ЮНСКИ мамчета щастливи гушкат бебета красиви

• 13 523
  • 281
  •   1
Отговори
# 120
Остава мястото и часът който е ориентировъчен , нали.Абе ще се намерим около кафетата.То и аз го познавам парка ама като не мога да обяснявам.Е за другия път вече ще имаме по-ясна представа.Ей сори че разводняваме темата със софийската среща.Няма вече  Embarassed Rolling EyesДо скоро Софиянки!Оставям си телефона за всеки случай-0887841285 И много се радвам задето ще се видим да знаете ей! Grinning Grinning Grinning

# 121
  • на брега на Дунав
Здравейте и от мен. Аз естествено пак съм пред компа, а мойта челяд спи на едно с тати. Е, супер срещичка ще ви се получи софийски мамчета, че днес времето направо рабори за вас. Ето две нови снимки на Сами съвсем преснички  Mr. Green.

.
Хайде до после, че трябва да поработя малко  Sick.

Последна редакция: нд, 01 окт 2006, 13:55 от korneliia_h

# 122
Здравейте мамуши,
много ме е яд, че няма да мога да се присъединя, защото както ви казах мъжо ще ходи да взима свеки от летището и съответно неделята ми отиде Sad Надявам се да се видим на следващата среща. между другото дават тази седмица да е хубаво времето, така че пак може да се организираме.
Ние сме добре, Йоана съм я научила да папаме в легнало положение и сега като реша да я храня на ръце и само се върти, гледа, гука и разсейва. Сега излиза, че трябва да полягам по пейките, за да се нахраним като хората Joy, та и по това може да ме познаете Wink
Очаквам разказ за днешната среща и само да посмеете да не разкажете #Cussing out

# 123
Здравейте момичета!

Много ме е яд, че един ден пропуснах да влезна във форума и то срещичка сте натупали. Аз бях по това време в парка, но обикалях здраво и не съм забелязала необичайно натрупване на колички на входа на Витошка. Нищо де .... некст тайм Joy

Ето последната снимка на Бубата...

ушите й са като на Чебурашка hahaha

# 124
Олелеееее ... много съм застреляна!!! Збравих  да почерпя бееее Joy Днес моята принцеса става на четри месеца!
Черпя виртуално всички мами и беби  Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle cheers beer2 beer3 beer Wine Glass beer

# 125
  • на брега на Дунав
Честита ви месечинка valkiria   bouquet . К'ва чибурашка бе, страхотно си е детенцето. Пък снимката си я избарала много идейно. Супер направо за картичка  Peace.
Ето още една снимка от нас от днешната разходка:

Още снимки има тук, да не пълня темичката  с тях:  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=66537&photo=4
Това е от мен за днес. Дано срещата на софийските мами да е минала успешно. Утре да разказвате ей. Да не се услушвате   Mr. Green. Пък ако има и снимков материал ще е супер  Hug. До утре.

# 126
  • Велико Търново
Честита месечинка на Борислава!Да расте здраво и будно дете!

Корнелия,вие сте създадени с мъжъ ти само деца да правите.Големи са красоти и двамата.В Ема съм влюбена,то и мойто хубаво,ама твоето два пъти.Сега трябва и да почерпиш!

Днес си направихме една мини провинциална среща с една майска мама в търновския МОЛ и беше супер.Да не забравите да докладвате за соф.среща Simple Smile.

Това е от мен за сега отивам да лягам,защото вече заспивам!

# 127
  • Варна
Здравейте, мами и от нас!
Той Хрис спи, тати се къпе, а мама пред компа newsm47
Честита ви месечинка valkiria bouquet Много да слуша малката принцеса Hug А снимката си е направо перфектна и малката е голяма красавица.
korneliia_h и вашата снимка е перфектна. Едни красиви деца на една красива мама Hug
Ама те всички деца в нашия форум са красиви. Най-най-най хубавите и добрички
Софийските мами, чакаме отзиви от срещичката ви Peace
Аз вече казвам лека нощ smile3524
До утре

# 128
Здравейте и от нас с Анито!
Мъничето ми спи още от 20.30,а мама си свърши къшната работа и ето ме пред компа.
 Честита месечинка на сладуранката на Валкириа!
При нас всичко е ОК,малката суче и си пийва и сокче,когато мама даде Grinning
           Желая ви приятни сънища,че стана вече късничко,ама на мен не ми се спи,че следобяд си поспивам с Анито и съм свежарка сега Mr. Green

# 129
Да разкажем за Софийската среща ли  newsm78- ами то беше мини срещичка   тъй като аз специално се видях само с vesseluchka и бебе Валерия и си изкарахме много добре smile3521 , но други мами не видях.То вярно че на входа имаше дето се казва "хиляди - маса народ"  Shockedно никой не ми се е и обадил /аз нали за това си оставих номера/ , защото знаех че ще е лудница , ама нищо.Възможно е други мами отделно от нас да са си направили друга мини срещичка , така че е те да разказват.
Честита месечинка макар и със закъснение на Боби на valkiria  newsm51да и расте жива и здрава и много да я радва.
Както винаги качените снимки са много хубави и юнските ни бебета са особенно сладурски. Grinning

# 130
Добро утро и от нас.
 newsm59Честити месечинки на Кабранска и Тинтири-Минтири  bigdance2 Да са ви живи и здраяви юнаците и много да ви слушкат.
Момичета наистина нашите бебчета са най-красиви не че са наши то се вижда.
Да ви се оплача при нас има панаир и всичките цигани на Ст. Загора са тук, а бе  #2gunfire голяма цигания е, а най-лошото е че е точно до нас, Rolling EyesДобре че времето е хубаво и ще сме по цял ден навън.
Това е от нас
ЛЕК И УСМИХНАТ ДЕН ИЗПЪЛНЕН С МНОГО ЕМОЦИИ newsm44

# 131
  • София
Здравейте на всички,
първо да честитя месечинките на всички, да са ви живи и здрави бебоците и много да ви слушат.  newsm59
Вчера не успях да дойда, защото нямаше кой да ми свали 17 килограмовата количка от 5-ия етаж (без асансьор съм)  Sad Така ми ми се идваше. 
Хубав ден ви желая   bouquet

# 132
  • Варна
Честита месечинка на Ивчо, Виктор и на Боби /с извинение за закъснението/!!!Много здраве и усмивки им пожелавам.
Корнелия, много сте сладки на снимката. И ти изглеждаш много добре, не мисля, че имаш нужда от драстична диета.
Като прочетох за ушичките на Борислава....ами то и на Крис взеха да стърчат малко. Но си спомням, че и племеницата ми имаше един такъв период- поизрастват малко ушетата, но после се прибират. Имате ли информация или наблюдения по въпроса? Най-важното е да са здрави, разбира се.
Ние вчера се качихме с Криси на крепостта над Мадарския конник. Беше много хубаво, само дето тати изплези език с бебе отпред в кенгурото и раница на гърба. Аз носих само празното порт-бебе.  Ама той държеше да се качим. Не е много високо,но има стръмни стъпала изсечени в скалите. Жената която продава билети каза, че българи рядко се качвали с толкова малки бебета, но чужденците се качвали масово. Ето снимка

Чакам някоя мама от Варна да се обади за среща, тук времето е супер и днес смятам да сме навън. Целувки и слънчеви разходки!

# 133
Люта чушка, аз съм също като теб Cry, ако го няма мъжа ми пропускам разходките понеже съм на 4 етаж и без асансьор, а количката тежи здраво. Днес съм се пазарила таткото да си дойде в два часа за да ни изведе на разходка.

Анита_ аз не се притеснявам много за ушите на малката. Това да й е кусура, а и нали е момиче , ще прикрива ушонките с косичка, а ако й се превърне в комплекс мисля да й направим операция и да ги приберем ушетата. Не е нищо сложно и опасно, само да ни е здрава пък с тея уши да не лови уруки Joy Поздравявам ви с татито , че сте си направили такава хубава екскурзиика. Така като гледам таткото е голям мъж така, че да не мрънка много от катеренето Joy

Целувки от нас двечките .... до писане

# 134
  • София
Здравейте момичета.

Честити месечинки на бебковците, които празнуват тези дни! Да са здрави и усмихнати!

И мен ме е яд, че не можах да дойда на срещата. Много искам да се видим. Но хайде да се организираме тази седмица - времето ще е хубаво.

Анита, лекинко ти завиждам за екскурзията, която сте си направили. Много готина снимка.

Корнелия, не виждам за какви диети мислиш, изглеждаш много добре. Предполагам това, което е излишно според теб, ще го свалиш полека лека с времето. Страхотни сте на снимката!

valkiria, много е пораснала Боби, сладурка. Не й се притеснявай за ушенцата - за това има оправия. Надявам се скоро да се засечем по Лозенските паркове Simple Smile

Хубав ден за всички!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт