Ще я сложа пак без надписи .
 Много е красива , красотка както казват .  Нека  е различна , на мен ми харесва така . Пу ! Heart
 Обаче Мишо все едно е лепнат там като колаж . Нещо не е застанал добре и главата е разтегната .
 Иначе снимката е истинската щастливи заедно . Свикнахме със зетя и добър артист се оказа .
 Дуда трудноооо джанъм с любимката SmirkJoyAnimal Monkey Face

# 663
  • Пришълец
Да, видях. Мерси за отговора Flowers Tulip

# 664
Марги ,Ябълката се гласят за нов сезон,ако е истина . Какво толкова дават и му харесват ?
Само интриги женски и СЦ се изчерпват.
Не гледам сериала , мяркам инфо. На Баръш Калъч му отива да играе любовник и разтопява женските сърца Heart

Скрит текст:
Уникальная, успешная личность, обладающий особым мировосприятием - вот качества Чагатая.. Он воплотил в себе все роли в искусстве и физически рисковал каждым персонажем, каждая его роль отличалась друг от друга, все его работы получили признание в Турции и на международном уровне, для этого достаточно, чтобы стать режиссером и продюсером в своей первой работе в этом году .. Чагатай Улусой -это образец для подражания и для всех, кто пытается добиться успеха.
Он наша гордость👌🏻✌🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Хареса ми това в спойлера от верните Чачови фенове. Hands Pray Така е ,всяка роля е различна и визия. Развива себе си. Изпитваш емоции, като зрител. Изпитва ни търпението но..... Искати се да се откажеш.   Започна ли да е играе и появи фото забравяш, че си ядосан и му се радваш.

Последна редакция: нд, 13 юни 2021, 23:13 от femmi2

# 665
  • Варненска клюкарка
Нямах време през седмицата, затова  сега мятам една лятна и позитивна кака.

И кадри от поредната сватба на Дениз Оур от 10.06..Името на младоженеца е Ердинч Гюленер.

# 666
Поредната фотосесия на Дуда  в Чачовия двор ли ще започнем ? Лятна е не е позитвна поне за мен.
Чачовото гадже от скука и нямане на работа и проекти, щото е велика звездЪ се чуди къв номер да измисли да припомни за себе си.
Може да греша ,но колкото и да го разбира и да са в идилия някой неща и тежът.
Тя да лети нема да стигне име като ЧУ.
Един път я заведе на ресторант да види света колко са щастливи и никой не може да застене между тях. Любов голяма , напраУ да им завидиш.
Лоша съм и ще кажа колкото по далеч по- добре от Чачослав и от моето полезрение.
Хайде Иншаллах да му дойде акъля и вкуса и да идва следващата шаманка Joy
Първо да си почине от кадъни. Свободен, като птица да помисли малко и за мен.
Кака ви Ду на хоризонта с брадвата идва към мене, щото  я хейтим:joy: Обаче  не е познала. Ставам звяр ,като се наложи.
Щастието обича тишината , особено що се отнася до нашият патрон. Като свърши снимките на втори сезон и крокодила Гена ще се изтипоса на яхтата.
Само без лиготии идва ми ту мач ! Imp
Много от техните звезди атакуват плажовете дефиле на бански кой по убав и скъп и журналята отразяват. Кой с гадже или без.

На първото фото се вижда и пеща , където пекоха пица със съседите.
Инчае има прогрес Дуда отбеляза старта на Йешилчама за сефте.

Финала на сезона с руска озвучка .Субт. Йок!
https://turkru.tv/yeshilcham-10-seriya1.html

ново от Афра . Пише от сезон 2 но това не е ли рилето от танците с белите чорапки и обувки.

Маргиии , за теб джанъм Орлето Hug

С колегите от АО.

Марги какво става с твоето сериалче  , цифрите как са ?
Не че  нещо явно фокс тв прават изключение щом и досега не е окапал.

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 23:43 от femmi2

# 667
  • Пришълец
На снимките от Бел според мен Дуда не е зле.

Орела на Маргарела. Красив е Heart Eyes

Феми, ами не е розово положението с рейтинга, но щом досега не го спряха преждевременно, няма опасност и занапред. Stuck Out Tongue Closed Eyes  11 епизода за втори сезон ще са и приключва. Не обърнах много внимание на цифрите, някъде към 3 и нещо мисля, че беше. А дали сме последни сред сериалите в този ден нямам представа... Запомням онова, което ме вълнува Joy

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 19:59 от Маргарита Н.

# 668
Марги , на мен не ми харесва Керо с новата визия . Не на всеки му подхожда.

Бива ама ..... Опитва се да бъде ретро , имитира Шекерджито.

Що Чаатай не си направи снимки ами тая ....
Нерде тая радост, едвам едно фото ни отпускат пък за  ИГ е забравил паролата. Вече и за проект не качва,като преди. Кисне при рибите златни ,спря да излиза и нощен живот.
Снимки с фенове не помна от кога не сме виждали актуални .? Smirk

линк  от отзивите на зрители за Йешилчам
https://vk.com/cagaulusoy?w=wall-128333062_176093

Платформата Блу тв публикува и благодари за отзивите на турските зрители и интереса към проекта.

Част от мненията .
 Велоколепен сериал !

Финала на Йешилчам беше много впечатляващ. От самото начало сериала привлече моето внимание.
Великолепна работа. Много ми хареса образа на Семих Атеш.

Останалите мнения са подобни  на тези.

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 21:22 от femmi2

# 669
  • Пришълец
И на мен не ми допада Керем с козя брада и пригладена коса, както и Ханде с бретон още не съм свикнала, но какво да се прави... Тиха лудост, наистина са ми завладяваща двойка. hahaha

Има скок във времето, действието се развива пет години по-късно затова са с различни визии.

# 670
Ехаааа , хайде идвайте за тийзъра  от сезон 2 .
Блу тв са бързи и спази обещанието да ни изненада и даде спойлер.  Не го е срам нашият да се натиска с гаджаето на Арас Joy Вече се бъзикат с това феновете. Арас не гледай Joy Нали бяха братя в Ичерде .
Обаче пък изненадващо добре изглеждат в тия горещи сцени .
Толкова  ми липсваше  да се вихриии, както умее  Казановаааа  палавият продуцент ще изневери на жена си така изглежда.
На Семих Атеш е трудно да устоиш.  
Моето момчеее давайййй. Кефи ме на пук на моралистите.  Избира различното и се оценява.

дано не си останем само с това и да ни покажат продължение не като целуфана със Шекерджито .
Кекс на екс и накрая да запалим фас блаженно Stuck Out Tongue Winking Eye
Пълно е с коментари , гифки , сними , нета ври и кипи както винаги за Чачи . От един тийзър и Сензация!
Мисля ,че втори сезон повече ще ми хареса като динамика. Ще има отново танци. Разтанцува се и се забавлява.  

18 плюс е тийзъра и снимката.
Скрит текст:
Heart

Готини гифки. Heart Eyes

Ексклузивно от Ранини . Йешилчам е възможно да има трети сезон заради големият интерес и успех.Стига супер звездата да се съгласи поради натовареният график.

За мен е скучноват важното е че много го харесват. В предният си пост постнах отзиви от турските зрители. Блу тв заложи на проекта и най вече на главния актьор.

Стана мазало в редакцията ама.....

Smile

------------------------------------------------------------
добавям и така резнато от Еми Flowers Hibiscus от новата - стара снимка .

И аз обичам такива снимки Heart Eyes Чок красив е Чаатай бей, като Емир .Heart Много сърца разтуптя и превзе.  

Да вметна нещо ,което пропуснах. Ако ЧУ не играе в трети сезон ще бъде друг актьор. Доколкото разбрах ще има персонаж на име Хамди пак продуцент.
Ще загубят ако не е Ча. Чета, че няма да е същото и може и да не гледат.

Хакан и Емир и от фотосесята за Хелоу Gift Heart

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 14:10 от femmi2

# 671
  • Пришълец
Палав продуцент Stuck Out Tongue Closed Eyes

И една красива Айча

Феми, ти нейния сериал май каза, че очакваш...

# 672
Маргарелкеее ,повече от палавник е продуцента Kissing Heart
Огън ,пожар ,чувственост,съблазън ,страст ,похотливост.
Любов и предателства.
Чачи е прекрасен в такъв образ , красивото си е красиво . Heart
Знаем как умее да се вихри любовно. Stuck Out Tongue Winking Eye
Секретарка ли е героинята на Биге що ли.
Кадъните се лепят на Семих Атеш.
Феновете определено му се радваме и очакваме по бързо да идва втори сезон. Мисля че на мен повече ще ми допадне:stuck_out_tongue_closed_eyes:

Малеее  репортаж и интервю с актьорите от Йешилчама. Толкова време чакахме нещо ново.
Яд ме е че нямам достъп до компа и не мога да публикувам материала.Disappointed

Ча е с един син костюм.  
Синьото му отива, повечето цветове му отиват и е хубав.  Heart
Свенлив, както винаги и  усмихнат. Неговата усмивка грее и всичко озарява около себе си.  Хубава атмосфера и както винаги се разбират и работят добре. Много ме радва че има разбирателство и нема разправии. Че и такива неща се случват по принцип.
В репортажа е с всички от каста и режисьора също. Озгюр Чевик се е променил с времето.

Сега се гърча от болки и лежа ще ми мине.
Като го видях моето слънчице всичко ще излекува.  Heartbeat

А,за Айча Островна приказка очаквах.
Вече го има и с превод.
Не очаквам некви велики неща и СЦ поне да се насладим на гледки и красавеца Алп.Heart Eyes

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 20:16 от femmi2

# 673
  • Пришълец
Феми, каквато болка те мъчи, да минава.
Когато имаш достъп до компютър ти сама ще го сложиш новото, че аз на нищо не съм попадала...

# 674
  • Пришълец
Това може би имаш предвид.. .

Общи условия

Активация на акаунт