След Пойраз Карaйел: Бурчин Терзиоолу - Hükümsüz/Пустота нови проекти и изяви на актьорите и екипа

• 34 343
  • 734
  •   2
Отговори
# 300
Интересни персонажи, пъстри като реала. И силни и раними, всеки един от тях със своя собствен свят  ще се впиши в историята.
Бурчин определено знае какво да пресъздава, а Салих е майстор на противоречиви характери, прави го с лекота.

# 301
Не са избягали много от оригиналните персонажи, но въпреки това има нюанси и допълнителни герои, които може би предвещават авторски хрумвания на сценаристите.
Благодаря за превода.

Подредбата на героите на постера също не е случайна и издава доста детайли. Wink

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 23:46 от Inna_Hristova

# 302
Добро утро, момичета.
Трейлър за първи епизод Nature Fire

https://www.showturk.com.tr/program/diziler/yalanci/1170639

Страхотна режисура, а на Бурчин и Салих така им пасват тези драматични роли с трилър елементи Heart Eyes Много добра работа са свършили...
Както е написала и Ели, двамата са страхотни актьори. Очаквам много от този тандем

Последна редакция: нд, 05 сеп 2021, 10:06 от _Radi

# 303
Невероятно добре заснет тейлър. На пръв поглед е изключително подобен на оригиналния, но ще видим дали ще следват сюжета.
Харесвам Дениз и Мехмет, а колкото до Бурчин и Салих въпреки, че нямам впечатления за него като актьор виждам маниери, мимики, жестове присъщи на Андрю, които е усвоил и пресъздава добре.
Бурчин играе всичко с лекота, така че отсега съм убедена, че Дениз ще е кълбо от полюси емоции.

# 304
Сериалът започва на 14 септември от 20:00 часа по Show TV!!!

# 305
Сериалът започва на 14 септември от 20:00 часа по Show TV!!!

Остава съвсем малко. Дано зрителите да им дадат шанс Simple Smile

Превод на трейлъра:

Мехмет: Дениз е невероятна жена. Мисля, че много я харесвам.
Можем да пием кафе, ако и ти искаш, разбира се.
Дениз: В бъдеще, разбира се. Защо не.
Дурук:Успешен хирург, грижовен баща...какво друго би могла да иска една жена от мъж?
Това е само вечеря, не се тревожи.
Мехмет: Здравей
Дениз: Здравей. Стана нещо ужасно.
Мехмет: беше страхотна вечер.
Приемаш ли лекарствата си, Дениз?
Ясемин: Сигурна ли си?
Дениз: Не знам
Полицай; Срещу вас е подадена жалба за сексуално посегателство
Мехмет: Не знам защо го прави. Това, което знам е, че прекарах прекрасна вечер с жената, която харесвам. Това е всичко. Дениз, нали не мислиш, че съм те изнасилил?
Дениз: Махай се!

Последна редакция: нд, 05 сеп 2021, 16:36 от _Radi

# 306
Здравейте!  Hug  Hug  Hug
Момичета мерси за всичко споделено  Flowers Hibiscus
Ради  мерси за превода на трейлъра  Flowers Hibiscus
Имаме си и дата вече,супееер ,айде да почват ,че  нямам търпение да ги вида в действие Simple Smile
Ох каква е тъжна  и нещастна тука Денис..Браво  на Бурчин ,много добре е влезнала в образа поне от това което си вижда от трейлърите.Салих също много добре са го подбрали ,пресъздава наистина чудесно някои от мимиките на оригиналния"Андрю".Тази усмивка с която изглежда като най-милия и добър  човек на този свят и изведнъж се появява едно такова безизразно изражение и студени очи от които могат да те побият тръпки на ужас например.

# 307
Момичета, благодаря ви Flowers Bouquet
Какви конкурентни сериали ще имат запозната ли е някоя от вас?
За трейлъра - не помня Лора да е пиела лекарства Thinking
Има някои разлики и ми изглежда, че стават все повече.
Интересно ми е какъв Мурат/Том ще гледаме и какви ще са отношенията му с Дениз и Ясемин (пиша завоалирано заради негледалите оригинала).
В турската версия кой ли ще е "лъжец" Animal Hear No Evil Animal See No Evil Animal Speak No Evil

# 308
Инче  много готини гифчета си ни донесла  Simple Smile
За хапчетата доколкото си спомням в английския "Лъжец" двете сестри се притесняваха да не би някой да разбере ,че Лора(нашата Денис)  е взимала антидепресанти или някакъв вид други успокоителни,но не знам към датата на събитието тя дали е продължавала да взима хапчетата или ги е спряла преди години.
Този Мурат и на мен ми е интересен какъв ще го играе и доколко съседите ще се придържат към оригинала,,защото за сега разбираме ,че леко се отклоняват като например с Мурат ,но да видим до къде ще стигне отклонението.Simple Smile

# 309
Здравейте.
Не знам с кои сериали ще се конкурират, отдавна не следя нищо. Признавам, че ми е интересно дали сериалът ще има своите почитатели при съседите, защото внася разнообразие и май за този сезон е единственият с подобна ттематика и жанр.
Видях, че фрагмана за 1-ви еп е в тренда и ако не друго поне са предизвикали първоначален интерес. Не може да се отрече, че като заснемане е един от най-интересните и добре направени.
Колкото до историята и аз мисля, че ще има разлики.
 Има доста герои, които са вкарани допълнително, а в характеристиките на някои главни има съществено променени обстоятелства и черти.
Съпругата на Салих, която ще играе Джанан, Мурат, Ариф, Ердал...Сега се сещам, че кастът е доста по-голям  от обявените герои. За доста от тях не знаем нищо, което според мен е чудесно.

Редактирам:

Вaşrolde  Salih Вademci ve ВurçinTerzioğlu'nun olduğu #Yalancı dizisinin Cuma akşamları yayınlanması bekleniyormuş.

Cuma büyük bir gün. Rakipleri: Aşk Mantık İntikam, Kırmızı Оda ve Arka Sokaklar olmuş olacak.

Според информацията се очаква нашият сериал да стартира на 17-ти в петък.
Конкуренти: Червената стая, Любов, логика, отмъщение и Опасни улици
.

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 14:47 от _Radi

# 310
Ради, мерси. Където вторник там и петък. Важното е чакането да си струва Simple Smile
Ени, това с хапчетата не го помня. Но независимо от това дали и защо Дениз е на медикаменти ми се струва важно, че и тук Мехмет е лекар хирург. Мисля, че сещате защо.
Във трейлъра Дениз не помни какво се е случило, така че по мое мнение Мехмет ще ползва методите на Андрю.
Още един афиш само с Дениз и Мехмет Емир

# 311
  • София

Аз слагам набързо характеристиките на героите в общи линии....

Скрит текст:
Дениз Сунгур
Дениз е сестрата на Ясемин. Бивша съпруга на Мурат. Тя е учителка по литература. Дениз е упорита, войнствена, борбена,  не се страхува да преодолява препятствия. Това, което е отличително и забележително в нея е чувството й за справедливост. Тя трябва да преоткрие себе си за да поеме контрола над живота си.
Мехмет Емир Гюрсой
Мехмет е баща на Дорук. Сърдечно съдов хирург. Работят в една болница заедно с Ясемин. Мехмет е самотен баща. Той е галантен и любезен в отношенията си с жените. Дисциплиниран, грижовен и близък със  сина си, състрадателен човек. Мехмет има мания,  която достига обсесивно разстройство. Човек от обкръжението му ще наруши изграденият от него баланс и ще  промени всичко в рамките на една нощ.
Ясемин Айтекин
По-голямата сестра на Дениз. Омъжена е за Окан и имат две деца – Дерин и Бурак. Ясемин по професия е анестезиолог и колега на Мехмет Емир в болницата, в която работи.Ясемин е работлива, отговорна, обичаща да помага. Притежава привидно идеален живот, заради който се е отказала от всичко, най-вече от себе си. Историята й е история за жена, която ще открие себе си.
Мурат Йоздал
Бившият съпруг на Дениз, нейн приятел от детството. По професия е комисар. Екстроверт е, но e щедър мъж и обича да помага. Има и друга страна – пали бързо и обича да се конкурира. Единственото момче в семейството си,  всезнайко. Неговата история е на човек, който опитвайки се да помага на всички стига до ръба и е готов да падне в пропастта.

Окан Айтекин
Съпругът на Ясемин. Имат две деца – Дерин и Бурак. Той е адвокат. Работлив, жертвоготовен, умен,  помагащ. Няма нещо, което да не е способен да направи за семейството си. С готовност се грижи за децата. Неговата история е на човек, който ще трябва да се откъсне от спокойния живот и да намери нови пътища.

Дорук Гюрсой
Син на Мехмет Емир. Съученик и тайно гадже на Зейнеп. Ученик на Дениз. Израснал е без майка. Опитва се да разбере живота. Като всеки тинейджър обича да привлича вниманието върху себе си,  разглезен богаташ. Неговата история е за това да намериш правилния път, след грешните решения.
Джанан Одакчъ
Медицинска сетра, колега на Мехмет и Ясемин. Омъжена е за Ариф. Наивна и чувствителна. Ранима.

Ариф Адакчъ
Съпругът на Джанан. Приятел на Ахмет. Изхвърлен е от армията заради проблеми да контролира гнева си. Честен, смел, готов да се хвърли в огъня за тези, които обича.
Ердал Нуманоолу
Колега и приятел на Гьоркем. Има син и щастлив брак. Полицай със старомодни похвати.Ще бъде поставен в позиция да се бори с проблеми заради хората и приятелите, които обича.

Гьоркем Билген
Омъжена за Ахмет. Приятелка и колежка на Ердал. Бременна е с първото си дете, но крие това от всички. Помощник комисар,  занимава се със сексуални престъпления.  Професионалист. Историята й е на жена, която се съпротивлява да се промени, но въпреки това се променя.

Ради, много благодарско за инфото и за всичко!
Нямаше ме, не бях в БГ до късно снощи, обаче вече съм тук и ей сега ще "наредя" всичко преведено Simple Smile

Инче, казваш, че не възприемаш Илко и новата му и че ти изглежда много отблъскваща като излъчване.
Не можеш да определиш защо. Не се чуди, тя наистина е отблъскваща Simple Smile

Привет и на останалите момичета!
Много се радвам, че ще гледате сериала и ще има с кого да си "приказвам" Purple Heart

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 19:23 от Alexia_

# 312
Привет, Алексиа Hug

Нямаше ме, не бях в БГ до късно снощи, обаче вече съм тук и ей сега ще "наредя" всичко преведено Simple Smile
Привет и на останалите момичета!
Много се радвам, че ще гледате сериала и ще има с кого да си "приказвам" Purple Heart
Радвам се, че отново си при нас.
Благодаря, че ще сложиш буквички на трейлъра! Kissing Heart
Надявам се по-дълго да си "приказваме" за сериала, защото се оформя страхотна група.  Hands Clap Тайничко стискам палци за бг превод Hands Pray
Пускам анонса за първа серия на английски. Simple Smile

# 313
Саше, каква приятна и неочаквана изненада Heart Радвам се да те "видя", а ще се радвам още повече, ако си в отбора на гледащите и коментиращите, защото обожавам да чета постовете ти.
Инче, мерси за резюмето. Не помня вече дали назад го пусках на БГ.

Продуцентите и Шоу тв пуснаха снимки на Бурчин. Пишат, че заради ролята е взимала частни уроци по кану каяк, въпреки че е нейно хоби.

Възхищавам се на отдадеността на Бурчин в подготовката й за всяка роля. Истински професионалист!

# 314
Идвам с тази снимка само, за да напомня за себе си. 😀
Иначе мисля, че вече сте я публикували, но нека да има. 😀

Общи условия

Активация на акаунт