ЮНСКИ мамчета щастливи гушкат бебета красиви

• 13 526
  • 281
  •   1
Отговори
# 135
Да почерпя за днешния ни празник-

и естествено,за кърмещите-....
Целувки и най-добри пожелания за Боби/на патевица/ и Вики на Тинтири-Минтири.... Hug Hug Hug
Корнелия-и аз не разбрах какво ще сваляш...ама сте страхотни и тримата/ и да черпиш фотографа!!!/

# 136
Здравейте момичета! newsm51
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТА ,КОИТО ПРАЗНУВАТ,ДА СЛУШКАТ МНОГО И МНОГО ДА ПАПКАТ newsm59
Анитка,браво на вас с татито,много се накефих като видях къде сте се покатерили,а Крис как си спинка само Hug.Аз също съм любител на тези височки разходки и дори като бях бременна с батито в 7месец се покатерих на едни скали на Калиакра,всички ме взеха за луда ,но аз се накефих мноооого. Joy
Корнелия,къде мила са ти излишните килограми че нещо не ги виждам newsm78,изглеждаш супер,а дечицата newsm10 пу-пу,големи сладури.
Валкирия,малката е много чаровна,мисля даже че ушичките я правят още по-чаровна,а бе то Юнско бебе грозно НЯЯЯЯМА!!!
Желая на всички лек и усмихнат ден! Heart Eyes

# 137
Честита ти месечинка, Кабранска  bouquet Да ви е жив и здрав и много послушен Ивчо Grinning
Корнелия, много са ти хубави дечицата Heart Eyes пу-пу
Валкира, много ти е хубаво детето, бе. Ами моята също има щръкнали уши, но като и сложа лента и й се губи чара Wink всичко ще си дойде на мястото

Сега въпрос: Какви есенни и зимни дрешки сте купили или възнамерявате да купите, по коло бройки, от къде, на какви цени?
За протокола: На мен ми дойде, а още кърмя.  Rage

# 138
Честити месечинки на Кабранска и Тинтири-Минтири и на техните съкровища. Да са им живички и здравички и мниго да ги радват.  bouquet  bouquet  bouquet
Ние за днес приключихме с разходките .... по-късничко само и малко с кучетата ... и трябва да поизчистя малко , че вкъщи бомба е падала... прибираме се само да спим вече една седмица ама то пак се цапа. Чао за сега от нас.

# 139
Комплименти на Корнелия и нейните сладурчета... страхотни сте Hug
Целувки и на сладката Борислава... а пък мама много знае ... много са си сладки ушичките даже. Heart Eyes

# 140
# 141
  • Вече с постоянно местожителство на село...
 Здравейте мами да ви се похваля със спалните чувалчета сега ще опитам да кача снимка

# 142
Нещо не се получи май  newsm78

# 143
  • Варна
Добро утро момичета!
Вчера се опитах да кача снимка на малката принцеса, но нещо не се получи. По-късноще пробвам пак.
Честит празник на всички месечинки - и днешни и вчерашни. Мами, да са ви здрави сладурковците и много да ви радват smile3525
Тия дни от разходки не ми остава време да пиша, а само набързо прочитам какво сте писали и пак навън на разходка. Това направо са си откраднати дни от лятото, което страшно ме радва, а и Дари не се оплаква  smile3521
Кукумитска, вчера оставих малката на баща й и отидох да и накупя малко дрешки. За есента й взех няколоко бебешки чорапогащника, ватирани комплектчета - блузка/суитчър с панталонче, гащеризончета и космонавт за зимата. Навсякъде където ходих за момиченца се предлагат дрешки предимно в розово, а да си призная вече ми се повръща от розово. Който дойде на гости подарява на Дари в розово. Засега с покупките смятам да привърша, но като се знам, че ако ми хареса нещо веднага ще го купя......абе накрая мъжът ми ще ми ореже бюджета  #Cussing out
Всички бебчовци са страхотни сладурчета  newsm53
Пожелавам ви още един слънчев и прекрасен ден с мноооооооого разходки.
Цунки на мъничетата   love001

# 144

# 145
Ех пак не стана  #Cussing out Явно ще помоля Пепитка да влезе в албумчето ми и да ги качи снимките  Praynig

# 146
  • Варна
Добро утро момичета!
Ние вчера нямахме нет и затова на патерици честитя месечинките на kambanska и Тинтири-Минтири. Да са много здрави и много да слушкат newsm51
Анита_, много хубава разходка сте си направили
Хрис нещо плаче.После ще продължа

# 147
  • София
Люта чушка, аз съм също като теб Cry, ако го няма мъжа ми пропускам разходките понеже съм на 4 етаж и без асансьор, а количката тежи здраво. Днес съм се пазарила таткото да си дойде в два часа за да ни изведе на разходка.
valkiria, много добре те разбирам...ние половината лято си го пропуснахме имено поради тази причина.  Tired

# 148
  • София
valkiria, забравих да те попитам откъде си взе тази люлка, която е на снимките страшно ми харесва... ще по разкажеш ли за нея, с батерии ли работи, до колко килограма е и каква цена... моляя кажи  Praynig

# 149
  • Den Haag
Честити месечинки на Кабранска и Тинтири-Минтири, да са им живи и здрави и много щасливи  Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт