След Пойраз Карaйел: Бурчин Терзиоолу - Hükümsüz/Пустота нови проекти и изяви на актьорите и екипа

• 33 751
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Страхотни снимки, Ели Внасят позитивна енергия и настроение.
Бурчин е много  зареждаща. Излъчва щастие и спокойствие, докато се радва на малките неща около нея

💖🥰🌸

Инче  Ени

# 646
Ели  Hug  Ради Hug
Ох  прекрасна Бурчинка с този готин жълт пуловер и чудесна обстановка около нея и слънчево време което съпътства почивката и и това голямо коте с тия зелени очи и щръкнали вежди и мустаци Simple Smile-много готини снимки от които лъха добро настроение и човек като ги види просто няма начин да не се усмихне и той Simple Smile
Рекламата със Салих много ми харесва.Май рекламира почивки или някаква туристическа агенция или сайт -каквото и да рекламира бих си го купила ако бях в Турция с най-голямо удоволствие.

# 647
Ени, да вземем и ние да посетим морето и мястото което рекламира Салих. Така сладко и лятно звучи, готови да посрещнем топлото време. Само където е още февруари ,средата на зимата

На Ханденце колко е пораснала косата, обича да си прави селфи пред огледалото .

# 648
Hug  Hug  Hug
Мдааа Ели  още е доста раничко за летните почивки ,ноооо нищо не ни пречи малко да си помечтаем за топло време ,готини места и приятни преживявания Simple Smile
На Ханденце и отива много ей така като е и по-дълга косата.А за нея по едно време нали бяха тръгнали слухове ,че са се загаджили с Онур Туна мисля ,но после им изпуснах дирята и не разбрах дали е вярно това или е някаква жълтинка.
Вече е обед ,но може да си пийнем по още едно  кафенце   Simple Smile

# 649

От Бурчин: Денят приключва … 🌅

# 650
Момичета Kissing Heart Hug Heart Eyes прекрасни Бурчин и Ханденце!
Любовта ги разхубавява Hearts
Ханде още ли снима?
Бурчинка и Умут се помотаха по морските курорти на Турция, остров  Джунда и т.н. сега май са в Истанбул.
Видях интересен коментар под снимките от предходния пост на Ради. Арда Тюркмен е написал "снахичката ми", ако превода е правилен Thinking
Сетих се, че сватбата на Синем Колбал и Кенан И. беше на о-в Джунда и се питам, дали Бурчинка не е получила някой пръстен по време на почивката им?

Не знам коя е жената, но Бурчин е като момиченце Heart Eyes

Една потвърдена новина. Фунда ще се снима заедно с Къванч в нов филм за Нетфликс

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 19:03 от Inna_Hristova

# 651
Инче, новината за Фунда ми харесва. Огън двойка, дано имат късмет, пък и ние да ги погледаме заедно.

Бурчин сияе, каквато и да е причината да е щастлива.

Ени, и аз харесвам Ханденце с тази прическа, има красива коса

# 652
Hug  Hug  Hug
Момичета мерси за всичко споделено  Flowers Hibiscus  Flowers Hibiscus  Flowers Hibiscus
Бурчин,Ханде и Хазал се забавляват добре като са заедно Simple Smile
Май не са нови ,споделят си стари спомени.  Simple Smile

и адвокат Есма

# 653
Здравейте! Връщам темата по-напред с хубави новини, казани от самата Бурчин.

Завръща ли се Бурчин Терзиолу на екран?
Репортер: Здравейте! Здравейте!
Бурчин: Как сте?
Репортер: Благодаря, г-жо Бурчин. Как сте?
Бурчин: Добре. Ти как си?
Репортер: Много Ви благодаря. От дълго време не сме ви виждали.
Бурчин: Наистина не сме се виждали.
Репортер: Май сте излязли на разходка.
Бурчин: Да. Да. Времето е хубаво и излизаме.
Репортер: Да. Зимата вече полека си отива.
Бурчин: Да свършва вече.
Репортер: Какво правите? Как върви? Всичко наред ли е?
Бурчин: Ела, да застанем настрани за минута.
Репортер: Наистина от дълго време не сме Ви виждали. Ако си кажем няколко думи, ще сме много щастливи.
Бурчин: Нищо не правя. В момента няма нищо ясно. В период на срещи и преговори съм. Като стане ясно и без това всички ще разберете.
Репортер: Това щях да питам. Има много проекти, в които сте играла, но от дълго време не Ви виждаме. Ще видим ли нещо ново? Телевизионен или дигитален проект ще бъде?
Бурчин: Не знам. Възможни са и двата варианта. Ще видим. Не е ясно.
Репортер: Два различни проекта възможни ли са?
Бурчин: Да възможни са.
Репортер: Имате прекрасни взаимоотношения. Връзката ви изглежда щастлива.
Бурчин: За връзката ни не говорим. (Умут се смее)
Репортер: Както винаги избягвате въпроси за личния Ви живот.
Бурчин: Да.
Репортер: Благодарим, г-жо Бурчин. Довиждане.
Бурчин: Аз Ви благодаря. Довиждане.
Умут: Довиждане.

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 12:46 от _Radi

# 654
Ради, мерси за превода Hug Flowers Bouquet
Браво на този журналист. Въпроси по същество, без да нахалства и  да се натрапва в личното пространство.
Прави ми впечатление, че Умут е доста обран и възпитан. Не се перчи и натрапва като види камери и репортери.
Колкото до Бурчин винаги е била достатъчно възпитана и толерантна към репортерите. Непринудена, естествена, но в същото време винаги  пази личното си пространство и живот.
Дано да е щастлива в личен план, но като гледам колко са усмихнати,  разхождайки се хванати за ръка,  ми изглежда, че е.

Очаквам  да ни зарадва с интересен и хубав проект. Ако са два,  още по-добре. Smiley
В предишното интервю каза, че тази година няма да я видим в телевизионни сериали, а сега точно обратното. Това означава, че си е харесала нещо и е променила мнението си за наша радост.

Днес са започнали снимките на филма с Къванч и Фунда

Цитат
Стартовали съёмки фильма Онура Сайлака - Ной Задохнулся 🎬
Фильм выйдет на Нетфликс.
Главные роли играют Фунда Эрйигит и Кыванч Татлытуг

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 15:25 от Inna_Hristova

# 655
Hug  Hug  Hug
Честита Баба Марта!  Flowers Four Leaf Clover

Ради,Инче  мерси за споделеното  инфо и снимки Flowers Hibiscus  Flowers Hibiscus
Ради  мерси за превода  Flowers Hibiscus
Много добре изглеждаща и щастлива Бурчинка Heart  и ни е зарадвала  с хубави новини за бъдещите и творчески планове Simple SmileДано ни зарадва в най-скоро време и   с новините за новия си проект ,а защо не и за два нови проекта  Flowers Four Leaf Clover

# 656
Честита Баба Марта, момичета.Пожелавам ви да сте здрави и най-вече да има мир и спокойствие за всички ни. Hands Pray
Бурчин  отново подкрепя поредна кауза.  Вместо подаръци за рождения си ден призовава всички, които искат да я зарадват да последват примера ѝ и да направят дарения за фондация, финансираща  образованието на момичета в Турция.

Скъпи приятели, на 9-ти март на рожденият ми ден докато ме правите щастлива с хубавите си пожелания, нека всички заедно да подкрепим образованието  на нашите  момичета. Нека  на лицата им има  усмивки. Нека подкрепим тяхното бъдеще.

# 657
Здравейте!  Hug  Hug  Hug
Честит Национален Празник!

Браво на Бурчин ,подкрепя много хубава кауза. Hands Clap

# 658
Привет!
Илкер се появи, мнаго бил щастлив- това разбрах.Благодари на студентите че са гласували за него, но какво......

Истински Пойраз

# 659
Привет.
За Илкер не знам, но Бурчинка е спечелила награда за най-добра актриса за ролята си на Дениз.

Пожелавам й още много награди, защото ги заслужава. Прекрасна е като актриса, а с поведението и каузите, които подкрепя дава добър пример. Heart
На девети се надявам поне на снимки от празника им, нали с Умут празнуват РД в един и същи ден, а май и татковците им бяха родени тогава, което е четворно съвпадение Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт