След Пойраз Карaйел: Бурчин Терзиоолу - Hükümsüz/Пустота нови проекти и изяви на актьорите и екипа

• 34 222
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
Привет, Ради Hug
Благодаря за информацията за Пустота. Наскоро се питах как и кога ще снимат след като Бурчин започна да се снима в "Лъжецът".
Бурчин днес не е била на снимки. Заедно с приятелките й  са си организирали семеен пикник.

Скрит текст:

# 286
Добър вечер! Hug  Hug  Hug
Ради,Инче  мерси за всичко споделено  Flowers Hibiscus  Flowers Hibiscus
Хареса ми първия трейлър на "Лъжец"и леката подсказка ,че преследвача ще  стане преследван и жертва на своите отвратителни слабости.
Аз изгледах целия  оригинален  сериал и съм много доволна от финала и изобщо от начина по които ни бяха показани съдбите на всички герои,развръзките ,последиците от действията им и накрая последните минути до финала бяха най-интересни защото там вече се разбра истината.Хареса ми как въпреки че в началото правилно предположих кой е убиеца в последствие се появиха различни други потенциални виновници и накрая в последните минути пак виновник се оказа този от началото .Ноооо  всичко беше много хубаво описано и изиграно и за миг не беше скучно , даже на против през цялото време беше интересно и действието ме караше да си задавам въпроси защо този или онзи герой постъпва по този точно определен начин.
Интересно ще ми бъде да видя съседите дали ще успеят да поддържат динамиката в сериала и дали ще следват оригинала или ще си направят тяхна версия и то не само от към сюжета ами и за героите.Какъв ли ще е съпруга на сестрата и дали полицайката и тук ще е бременна ииии с нестандартна така да се каже ориентация .
Хм значи "Пустота" остава за другата година.Жалко бях се настроила да я гледам тази есен ,нооо какво да се прави ще се изчака до другата година.Disappointed
Бурчинка и компания хубаво са си починали днес сред природата .Много хубаво тя  заслужава  малко релакс защото сега тепърва и предстоят все повече снимки , и ангажименти свързани с новия сериал.

# 287
Инче, благодаря ти за снимките.  Разбрах, че пикника е бил по повод рождения ден на Букет, сестрата на Бурчин.
Затова и бащата на Бурчин е с тях, виждам и снаха им. Общо взето семейна сбирка сред природата, а Умут до тъста и така го е зяпнал Joy
Ени, прочетох поста ти с удоволствие. Споделям написаното. Аз също си задавам подобни въпроси и се чудя дали и как ще променят историята и/или героите, защото колкото и либерални да се изкарват комшиите, това все пак е Турция. Някои неща от оригиналното дизи няма как да пренесат в турската действителност и това да не предизвика широк отзвук и недоволство или минимум сериозни глоби за продуцентите.
Днес ще пуснат още един трейлър.

# 288
Момичетаааа, нося трейлърите топли, топли. Не един, а два. Nature Fire Nature Boom
Сериалът обещава страхотно качество. Язък, че нищо не разбирам.

Трейлър едно е с нашата лъжкиня Heart Eyes

Вторият е с лъжецът

Този Салих има невероятен поглед и глас. А Бурчин просто е невероятна

# 289
Ето такова завръщане ѝ отива на Бурчин!🔥❤️Браво!

Страхотен и силен  трейлър с идея и концепция. Много по-силен и интересен дори от този на английския сериал.

Лъжа ..
Дума, която в смисъла си няма общо с истината.  Неверна дума. Дума, която умишлено е изречена фалшиво с намерение да заблуди. Неистина, неоснователна, изфабрикувана ..
Думата, използвана за описание на някой, който има навика да лъже...
Лъжец!

Страх
Стрес
Манипулация
Вълнение
Съмнение
Нетърпение

Две страни, една истина.

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 21:33 от _Radi

# 290
Ради, голямо благодаря! Hug

Страхотен и силен  трейлър с идея и концепция. Много по-силен и интересен дори от този на английския сериал.
На мен също ми харесва повече от английския. Hands Clap

Въпреки че знаем какво се случва в оригинала, тук може да ни изненадат и ако сценаристите са добри да се получи дори още по-заплетено  и интересно.

Илкер и новата му са забелязани по плажовете в Бодрум. Няма да коментирам, но никак не ги възприемам като двойка. Тя ми изглежда много отблъскваща като излъчване, не мога да определя защо.

# 291
Добър вечер !  Hug  Hug  Hug
Ради,Инче  мерси за видеото ,снимките и инфото.  Flowers Hibiscus  Flowers Hibiscus
Ради  мерси за превода  Flowers Hibiscus
Чудесен втория трейлър.Много добро  представяне правят на главните герои и на интригата която ще се завърти около тях.

# 292
Момичета Hug започваме чудесно новата седмица. Tada Simple Smile

Ени, в новият трейлър виждаме част от останалите действащи лица

# 293
Момичета Hug започваме чудесно новата седмица. Tada Simple Smile

Добрият лъжец използва не само лъжата, но и истината! Защото за изграждането на големи лъжи... са необходими малки истини.

Трейлърите, които пускат  асоциирам със сериали на комшиите с доста американско, съвременно и модерно  изграждане  на сюжета и героите. Като пример за такъв се сещам за "Малки престъпления/убийства".
Дано и лъжците да си завоюват аудитория и да предложат нещо различно извън клишето.

