„Отдел Издирване“ - новият български сериал на NOVA от 26 февруари тема 1

• 37 828
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Е, тук поне няма да е героят на Петков, предполагам Stuck Out Tongue

Историята ми е интересна и дори ако се окаже Петър, няма да бъда разочарована. То така или иначе няма много персонажи, които да бъдат заподозрени, а ако се окаже главният секретар би било още по-тривиално.

# 616
  • София
Да, надали тепърва ще се появи нов герой, който да е “Портиерът” 😉. Най-подозрителни / за нас/ са Петър и психологът. Главният секретар е малко вероятен, но не е изключен 🤔

# 617
  • Велико Търново
Свети Петър пази портите на рая.
В петък не успях да гледам доре, затова сега го гледам пак и сефте чета в темата, но точно така асоциирах и аз. Няма как да не се направи връзка между "Портиерът" и "Петър" просто...

Нера каза на Камен, че няма сестра - че това е било част от прикритието.

На кого от героите фамилията е Славов? За следващия епизод дават, че Камен се промъква през една врата, на която е окачена табелка "Сем. Славови".

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 19:17 от DamaPika

# 618
Включвам се и аз. Simple Smile Умирам си за кримки и ми е приятно да гледам такава на роден език. Изчетох цялата тема и благодаря за уточненията за актьорите, героите, някои сцени... Единия епизод го изтървах и гледах частично снощи, след като ви изчетох. Grinning Няма да повтарям вече написаното тук, само да кажа, че патрулиращият полицай, който има закачка с Магдалена (героинята на Елена Телбис), ми е съмнителен нещо. Той и партньорът му ли пазеха хърватката във вилата в по-ранните епизоди? И кой от двамата пострада при нападението? Или не бяха те двамата изобщо?

# 619
  • Велико Търново
Те бяха, да. Само с тях разполагат, явно. Satisfied
Не си спомням кой от двамата пострада, май Ицо. Другият (Боби) беше отишъл да ѝ взема дрехи.

# 620
Гаджето на Магдалена отиде за лаптопа на Нера, другият пострада. И мен ми мина през акъла дали не се върти около Магдалена, за да шпионира, но Магдалена не ми прилича на човек, който ще седне да разправя какво са правили на работа докато са в леглото. Толкова пренебрежително се държи с него, че надали въобще говорят за нещо Grinning

# 621
Гаджето на Магдалена отиде за лаптопа на Нера, другият пострада. И мен ми мина през акъла дали не се върти около Магдалена, за да шпионира, но Магдалена не ми прилича на човек, който ще седне да разправя какво са правили на работа докато са в леглото. Толкова пренебрежително се държи с него, че надали въобще говорят за нещо Grinning
Благодаря за разяснението! Тя най-малко би издала нещо, така си е. Но той така или иначе се върти покрай всички тях покрай разследванията им и с добро отношение към нея би могъл да приспи донякъде бдителността й и тя да му има доверие в бъдещ критичен момент. Нали той я остави да пребие един сводник? А това примерно беше доста болна тема за нея и съответно може да я накара да му симпатизира и вярва повече.

# 622
Подценяват интелигентността на зрителя, ако Петър е Портиерът. Асоциацията е очеизвадна. Надявам се да не е така.

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 21:11 от curly sue

# 623
Е, очеизвадна, ама, ако Денси не го беше споменала, за мен не беше толкова очеизвадна дори асоциацията с името. Вероятно няма да съм впечатлена от подобно прозрение само аз, а и доста други зрители.

# 624
Аз също направих аналогия с Дяволското гърло, където дори аз ( която не гледам много кримки и не съм от най-схватливите Simple Smile след средата на филма почти нямах съмнения за убиеца. Но да речем , че там идеята беше малко по-различна, а и самият екип издаде развръзката  като тръбеше, че не крими сюжетът бил основното, а голяма семейна драма и т.н.
Няма как да очакваме супер изненада, защото героите са лимитирани, а и ще е съвсем фантасмагория да е някой от екипа като Магдалена или нейния любовник, например. Психологът също влиза в тази графа за мен лично, ще съм разочарована, ако е той. Но да видим- дори да имаме подозрения, все пак до последно не сме сигурни, а и е важно как точно ще навържат всичко и ще се разплете.

# 625
Няма как да очакваме супер изненада, защото героите са лимитирани, а и ще е съвсем фантасмагория да е някой от екипа като Магдалена или нейния любовник, например.
О, аз него не го давам за пример за главния злодей в никакъв случай! Само ми се струва, че не е чист като сълза, а е част от схемата като дребна риба. Simple Smile

# 626
Аз също направих аналогия с Дяволското гърло...
Защото си го гледала от първи епизод и редовно. Аз не го започнах от началото и къде гледах, къде не толкова... нямам правилна хронология на хора и събития, и не мога да направя връзка с него.

# 627
Асоциацията с името на Петър е доста добра, но той е съмнителен от първата секунда, в която го дадоха. Те тихите води са най-дълбоки. Не знам дали е Портиера, но е замесен 100%  в схемата. Може би прекалено много криминални филми, сериали и книги съм гледала/ чела и някак си съм настроена да подозирам всички и особено такива образи като Петърчо.

# 628
  • София
В ДГ заподозряхме убиеца рано, но после излезнаха факти / в последствие - фалшиви/, които го оневиниха 😜
А тук от самото начало Петър е съмнителен - не дадоха някакви големи чувства между него и Ралица, какъв е в действителност, професия, месторабота.... Домакиня - готви, носи обяд на жена си... Не сме го мислели за Биг Бос, но беше съмнителен от първия миг 😉. А сега - главен заподозрян за “портиера” 😂

# 629
Може би само аз от темата засега мисля, че Портиера още не сме го виждали на екран, но пък е тясно свързан и със случая на Камен от преди години, и с героите по други начини. Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт