След Пойраз Карaйел: Бурчин Терзиоолу - Hükümsüz/Пустота нови проекти и изяви на актьорите и екипа

• 33 791
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Още и още от прекрасната Бурчин!

Алиджан е прав, красива е. На Бурчин той може да и липсва, но не искам да се събират скоро или поне в близко бъдеще, колкото и да искам да гледам Есма и Сердар. 
Първо Дениз да накаже Мехмет Емир, а после ще дойде  ред на адвокат Есма и бившия полицай в борбата им с несправедливостта.

# 541
Добър вечер !  Hug  Hug  Hug
Момичета мерси за всички интересни нещица ,които сте споделили и донесли в темичката ни  Flowers Hibiscus  Flowers Hibiscus  Flowers Hibiscus
Ради  мерси за превода на интервюто  Flowers Hibiscus
Новата фотосесия с Бурчин е страхоооотна,.Много красива ,финна , нежна и страшно сладка  е на всички снимки  Heart
Аз изгледах 6 епизод.Емиииии много са добри Бурчин и Салих както и всички останали също така.Много интересни завърши серията Simple Smile.Най-накрая манипулатора Мехмет Емир беше хванат неподготвен,той толкова много си повярва ,че е върха и си върти всички на малкия пръст ,че изобщо не му дойде на акъла ,че Денис може да набере толкова сила и смелост и да се изправи срещу него.А тя как се изправи самооооо ,браво момиче а така не му се давай ,бий се до последно и не го оставяй да си мисли ,че е победителя.
Цяла серия Мехмет Емир демонстрираше самочувствие на победител и на края Денис просто му го върна тъпкани и с неговите камъни започна да го бие по главата. Simple Smile
Тоя Мехмет Емир  ако не беше толкова гнусен щеше да ме кефи как ги манипулира всички и даже и май и сам на себе си вярва ,че е един страхотен човек ,който просто  получава това което му се полага.по право.
За епизодите мисля ,че 13 ще са напълно достатъчни за сериала ,защото действието си върви по оригиналния сценария ,има си много приятно вкарани нишки от турските сценаристи ,които  добре се вписват в историята ,но няма нищо прекалено или пък разтегнато.надявам се сценаристите да не се поблазнят и да започнат да разтягат локумите ,дано си действат така стегнато както до сега и да ни представят една чудесна история с много заплетен сюжет ,но в края на която ще ни очаква един хубав финал ,в който всеки ще си получи заслуженото.  Simple Smile

# 542
Привет!
Ени, като гледам новия фрагман, изобщо не знам кой има надмощие. Дано Дениз не пострада Едно е сигурно - няма да скучаем.

Мехмет Емир: Ти не си ловец. Ти си само аматьор, който се опитва да ловува. Това е всичко.
Дорук: Г-жо Дениз!
Ердал: Да не преследваш човека, Гьоркем?
Гьоркем: Не можеш да го хванеш по неговите правила! Не го ли виждаш?
Дениз: Вие познавате както него, така и жена му. Според мен може да се срещнем без уговорен час.
Мурат: Вдигни си ръцете, да те виждам! Вдигни ги!
Учителката на Дурук: Какво е това? Вече дома ми ли наблюдаваш?
Дениз: Първо ще спечели доверието ти. После при първа възможност ще сложи лекарство в питието ти.
Учителката на Дурук: Достатъчно!
Ясемин: Много съм зле. Окай иска да ми вземе децата. Загубих всичко. Елате, ще си отидем вкъщи.
Окай: Пияна си!
Мехмет Емир: Ще видим дали можеш да ми попречиш!
Дениз: Вече няма да се откаже. Няма да спре.
Мехмет Емир: 15 - Седа, 16 – Джанан, 17- Дениз. Спокойно, няма да направя нищо! Просто ще те убия! Спокойно!

# 543
Мехмет Емир: 15 - Седа, 16 – Джанан, 17- Дениз. Спокойно, няма да направя нищо! Просто ще те убия! Спокойно!
Майко мила! Scream Извратен гадняр! Rage
Салих обаче е невероятен. Безапелационно актьорско изпълнение. Колкото Мехмет Емир е противочив и сложен герой, толкова Салих е потресаващо добър и убедителен. Кара ме да ненавиждам героя му все повече и повече.

Изключителен актьорски състав! Прекрасен! Hands Clap

Искам на финала да видя Дениз такава каквато беше преди срещата си с този психопат.

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 20:44 от Inna_Hristova

# 544
Hug  Hug  Hug
Оха фрагмана е огън  Simple Smile
Ради  мерси за превода  Flowers Hibiscus  Мдааа определено няма да скучаем следващия епизод  -от първата до последната секунда ще има екшън което си е супер за нас зрителите  Simple Smile
Ради  доколкото си спомням и  в оригинала надмощието на главната героиня не продължи дълго.
Останалото в спойлер ,който не иска да знае какво се е случило в оригинала и би могло и тук да се случи да не отваря .Simple Smile
Скрит текст:
Не си спомням точно как се случи в оригинала ,но там  Андрю/при нас Мехмет Емир се отвърза и започнаха да се гонят с Лора,май така се казваше там нашата Денис .В един момент Андрю хвана Лора и аха аха да я изнасили  и се появи полицайката.И в оригинала както и тук полицайката е сложила проследяващо устройство под колата на Андрю и така разбра къде е и в последния момент успя да спаси Лора от Андрю.След това Андрю вече съвсем се помисли ,че е недосегаем ,нооооо в крайна сметка си го получи.Надявам се ,че и в нашия вариант сценария ще върви по оригиналния сценарий и Мехмет Емир ще си го получи.
Инче  страхотни гифчета си ни донесла Flowers Hibiscus
Зад кадър от последната фотосесия на Бурчин.

https://twitter.com/i/status/1454844309979770883

Малка припомка от Денис и Нарин  от "Милост".  Simple Smile

https://twitter.com/i/status/1454834196749463552

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 22:06 от Eny87

# 545
Момичета, днес е новият ден на Лъжците. Да им пожелаем късмет и да се надяваме на добър рейтинг. Hands Pray

Ени, аз пък се надявам Мехмет Емир да си го получи по друг начин, различен от този в оригинала.  Или поне, ако му изберат
Скрит текст:
да поплува в езерото
да не е свързано с Дениз.
Все забравям да ви споделя нещо или по скоро да попитам за вашето мнение (на всички гледащи).
Та това, което ми прави впечатление е отношението на Сердар към Дениз. Имам чувството, че Сердар е влюбен в нея. Поведението му ми е доста странно. Т.е. Сердар винаги е до нея, той единствен я подкрепя и застава зад действията й, изправи се пред всички в училище...Помогна й да разследва Мехмет и смъртта на жена му.
Не знам. И аз като Дениз не отчитах всичко това, но реакцията му, когато Дениз каза, че след предателството на Мурат и Ясемин в живота й не е останал никой ме накара да се замисля.
Скрит текст:
В Liar Дениз започна връзка с мъжа от летището,
затова си помислих след като той липсва при нас, дали Сердар няма да е с някаква подобна роля?
Интересно ми е какво са й отредили сценаристите.

От инстаграма на Бурчинка Heart Eyes

# 546
Hug  Hug  Hug
Дано  вторника да донесе по-голям късмет и висок рейтинг на нашия сериал Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover
Инче и на мен би ми харесало ако Мехмет Емир си получи заслуженото от някой друг и Денис  да не е принудена до края на живота си да  се бори със съвестта си.За разлика от Мехмет Емир тя има такава и въпреки че би била права да постъпи така  както постъпи главната героиня в английския "Лъжец: със сигурност ще я мъчи чувство за вина и ще има до края на живота си един непосилен товар върху съвестта  си заради това мръсно животно Мехмет Емир.
За Сердар и Денис да и аз забелязах такова нещо.Особено в 6 епизод когато бяха в дома на Денис и тя му се оплакваше и казваше ,че е напълно сама и Сердар и каза ,че него го има .Би ми харесало ако в нашия вариант  Денис е със Сердар ,защото в английския "Лъжец" този който стана гадже на тамошната Денис също се  оказа ,че има проблеми със закона ,ноооо не е изключено ако при нас Сердар го готвят за гадже на Денис и на него да му изпишат проблеми със закона.
Денис и Мехмет Емир/Бурчин и Салих ни подканят да гледаме епизода.  Simple Smile

и нашето момиче Денис къде без него  Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 14:05 от Eny87

# 547
Влизам да споделя възмущението си.
Рейтингът е паднал още повече. За какво им беше да сменят деня на излъчване. Да не споменавам, че липсваше каквато и да е реклама. Ужас! Смотана рейтинг система и никаква логика в политиката на канала.
Надявам се да си спазят обещанието за 13 епизода. Доколкото виждам на сета не изглеждат обезспокоени

Имаме трейлър за осми епизод. Изглежда, че ще се сбогуваме с Джанан Thinking

Когато излезе превода на 7-ми епизод да кажете Hug

# 548
Хубави снимки сте сложили.
Инче,   знаехме си ,че ще се случи подобен резултат. Практика е при съседите да приключват качествени проекти. Парите са важни, а другото е  ....
Наистина дано си спазят обещанието за 13 епизода. Нека си развият историята.
Каквото и да се случи наслаждаваме са на невероятна актьорска игра и чудесен тандем.
След този проект определено Салих и Бурчин са на доста високо ниво в професионалното си развитие. И който трябва ще ги оцени.
Изгледах 6 епизод , и все по -добро развитие и все по -запленяваща игра.  
Удоволствие е да се гледат, не се усещат двата часа на гледане.
Джанан е слабохарактерна, нерешителна и трудно би се справила с Мехмет Емир . Очаквах , че ще напусне болницата за да запази семейството си, ако го иска, за друг изход от излизане от сериала не ми се искаше да го правят, но  многото кръв  говори друго.
Мехмет Емир манипулира и омайва събеседниците си  неусетно,  стратегически. Плавно и сигурно  покорява жертвата си. Този човек е повреден още от дете и семейството, за съжаление едва ли е можело да го промени.Искрено съчувствам на майката.
,,Фабричните,, му настройки са дефектни.  
Очаквам Мехмет Емир да си получи заслуженото от сина си, когато Дорук разбере що за чудовище е бащата. Това би го заболяло най- много.

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 19:34 от eliNIM

# 549
Привет!

Бурчин в зашеметяваща  фотосесия за списание Re Touch!
Заглавието на корицата е  "Бурчин Терзиолу истинска и откровена "

# 550
Ради, зашеметяваща е наистина. Магнетична
 Винаги интересна и стилна Бурчин.

# 551
Бурчин не престава с приятните изненади Heart Eyes
Стилна, обаятелна, привличаща, талантлива и интелигентна. Жена със собствен стил и почерк във всичко, което прави.
Не знам на какво се радвам повече. На прекрасните кадри или на това, че отново ще имаме интервю и ще се докоснем до вътрешният и свят и нейното добро сърце.
Този колаж от предишната фотосесия е прекрасна идея. Браво на автора

Цитат
Очаквам Мехмет Емир да си получи заслуженото от сина си, когато Дорук разбере що за чудовище е бащата. Това би го заболяло най- много.
Това наистина ще е наказание, което да го пречупи. Дорук е единственият  в егоистичния му живот, на който Мехмет Емир държи

# 552
Интервюто все още не го намирам, но ви преведох отговори, които намерих.

Ето какво е казала Бурчин на въпроса какво би казала на малката Бурчин, ако имаше възможност днешната успяла актриса да се срещне с малкото момиченце от снимачната площадка.

Бурчин: Щеше да е една хубава среща…Първо щях да я целуна и да я прегърна силно. Щях да й кажа, че ще има вечери, в които ще плаче тихо от умора за да не я чуе никой. Че няма да бъде на желаното място на специалните си празници. Че ще си спомня подробности от епизодите на всички проекти. Че трудностите, които среща ще я отдалечават, но все пак тя ще продължи да протяга ръце към актьорството с уважение, любов и честност. Че ще получава награди от актьорите, с които като дете е делила една сцена. Щях да  ѝ кажа: недей да се отказваш от актьрството, мое малко момиче, защото актьорството  няма да се откаже от теб! Защото тя  е едно силно малко момиче. Истината не я плаши. Знае накъде да направи крачка и как да продължи по пътя. И въпреки всички трудности тя продължава да вижда светлината в тунела.

Кое е специалното, което те привлича в противоположния пол? 

Бурчин: Трябва да има добри намерения. Да е щастлив със самият себе си. Да обича хората, да обича животните. Да е човек, който не отвръща на лошото и може да се изправи срещу него. Парите, професията, всичко се променя, но характерът е мерило. Освен това не понасям лъжиите.

Как се забавлява Бурчин, какви са хобитата ти? Например на какво се смееш най-много?

Бурчин: Смея се много, когато се събирам с моите приятели и близки. С тях толкова се забавляваме. Трудно е да се опише на какво се смеем или как се забавляваме, защото не се настройваме  с неща от типа "Днес ще се забавляваме много, така че ще направим това". Ние не програмираме себе си. Забавляваме се много в най-неочаквани моменти и после говорим с години за това.
За хобита винаги казвам, че много обичам пътувания, почивки, да опознавам нови места, да откривам нови култури. Когато не работя, се опитвам да пътувам много. Освен това - четене. Това е един различен свят за мен.

Къде и с кого би било добре да си сега?
Бурчин: На тропически остров с  приятелите ми и моя любим.

# 553
Ради, благодаря Flowers Rose

Бурчин: Щеше да е една хубава среща…Първо щях да я целуна и да я прегърна силно. Щях да й кажа, че ще има вечери, в които ще плаче тихо от умора за да не я чуе никой. Че няма да бъде на желаното място на специалните си празници. Че ще си спомня подробности от епизодите на всички проекти. Че трудностите, които среща ще я отдалечават, но все пак тя ще продължи да протяга ръце към актьорството с уважение, любов и честност. Че ще получава награди от актьорите, с които като дете е делила една сцена. Щях да  ѝ кажа: недей да се отказваш от актьрството, мое малко момиче, защото актьорството  няма да се откаже от теб! Защото тя  е едно силно малко момиче. Истината не я плаши. Знае накъде да направи крачка и как да продължи по пътя. И въпреки всички трудности тя продължава да вижда светлината в тунела.
Много силни думи! Доказателство обличащо в смисъл това, което каза и в предишните си интервюта, а именно, че актьорството е най-голямата й любов.

# 554
Инче

Превод на фрагмана:

Дениз: Бях много близо. Остана съвсем малко и ти го знаеш.
Мехмет Eмир: Стой далеч от мен!
Дениз: Ако сме заедно и се обединим можем да го победим.
Джанан: Не ме притискай повече.
Мехмет Емир: Толкова съм свикнал с нейното присъствие, че липсата й ме разстройва, знаеш ли?
Ясемин: Аз съм майката на тези деца. Ще ги виждам когато реша. Ще ги отведа където поискам!
Бавачката: Г-жа Ясемин дойде. Отведе децата.
Мехмет Емир: Какво искате от мен? Не ви ли е достатъчно това, което преживяхте? По-зле ли да стане, кажи ми?
Дениз: Снощи го разбрах. Аз не съм никакъв герой. Не мога да продължа повече така! Окай аз заминавам от тук. Ще започна нов живот на друго място. Исках да знаеш.
Мехмет Емир: Дори ти да се откажеш от мен, аз не мога да се откажа от теб!

Бурчин зад кадър от фотосесията за Re Touch

Общи условия

Активация на акаунт