След Пойраз Карaйел: Бурчин Терзиоолу - Hükümsüz/Пустота нови проекти и изяви на актьорите и екипа

• 33 448
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
От 9-ти епизод, който ще пуснат тази вечер в 24:00ч.

Героинята на Нур се казва Мелек: "Казах си, тези жени вечно тичат след умрелите...Може би сега ще поискат да се погрижат за някоя, която още е жива." Broken Heart

9-ти епизод: "Тъмни умове"
Целта на Eсма, Филиз, Сердар и Селим този път е да намерят убиеца на болната от рак Айше, чието тяло е открито изгорено.
Но този път работата им ще бъде по-трудна от преди...

Stuck Out Tongue Winking Eye Еха, пак надушвам интересен епизод!

# 91
Stuck Out Tongue Winking Eye Еха, пак надушвам интересен епизод!
И аз мисля така Wink

Скрит текст:

# 92
Ради Hug Kissing Heart Мерси за снимките в спойлера.
Изглежда, че не само различните случаи стават все по-интересни, а и отношенията в четворката.

Нещо специално за Пепел от рози, ако още следи сериала.
Скрит текст:
Hande Doğandemir & Ismail Hacıoğlu..

#Hükümsüz

Помня, че назад писа, че Селим й е любимец Heart Exl

Това сигурно се отнася за другата актриса освен Нур.

Selen Seyven Hükümsüz'de

Türkiye’nin dijital platformu Exxen’de yayınlanan, yapımcılığını Mustafa Uslu’nun yönetmenliğini ise Ömer Faruk Sorak’ın üstlendiği ve başrollerini Burçin Terzioğlu, Hande Doğandemir, Alican Yücesoy ve İsmail Hacıoğlu’nun paylaştığı “Hükümsüz”ün 9.bölümüne Selen Seyven konuk oyuncu olarak katıldı.

От снимките  си правя извод, че ще играе ролята на болното от рак момиче, което ще видим в девета серия

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 16:56 от Inna_Hristova

# 93
Инче, следя го, даже в момента започвам 8 еп.
Обаче нищо не мога да коментирам, тези случаи излизат от границите на въображението ми и не намирам думи да изразя чувствата си.
Но това, което отдавна исках да споделя, а някой по-нагоре го написа, е засилващото се у мене усещане за нарастване на насилието в последните години в Турция.
И моето обяснение беше същото- за налагането на ислямския фундаментализъм в политиката.
Жалко е докъде може да бъде срината от такова управление една макар и трудно  утвърдила се като светска държава.

И Селим, и Исмаил 😀 все си ми е любимец.
Благодаря за снимките! ❤️

# 94
Инче
 Пепелче хващам се за написаното от теб.
По-долу слагам част от последното интервю на Ханде - частта относно сериала.
Най-лошото е, че в реалния живот не всички са наказани за делата си Broken Heart

Ханде Доандемир: Пътят, който познавам е да не се предавам, но болката на Филиз е в сърцето ми

Ханде Доандемир казва: “Доколкото знам убийството на сестрата на Филиз - Инджи все още е ненаказано, тъй като нейните убийци са на свобода и много ме боли от този факт.
В сериала играя по-голямата сестра, която търси справедливост  за сестра си, убита преди години. Това е причината, поради която решава да стане адвокат. Понякога не е нужно да се подготвяш за някои роли. Усещам болката на Филиз със всяка своя клетка, защото съм жена, живееща в тази страна. "

В сериалът на Exxen Ханде споделя водещите роли с Бурчин Терзиоолу (Esma). “Пустота” разказва за насилието над жени в Турция въз основа на изживяни истински истории.
„Есма и Филиз представляват напълно различни светове, но ги обединява нещо  общо – изживените техните загуби, болката и тяхната решителност по повод убийствата и насилието над жени. Доандемир  казва, че “ Това е уникален проект за мен във всеки един смисъл“.
Какво изпитахте докато четяхте сценария и какво изпитвате сега, гледайки реализираните епизоди?
Основната причина да се гордея, че съм част от това е,  че като жена в  една от главните роли, проявих смелост с ориентацията си  към тази роля, история и сценарий.
Бяхме невероятно смели, защото проявихме куража да опишем и покажем убийствата на жени и насилието над жени в тази страна, точно такива, каквито са. По начин, който понякога може би е груб, без цензура и без заблуждения.

