След Пойраз Карaйел: Бурчин Терзиоолу - Hükümsüz/Пустота нови проекти и изяви на актьорите и екипа

• 33 773
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
От Бурчинка и Салих

Много те обичам, скъпи мой партньоре

Салих - Толкова се радвам, че се запознахме и работихме заедно
Бурчин - И аз

От туитър
 Днес  Лъжец за последен път... Получи се  мини-сериал от 10 епизода. Продължавайте да вършите качествена работа. Благодарение на вас тази индустрия със сигурност ще промени разбиранията си. Благодаря на режисьора Хюлия Гезер, на Бурчин Терзиолу, на Салих Бадемджи и останалата част от екипа, които допринесоха за това.

Тази вечер Лъжец е на екран с последния си епизод. Сигурен съм, че ще се запомни като една от качествените, красиви продукции. Гледахме невероятни изпълнения и актьорска игра. Иска ми се животът на сериала да е по-дълъг. Както и да е, успех на целия екип. Те свършиха добра работа. Довиждане до нови срещи Бурчин и Салих

# 586
Скрит текст:
От Бурчинка и Салих

Много те обичам, скъпи мой партньоре

Салих - Толкова се радвам, че се запознахме и работихме заедно
Бурчин - И аз

От туитър
 Днес  Лъжец за последен път... Получи се  мини-сериал от 10 епизода. Продължавайте да вършите качествена работа. Благодарение на вас тази индустрия със сигурност ще промени разбиранията си. Благодаря на режисьора Хюлия Гезер, на Бурчин Терзиолу, на Салих Бадемджи и останалата част от екипа, които допринесоха за това.

Тази вечер Лъжец е на екран с последния си епизод. Сигурен съм, че ще се запомни като една от качествените, красиви продукции. Гледахме невероятни изпълнения и актьорска игра. Иска ми се животът на сериала да е по-дълъг. Както и да е, успех на целия екип. Те свършиха добра работа. Довиждане до нови срещи Бурчин и Салих

Силни думи!  Добре е, че има зрители разбрали посланието,  хора  удовлетворени от перфектна актьорска игра.
Браво на Салих и Бубето! На целия екип, предизвикал възхищение!

,,Кръвта вода не става,,

# 587
Силни думи и благодарности е изказала Бурчин. Постът в инстаграм гласи:

Преди всичко искам да благодаря на нашите продуценти от SurecFilm, които събраха този екип заедно. На смелите жени, които имаха смелостта да опитат с една трудна история 🙏 На един безстрашен, талантлив, осъзнат и прекрасен човек, моят скъп режисьор Хюлия Гезер. На един специален човек с различен характер и различна интелигентност – операторът Уур Кул.
Не мога да се наситя на нашият 2-ри режисьор Джерен Коч. Благодаря на всички вас хиляди пъти. На всички мои приятели от снимачната площадка, вие вършихте работата си с любов и вяра от първия до последния ден. Благодарна съм🤍 и на моите колеги, покланям се с уважение пред вас. Супер сте!
Въпреки че нашето пътуване беше краткотрайно, се чувствам голяма късметлийка да изграя героиня, която не мълчи за никаква форма на насилие срещу жени  и се бори в проект, с който се гордея.
Сбогом Дениз,
сбогом Лъжец.

# 588
Ради, благодаря !
Да , Бурчин има защо да се гордее след Дениз от ,,Лъжец,,.

# 589
Ради, благодаря !
Да , Бурчин има защо да се гордее след Дениз от ,,Лъжец,,.

Eли, току що изгледах епизода и наистина Бурчин и целият екип имат сериозен повод да се гордеят.
Финалният епизод е поантата на всичко, което показваха до момента. Изключителен финал, който надмина очакванията ми. Не искам да издавам подробности, но съм впечатлена и не очаквах толкова силен завършек. Това беше един толкова драматичен, интересен, изпълнен с обрати епизод, който е като коктейл от крими, трилър, драма  ...но са постигнали такъв баланс и в крайна сметка ме потопиха в доста дълбоки размисли за живота и справедливостта като цяло.
Отново показаха това, което и Бурчин казва, че от първия до последния човек в екипа са вложили много старание и сърце във всяка заснета минута.
Имат искрените ми адмирации, че финала макар и преждевременен е толкова силен, смислен и разтърсващ. Бих казала - малка надежда в безнадежността. За актьорската игра, заснемането и ефектите мога само да кажа, че на моменти епизода изглеждаше по-добре от високобюджетна западна продукция.
Ще цитирам Дениз, един наистина невероятен персонаж, който и аз като Бурчин заобичах.  "Когато пътищата към справедливостта са затворени, човек се бори да намери своя собствен път."
Посланието, което отправиха към турските зрители не е лъжица за всяка уста. Но колкото и малко хора да са осмилили видяното, каузата им е спечелена.

Снимката е на Мухсин Акгюн
Невероятна жена, страхотен професионалист Heart

# 590
За Салих ,всичко за което сме коментирали обощено в статия

Актьорът, който имаше добро партньорство с Бурчин Терзиоглу, беше запомнен с енергията си и нейното майсторство да изобразява различни герои.

https://seriesturkish.com/yalanci-series-is-over-but-salih-badem … tm_medium=twitter

# 591
Добър вечер !    
Момичета мерси за всичко споделено  Flowers Hibiscus
Ради  мерси за преводите  Flowers Hibiscus
Изгледах 9 епизод.
Лелеее тоя Мехмет Емир голям маниак и социопат ще излезе.
Аз не разбрах Мехмет Емир с какво я държи психиатърката  ,че тя с такава готовност и настойчивост накара Джанан така да се изплаши ,че даже  да не си помисля да каже защо се е самоубила.Тая психиаттърка ми се струва ,че и тя като Мехмет Емир не е много добре ,защото даже и да го прави под  заплаха бива ли толкова много да наплаши момичето.И тя е същата като оня психар то и затова така лесно е манипулирана от него.
Интересно завърши епизода.Толкова криене ,толкова манипулации да не разбере мъжа на Джанан ,но той на края все пак успя да разбере и сегаааааа опа изненадка за Мехмет Емир,насочен към него пистолет.
Хем ми е тъжно ,че свършва сериала обаче пък от друга страна с удоволствие ще гледам как Мехмет Емир ще бъде наказан и най-накрая ще разбере ,че не е чак толкова велик  манипулатор и ,че другите не са толкова глупави  и слабохарактерни ,че все той да излиза на края победител .

# 592
Hug  Hug   Hug
Момичета  пак съм аз ,но предполагам ,че слеь като са минали повече от 24 часа няма да има проблем.
Влизам само за да донеса едно видео с Бурчин и Умур как се забавляват.Малко е трудно да се разбере ,че са те ,но на едното видео някоя добра душа насочва погледите на такива слепочета като мен към правилното място  

https://twitter.com/i/status/1466137662650294283

Изгледах и 10 епизод на "Лъжец".Понеже не намерих руски превод видях в един сайт  ,че има автоматичен  превод от испански  на различни сериали в това число и на нашия сериал. Пускам линка и на вас ако има негледали още епизода или ако ви се гледа пак.Превода не е естествено супер ,нооо като няма друго  и това си е супер.

https://bgestv.com/yalanci-%d0%bb%d1%8a%d0%b6%d0%b5%d1%86-%d0%b5 … 7%d0%be%d0%b4-10/

Самия епизод беше малко хаотичен ,но като се има предвид ,че идея която е трябвало да бъде разпростряна в поне още няколко епизода изведнъж се е наложило да се събере  в един епизод пак много добре са се справили от екипа.
Мехмет Емир си получи най-накрая наказанието .Приятелчето му Джем и той си го получи ,че даже и ще лежи за убийството въпреки че е само изнасилвач."Само" как така "Само" ,неееее той си го получи много хубаво даже наказанието ,ей такова трябва да е то за всички такива престъпници и тогава може би и тези престъпления ще понамалеят поне малко.
Хареса ми как сценаристите изградиха образа на Дорук и в края на сериала той поиска прошка и разбра баща му какъв е.В английския оригинал малко образа му го замъглиха и не ми стана много ясен какъв му е финала ,но тук слава богу добре го направиха .Много ми хареса ,че Денис и Ясемин се сдобриха и ,че Ясемин и мъжа и май ще си дадат втори шанс .Полицайката много хубаво коремче и направиха ,бременее усилено тя  ,а мъжа и се е успокоил след трагедията в Ирак и с радост чака бебенцето му да се роди.Джанан и нейния мъж и те ще има ново начало което е супер..Полицая Ердал ми хареса също ,че не го направиха като в английския сериал ами си го оставиха до края да бъде добър полицай и да си гледа случая както трябва и да го разреши на финала по-най-благоприятния начин.И най-много ми хареса ,че Денис също ще има своето ново начало ,някъде далече ,но  заминавайки без принуда,без огорчение ами по собствено желание и с надежда за по-добро бъдеще.

ще добавя и ето тази снимка ,която вече я има по-нагоре ,но просто много ми харесва,защото макар ,че в последната им обща сцена Денис и Мехмет Емир се изпотрепаха в реалността Бурчин и Салих са добри приятели и позират заедно  усмихнати.

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 23:50 от Eny87

# 593
Ени, мерси за споделеното за сериала и линка  с превод.

# 594
Привет, момичета.
От доста време не съм влизала в темата по разни причини и най-вече липса на свободно време. Не успях да изгледам финалният епизод, но съвсем скоро ще го направя.
Ради, на теб специални благодарности за всички преводи Flowers Bouquet
На вас момичета, благодаря за приятната компания и всичко споделено. Two Hearts
Надявам се скоро отново да коментираме новите проекти и изненади от Бурчин.

За финал клип от последната й фотосесия Heart Eyes

# 595
Да повдигна темата с добри новини.
Салих тази година има успешни изяви, обогати кариерата си на професионалист, кино, интернет платформа, тв сериал. Естествено всичко това не е убягнало от вниманието на неговите фенове, зрители , някои от които за първи път се запознават с играта му, но най -важно от издатели, кинокритици, продуценти.
Поздравяват го в Туитър.
Тези дни е получил награда за труда си и Бурчин го поздравява, много топло, приятелско и сърдечно. А под нейния туит колко хубави коментари има за нея и партньоството и със Салих. Хората са благодарни , че са ги гледали заедно.  И как да е иначе , при този великолепен тандем.
Невероятни са, дано се ,, пукнат,, от яд Blush отговорните от канала, че ги спряха така безотговорно. Да им преседне лакомията им.

Салих получил награду «Актёр года» на церемонии награждения GQ🔥🔥🔥❤

В этом году он предстал перед зрителями в 3-х совершенно разных сериалах (Сериал для BluTV «Первый и последний»; сериал для Netflix «Клуб» и сериал для ShowTV «Лжец»)
😍

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 23:27 от eliNIM

# 596

Ели  мерси за новинката и снимките  Flowers Hibiscus
Браво на Салих ,наистина много силна  и успешна година.Честита да му е наградата и още много други да спечели  
Снимка от сцената със Зейнеп Гюнай Тан ,режисъора на  "Клуб" ,която му връчи наградата.Тя го е режисирала и  в още  два други сериала-"Времето лети" и "Истанбулска невеста".  

и със съпругата му ,която изигра ролята на Джанан в "Лъжец"

и един колаж от "Лъжец"

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 13:32 от Eny87

# 597
Честита награда на Салих. Напълно заслужена е. Изпраща една доста успешна година.

Бурчин: Всички награди те поздравяват за твоята актьорска игра. Скъпи приятелю, гордея се с теб. Прекрасен актьор, хубав човек. Живей дълго.
  Салих: Аз съм твой фен.  Актьорският ти талант, дисциплината и всичките твои други добри качества. Но имаш и благородство.... ти си истински подарък. Да ти благодаря е малко.

Нова снимка от инстаграма на Бурчин.

# 598

и със съпругата му ,която изигра ролята на Джанан в "Лъжец"

Хубава семейна двойка, стилни и двамата

Ради, благодаря за превода.

# 599
Ради  мерси за превода и новичката снимка  Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт