„Отдел Издирване“ - новият български сериал на NOVA от 26 февруари тема 1

• 37 858
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Мъжът на Ралица ми е бррр. Интересно каква му е точно историята и дали има някаква искреност към Петкова или всичко е фалш.

Камен онзи от ДАНС ли набутва в багажника на колата си? Сигурно за хърватката ще го разпитва. С бившата му съпруга определено си приличат с начина си за стигане до информация Joy

# 541
  • Mediterraneo
Аз пък не смятам, че Петър е толкова навътре замесен в историята. Ще се оставя да ме изненадат, смятам Петър само за една малка брънка.

# 542
Къртицата в екипа да не се окаже новият? Съдя по това от промото, в което го дадоха да предупреждава някого за екипа на Камен.

# 543
Той не го ли казва на Ралица?

# 544
Не видях на кого точно го казва. Утрешният епизод очаквам да е интересен.

# 545
Къртицата в екипа да не се окаже новият? Съдя по това от промото, в което го дадоха да предупреждава някого за екипа на Камен.
Това е интересно предположение особено предвид мистериозното му минало...

# 546
Извинявайте за невежеството, уж гледам, пък реално нищо не виждам. Satisfied Кой е новият от екипа?

# 547
Е тоя малкия, дето намери сестра си в някакъв бар и който Ралица доведе в екипа.

# 548
  • Велико Търново
Актьорът е Пламен Димов. Героят се казва Андрей и е най-новото попълнение в екипа.

# 549
Снимка от Димов с Христо Петков :

# 550
Кой убиха в началото?

# 551
Тоя от края на миналия епизод - Борис Сергеев

# 552
Кой убиха в началото?
Онзи от ДАНС, с когото спа Ралица за информация за хърватите и когото Камен ще отвлича по-късно в епизода.

# 553
А, мигнала съм!

# 554
Мъжът на Ралица някаква скрита лимонка ще се окаже май. Нещо интуитивно ми говори, че не му е много чиста работата, или може би много криминалета гледам Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт