Седмокласници 2020/2021 - Тема 7

• 28 228
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Моят син 79т . от Регалия . Не мога да кажа , че съм доволна , защото има доста нисък резултата на преразказа - 28т , може би най - ниското до сега , но като се има предвид, че го предаде 3 мин преди 19ч , вероятно е нормално да са такива точките . Това което ме притеснява, че въпреки курсовете , не може да мръдне повече от 81т по БЕЛ . Явно толкова му е капацитета за съжаление . Немските гимназии ще ги гледа през крив макарон . За София , дори за момче  не е достатъчно .

# 616
  • Варна
Статистиката е важна, а не баловете. Има време, когато тя излезе, тогава могат да се правят прогнози. Ще се включат старите пушки и ще ви помогнат. Доста са им точни прогнозните резултати.

Много разчитам на тях да се включат Relaxed И в крайна сметка се моля оценките ни да са достатъчно добри, че да се вълнуваме Hands Pray

# 617
добре, че са старите пушки, да, аз не разбирам дори за каква статистика говорите. баловете мин и макс ги разбирам, но статистика...

# 618
И аз не ги разбирам , ама ще го мисля, като излязат резултатите . Аз съм убедена , че ще дадат много лесни изпити и в София баловете ще  са отново космически , такива ,че като миналата година дете на познати с 97т по мат  не успя да влезе в СМГ ( по бел не помня резултата , но не  беше нисък)

# 619
irina_a, баловете са относителни, зависи от много фактори, но ако все пак правите сравнение с миналата година, гледайте минималния бал, не максималния. Т.е. колко минимум ви трябва, за да се закачи за определена паралелка.

# 620
  • Варна
O, покрай четенето на "старите пушки" миналата година се издигнах до факир в очите на околните - колко много знам и как съм могла да "предвидя" за къде ще стигне балът Wink
Статистиката показва на кое място спрямо останалите е детето (по резултат). И като имаме такава от миналата година, може приблизително да се каже дали има шанс за дадена паралелка (и колко голям е той). Защото балът варира според това колко са били трудни тестовете и колко добре са се справили децата. Може една година някой с бал 420 да не е бил класиран в паралелка Х, но на следващата с бал 410 да се влиза. Ако в първата година изпитите са били "лесни" и примерно 2000 деца в София имат по 80 и нагоре точки, а във втората с такива точки са само 1500, това разбира се ще се отрази и баловете "ще паднат".
Ирина, гледай минимален бал! Той е важен, за да си над чертата. И пак да кажа новото си мото: "Стига с тоз максимализъм!" Joy

# 621
  • На морето!
И аз не ги разбирам , ама ще го мисля, като излязат резултатите . Аз съм убедена , че ще дадат много лесни изпити и в София баловете ще  са отново космически , такива ,че като миналата година дете на познати с 97т по мат  не успя да влезе в СМГ ( по бел не помня резултата , но не  беше нисък)
Няма страшно, оценките от дипломите ще свалят баловете така като гледам Laughing

Наистина много добри резултати- браво на децата! Аз ще дам ПИ да го направи вкъщи, когато се появи, тъй като бяхме на ски и не искам да му прекъсвам активната почивка на датата.
Ще се включи на 27ми и 28ми в ПИ на Образователни технологии, да видим как ще е там.

# 622
И ако все пак гледате баловете, насочете се към второ класиране. След появата на електронната система кандидатгимназиалният туризъм е често явление.

# 623
  • София
Благодаря на всички за отговорите!
Ще чакаме с оптимизъм, надежда и вино! Simple Smile

# 624
Излезе и нашия резултат от Регалия - 46 точки.
В рецензията пише : грешно време. Може ли някой, който е компетентен да ми каже какво е правилното време на преразказа от неутрален разказвач. Честно казано по БЕЛ ми е дори и по трудно от по математика.
Чакам да видя резултата и по математика от пробния в неделя и да видя евентуално с такъв резултат къде ще можем да се класираме.
Аз не пия, защото изповядвам максимата, че съм си най-важна, а животът поставя всичко и всички на мястото им, но според по-запознатите този резултат дъното ли е? Въпросът не е риторичен.
Благодаря ви предварително

# 625
  • София
Статистиката е важна, а не баловете. Има време, когато тя излезе, тогава могат да се правят прогнози. Ще се включат старите пушки и ще ви помогнат. Доста са им точни прогнозните резултати.

Много разчитам на тях да се включат Relaxed И в крайна сметка се моля оценките ни да са достатъчно добри, че да се вълнуваме Hands Pray

Ще се включат, не се притеснявай. Наглеждат ви Simple Smile Аз лично залагам на лесни изпити и високи балове и тази година.

# 626
  • София
Излезе и нашия резултат от Регалия - 46 точки.
В рецензията пише : грешно време. Може ли някой, който е компетентен да ми каже какво е правилното време на преразказа от неутрален разказвач. Честно казано по БЕЛ ми е дори и по трудно от по математика.
Чакам да видя резултата и по математика от пробния в неделя и да видя евентуално с такъв резултат къде ще можем да се класираме.
Аз не пия, защото изповядвам максимата, че съм си най-важна, а животът поставя всичко и всички на мястото им, но според по-запознатите този резултат дъното ли е? Въпросът не е риторичен.
Благодаря ви предварително
Сегашно историческо.
"Момичето тръгва към извора в гората."

# 627
  • На морето!
Не е дъно, разбира се, но ще трябва да се упражнява повече.
Моят племенник започна с 50т на първия ПИ по БЕЛ, накрая на изпита имаше 85т.

Аз имам няколко въпроса- доколкото виждам в сайта на Регалия, повече няма да има записвания за ПИ, който се е записал за пакет от следващите 2 ще си ги прави, който не- не може вече да се регистрира в системата, правилно ли разбирам?

И за ДПП- в момента са публикувани планове, които подлежат на корекция или  това е окончателен вариант?
Гледа ги детето и установи, че в така желаната ЕГ нито една профилираща паралелка не му е напълно по вкуса (тази, която беше избрал- български и история е заменена с история и география, а ИИ и ИТ с математика и физика), докато в друга ЕГ има нова паралелка точно за него. Ако не си промени отново предпочитанията това ще пренареди коренно приоритетите.

# 628
christina1980 ,спокойно не си сама с притесненията си Simple Smile и моят тийн  е към слабите резултати Simple Smile

Rapariga  по принцип информацията която бяха спуснали беше, че регистрацията им за ПИ е до 31.1.2021, НО.... ето това е спуснато с дата 10.02.2021

📍След 22.02. ще обявим на сайта ни кога ще започне регистрацията за следващите пробни изпити по БЕЛ и математика. Следете информацията, която публикуваме тук и на: www.regalia6.com

# 629
  • гр.Варна
Най-сетне статистиките в Школо работят!
След близо месец можете да видите какво се случва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт