След Пойраз Карaйел: Бурчин Терзиоолу - Hükümsüz/Пустота нови проекти и изяви на актьорите и екипа

• 33 754
  • 734
  •   1
Отговори
# 630

Момичета мерси за инфото  и снимките  Flowers Hibiscus  Flowers Hibiscus  Flowers Hibiscus
Бурчинка на новата снимка е мноооого добре изглеждаща.  Heart 
И от мен нещо хубавко 

# 631
Здрасти, момичета. Eни Ели Инче Мими
Интересно ми е за къде се е нагласила Бурчинка на тази снимка В ежедневието си рядко се гримира.

Не знам защо, но първата ми асоциация беше работна среща 🧿

Напълно възможно е да е работна среща. Грузинката, която е изключителен фен на Бурчин и администрира някои от страниците й написа, че скоро Бурчин ще ни зарадва с нов интернет сериал. Проектът бил потвърден и скоро ще имаме официална информация.
В инстаграм Бурчин наскоро последва Зейнеп Гюнай Тан и Озер Фейзиолу, така че е възможно да са бъдещите сценарист и режисьор на проекта. Времето ще покаже.

# 632

Ради мерси за инфото  Flowers Hibiscus
Много добре звучи това за нов интернет сериал с Бурчин  Flowers Four Leaf Clover
Гледат ми се много двете адвокатки  Есма и Филиз в "Пустота",ноооо и нещо ново няма да  е лошо да видим.Пък и защо Бурчин да не може да  снима и новия сериал и втория сезон на "Пустота" нали така ?  

# 633
Ени, може би Бурчин се ориентира към нови проекти, защото няма да има втори сезон на Пустота.
Ето какво е казала Ханде по въпроса за сериала и вторият му сезон.

"Бях много впечатлена, защото се занимавахме с реални проблеми, беше малко трудна работа, но и много реална. Докато снимахме първи сезон, получихме одобрението за втори, но по различни и неизвестни за нас причини не можа да се реализира. Доколкото знаем, няма обявени снимки на сезон 2, но ние никога не знаем, може би ще се срещнем отново в бъдеще. Защо не…”, каза тя.

В същото време режисьорът Мехмет Бинай, отговаряйки на въпроси е потвърдил, че Бурчин ще участва в снимките на негов филм "Чайка и риба"
Скрит текст:

Бурчин каза, че ще работи  и в постановка на театрална сцена. Ще видим кое от всичко това ще се реализира и кога.

Впрочем Бурчин се е включила и в още едно начинание. Известни личности са написали разкази, включени в обща книга. Парите от продажбите ще бъдат инвестирани в образованието на момичета в неравностойно положение.

Разказът на Бурчин е със заглавие Госпожа Хаят.
Разказва от първо лице за историята на момиче, което е омъжено насила от семейството си, но  успява да се пребори с традициите и да извоюва своето образование и място в обществото, след което помага на други момичета.

# 634
Ради, благодаря за подробната информация и новините покрай Бурчинка.
И аз като Ени, нямах търпение за продължението на "Пустота".  Макар и тежък, сериалът беше интересен и смислен.
Не знам дали съм на прав път, но мисля, че преустановяването на снимките е именно факта, че макар и излъчван в интернет засяга неудобни теми и истински истории.
Жалко. За пореден път е по-лесно нещо смислено с кауза да бъде спряно.
Колкото до Бурчин, сигурна съм, че това изобщо няма да я спре да се бори и поддържа каузите си. Както се вижда винаги намира нов начин да се включи в каузи посветени на достъпа до образование, правата на жените, насилието и др.
Именно затова й се възхищавам толкова. Изключително последователна и непримирима е. Прави всичко по силите си за промени с каквото може действителността в Турция.
В професионален план, стига да иска, без работа няма да остане. Филми, сериали, постановки, както се казва - по вода да й върви.
Вече ми е любопитно на каква ли тематика ще са филма и сериала Simple Smile

# 635
Ради    мерси за инфото Flowers Hibiscus
Инче    мерси за снимките  Flowers Hibiscus
Много красива и готина Бурчин на новите снимки.
Жалко за "Пустота",но както е казала Ханде нищо не се знае може пък в бъдеще да се направи втори сезон на сериала. В туитър прочетох ,че понеже в сериала се засягат доста наболели теми и се оказва ,че Истанбулската конвенция изобщо не служи за нищо и не се спазва както не се спазват и доста други закони и поради тази причини вместо да се помисли какво да се прави по въпроса по-простото решение е да се спре сериала ,за да не се показват недъзите на обществото.Но даже и без продължение"Пустота" беше видян и чут и разбран и осмислен  и даже и да го спряха други сериали и филми ще бъдат правени дотогава докато има и такива проблеми.
Това не го знам дали  от сериал или филм ,но Бурчин е доста младичка.

тук е много красива и фина

и от някаква премиера предполагам

# 636

Това не го знам дали  от сериал или филм ,но Бурчин е доста младичка.

Ени, ако не се бъркам е от Милост. Любимата ми луда и неповторима Дениз. Heart Караха атв-та с Атъф на един плаж.

Ново стори от Бурчин

В Индия започва излъчването на "Куршум" Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 21:22 от Inna_Hristova

# 637
Здрасти. Simple Smile

Бурчин обнови инстаграма си Heart Eyes

# 638
Здрасти. Simple Smile

Бурчин обнови инстаграма си Heart Eyes

За първи път Умут е коментирал нейна публикация, което не е останало незабелязано от зорките очи на наблюдателите в нета Joy
Днес ни пусна стори как се приготвя за някъде докато пътува в колата Joy

# 639
Инче, вероятно са пътували към Измир. Сега са в Алачатъ.
Надявам се това да е почивка за презареждане преди да постави началото на нови проекти в  професионален план.  

# 640
Как само и завиждам на Бубето за хубавото време, за релакса, за времето да е безгрижна .....
или поне така изглежда

Здравейте!

https://twitter.com/bestburcint/status/1491098730359328770

# 641
Ради, Ели, привет. Hug
Бурчин наистина се е ориентирала към почивка с половинката и ако съдим по снимките и сторитата, които пуска си прекарват добре.
Снимка от сторито й

Музикалното оформление, което е избрала

Good time Notes now is the happy time Notes
С музикален поздрав ви пожелавам хубава вечер  Simple Smile

# 642
Инка,

И поздрава и избора на Бубето са в унисон . Добро време, добро настроение
С полъх на Пролет

# 643
Ради  Hug Инче  Hug  Ели  Hug  мерси за всичко споделено  Flowers Hibiscus  Flowers Hibiscus  Flowers Hibiscus
Ох Бурчинка се намира на много приятно място така като гледам и най-важното е ,че е топличко  Simple Smile
Инче  верно,че този артист играеше някакво гадже или приятел на Денис в "Милост".И аз я харесвам много Денис и даже от всички героини които е изиграла Бурчин до сега тя ми е най-любимата. Sparkling Heart  Simple Smile

# 644
Ехаааа, релакса продължава на Бубето

Салих обаче продължава да се труди

https://www.instagram.com/p/CZuoXiBACBo/

Общи условия

Активация на акаунт