Какъв е балансът между драмата и социалната насоченост?
Всъщност, това е проект “остър” като нож в гърба, защото той е подготвен въз основа на истинските убийства. С други думи, основан на истинска болка и истинските преживявания и истории. Може би дори убийците на жените, които загубихме също гледат.
Това е проект, който ще даде възможност на всички да се изправят пред тази реалност. Затова го намирам за много ценен и искам да достигне до много хора, защото всичко това се е случило, продължава да се случва и трябва да го обявим за да спре да се случва. Не всеки проект в дизи сектора  има мисия, но с “Пустота” ние поехме тази отговорност спонтанно и сме много щастливи от резултата.

Какво почувствахте докато се подготвяхте и работехте по ролята си?
Понякога не е нужно да се подготвяш за някои роли. Като жена живееща в тази страна, усещам болката на Филиз с всяка своя клетка.

# 95
Ради Hug  Инче  Hug Пепелче  Hug
Инче  мерси за всички снимки ,които си ни донесла  Flowers Hibiscus
Ради  мерси за преводите ,инфото и снимките  Flowers Hibiscus
Наистина е много жалко ,че много от насилниците  не получават  наказание за престъпленията си.
Спомням си  като  гледах последния епизод на "Каква е вината на Фатмагюл" ме  беше стегнало сърцето като прочетох финлните надписи ,че  в тпзи момент в съда отлежават  делата на сумати насилници и изписаха имената на жертвите им.Това беше преди повече от 10 години и за съжаление нещата не се подобряват ,а на против до известна степен се влошават.Но въпреки всичко човек никога не трябва да се обезверява ,всеки трябва да се опитва да направи нещо , за да подобри нещата и така един ден някъде в мнооого далченото бъдеще може нещата да се подобрят за добро.  Simple Smile
Видях от снимките ,че между  Селим и Филиз  ще се случи нещо романтично  което е супер.Те двамата заслужават малко щастие .HeartХаресва ми това в сериала ,че въпреки тежката му тематика все пак сценаристите ни разказват и за взимоотоношенията между главните герои,защото както и в реалния живот не може всичко да е само лошо ,трябва да се случват и хубави неща.

# 96
Здравейте, момичета.
Цитат
Бяхме невероятно смели, защото проявихме куража да опишем и покажем убийствата на жени и насилието над жени в тази страна, точно такива, каквито са. По начин, който понякога може би е груб, без цензура и без заблуждения.
Цитат
Това е проект, който ще даде възможност на всички да се изправят пред тази реалност. Затова го намирам за много ценен и искам да достигне до много хора, защото всичко това се е случило, продължава да се случва и трябва да го обявим за да спре да се случва. Не всеки проект в дизи сектора  има мисия, но с “Пустота” ние поехме тази отговорност спонтанно и сме много щастливи от резултата.
Не мисля, че сериал като "Пустота" ще видя бял свят по телевизионен канал в Турция.
Както казва Ханде, смелост е от тяхна страна да покажат историите каквито са, но само помислете какъв отзвук ще предизвика.
Техният СЕМ както и доста хора на ръководни позиции във власта няма да останат доволни от подобно послание към обществото.
Първият епизод, който ме хвана за гърлото беше 4-ти, точно историята на Инджи. Играта на Ханде и Бурчин е зашеметяващо добра. Личи си, че и двете са усетили болката на Филиз  "с всяка своя клетка".
Сигурна съм, че когато момичетата са готови с превода, няма да успея да сдържа сълзите си докато гледам.

Нови снимки на екипа с Бурчин, Ханде, Алиджан и Нур от празненството за финала на сезона

Млади, усмихнати, позитивни и задружни хора, които свършиха работата си по перфектен начин.

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 16:47 от Inna_Hristova

# 97
  • София
Момичета, отново благодарности на Ради, Галка и Лава
за поредната преведена серия Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

И линковете за нея:

✅ 🎥 ПУСТОТА - 4 епизод (бг.субтитри)
➡️ https://www.vbox7.com/play:b835dd9b66
➡️ https://disk.yandex.ru/i/kqEKv81ntAoIpg

# 98
# 99
Честит празник, мили момичета!
Бъдете здрави, успешни, обичани и уважавани. Gift Flowers Rose
Пуснаха видео обръщение от екипа на "Пустота" по повод 8-ми март и насилието над жени.

Специални багодарности на Ради, Галя и Лава за превода на 4-ти епизод. Kiss

# 100
Добро утро и честит празник с леко закъснение.
Пожелавам ви да сте специални не само на осми март, а във всеки един момент от живота си.

Пуснаха видео обръщение от екипа на "Пустота" по повод 8-ми март и насилието над жени.

Много трогателно видео.

Възможно е бъдеще, в което ще сложим края на насилието над жени и всяка жена ще може да реализира мечтите за равни права и свобода. Това, от което се нуждаят жените, не е защита, а уважение към тяхното съществуване във всички области на живота.
 Дължим това на всички жени и момичета, които загубихме. Правото на живот е най-основното човешко право, което имат жените. Насилието не бива да е съдбата на никоя жена. Насилието срещу жени няма оправдание и не може да бъде прието.
Това е престъпление не само по закон, а  и по съвест.
Не мълчи за насилие над жени! Не само днес, а всеки ден.
Заради жените…
Заедно с жените …
Честит международен ден на жените❤

Днес е още един празник - на днешния ден рожден ден има както  Бурчин, така  и половинката ѝ. По случайност или не и двама са родени в един ден с бащите си.

Феновете на Бурчин от цял свят вече я поздравяват за празника. Има невероятно мили послания и обръщения към нея. По-късно, ако имам време ще преведа поне някои по-специални.
Видях наистина  страхотни клипчета и пожелания към нея, но ме впечатли едно трогателно послание от Умут, което слагам в спойлера.

Скрит текст:

Днес е моят рожден ден, по-точно нашият рожден ден. В продължение на 37 години имам радостта да съм роден  в същия ден като баща ми- мъжът, когото обичам и уважавам най-много в живота си. Дори и да почина миналия юни, много добре знам, че той отново ще духне свещичките на торта с мен и отново ме прегръща вдъхвайки аромата ми. Ако мога да бъда полезен за обществото индивид, добър човек, добър приятел, човек, който уважава работата си, обича хората и животните и най-важното, обича живота, то е благодарение на теб Татко! Благодаря ти. Благодаря на всички, които празнуваха с мен и на всички, които ми пожелаха добри пожелания🙏🏽.

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 09:37 от _Radi

# 101
Ради Hug благодаря ти за това, че отново вникнах в смисъла на посланието от видеото благодарение на теб. Това е доказателство, че сериалът не е само работа за тях, а кауза, която всеки един поотделно и всички заедно защитават с лицата и имената си.

Честит рожден ден на Бурчин!  😘❤️🎂🥂💞

Пожелавам й да е заобиколена  от хора, които споделят нейния мироглед, нейната представа за ценности, добро и красиво. Да е все така успешна актриса, обичана жена и най-вече още дълги години да празнува с любимия човек, както и с баща си.
Дано в личен план да е много щастлива и да е намерила сродната си душа. Flowers Four Leaf Clover

От сестра й Букет. Какво е написала на Умут? Thinking

# 102
Инче, посланието на Букет най-общо е, че Умут я е приел като по-голяма сестра, а тя него като брат.
С триста зора за да се запази смисъла, но и да е максимално буквално:

Честит рожден ден на най-красивият от всичките ми братя и сестри. Човек с прекрасно сърце. От по-голямата ти сестра, на която когато казваш “како”, се откъсва от сърцето ти.
Hands Pray Heart   

Към Бурчин:
[i]Честит рожден ден, парченце от душата ми.[/i] Hands Pray Heart

От Синем Кобал

"Ръка за ръка, най-ценна моя,"

"Рамо до рамо"

"Годините заедно с теб са прекрасни, Бурчин Терзиолу"

"Честит рожден ден, добре че те има, Бурчин!"

# 103
Браво на Синемка за снимките, които е споделила. Heart Eyes
Много мили думи от Букет към Умут, но изглежда я е спечелил.
На него му личи, че е добър  и широко скроен човек.  Точно това ми допада у него. По характер ми прилича на Бурчин в мъжки вариант  Joy

Изненада, кадър от финала на първи сезон Wink
Есма, Сердар и един насочен пистолет, но срещу кого и защо?

Ако свърши с изстрел, ще се чудим какво става до началото на втори сезон

# 104
Пуснаха малко аванта. Два кадъра с Есма и Сердар от 10 финален еп. за сезона

Скрит текст:

Колкото и да е силна, желязната лейди най-после е показала това свое лице пред някого. Heart Eyes

Който не иска да знае подробности за  историята на Мелек да не отваря спойлера.

Скрит текст:
Мелек не е мъртва. Вероятно изстрела от финала на 9-ти еп. е от убийството на мъжа ѝ, защото има снимки, в които Нур е в кръв, а дъщеря ѝ плаче. Както и от женски протест пред съда в защита на Мелек

Дъщерята на Мелек ще изиграе малката актриса от "Сблъсък" и "Греховете на баща ми" -  Гьокчен Чифтчи

Общи условия

Активация на акаунт