След Пойраз Карaйел: Бурчин Терзиоолу - Hükümsüz/Пустота нови проекти и изяви на актьорите и екипа

• 33 766
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Привет, момечета.
И от мен честита награда на Салих. Невероятен актьор е. Доказа го по безспорен начин с перфектното си превъплъщение в Лъжец.
След дълго отсъствие Бурчин се появи. Отпочинала и усмихната 

А и да не забравя да ви кажа една хубава новина. Приятелите на Бурчин , Синем и Кенан И. ще стават родители на още една дъщеричка. Синем е бременна в четвъртия месец.
Синем и Лалин на разходка.

Много е пораснала и вече не е копие на Синем, а някаква смесица от чертите на двамата.

# 601

Честита Коледа!
Пожелавам ви здраве , останалото е добавка към ежедневието ни!

Нека почива Бурчин. Имаше успешна година от към кариера.
Синем и Кенан са щастливо семейство.

# 602
Привет ! Hug Hug Hug
Честито Рождество Христово!

Изостанала снимка от финалното парти на "Лъжец".

Бурчин си прави някакви разкрасителни процедури .Нека да си почива ,да си релаксира ,заслужила си е почивката Simple Smile

И с някаква приятелка може би .

# 603
Бурчин с времето става все по- нежна
Много естествена е Ени от снимките с русата дама.

# 604
Честито Рождество Христово!
Бъдете здрави, щастливи, заобиколени от близки и обичани хора. Да има доброта и благоденствие около вас не само по Коледа Heart

Бубето и компания в заведението на Умут.

# 605
Ели,Инче  Hug Hug
Наистина с годините Бурчин изглежда все по-естественна,красива,нежна и одухотворена.HeartНатрупания и житейски и професионален опит ,а предполагам и Умут и влияят много добре  Simple Smile
Един спомен от времето на "Пустота".Дали няма да ни зарадват с 2-и сезон през следващата година?

И още нещо което не знам от къде е и какво пише.Превода на Гугъл преводача е потресаващ така че по-добре да си останем само с хубавата снимка.Simple Smile

# 606
Ново интервю май ще има с Бубето

# 607
Здрасти момичета.
Пожелавам ви да запазите коледната магия покрай себе си и да ви е бяло и светло на душите. Да ви засипят най-красивите чудеса, за които мечтаете.

Ново интервю май ще има с Бубето

За наша радост да, Ели

# 608
Ели, Ради, чудесна новина.
 Ще е страхотно да започнем годината с Бурчин Heart
Започнахме 2021г. с Пустота, така че Бубето си спазва традицията да ни радва с нещо ново, къде проект, къде интервю.
Една нова "стара" снимка на Бурчин и Умут.

От сватбата на Арда Тюркмен и съпругата му е. Назад в темата бяхте пускали снимки и клипчета на двамата в центъра на купона. Grinning

# 609
Ели, Ради, чудесна новина.
 Ще е страхотно да започнем годината с Бурчин Heart
Започнахме 2021г. с Пустота, така че Бубето си спазва традицията да ни радва с нещо ново, къде проект, къде интервю.
  Инче ето една от изненадите,  които Бурчин е разкрила в интервюто - творческите й  планове за новата година

В последно време, точно преди пандемията исках да участвам в театрално представление. Говоря за преди година, две, преди пандемията. После избухна пандемията.  Казахме си да спрем, защото не е ясно какво ще се случи. Правихме доста репетиции, но затвориха театрите. Не знаехме ще отворят ли или не. Нямаше нищо сигурно. Сега имам някои намерения. Провеждам някои срещи. Получих мейл с текстовете. Прочетох ги. Чудесни са. Да видим. Мисля, че тази година има голям шанс да не участвам в телевизионен сериал. Може би в дигитален, (предполагам, че става въпрос за Пустота, защото втори сезон е обявен за 2022г.), което ще ми даде повече време за театралната сцена. Това е подарък за мен.

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 23:10 от _Radi

# 610
Ради, благодаря !
Очаквахме ,че няма да се появи на ТВ екран,но какво по хубаво  за нея от това да играе в театъра

Определено е релаксирала, след ,,Лъжецът,,. Изглежда в добра форма
https://twitter.com/dizianaIiz/status/1476665486087798784

# 611
Здравейте! Hug  Hug. Hug
Момичета мерси за всичко споделено. Flowers Cherry Blossom. Flowers Cherry Blossom  Flowers Cherry Blossom
Много хубави новини около Бурчин си имаме .Simple Smile Театрална постановка ,на която ние за съжаление няма да можем да идем,но това няма значение ,защото важното е че тя ще се впусне в нещо ново и интересно и дигитален сериал ,който с удоволствие ще изгледаме Simple Smile.А годината е дълга тепърва предстои да започне та не се знае дали Бурчинка няма да ни изненада и с още нещо в професионален план.Flowers Four Leaf Clover Heart Flowers Hibiscus
Но всичко това ще започне да се случва от утре,а сега искам да ви пожелае  да имате едно незабравимо и много весело посрещане на новата година! Simple Smile Tada Balloon

# 612
Привет, момичета, 😍 не съм ви забравила, следя ви и вас, и Бубка и затова надничам с пожелание  за весела новогодишна нощ и по- добра година!
Бъдете здрави! ❤️

# 613
Здравейте , мили момичета!
 И за много години - бъдете здрави!

# 614
Здравейте! Hug  Hug. Hug
Честита Нова Година! Hug Heart Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт