„Отдел Издирване“ - новият български сериал на NOVA от 26 февруари тема 1

• 37 863
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • Далечният изток

Петкова. Петков и Петкова - главни герои.

Интересно ми е защо са с еднакви фамилии, след като отдавна не семейство. Може би ще има някакво значение за сюжета?
Защото при развод, ако съпругата е известна с фамилното име след брака, а и не само поради тази причина, може да го запази.

Мен пък актрисата, която играе Маги ми харесва, ето колко различни сме хората.... А Вергов не... Вергов по-скоро не ми харесва като човек. Надменен и надут. Засега с ролята се справя прилично.

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 09:28 от AIDA_N

# 196
Като игра много ми допада новото попълнение в екипа. Поне засега много естествено му се получава всичко според мен. Христо Петков ми се губи, а и да си призная не съм свикнала да го гледам без набола брада.

# 197
Хем да не рецитира ,
хем ви дразни жаргона.
Хем ви дразни почти целия каст
Хем с кеф ще го гледате...

# 198
  • Далечният изток
Хем да не рецитира ,
хем ви дразни жаргона.
Boyana1980, цитираш различни хора/зрители. Някои ги дразни каста, други озвучаването, трети жаргона и т.н. Няма как да сме еднакви хората и да ни допада едно и също.
Щом сме в темата, значи гледаме. И всеки има право да коментира... Ако някои мнения не ти допадат, подминаваш...

Като игра много ми допада новото попълнение в екипа. Поне засега много естествено му се получава всичко според мен. Христо Петков ми се губи, а и да си призная не съм свикнала да го гледам без набола брада.
Андрей ли? И на мен ми харесва момчето. Знае ли се как се казва актьорът, който игра Филип в Забранена любов, а тук Андрей?

# 199
Пламен Димов

# 200
  • София
Страхотна е Елена Телбис. Според мен идеално влиза в образ.

Новият IT на отдела се играе от Пламен Димов, който е част от трупата на Народния театър.

# 201
Хем да не рецитира ,
хем ви дразни жаргона.

Ти от кои си?

# 202
На мен ми е интересно.
Гледам си.

# 203
Коментираме си. Едното не пречи на другото.

# 204
Ако е от водата в чашата, следва, че е бързодействаща отрова. Как са отровили дъщеря й в кола с такава, предполагам ще разберем в края на сезона.

Няма да е толкова бързодействаща отрова, щом и дъщерята е отровена по същия начин. За дъщерятя, предполагам са били някъде и отровата е била в нещо за майката, което дъщерята е изпила/изяла.

Вероятно отравянето е станало в хотела.

Но това са мои предположения.

# 205
Петкова. Петков и Петкова - главни герои.

Интересно ми е защо са с еднакви фамилии, след като отдавна не са семейство. Може би ще има някакво значение за сюжета?
[/quote

моята бивша жена е също с моята фамилия

# 206
И на брат ми бившата жена е с неговата фамилия, и настоящата му съпруга е със същата фамилия. Фамилията е рядка и май няма друга такава у нас, нямам представа какви са мотивите ѝ, но си остана с нея.

# 207
  • Далечният изток
Спамим, ама.... законът дава възможност да се запази брачното фамилно име, дори и не следва да се посочват мотиви.
Сестра ми си запази брачното фамилно име, за да бъдат с еднакви фамилии с децата, за да не трябва да вади документи, да доказва, че е същото лице... Могат да са безброй причините.

За сериала - може би понеже тя е известна като комисар Петкова, затова е запазила брачната фамилия.

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 12:29 от AIDA_N

# 208

За сериала - може би понеже тя е известна като комисар Петкова, затова е запазила брачната фамилия.

Да, вероятно е така. Просто отначало помислих, че са семейство, а после стана ясно, че не са заедно.

# 209
  • Далечният изток
Или пък е препратка към замисъла, че накрая пак ще са заедно....

Общи условия

Активация на акаунт