След Пойраз Карaйел: Бурчин Терзиоолу - Hükümsüz/Пустота нови проекти и изяви на актьорите и екипа

• 33 441
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Честита Баба Марта, момичета.

Нося ви нова фотосесия на обаятелната Фунда

# 76
# 77
Благодаря Simple Smile
Фунда изглежда  страхотно.  И тя като Бурчинка има някакъв притегателен магнетизъм, а е и много талантлива. Много красива фотосесия. Семпли, но много красиви кадри. Heart Eyes

Ново прекрасно мини попълнение в актьорския екип на "Пустота" - Eylül Ela

Ще изиграе героинята на Нур Фетаолу в детството й.
Усмивки зад кадър

# 78
Днес са приключили снимките на първи сезон.

От Ханде: Последен ден от първи сезон. Скоро ще се видим отново.
От мениджъра на продуцентската компания: Последен сет от снимките на първи сезон. До нови срещи в близко бъдеще. На всички, с които пътищата ни се пресякоха  - златни ви сърца, бъдете здрави. Добре, че ви има.

Нур благодари на екипа, а екипа на нея. Ханде, Алиджан, Бурчин и Исмаил са я посрещнали много топло, което личеше и по всички сторита и клипчета зад кадър.

Скрит текст:

ПП. От Езги, която организира събитията на фенклуба на Бурчин.

Приятели, не успявам да пиша на всеки един от вас поотделно. Днес предадох подаръка ни на кака Бурчин (подаръка за предстоящия ѝ рожден ден). Много се зарадва и беше много щастлива. Каза, че целува всички ви и ме помоли да предам нейните благодарности към всички. Каза, че сме страхотен екип и отново сме измислили нещо прекрасно.

Джем Талу и Бурчин отново в страхотна колаборация Heart

# 79
Ради Kiss мерси за всичко споделено.
Зарадва ме новината за втори сезон. Simple Smile
Обожавам фотосесиите на Бурчин и Джем Талу Heart Eyes

Селфи от Бурчин,  Ханде и Алиджан и снимки с екипа на приключване на сезона Wink

# 80
Честит празник!
Инче, мерси за всички снимки, които си публикувала.
Джем Талу е много талантлив, а към Бурчин си има особен сантимент. Всички кадри от въпросната фотосесия са много  красиви и във всеки Бурчин е  много харизматична Heart

Екипът на "Пустота" е много задружен което със сигурност е облекчило не леката им задача по заснемането на сериала.
Бурчинка, Ханде и Алиджан станаха доста добри приятели.  Всъщност Ханде и Алиджан отдавна са близки приятели. Това е третият им общ сериал.
Още две снимки от вчера

ПП. На снимката зад Ханде са щракнали и Умут

# 81
Ради, вярно, бе. Изобщо не видях Умут. Grinning
Значи и той е бил заедно с Бурчин. Сега щом снимките са приключили може би с Бурчин ще забегнат на някъде за заслужена почивка. Тъкмо и рожденият им ден наближава. Остават броени дни до 9/03/21

Може ли да помоля за превод? Hands Pray

Hande’nin Filiz’e ilk sezon vedası
Güzel haber Hande Doğandemir'den geldi! Hükümsüz'ün ilk sezon çekimleri bitti ama ikinci sezon da olacak.
Esma ve Filiz'in hikayesi devam edecek.

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 17:11 от Inna_Hristova

# 82
Може ли да помоля за превод? Hands Pray
  На снимката има текст: За последен път Филиз

Сбогуването на Ханде с Филиз през първи сезон.
Дойде прекрасна новина от страна на Ханде Доандемир. Приключиха снимките на първи сезон, но ще има втори.
Историята на Есма и Филиз ще продължи.

Илкер ще е част от журито на 17. Akbank Kısa Film Festivali, в който ще наградят най-добрите късометражни филми. Фестивалът ще се проведе от 22-ри март до 1-ви април.

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 18:36 от _Radi

# 83
Добър вечер !
Честит Празник !  

Ради  Hug  Инче  Hug  мерси за всичко споделено  Flowers Hibiscus
Кадър от 8-ми епизод.

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 18:41 от Eny87

# 84
Момичета, пак съм аз. Нося ви спойлер за историята, която ще видим в последния епизод за сезона.
За съжаление както и другите,  отново е по действителен случай.

Скрит текст:
Йозгеджан Аслан (22 октомври 1995 – 11 февруари 2015 г.) е турска студентка, убита докато се противопоставя на опит да бъде изнасилена в микробус в град Мерсин, Турция. Тялото ѝ е изгорено и намерено на 13 февруари. Убийството е извършено от шофьора на микробуса Ахмет Сухи Алтиндьокен, баща му Некметин Алтиньокен и неговия приятел Фатих Гьокче.
Всички извършители са осъдени на  доживотни присъди, без възможност за освобождаване от отговорност.

Случаят и обществения отзвук в Турция е отразен и в България.

Вълна от възмущение залива Турция, след убийството на 20-годишната студентка по психология Йозгеджан Аслан

Тя била убита, защото се съпротивлявала на опитал се да я изнасили шофьор на автобус, предаде БНР. Два дни след изчезването на младата жена тялото й било намерено изгорено в гориста местност в района на град Тарсус.
Стотици хиляди туркини са в траур, в знак на протест срещу насилията над жени в страната. "Не се борете срещу смеха, а срещу убийците", призоваха жените. В редица градове - Истанбул, Анкара, Анталия, Сивас, Ерзинджан и други, се състояха протестни демонстрации. В тях участват и много мъже, които също са с траурни дрехи.

Много хора искат връщането на смъртното наказание за извършителите на насилия над жените. Смъртното наказание в Турция бе отменено през 2004 година.
Министерският съвет заседава във връзка със случая. Премиерът Ахмед Давутолу заяви, че са били обсъдени въпроси във връзка със законодателството и мерки за пресичане на насилието над жените.
"Но проблемът не е само в законодателството. Бруталното убийство на Йозгеджан предизвика по-голяма чувствителност в обществеността. Общественото съзнание е важно и може би ще помогне за спасяване живота на много жени", каза още турският премиер.
Той обяви, че със съпругата му започват мащабна кампания срещу насилието над жени и прикани туркините да се включат в инициативата заедно със съпрузите си, съобщи в. "Хюриет", цитиран от БГНЕС.

В същото време анализаторите отбелязват рязкото нарастване на насилието и жестокостите над жените в последно време, които свързват със засилването на радикалния ислям в Турция. По данни на турски медии през миналата година в страната са били убити 300 жени, а над 100 са били изнасилени.

Това, което подчертах с черно, според мен е смисълът, който има "Пустота" не само като обикновен сериал, а като социален проект.

# 85
Ради, много ти благодаря за преводите и информацията. Hug
Финалният епизод ще е тежък, но  до момента видяхме доста потрисащи истории.
В осми епизод направо ми се пукна сърцето. Безпардонната наглост на тези богаташи беше безгранична и ми дожаля за Есма и поруганата чест на приятелкат й.
Хубавото е, че има замисъл и не правят сериала ей така за спорта.  Това, че ще реализират втори сезон, само показва, че са на прав път и са  привлякли вниманието към не малкото социални проблеми, които засягат, докосвайки  сърцата на хората.
Няма да е лошо да пуснат сериала по телевизията за да достигне повече хора.

Бурчин е споделила стори, но не знам за какво се отнася.

Ени Hug

# 86
Инче, това трябва да е подаръка за рождения ден на Бурчин. Благодарила е и е написала, че и тя ги обича.
Каузата, която са подкрепили и замисъла, с който са изненадали Бурчин със сигурност я е докоснал, защото самата тя прави всичко по силите си да живеем в по-добър свят изпълнен с обич.
Прекрасно послание са й написали.
Аз не се справих с превода по най-добрия начин, но ми дойде твърде поетично. Все пак в общи линии:

Скъпа Бурчин Терзиоолу,
Тези, които Ви обичат от Ваше име подкрепиха с дарение борбата на малката Дидем, болна от Спинална мускулна атрофия. Благодарим Ви за подкрепата. Желаем Ви здраве и щастливи  години, прекарани с хората, които Ви обичат.

И личното им послание към Бурчинка от втората снимка

Всяко раждане е ново начало…Историята се пише от тези, които отново се раждат. Всеки ден започва нечия нова история, нечия продължава или стига до своя край. Всеки от нас е в собствената  си история тук и сега/в настоящия момент. Близки сме по това, че обичаме, полагаме усилия, докосваме хората с красота или създаваме ново начало. Като човек, който е знаменател за всичко това, вярваме в силата на обичта. Светът няма нужда от ранени деца, а от здрави, които да растат заобиколени от любов. Това искаме да виждаме.
По тази причина искахме да ти подарим надежда. Както казва Тургут Уяр: “колко сме щастливи, че можем да подарим ново начало и надежда” на малката Дидем,  борещата се със СМА.
Няма да се откажем да мечтаем за свят, изпълнен с обич и надежда. Честит рожден ден на теб, прекрасен човек.  Добре, че те има в живота ни. Добре, че си нашето обединяващо звено и нашите хубави спомени. Вчера те обичахме, а днес те обичаме още повече. Знаем и чувстваме, че в утрешния ден обичта ни и надеждите ни ще са още по силни. Добре, че те има.

Актьорът Емир Чичек, който играеше началника на Пойраз - комисар Шевкет, ще е гост актьор в един от оставащите епизоди в първи сезон на "Пустота"

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 13:36 от _Radi

# 87
Цитат
Скъпа Бурчин Терзиоолу,
Тези, които Ви обичат от Ваше име подкрепиха с дарение борбата на малката Дидем, болна от Спинална мускулна атрофия. Благодарим Ви за подкрепата. Желаем Ви здраве и щастливи  години, прекарани с хората, които Ви обичат.

......
По тази причина искахме да ти подарим надежда. Както казва Тургут Уяр: “колко сме щастливи, че можем да подарим ново начало и надежда” на малката Дидем,  борещата се със СМА.
Няма да се откажем да мечтаем за свят, изпълнен с обич и надежда. Честит рожден ден на теб, прекрасен човек.  Добре, че те има в живота ни. Добре, че си нашето обединяващо звено и нашите хубави спомени. Вчера те обичахме, а днес те обичаме още повече. Знаем и чувстваме, че в утрешния ден обичта ни и надеждите ни ще са още по силни. Добре, че те има.
Чудесен жест и изключително  смислен подарък. Hands Clap
Много уважавам подобни фенове, които не просто харесват някого заради таланта му, а успяват да вникнат в същността му и споделят мирогледа му.
Предвид това, че повечето са млади хора, мисля, че Бурчин наистина е добър модел за подражание.

Винаги успяват да я зарадват с мили жестове.

Heart Eyes Не виждам голяма разлика между малката и вече порасналата Бурчин

Тук случайно намерих информация за някакъв нов сериал, в който Зюлфо ще участва.
/цъкнете върху изображението/

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 18:03 от Inna_Hristova

# 88
Hug Hug Hug
Ради  мерси за всички преводи и инфо  Flowers Hibiscus  Kissing
Инче  мерси за всички красоти които ни носиш Flowers Hibiscus   Kissing
Идва края на 1 сезон на "Пустота" ,но пък ще си имаме и втори сезон което е  супер.
Страхотна фотосесия на Бурчин ,както  и тази на Фунда  е много хубава.
Бурчинка винаги е имала едно такова френско излъчване според мен и  в тази фотосесия пак е  хванат точно този  френски финес и красота  Simple Smile

Изгледах 8 епизод на "Пустота".Гюлер е поредната жертва на накърненото мъжко его и чест и достойнство.Инче  и мен ме погнуси наглото  поведението на богаташкото семейство.За да оневинят сина си те не се посвениха да окалят името на една мъртва жена ,за чиято смърт много добре знаят ,че е виновен техния син.

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 20:29 от Eny87

# 89
Инче клипчето с малката Бурчин е много сладко. Наистина не се е променила много, а е на екран от толкова време.
Eни страхотен колаж!
Коментарът ти за френския стил и финес ми напомни конкретно и най-вече за този кадър от същата фотосесия Heart

От 9-ти епизод, който ще пуснат тази вечер в 24:00ч.

Героинята на Нур се казва Мелек: "Казах си, тези жени вечно тичат след умрелите...Може би сега ще поискат да се погрижат за някоя, която още е жива." Broken Heart

9-ти епизод: "Тъмни умове"
Целта на Eсма, Филиз, Сердар и Селим този път е да намерят убиеца на болната от рак Айше, чието тяло е открито изгорено.
Но този път работата им ще бъде по-трудна от преди...

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 00:04 от _Radi

Общи условия

Активация на акаунт