Burçin Terzioğlu'nun başrollerinde yer aldığı yeni dizi "Yalancı"nın dijitale özel tanıtımı yayınlandı! Eylül'de Show TV'de başlıyor

# 294
Привет, пак съм аз, но никой не е писал след мен, а времето за редакция е изтекло.
Ето ги  героите от актьорският състав на сериала.

Yalancı  Cast

# 295
Здрасти Hug Kissing Heart
Супер! Все по-близо сме до старта на сериала.
С изключение на Бурчин другите са ми непознати, но визуалната прилика с героите от английското дизи и фамилните имена ме насочват в общи линии кой в каква роля ще бъде.

Според мен  
Скрит текст:
Мурат - бившето гадже на Дениз (Том от оригиналa), Мехмет Емир - лекарят-лъжец (Андрю), Бурчинка учителката (Лора), Ясемин - сестра й (Кейти) и Окан - съпругът й
Дорук - синът на Мехмет, а Ердал - детективът. За останалите от снимките не мога да преценя. За жената детектив, очаквах, че ще е актрисата от Портрет на красотата, но на снимките я няма. Thinking

Надявам се, че сериалът ще се превежда.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 18:36 от Inna_Hristova

# 296
Привет!
Ради , благодаря!
Семейство Бадемджи ще са на работа заедно. Един от артистите Ахмет  Билген , ако пиша правилно участваше на ,,младини,, в Аси. Останалите не са ми познати.

# 297
Имаме официален постер Grinning

Бурчин и Салих  са уникално добра двойка. Heart Eyes

С гугъл превод Бурчин ни казва, че остава малко

# 298
Постерът е много ефектен. Харесва ми.
Аз слагам набързо характеристиките на героите в общи линии.

Дениз Сунгур
Дениз е сестрата на Ясемин. Бивша съпруга на Мурат. Тя е учителка по литература. Дениз е упорита, войнствена, борбена,  не се страхува да преодолява препятствия. Това, което е отличително и забележително в нея е чувството й за справедливост. Тя трябва да преоткрие себе си за да поеме контрола над живота си.
Мехмет Емир Гюрсой
Мехмет е баща на Дорук. Сърдечно съдов хирург. Работят в една болница заедно с Ясемин. Мехмет е самотен баща. Той е галантен и любезен в отношенията си с жените. Дисциплиниран, грижовен и близък със  сина си, състрадателен човек. Мехмет има мания,  която достига обсесивно разстройство. Човек от обкръжението му ще наруши изграденият от него баланс и ще  промени всичко в рамките на една нощ.
Ясемин Айтекин
По-голямата сестра на Дениз. Омъжена е за Окан и имат две деца – Дерин и Бурак. Ясемин по професия е анестезиолог и колега на Мехмет Емир в болницата, в която работи.Ясемин е работлива, отговорна, обичаща да помага. Притежава привидно идеален живот, заради който се е отказала от всичко, най-вече от себе си. Историята й е история за жена, която ще открие себе си.
Мурат Йоздал
Бившият съпруг на Дениз, нейн приятел от детството. По професия е комисар. Екстроверт е, но e щедър мъж и обича да помага. Има и друга страна – пали бързо и обича да се конкурира. Единственото момче в семейството си,  всезнайко. Неговата история е на човек, който опитвайки се да помага на всички стига до ръба и е готов да падне в пропастта.

Окан Айтекин
Съпругът на Ясемин. Имат две деца – Дерин и Бурак. Той е адвокат. Работлив, жертвоготовен, умен,  помагащ. Няма нещо, което да не е способен да направи за семейството си. С готовност се грижи за децата. Неговата история е на човек, който ще трябва да се откъсне от спокойния живот и да намери нови пътища.

Дорук Гюрсой
Син на Мехмет Емир. Съученик и тайно гадже на Зейнеп. Ученик на Дениз. Израснал е без майка. Опитва се да разбере живота. Като всеки тинейджър обича да привлича вниманието върху себе си,  разглезен богаташ. Неговата история е за това да намериш правилния път, след грешните решения.
Джанан Одакчъ
Медицинска сетра, колега на Мехмет и Ясемин. Омъжена е за Ариф. Наивна и чувствителна. Ранима.

Ариф Адакчъ
Съпругът на Джанан. Приятел на Ахмет. Изхвърлен е от армията заради проблеми да контролира гнева си. Честен, смел, готов да се хвърли в огъня за тези, които обича.
Ердал Нуманоолу
Колега и приятел на Гьоркем. Има син и щастлив брак. Полицай със старомодни похвати.Ще бъде поставен в позиция да се бори с проблеми заради хората и приятелите, които обича.

Гьоркем Билген
Омъжена за Ахмет. Приятелка и колежка на Ердал. Бременна е с първото си дете, но крие това от всички. Помощник комисар,  занимава се със сексуални престъпления.  Професионалист. Историята й е на жена, която се съпротивлява да се промени, но въпреки това се променя.

# 299
Добър вечер !  Hug  Hug  Hug
Момичета мерси за всичко споделено  Flowers Hibiscus
Ради  мерси за инфото и превода  на героите от сериала Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт