След Пойраз Карaйел: Бурчин Терзиоолу - Hükümsüz/Пустота нови проекти и изяви на актьорите и екипа

• 33 757
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Чесита Нова година!
Нов ден, нов месец,  нова година, начало на нещо ново.
Дай боже за всички здраве, бъдете обичани!

# 616
Hug  Hug  Hug
Да повдигна темичката ни с още малко красоти от интервюто  Simple Smile

# 617
За много години, момичета. Успешна, здрава и щастлива 2022г.
Нови снимки и изненади от Бурчин.

Прочетох цитат от интервю на Мерт Дикмен (единият от сценаристите на Пустота), който казва, че са готови със сценария на втори сезон и чакат продуцентите и канала за да стартират съвсем скоро.
Също така Бурчин е получила сценарий и за филм, който ще се снима тази година. Филмът се казва "Чайка и риба".
Интервюто  на Бурчин е много интересно. Не знаех, че с водещия на програмата са дългогодишни приятели. Обсъдиха доста теми, а Бурчин отново бе много искрена и неподправена в отговорите и реакциите си.
Едно от нещата, които ми направиха силно впечатление бе отговорът й на въпроса дали се интересува от рейтинг и гледаемост когато избира проектите си.
С усмивка каза, че не. Имала предложения за три сериала. Предположила кой ще се задържи, кой има някакъв шанс и кой вероятно няма да се хареса и избрала последният (Лъжец). Прогнозата й се сбъднала на 100%, но тя е доволна от избора си и това, което са постигнали въпреки рейтинга.
Казва, че ако искаш да играеш в рейтингови проекти е лесно, защото вкусът на зрителите е предвидим, но за нея свободата й в актьорски план и историята са по-важни. Затова избира каквото й харесва, въпреки че се чувства отговорна пред екипа, ако проекта "пропадне".
С изключително уважение говори за професията си, за начина си на подготовка и т.н. Тъй като от малка снима и тогава не е можела да чете е научавала всички реплики наизуст. Казва, че и до момента е така. Няма шанс да отиде на снимки без да знае всичките си текстове. Импровизирала, ако това е в помощ на партньора й или  самата сцена.

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 19:13 от _Radi

# 618

Интервюто  на Бурчин е много интересно......................
.............
Казва, че ако искаш да играеш в рейтингови проекти е лесно, защото вкусът на зрителите е предвидим, но за нея свободата й в актьорски план и историята са по-важни. Затова избира каквото й харесва, въпреки че се чувства отговорна пред екипа, ако проекта "пропадне".

Ради ,

Интелигентна,  излъчваща естественост Бурчин.
Без излишна грандомащина, стъпила здраво на земята.

И Ханде

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 20:50 от eliNIM

# 619

Интелигентна,  излъчваща естественост Бурчин.
Без излишна грандомащина, стъпила здраво на земята.
Ели, думите ти ме подсещат за нещо друго, което каза. По-скоро потвърди, защото водещият, който явно я познава доста добре я попита как приема известността и славата.
 Бурчин каза, че винаги това я е притеснявало и не се възприема като "известна", а по-скоро като по-познато лице. Каза, че от началото на кариерата й още като дете, та чак досега винаги се е смущавала и срамувала от вниманието на околните. Когато е на обществено място, особено с познати или близки винаги се чувства неудобно от любопитството на околните и вниманието към нея.
И нещо любопитно,  детско и наивно, което сподели. Понеже не пропуснаха факта, че семейството й е в сектора (чичо й е актьор, баща й продуцент, брат й и сестра й са режисьори) и темата беше в посока, че  е имала късмета да е сред големи актьори от 5 годишна. Първият й осъзнат спомен е от момента когато баща й я е завел на снимачната площадка. Бил й казал, че утре ще я заведе да се снима в телевизията. Сутринта Бурчин станала от леглото и застанала пред телевизора. Каза, че според нея на тази ранна възраст, от телевизора щели да се появят стълби и тя да влезе в него за да се снима.  

