ЮНСКИ мамчета щастливи гушкат бебета красиви

• 13 500
  • 281
  •   1
Отговори
# 225
  • на брега на Дунав
Здравейте момичета. Пиша на бързичко, че умирам за сън. Честито на месечинките от денс.   bouquet.
Присъединявам се и аз към пожеланията за успешен край на биопсията на майка ти Люта чушка. Дръж се мъжки колкото и да ти е трудно миличка. Дано всичко е ОК.
Страхотни мадама сте постнали  и както гледам май ще се избием ние с кавалерите за дами. Кой как ще се врежда незнам   Mr. Green, че конкуренцията е убийствена. Това е от мен за днес, утре пак  Laughing, че направо  хъркам вече  smile3524 пък мъжо нещо се е настроил за   luvbed мани, мани как ще отказвам незнам  newsm78. Айде чао.

# 226
  • София
Добра вечер, момичета.

Ени заспа с триста мъки и чак сега мога да пиша повече. Да ви се похваля - днес за първи път се престраших да кърмя навън, в парка и се уверих, че не е страшно  Wink Съжалявам, че досега не съм го правила, а си седях повече вкъщи заради кърменето. Но по-добре късно, отколкото никога. В тази връзка, специални благодарности за подкрепата на Вили и TABBYHug
Е, мъжът ми като разбра се нацупи и това ме потисна малко... но, какво да правя като за него циците са само сексуален обект, а не опаковка на бебешкото папане... Както и да е.
Иначе, днес в парка бяхме малко повече юнски мами. Дано лека полека станем по-организирани Simple Smile

Лека и спокойна нощ,
а утрешният ден да е поне толкова хубав, колкото днешния!

# 227

Е, мъжът ми като разбра се нацупи и това ме потисна малко... но, какво да правя като за него циците са само сексуален обект, а не опаковка на бебешкото папане...

Ле- лееее, и моя беше се изказал по въпроса нещо неподготвен, амаааа к'во му се случи след това  smile3512 smile3513

# 228
Здравеите маминки. 4естито на вси4ки празнува6ти беб4ета newsm51, да сте все така здрави4ки и хубавки. Ние с Бубка сме добре, о6те не мисля да я захранвам, но внимателно и аз ви 4ета как се справяте вие с тази мисия. От сега съм се за4удила как и с какво да запо4на newsm78, но да се надяваме 4е 6те се справим успе6но със зада4ата. Ка4их малко снимки 4е отдавна не сте ни виждали http://www.snimka.bg/album.php?album_id=49193&view=1&photo=9. Целуваме ви вси4ки и лека но6т от нас.

# 229
  • Варна
Люта чушка, и аз да се присъединя към подкрепящите те момичета, дано всичко се оправи скоро  Praynig Praynig Praynig
Варненски мами, в колко ще правим срещата? Хайде да е към 11, за да се видим по-късно и с Денит и бебе Трифон.
А сега е време и аз да ходя да се позабавлявам малко  hahaha         1ironing hang newsm79

# 230
  • Варна
Люта чушка, аз също се присъединявам към другите мами и стискам палци всичко да мине успешно Praynig Praynig Praynig
lida, голяма сладуранка си имаш пу пу пу
Tatalina, те всички мъже са така. Не му обръщай внимание. Ако те можеха да правят всичко както нас(говоря за гледане на дете, готвене, чистене) и съответно да намериш време и за разходки, едва ли тогава ще се цупи че си кърмила в парка. Ама те освен да ходят на работа и после да казват колко са уморени друго не могат Peace
(Може някои мъже може да правят изключение Peace)
Засега толкова от нас с Хрис  love001

# 231
  • Велико Търново
Здравейте от мен и спящата Божидара!

Люта чушка,ще се моля силно за майка ти и днес като отида на църква ще запаля свещ за здраве Praynig.Аз,съм изживяла ужаса да остана без майка на 18 години.

Ама какви са тез ревниви мъже дето ги имате?Я ги стегнете малко Mr. Green.

Божа беше вчера на консултация.Биха и последната ДТК и както винаги я понесе перфектно,дори не се наложи и Панадол да дам.Мерките ни за 4месец са 6.500 и 63см.Аз,още не съм започнала да захранвам нищо различно от кърма,вода и малко Ам не давам.Мисля като навърши пет месеца да започна да давам карт.пюре и така леко по-леко да захраня.

Всичките бебоци са очарователни

Пожелавам ви лек и слънчев ден,че май е от последните за тази година!

# 232
Чак сега влизам във форума и искам да кажа на Люта чушка , че има много време да се виждаме няма къде да избягаме няма проблем за това.По-важното е майка ти да се оправи и аз ще се помоля за това.Ако имаш начин , моля те пиши как е минало всичко.Аз вярвам че ще е минало много добре.Прегръщам те !
Илиянка ми се сърди страшно та след малко ще я гушна няма как  Simple Smile за всички , който я познават това не е нещо ново  newsm78 никой няма да си я хареса за снаха като е толкова люта тази щерка понякога ...ама баща и да се оправя  със зетковците.Още от сега твърди че някой а му пипнал момиченцето а  #2gunfireНа мен ми е смешно и си  Whistlingпък да сме живи и здрави ще видим какво ни чака.
До скоро от нас.

# 233
  • София
Честито на всички с месечинки!  bouquet
Ние се борим с гадна хрема и чакам с нетърпение резултата от микробиологията утре Praynig, миличката едва дишаше вчера и почти не можеше да яде... Cry

# 234
Ива 78,Денит, виждам че четете към 11ч-1130 се събираме на летния театър,хайде включете се Heart Eyes

# 235
  • Пловдив
Люта чушка имаш моята виртуална прегръдка  Hug Ще се моля всичко при майка ти да е добре  Praynig

mama Sasi за слагането на картинки има много добро описание ТУК. Другият начин е като кликнеш на бутончето с картинка под символа за Bold текст и сложиш линка към снимката.  Wink

Весел и усмихнат ден от нас

# 236
  • София
Здравейте момичета!
Днес Ени става на 4 месеца, да ми е жива и здрава! 4470 Черпя ви с торта!   smile3510
Честита месечинка и на всички бебчета родени на 5 юни! Да са здрави и слънчеви!
   bouquet

Преди малко се върнахме от консултация и резултатите са: 5.050 кг. и 60 см.  Според акушерката пак малко била наддала, но според мен детето си е добре. И този път няма да се ядосвам  Naughty

Лида, много е джиджана твоята мома  Simple Smile

Буболина, стискам палци малката ти принцеса да е здрава!

Хубав ден за всички!

# 237
  • Den Haag
Люта чушка мила не се притеснявай, всичко ще се оправи, стискам палци  Peace Peace Peace

# 238
  • Варна
Tatalina, честита ви месечинка  bouquet Много да е здрава и да слушка newsm51
Честити месечинки и всички останали родени на 5-то число newsm51
Днес Хрис като яде в 7.30ч. ,чак в 12.30 се събуди. Много хубаво било така Peace
Аз вчера успях да вържа свеки да гледа детето и ходих на разкрасяване. Боядисах се и си направих кичури и от фризьора отидох на козметик. Почувсвах се като жена след процедурите. Надявам се скоро пак да мога да отида.
Целуффки от нас  love001

# 239
Аз вчера успях да вържа свеки да гледа детето и ходих на разкрасяване. Боядисах се и си направих кичури и от фризьора отидох на козметик. Почувсвах се като жена след процедурите. Надявам се скоро пак да мога да отида.
Целуффки от нас  love001
И аз така... като ми е нервно и се започва едно разкрасяванеее. Ама доста често бебо е с мен и  той си трае миличкия. По някое време спираме и се храним , и си сменяме памперсите и продължаваме с процедурите. Все се намира някой да го вози напред-назад...
Честито на всички месечинки  bouquet.., много да са здрави и весели.

Общи условия

Активация на акаунт