Навън е истинска зима, но ви поднасям едно пролетно кафенце
Айре
чудесно е, ако са свършили вече снимките на сериала, така имаме повече шанс септември да го видим си мисля 
Диве
благодаря за приятелчетата, сладури големи!
Любовта на Къванч към кучетата е пословична, това е отделна тема
Тези дни приключвам с МиХ и мисля да си повторя КСШ, след като попаднах на съвсем нов клип от началото на този месец за него. Отново много ми се пригледа, много ми е любим! За доста руски фенки тази му е най-добрата роля на Киво. Не мисля, той във всяка следваща надскача себе си, не мога да кажа със сигурност коя му е най- добрата, просто имам някои малко по-любими от всички.
Мога да гледам клипове с Шура и Сеит с часове! Зная, че на някои от вас им е по-любима двойката Киво - Фахрие, и аз много ги харесах, но в този сериал тези двамата бяха любимите ми, предадоха толкова истински тази любов

Пожелавам ви успешен ден и седмица!

, не знаем със сигурност дали са свършили снимките, аз чакам още потвърждения в СМ. 
предполагам си го преоткрила, на мен освен историята и любовта, много ми допада и динамиката в сериала, а и това е първата работа на Киво с Улуч Б.
...емоционалното ти изказване за КБТ 

Обаче с последното ме довърши ... как ноември, декември бе
Не вярвам, мисля, че ще е по-рано, да видим
Ако човек не го е гледал в нета нищо няма да разбере ...

Иска се спец . грижи и училище .

Деца със специални потребности има във всяка ДГ и училище, премахнаха помощните училища, социализират ги уж с останалите. Но, не съм убедена, че им е добре. Тях шумът ги убива, а няма условия да се отделят, когато им стане неприятно. Липсват хора да ги обгрижват и да им помагат, ние правим каквото можем, но не е работа, трябва да зарежа останалите, за да се занимавам с едно, а в моята група имам 4 

и поздравления за трудната работа, която извършвате ежедневно!! 

)