След Пойраз Карaйел: Бурчин Терзиоолу - Hükümsüz/Пустота нови проекти и изяви на актьорите и екипа

• 33 463
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Честити да са им наградите. За тази на Илкер и аз не разбрах за какво я е спечелил Joy В цялото му интервю не каза нищо съществено. Не можел да си хареса сценарий...
Награждаването на Бурчин ще се състои на 24.03.2022г. Ролята на Дениз беше доста трудна и тежка, а тя я изигра страхотно затова тази награда много ме радва. Въпреки че сериалът имаше кратък живот и двамата със Салих показаха колко са талантливи.

# 661
Честити да са им наградите. За тази на Илкер и аз не разбрах за какво я е спечелил Joy В цялото му интервю не каза нищо съществено. Не можел да си хареса сценарий...
Награждаването на Бурчин ще се състои на 24.03.2022г. Ролята на Дениз беше доста трудна и тежка, а тя я изигра страхотно затова тази награда много ме радва. Въпреки че сериалът имаше кратък живот и двамата със Салих показаха колко са талантливи.

Честита да е наградата на Бубето!
Спряха сериала без да оставят възможност историята да се довърши, иначе правят признание за таланта на Бурчин. Ирония, или компенсация и  разминаване с рейтингова система с реалността изобразена в дизито.
За нейната кауза е победа, колкото и да е трудна  за реализация.
За съжаление проблемите надхвърлят територията на Турция.
Да е жива и здрава! И все така последователна! 

# 662

Честита да е Бурчин! Здрава, успешна, все така кипяща от енергия, обичана и много щастлива!
П.П. Честит рожден ден и на Умут. Успех в бизнеса и много да обича нашата Бурчин!

# 663
Честит рожден ден на Бурчин, честито и на спътника ѝ в живота - Умут. Пожелавам им да са здрави, много щастливи, да се обичат и подкрепят и да постигат всичко, което желаят с лекота.
На Бурчинка още много роли, които да ѝ  носят удовлетворение и творчески заряд, както и все така прекрасни фенове.
Днес направо ми напълниха душата с изненадите, които са подготвили.

Някои от подаръците по повод рождения ден на Бурчин:

Дарение за фондация защитаваща правата на животните; дарение за фондацията, финансираща образованието на момичета Koruncuk Vakfı (за която Бурчин призова приятелите си да направят дарения) , а също така са изпратили дрехи, обувки, храна и лакомства за нуждаещи се деца в малки турски села.
В инстаграм има доста клипчета и съм сигурна, че озарените лица на тези дечица са прекрасен подарък, който истински ще развълнува Бурчин.

Да е честита и да продължава да дава добър пример.

Думите на Хазал: "Обичам те толкова много,  толкова много. Обичам  живота, които ни срещна. Честит рожден. Обичам те"

# 664
Честит рожден ден на Бурчин! Нека винаги да бъде жива и здрава. Пожелавам ѝ само хубави проекти за бъдеще!

# 665
Честита да е Бубето!
Здраве , късмет и мирни времена искам да има за да продължи с успешната си кариера! Да ни радва!

# 666
Добър вечер!  Hug  Hug  Hug
Момичета мерси за споделеното  Flowers Hibiscus  Flowers Hibiscus  Flowers Hibiscus
С мъничко закъснение ЧРД  на Бурчин и да е здрава , много щастлива  и успешна във всяко свое начинание! Balloon  Heart  Flowers Four Leaf Clover  Tada
Честити да са им наградите не Бурчин и Илкер и още много други да получат. Flowers Four Leaf Clover.Бурчин направи много силна и запомняща се роля в "Лъжец" и напълно  си заслужава наградата.

# 667
Бурчин направи много силна и запомняща се роля в "Лъжец" и напълно  си заслужава наградата.
Така е. За съжаление не е успяла да присъства на церемонията, благодарила е с видео послание.

Вчера обаче  пусна стори с козметичката си, което е малка възможност да я видим, тъй като отново се покри.

# 668

Нова снимка. Бурчин с приятелките  ѝ  и малкия Атеш.

# 669
Отдавна никой не е писал, но и покрай Бурчин все още няма нищо ново в професионален план.
Отдала се е на почивка и пак обикалят с Умут по някакви невероятно красиви кътчета и места. Поне изглежда, че релаксира пълноценно и кипи от енергия Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 май 2022, 12:45 от Inna_Hristova

# 670
Привет!
Идвам с няколко хубави новини. Преди дни на сватбата на Демет Евгар, Бурчин потвърди, че води преговори за нов проект като не издаде подробности.
Другата новина е, че Бурчин и Умут са поредната двойка, която това лято ще вдига сватба. Според журналистите са се сгодили без да вдигат много шум, а сватбата е планирана за това лято и ще се състои в Мармарис.

В репортаж от сватбата на Демет и Левент, Бурчин не коментира въпроса на журналистите за пръстена на ръката ѝ , с което нито потвърди, нито отрече слуховете.
Каквато и да е истината, пожелавам ѝ щастие, любов и разбирателство. 🧿

# 671
Ради Hug
Честито на Бурчин и Умут! От сърце им пожелавам да се обичат и да създадат здраво, сплотено и щастливо семейство.
Бурчин е една силна и борбена жена, която премина през много неща, така че заслужава да е щастлива.

Няколко снимки от сватбата

Интересен избор на рокля, предвид факта, че  е от колекция за бременни Thinking Екстравагантно решение Simple Smile

# 672
Привет!
Инче,  "екстравагантния" избор на рокля, си признавам, че на мен не ми направи никакво впечатление. После обаче видях и прочетох коментари и статии , че  е от колекция за бременни. В едната статия дори журналистите са стигнали по-далеч и  пишат, че това обяснява причината за бързата им сватба с Умут.
Не ми се вярва, но само те си знаят. Заедно са от почти три години. Аз не виждам нищо нередно. То с тази пандемия всички се юрнаха сега да празнуват  и да се женят, особено тези, които искат морски сватби. Едва ли всички са бременни. Joy
Скрит текст:
Цитат

Burçin Terzioğlu da evlenmeden hamile kalanlar kervanına mı katıldı? O detay gözlerden kaçmadı!

Превод: Дали и Бурчин Терзиоoлу се присъедини към кервана на забременeлите преди да се оженят? Тази подробност не остана незабелязана!
Бирсен също потвърди за бъдещата сватба "от достоверен източник".
Дори да не беше, видно е, че Бурчин  е на сватбена вълна предвид последните ѝ последвани страници и хора - сватбена фотография, организация и т.н.
П.П Честито на Синем и Кенан И. Имат още едно момиченце - Лейла

# 673
Hug  Hug  Hug
Ради,Инче  мерси за хубавите новини Flowers Hibiscus  Flowers Hibiscus 
Нямаше нищо ново около Бурчинка известно време ,нооо пък сега я какви хубави новини си имаме Simple Smile
Нов проект потвърден от самата Бурчин  и бъдеща сватба потвърдена от всезнаещата  Бирсен Simple Smile.Еми какви по-хубаво от тези новини  Simple Smile  дано започнат да излизат подробности за проекта по-скоро ,че много ми се гледа нещо новичко с Бурчин. Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover А за сватбата и кога ще е тя и там ще започнат да излизат подробности ако ще е това лято и ако Бурчин и Умут искат да споделят толкова личен момент с феновете и медиите.

# 674
Привет на всички!

Интересни и все хубави новини около Бурчин.
,Дали пък не била бременна преди да се оженят,,  ?! То много важно, ама да си го напишат , все пак . Парата и тиража си е новина , нищо че социалните медии са по бързи
Поздравления за двамата влюбени. А дано е истина това което са решили.

Общи условия

Активация на акаунт