„Отдел Издирване“ - новият български сериал на NOVA от 26 февруари тема 1

• 37 860
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Ножа намериха. На записа Цайс хвърля нещо в кош за боклук.

# 181
Очевидно убитата хърватка е свързана с чичкото и компаньонката (ще ме прощавате, ама не запомних имената Grinning).  Следователно свързана с цялата схема. Ако Цайса не я е убил, защо ще го гърмят така професионално?

И аз не харесах полицайката. Говори като каруцарка. Не, че трябва да е някоя кифла, ама не е нужно и да е такава груба мъжкарана.

П.С. И Цайса каза на Камен "Не знаеш в какво се забъркваш"

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 21:39 от Ели-Мели

# 182
На мен визуално не ми харесва актрисата.
Тоя дебелия как го отровиха като си беше жив и здрав като го отведоха в районното за разпит? Пападополу (още не знам името на героинята ѝ) внесе в стаята за разпит чаша вода. Значи е някой от участъка. Ма пък много бързо се задейства, осигури си нужната отрова и рискува всичко, за му я даде баш там.

# 183
На мен също не ми хареса младата полицайка. Много просташки и дори вулгарен език.
Аз също си помислих да не би в чашата с вода да са сипали отровата.

# 184
Е, то ще е някой, който знае, че Пападопулу ще ходи да го арестува и се е подготвил. Аз първо помислих, че компаньонката го е отровила.

# 185
Ако е от водата в чашата, следва, че е бързодействаща отрова. Как са отровили дъщеря й в кола с такава, предполагам ще разберем в края на сезона.

# 186
И мен май вече ме дразни полицайката, преиграва с грубостите. Иначе е симпатична актрисата. А хърватката е много красива, но малко повяхнала за само 35 години. А пък Ани е с безумна прическа и аутфит, няма ли стилисти?!
Историята е доста заплетена, харесва ми ще го следя.Още не схващам как е загинала дъщеря им, нещо от отрова ли ..?

# 187
Пападопулу каза на Вергов, че дъщеря й си е отишла по същия начин, като дебеланчото на разпита ( не помня имената ).

# 188
Пападополу (още не знам името на героинята ѝ)
Петкова. Петков и Петкова - главни герои.

# 189
Героинята на Пападопулу е Ралица Петкова. Сега се сетих, че като му звънна на Камен, пишеше "Ралица".

А хърватката е на 35 години??? Мислех я за 40+... Как се казва актрисата?

# 190
Ива Михалич.

# 191
Що не изследваха остатъка от водата, или самата чаша.
И за лешоядите- аз преди полицайчето се сетих, че са там парите.
Ако изобщо са пари в куфарчето.

# 192
Петкова. Петков и Петкова - главни герои.
[/quote]

Интересно ми е защо са с еднакви фамилии, след като отдавна не са семейство. Може би ще има някакво значение за сюжета?

# 193
Не бих се учудила, ако се окаже, че някой постоянно следи Камен в сериала, защото убиха Цайса, точно когато беше арестуван, а не по-рано.

# 194
Що не изследваха остатъка от водата, или самата чаша.
Ми никой не се сети, че може би е във водата нещото, което предизвика това. Освен това предположение за отрова имаше след като го приеха в болницата този. Сега... верно, че всякакви отрови има, ама след две глътки вода да плюеш кръв... малко ми е в повече.
Детето може да е имало сок някакъв и да е пило в колата от него. Станало му е зле, развикало се е от задната седалка (ако е взело и то да плюе кръв), майката се е панирала и са катастрофирали. Освен, ако катастрофата не е предизвикана с някаква повреда на колата.

Общи условия

Активация на акаунт