След Пойраз Карaйел: Бурчин Терзиоолу - Hükümsüz/Пустота нови проекти и изяви на актьорите и екипа

• 34 398
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
Пепелче Hug  тъкмо вчера си казвах, че тотално се загуби.
Браво на Бубето- два трейлъра няколко снимки и отново стегнахме редиците

Възхищавам се на отдадеността на Бурчин в подготовката й за всяка роля. Истински професионалист!

Назад точно това писахме. Хобито й е много подходящо за ролята.
Докато гледах Лора в сцените на езерото си представях Бурчин, защото тя отдавна е запалена по всичко свързано с водни спортове и ще се справи блестящо. Възлагам надежди на режисьорката за още по-добър и впечатляващ резултат.

# 316
  • София
Аз пък снощи забравих да сложа линковете за наредените тийзъри и фрага тук.
Отдавам го на вълнението Simple Smile

Т - 2  ➡️ https://youtu.be/uuDqIpVD6S8
Т 2/2 ➡️ https://youtu.be/jknXgBZ4m_Y
Т - 3  ➡️ https://youtu.be/lL1pSHERcXQ
Фр. 1 ➡️ https://youtu.be/L1Jou_e1MwE

# 317
Добър вечер !  Hug  Hug   Hug
Момичета мерси за всичко споделено  Flowers Hibiscus
Ради , Alexia  мерси за преведените трейлъри.  Flowers Hibiscus  Flowers Hibiscus

# 318
Аз пък снощи забравих да сложа линковете за наредените тийзъри и фрага тук.
Отдавам го на вълнението Simple Smile

Т - 2  ➡️ https://youtu.be/uuDqIpVD6S8
Т 2/2 ➡️ https://youtu.be/jknXgBZ4m_Y
Т - 3  ➡️ https://youtu.be/lL1pSHERcXQ
Фр. 1 ➡️ https://youtu.be/L1Jou_e1MwE

Алекс Flowers Rose Ради Flowers Rose благодаря ви Heart Decoration Kiss

Много ми е симпатичен актьорският екип. След като видях трейлъра с бг субтитри затвърдих впечатлението си, че подборът на актьори пасва доста добре на ролите им.
Вече нямам търпение да започва. Nature Boom

В Турция има постери на Лъжците навсякъде Heart Eyes

==========================

Какви погледи само...
Усещам, че ще гледаме професионалисти

Последна редакция: пт, 10 сеп 2021, 12:14 от Inna_Hristova

# 319
  • София

Вярно е, Инче, потвърждавам Simple Smile
Видях дори в по-малки градчета, не само в Истанбул.

# 320
Привет, момичета.
Като сте подхванали темата  за рекламата на сериала и аз ви нося още един постер от продуцентите

Уalanci dizi 17 Eylül Cuma 20.00'de Show TV'de başlıyor
Сериалът "Лъжец" започва на 17-ти септември, петък от 20:00ч. по Шоу тв

"Две страни, една истина"

# 321

Вярно е, Инче, потвърждавам Simple Smile
Видях дори в по-малки градчета, не само в Истанбул.
Супер!  Рекламата е важна Wink
https://youtu.be/F7Q_tjgvcv8
Имаме няколко минути аванта от епизода Heart Eyes Липсваше ми да гледам Бурчин. Ще се повторя, но са по-добри и драматични от английските им колеги, които бяха по-обрани

# 322
https://youtu.be/F7Q_tjgvcv8
Имаме няколко минути аванта от епизода Heart Eyes
Пиша и гледах от телефона, така че се извинявам за евентуални неточности

Дениз: За да повярвате, че ме е изнасилил, колко трябваше да ме нарани? Трябваше ли да ме пребие? Трябваше ли да ме души или да ми пререже гърлото? Това ли наричате доказателства? Това, което преживях и ви казвам, никакво значение ли няма?
Ердал: Видяхме видеокамерите. Мъжът е възпитан и се държи любезно с Вас. Вие се усмихвате.
Дениз: Какво? Усмихвам се?
Мехмет Емир: През целия си живот изпитвам уважение към жените... Боже, какво говоря? Аз явно не мога да ви обясня, защото и аз самият не разбирам. Чувствам се такъв късметлия, че се запознах със специална жена като  Дениз.
Дениз: На какво прилича това? Ако се усмихваш- проблем, ако мълчиш - пак проблем! Човешки да поканиш мъж вкъщи...ако не искаш си казват защо си го поканила. За косата ли трябваше да ме влачи? Тогава щяхте ли да ми повярвате?
Мехмет: Защо Дениз прави подобно нещо?
Адвокатът: В такива случаи само жените ли мислиш, че са жертви?Има толкова мъже, които също лъжат/клеветят.Ако знаеш на какво сме ставали свидетели-депресия след развод, самота, съжаление, криза на средната възраст... Има толкова причини. Кой знае какви са нейните.
Дениз:  Вие не ми вярвате...

Последна редакция: сб, 11 сеп 2021, 10:08 от _Radi

# 323
Ради благодаря за превода.
Магнетични, харизматични , естествени пред камера- Бурчин и Салих.
Много интересен казус.
И двамата със своята истина.

# 324
  • София
Ради, благодаря за превода!
Ето го и с буквичките:

# 325
Здравейте!  Hug  Hug  Hug
Момичета мерси за всичко споделено Flowers Hibiscus
Ради,Alexia  мерси за превода и буквичките  Flowers Hibiscus  Flowers Hibiscus

# 326
Ради, благодаря за превода!
Ето го и с буквичките:

Страхотни сте, момичета!  Two Hearts
 Какъв сериал ни очаква Nature Boom
Който и  да е лъжецът е изключително добър и умело се прикрива.
Ще се изненадам, ако е Дениз  (заради оригинала, но не e казано, че ще го следват на 100% ) Simple Smile
Половината от нещата, които изреди авдокатат на Мехмет, а може и да е полицай Thinking са съотносими с историята на Дениз. Но има еднo важно но. Ако забелязахте той подчерта, че мъжете също клеветят и като добавим характеристиката на героя

Цитат
Мехмет има мания,  която достига обсесивно разстройство. Човек от обкръжението му ще наруши изграденият от него баланс и ще  промени всичко в рамките на една нощ.

въпросът кой лъже е още по-неразгадаем.
Нови снимки от 1-ви еп.

Ени, много хубави гифчета.

# 327
Здравейте, момичета. Ени, Ели, Инче, Алексче
Който и  да е лъжецът е изключително добър и умело се прикрива.
Инче,  в английското дизи развоя си беше изненадващ. Тук дали ще следват сюжета или не за зрителите, които не са гледали оригинала ще е малко по-интересно. Но пък за останалите като нас също си има плюс, защото можем да правим съпоставки и да сравняваме. Все пак "Liar" e 12 eпизода. Дори цялостно да са взаимствали идеята ще видим също и решения на сценаристите.
На мен в тази сцена Бурчин т.е. Дениз като поведение, мимики и  визия ми напомни за Нисан в "Güzelliğin Portresi"

На нея също никой не ѝ вярваше и трябваше да се бори сама Broken Heart

Последна редакция: нд, 12 сеп 2021, 15:57 от _Radi

# 328
Наистина има прилика, Ради.
Имаме си репортаж с актьорите от екипа. Разказват за сериала. Yalancı ekibiyle çok özel!
Ако може да драснеш два три реда поне за по-важните неща Hands Pray Blush

# 329
Имаме си репортаж с актьорите от екипа. Разказват за сериала. Yalancı ekibiyle çok özel!
Ако може да драснеш два три реда поне за по-важните неща Hands Pray Blush

Превода на това, което казват  Бурчинка и Салих.

Репортер: Посетихме снимачната площадка. Първият ни гост е Бурчин Терзиоолу
Бурчин: Много сме развълнувани. Работим от дълго време. Подготовката започна още през юли. През август започнахме да снимаме, а сега сме в очакване на деня на излъчване. Не остана много. Само няколко дни до излъчването. Вълнуваме се. Работим като луди. Чакаме. Дано да имаме успех.
Репортер: Каква история да очакват зрителите?
Бурчин: Малко сурова история. История, имаща две страни. Изградена е върху лъжи. В доста епизоди няма да разберем кой лъже. Може би всеки ще предполага, но няма да знае.
Репортер: Дениз е учител по литература.
Бурчин: Тя е с гордо вдигната глава, понякога иска да има последната дума. Вярва в собствената си истина и не слуша никого. Малко е прибързана. Изградила е собственият си живот. Има сестра. Семейството на сестра й всъщност е и нейно семейство, защото няма майка и баща. Учителка е. Опитва се да се държи за живота.
След една вечеря се случват някои неприятности и ние ще наблюдаваме войната, която се заражда след тях. Да, ще има доста страни според мен. Но истината е една. Както винаги казваме: Две страни, една истина. С напредване на времето, ще я видим. На зрителите ще им е нужно малко търпение, защото в края на всеки епизод страните доста ще се променят.

Репортер: Другата страна – Салих Бадемджи,  питаме го кой е Лъжецът
Салих: очаква ни много вълнуваща история. Темпото на историята е много високо. Ще държим учестен пулса на зрителите. Ще видим, ние се вълнуваме. Дано да се хареса.
Репортер: В сериалът Салих Бадемджи е успешен хирург.
Салих: Той е лекар. Хирург е. Успешен е. Страхотен  баща. Преди е бил добър съпруг, но е загубил съпругата си. Опитва се да отвори нова страница в любовта.
Относно спойката с Бурчин казва, че според него се получава много добре и до един повратен момент в първи епизод ще наблюдаваме много хубава двойка.

Ще преведа и останалото, но малко по-късно. Wink
Eто ги интервютата на останалите актьори Simple Smile

Репортер: Заедно сме с един много любопитен/изненадващ персонаж – Ясемин, т.е. Хазал Тюресан. Очите й направо блестят, когато ни дава подсказки за сериала.
Хазал: Очаква ни много привлекателна история. По средата стои лъжа и … кой лъже? Т.е. това е история, която ни кара да се мъчим да открием истината.
Репортер: Що за персонаж е Ясемин?
Хазал: Ясемин е жена, която се опитва да е в крак с живота си. Тя е много човечна. Да, такава е.
Репортер: Хазал ни казва как лъжата и заблудата се отразяват на един човек.
Хазал: Да си заблуден за всеки от нас е много лошо състояние. Все едно, че си поставен на мястото на глупак. И истината е скрита. В тази история всичко е толкова реално и истинско като в живота. Трябва да се проследи търпеливо. Има лъжа и някой лъже. Кой казва истината, това е въпросът, чийто отговор трябва да бъде намерен. Това беше нещото, което най-много ме привлече в историята.

Репортер: Сред толкова много лъжи има един полицай – комисар Мурат, Джемал Токташ. Изглежда, че той ще има доста работа за да открие кой е Лъжецът.
Джемал: Това е история основана на лъжи. Да открием кой лъже и кой казва истината ще отнеме малко време.

Репортер: Според Озан Айхан, който играе приятел на д-р Мехмет Емир, зрителите ги очаква любопитна история.
Озан: Очаква ги вълнуваща и изненадваща история. Това е причината да избера този жанр и тази история. Още докато четях ми се стори вълнуваща и събуди любопитствата ми.

Репортер: Актрисата Имер Йозгюн, която ще изпълни ролята на тайнствената Джанан споделя, че реакциите, които е видяла след излъчването на трейлърите много са я развълнували.
Имер: Честно казано имаше прекрасни отзиви. Наистина по мое мнение, чувствам го като актриса, това което гледаме и правим този път е нещо много различно. Заради това съм много развълнувана.
17 -ти септември, петък по Шоу тв. В първи епизод ще се запитаме “Кой е Лъжецът?”

Последна редакция: нд, 12 сеп 2021, 21:39 от _Radi

Общи условия

Активация на акаунт