# 620
Здравейте момичета.
Благодаря ви за всичко, което сте писали и публикували. Пожелавам на Бурчин, а и на вас една много успешна година, в която да се осъществи всичко за което мечтаете.

Прекрасна е! Очаквам с нетърпение всичко, което ни е подготвила.
Цитат
Сутринта Бурчин станала от леглото и застанала пред телевизора. Каза, че според нея на тази ранна възраст, от телевизора щели да се появят стълби и тя да влезе в него за да се снима. 
Joy След този забавен спомен следва един цял живот на снимачната площадка. Hands Clap

# 621
Joy След този забавен спомен следва един цял живот на снимачната площадка. Hands Clap

Инче, ето малка част  от споделеното от Бурчин по тази тема

ЙК: Ще започна от детството ти, но преди това, ще те питам нещо съвсем различно. Ти боец ли си? Каквото и да правиш реклама, филм, сериал, озвучаване, дигитален  проект, каквото и да е, нали казват “шоуто трябва да продължи”, независимо дали има затруднения, да пази Господ, но и загуби, болка, болести, въпреки всичко ти продължаваш ли? Не, не спирайте снимките. Каквото и да става няма да спра. Аз се боря, това ли си ти?
Бурчин: Мога да кажа, че с времето това се променя. Да, боец съм. Само три дни след големи загуби бях на снимачната площадка. Защото снимачната площадка утешаваше болката ми и да работя ми се отразяваше добре. Получавала съм един тон лоши новини на снимачната площадка, но не съм прекратявала снимките. Но сега като погледна назад, нищо не е по-важно от душевният мир и от чувствата, които се опитваш да скриеш. След толкова преживяни емоции, мога да кажа, че не винаги “шоуто трябва да продължи”. Може би с възрастта и опита, мисленето ми в тази посока се промени малко.
ЙК: Да поговорим за отговорността към ролята. Кога започна да спориш или да обсъждаш с екипа и сценаристите детайли около ролята? Изискваш ли от тях?
Бурчин: Станах по-уверена, по-любопитна и точна във въпросите, които задавам, по-наясно с персонажа си  и вътрешният му свят в периода, когато влязох в “Езел”. Бях си записала много страници с разнопосочни въпроси за Азад. Аз по принцип задавам много въпроси – на сценариста, на продуцента, питам изключително много. Въпросите ми винаги са свързани с пътя, който ще извърви героинята ми. Точно по времето на “Езел”, според мен, въпросите ми се задълбочиха и станаха още по-точни и на място.
ЙК: Всъщност ни даде една много точна улика – любопитството. От четиригодишното момиченце, което проявява любопитство в студиото и попива това, което възрастните правят до тази възраст, любопитна ли си?
Бурчин: Любопитна съм.
ЙК: Може би това е една от тайните. Може би любопитството ти е надградило актьорството ти по много начини. Така ли е?
Бурчин: Да. Тъй като съм твърде любопитна, постоянно проучвам. Задавам много въпроси. Както казах, може би звучи като клише, но подхождам много детайлно. Ако не си любопитен не можеш да го постигнеш. Ако не си любопитен не се опитваш да научиш нещо ново. Не надграждаш. Аз съм се родила за да се занимавам с това, искам да правя това и ще питам и  науча всичко, което не знам. Това е моят подход да работя от години. Дойде нова телевизионна система в Турция (Нетфликс), поканиха ме и веднага се съгласих. Аз не съм учила в консерватория, но всяка година имам програма, по която се информирам какво правят и как работят. Имам приятели и благодарения на тях следя какво се случва, какво играят, какво трябва да влезе в програмата, какво се случва в чужбина. Т.е. винаги запълвам празнотата, благодарение на любопитството си.
ЙК: Какво ще кажеш на хората, които гледат програмата ни и искат да станат актьори. Като човек, стигнал до някаква връхна точка в кариерата си, дай им някакъв съвет.
Бурчин: Само образование и уроци по актьорско майсторство…, важни са, разбира се, но таланта и любовта към актьорството, посвещението са много по-важни. Има много образовани актьори, не съм против това…
ЙК: Но има самоуки и ти си една от тях
Бурчин: Да така е. С години се учех сама. И точно затова трябваше да се доказвам пред тези, които са учили. Затова вложих всичките си ресурси, любопитството си,  винаги допълвах и надграждах по нещо. На тези, които започват сега, на тези, които искат да са актьори ще кажа, че на колкото и години да станете, наистина няма значение. Наистина ученето няма край. Аз имам дълъг път пред себе си и още много неща, които трябва да науча. Като човек в системата, всеки ден се опитвам да науча нещо ново. Гледам различни проекти и актьори, опитвам се да се уча и да си открадна по нещо от тях.
ЙК: Предлагат ти сценарии. Мениджъри, продуценти и тн. Отиваш на сета и как работиш? Разкажи ни. Дрехите, костюма, прическата, така ли се подготвяш? Това ли е?
Бурчин: Смее се. Аз съм работохолик. Подготвям се много сериозно. Дори малко изморявам хората от екипа. Защото както ти казах, задавам много въпроси. На сценарист, който не може да даде отговори на въпросите ми, задавам още повече въпроси. Защото за мен това е риск за в бъдеще.
Когато получа сценарият, първо наизустявам репликите си. Няма никакъв шанс да отида на снимки и да не знам репликите си, защото това взима от актьорската игра. Консултирам се със сценариста за детайли за миналото и бъдещето на героинята ми. Ако видите сценариите ми, няма да повярвате какви бележки си водя. Какво е вътрешното чувство на сцената, какво следва, с  какви костюми ще съм облечена, цветове, музика, малко съм педантична в това отношение.
ЙК: Знам, че имаш цветни маркери и химикали. Този цвят, онзи цвят…
Бурчин: Това е винаги. Да, за тази сцена светъл цвят, за другата тъмен, музика, която слушам. Всеки си има негова система по която работи. Имам и тефтер, в който си записвам с какво трябва да продължа и когато изляза от караваната за да снимам, оставям всичко и само играя.
ЙК: А имаш ли специален метод, по който научаваш репликите си.
Бурчин: Имам. Понякога имам изключително дълги монолози. Има много технически понятия или термини. В сериалът “Пустота” играя адвокат. Имах текст с четири страници от сценария, в който имах такъв монолог.
ЙК: Това е като мъчение.
Бурчин: Беше трудно. Много трудно. Научих го като всеки отделен абзац маркирах с различни цветове. Дългите монолози си записвам на гласов запис и ги слушам. Т.е. използвам сетивата си – зрителна и слухова памет, което ми помага при снимките, тъй като снимаме сцените на дълги блокове. Както казах, за мен е невъзможно да отида на снимки с ненаучен текст.

Последна редакция: сб, 08 яну 2022, 12:24 от _Radi

# 622
Здравейте !  Hug  Hug  Hug
Момичета мерси за всичко споделено   Flowers Hibiscus  Flowers Hibiscus  Flowers Hibiscus
Ради мерси за превода на интервюто  Flowers Hibiscus
Удоволствие е да се четат  интервютата на Бурчин.Тя е  красива,талантлива ,умна,интелигентна,здраво стъпила на земята,знаеща  силата си и с много приятно чувство за хумор Heart  Дано да  имаме удоволствието да гледаме и нов филм заедно с втори сезон на "Пустота" с нея тази година. Flowers Four Leaf Clover

# 623
Привет!
Удоволствие е да се четат  интервютата на Бурчин.
Така е. Благодаря, Ради.
Беше ми много интересно да науча неща "от кухнята". Впечатлена съм от начина й на подготовка. В условията при които работят това е един огромен труд, който не винаги остава оценен от зрителите.
Бурчин  обича професията си и е абсолютен професионалист. Доказвала го е десетки пъти

Цитат
ЙК: Ще започна от детството ти, но преди това, ще те питам нещо съвсем различно. Ти боец ли си? Каквото и да правиш реклама, филм, сериал, озвучаване, дигитален  проект, каквото и да е, нали казват “шоуто трябва да продължи”, независимо дали има затруднения, да пази Господ, но и загуби, болка, болести, въпреки всичко ти продължаваш ли? Не, не спирайте снимките. Каквото и да става няма да спра. Аз се боря, това ли си ти?
Бурчин: Мога да кажа, че с времето това се променя. Да, боец съм. Само три дни след големи загуби бях на снимачната площадка. Защото снимачната площадка утешаваше болката ми и да работя ми се отразяваше добре. Получавала съм един тон лоши новини на снимачната площадка, но не съм прекратявала снимките. Но сега като погледна назад, нищо не е по-важно от душевният мир и от чувствата, които се опитваш да скриеш. След толкова преживяни емоции, мога да кажа, че не винаги “шоуто трябва да продължи”. Може би с възрастта и опита, мисленето ми в тази посока се промени малко.
В предишни интервюта е казвала, че дори е била на системи по време на снимки. Отново на снимачната площадка е научила за смъртта на майка си. Мисля, че по времето на Милост. На снимки от погребението съм виждала колегите й от сериала.

Нови снимки. Пишат, че мъжът е дизайнер на очила и приятел на Бурчин.

# 624
Здрасти, момичета. 
Пишат, че Ханде и Онур Туна са гаджета.

Съвсем случайно разбрах, че в новия сериал, който в момента се излъчва и  Ханде е в главна роля, участва също Дериа Пънар Ак. В Пустота момичето изпълняваше ролята на Инджи.

Бурчин с козметичката си. Изглежда за нея годините не са фактор. Heart Eyes

# 625
Привет!

Инче, мисля, че сериалът на Ханде е спрян или ще го спират. Някои дизита на ексен вече започват с втори сезони, ще видим за кога готвят Пустота.
Алиджан е в журито на Маскираният певец, а Исмаил Хаджиолу в друг сериал, така че вероятно трябва да приключат ангажиментите си. Особено ако снимките отново са в Измир.

Бурчин и Умут се радват на снежния Истанбул.

# 626
Привет!

Инче, мисля, че сериалът на Ханде е спрян или ще го спират. Някои дизита на ексен вече започват с втори сезони, ще видим за кога готвят Пустота.
Алиджан е в журито на Маскираният певец, а Исмаил Хаджиолу в друг сериал, така че вероятно трябва да приключат ангажиментите си. Особено ако снимките отново са в Измир.

Бурчин и Умут се радват на снежния Истанбул.

Утре ще се излъчи 8 последен епизод.

# 627
Благодаря ви за информацията, момичета.
Не е изненадващо, че спират сериала на Ханде. Животът на повечето  е кратък.
Надявам се, че няма да чакаме дълго за да видим продължението на историята на Есма и Филиз.
Толга Гюлеч (Нешет) и Едже (Сонгюл) ще играят в нов сериал. Ще си партнират с други познати лица, а най-хубавото е, че сериалът няма да се излъчва по тв.

Бурчин и Умут са много сладки и зареждащи. Усмивките им излъчват топлина на фона на студената зима.

На клипчето, което пусна Бурчинка е като дете, което се радва на снега.

# 628
Привет !
Много снежи снимки сте донесли. И въпреки снега са позитивни. Усмихнати и двамата, сияят от удоволствие.

Ама време при тях е в момента.

Как няма да се радват на снега, то в Истанбул е екзотика такава зима.

# 629
Eли, привет. Радвам се да те "видя"

Интересно ми е за къде се е нагласила Бурчинка на тази снимка В ежедневието си рядко се гримира.

Не знам защо, но първата ми асоциация беше работна среща 🧿

Общи условия

Активация на акаунт