„Отдел Издирване“ - новият български сериал на NOVA от 26 февруари тема 1

• 37 767
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Някаква нова мода ли е актьорите да шептят и да задържат дъха си? Особено при Вергов е много осезаемо. Не разбирам каква е причината да го прави.
И той като Владо Пенев в ОЖ, асматици! Дарт Вейдър е един, айде, нема нужда от още несполучливи опити.

Нещо нищо не разбрах от епизода, защото толкова и гледах. А защо не гледах като всъщност нищо не правех, не знам. Само видях, че се катурнаха Петков и хърватката и някой позна, че ще стане така!
Ще изгледам епизода от линка на Мари_Мар, за който благодаря. 🤗

# 271
Вергов изобщо не мога да го трая с това хриптене, ако си мисли че така звучи тъжно или унило.. ми не. Звучи неразбираемо.

# 272
Вергов изобщо не мога да го трая с това хриптене, ако си мисли че така звучи тъжно или унило.. ми не. Звучи неразбираемо.

Звучи секси, бе жена, нищо не разбираш Joy Шегувам се Wink Явно се опитва да го играе тежко и многострадално. Толкова навъсено гледа, ама хърватката ще го оправи без време да се усмихне Joy

Това с татуировката беше тъпо, да. Особено как Ралица в движение видя на врата на тоя рисунката. Хайде в хотела рецепционистката беше фенка на татуировки, забелязала е. Но с Ралица беше смешно. Само на мен ли ми прилича на тази жена на Нео от Матрицата?

# 273
Прилича на светите мощи... Изглежда страховито! Да я нахранят, че ми иде да го направя през телевизора.

# 274

Звучи секси, бе жена, нищо не разбираш Joy Шегувам се Wink Явно се опитва да го играе тежко и многострадално. Толкова навъсено гледа, ама хърватката ще го оправи без време да се усмихне Joy

Това с татуировката беше тъпо, да. Особено как Ралица в движение видя на врата на тоя рисунката. Хайде в хотела рецепционистката беше фенка на татуировки, забелязала е. Но с Ралица беше смешно. Само на мен ли ми прилича на тази жена на Нео от Матрицата?

Киану Рийвс играе Нео.Да не би да имаш предвид Кери-Ан Мос,която играе Тринити?На мен на нея ми мяза Simple Smile

# 275
  • Далечният изток
Толкова съм гледала и аз...
От вас разбрах за Петков и хърватката.
Трябва пак да си пусна серията значи. Кой знае още колко съм изтървала. Всъщност и предишната серия я гледах два пъти. Не ме грабва до толкова, че да седя вперена в тв, но малко разсея ли се, и се оказва, че съм го отървала.
А Пападопулу наистина изглежда зле. Това нарочно търсено за ролята ли е не знам, но можеше някоя по-симпатична актриса да намерят.

# 276
Петков и хърватката са в промото за следващия епизод, не в тази серия.

# 277
  • Далечният изток
Петков и хърватката са в промото за следващия епизод, не в тази серия.
Благодаря!
Вече съвсем е ясно, че нищо не съм гледала... Joy Ама поне ви чета.

# 278
Как се казва актьорът, който играе онзи от ДАНС, когото Ралица помоли за услуга? Не мога да се сетя откъде ми е познат.

# 279

Киану Рийвс играе Нео.Да не би да имаш предвид Кери-Ан Мос,която играе Тринити?На мен на нея ми мяза Simple Smile

О, да! Наясно съм кой играе Нео и да, на Нео ми мяза Ралица Grinning

# 280
  • София
Аида, това с Петков и хърватката е от промото за следващия епизод. 😂
Докато напиша и Ванилия ти е отговорила. 😂

И аз май ще трябва да изгледам отново епизода, защото непрекъснато се разсейвах. Липсва ми “криминалната интрига” и смятам, че това се дължи на разпокъсания сюжет. Може би трябваше  или всяка серия да е сама за себе си, без общата нишка Или основната история да е свързана с хърватите, а останалите само да я  “подпомагат”.

Ани П. е много добра драматична театрална актриса. Има изключителни роли в театъра, но за сериал ми идва малко скована. Изглежда ми остаряла, но кого ли не го чака същото. И в тази връзка не разбирам какъв е този напън на българските режисьори и оператори да акцентират и снимат в близък план лицата на актьорите.

# 281
Как се казва актьорът, който играе онзи от ДАНС, когото Ралица помоли за услуга? Не мога да се сетя откъде ми е познат.

Точно тази сцена с поискването и услугата ми беше толкова абсурдна - не знаех, че някои са толкова загорели в ДАНС, че за един кекс разкриват класифицирана информация Joy

# 282
И аз се разсейвах и нещо не ме грабна тази серия. За говоренето на Вергов вече сте казали, отвратително е така.

# 283

Петър Антонов се казва. Освен като актьор, по едно време и пееше.

# 284
Само на мен ли ми прилича на тази жена на Нео от Матрицата?

Май само на теб. Докарали са я като тринити Ралица.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт