Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 96

• 27 692
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро, дружки! Hug Навън е истинска зима, но ви поднасям едно пролетно кафенце

Айре Heart Eyes чудесно е, ако са свършили вече снимките на сериала, така имаме повече шанс септември да го видим си мисля Thinking
Диве Hug благодаря за приятелчетата, сладури големи! Heart Любовта на Къванч към кучетата е пословична, това е отделна тема

Тези дни приключвам с МиХ и мисля да си повторя КСШ, след като попаднах на съвсем нов клип от началото на този месец за него. Отново много ми се пригледа, много ми е любим! За доста руски фенки тази му е най-добрата роля на Киво. Не мисля, той във всяка следваща надскача себе си, не мога да кажа със сигурност коя му е най- добрата, просто имам някои малко по-любими от всички.

Мога да гледам клипове с Шура и Сеит с часове! Зная, че на някои от вас им е по-любима двойката Киво - Фахрие, и аз много ги харесах, но в този сериал тези двамата бяха любимите ми, предадоха толкова истински тази любов Heart

Пожелавам ви успешен ден и седмица! Hug

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 10:47 от queen_fenka

# 466
Привеет!! Hug
И от мен малко красота, въпреки снега....

Фенче Kissing Heart, не знаем със сигурност дали са свършили снимките, аз чакам още потвърждения в СМ. Smirk
Охо, много си бърза с М§Х!!! Blush предполагам си го преоткрила, на мен освен историята и любовта, много ми допада и динамиката в сериала, а и това е първата работа на Киво с Улуч Б.
аз хвърлям пак по едно око на Курт Сейт, като го засека на моя канал, толкова ми липсва Киво-на голям екран, надявах се за Сблъсък, но явно няма да го пуснат скоро.....Head Band
Много хубави клипчета, особено това от снощи с Кузей!! Heart Eyes
Диве Hug, с удоволствие те четох вчера Hands Ok Hand...емоционалното ти изказване за КБТ Hearts

и за четириногите приятели на Киво.
Също бях потресена от сцената с контейнера в "Майка" Angry
Цитат
Посланието на филма, за мен,  е вик за помощ!!!
и за мен!!
Фемии Hug, браво, наистина си изгледала ХС, личи, че те е докоснал, благодаря за коментара!!
Спред мен Чачо пак ще е с мустак или някакъв вид брада във 2 сезон.....няма да е гладко избръснат:)

Пепи Hug
Цитат
И моето кълбо спря да работи, но да не се оплакваме, тази седмица беше щедра към нас.
да!!
кълбото ми за Мави тотално се замъгли, явно тая година заради пандемията действат със закъснение.
малко да помрънкаааам......Grin

Цитат
Kıvanç Tatlıtug, който е лице на марката деним Mavi повече от десет години, поднови договора за сътрудничество. Говори се, че сумата на новото споразумение е 7 милиона турски лири.
Въпреки високите такси за Kıvanç, продажбите на марката, която рекламира, се изплащат и растат.
Името Kıvanç Tatlıtug оказва значително влияние върху продажбите. Така че през 2019 г. в света са продадени 7 милиона дънки Mavi, от които 65% са модели, рекламирани от Kıvanç.
Въпреки пандемията, Mavi също завърши през 2020 г. с консолидирани приходи от 2,4 млрд. Турски лири. Онлайн продажбите в чужбина са нараснали със 110 процента, а онлайн продажбите в Турция са нараснали със 152 процента. Компанията, която смята, че голям дял в този успех принадлежи на Kıvanch Tatlıtug, удължи сделката с него.

успешна седмица и хубави новини за Киво!! Flowers Four Leaf Clover

...........................
от Айдан....
Цитат
According to daily Hurriyet filming of Kıvanç's Netflix series "A Submarine Story" has been completed.
Post production work is expected to continue till the end of summer due to intense use of special effects in the series.
The series will have 40-50 minute long 8 episodes. It is expected to be on Netflix in late November or early December.
Според всекидневникa Hurriyet заснемането на поредицата на Kıvanç за Netflix "История на подводницата" е завършено.
Постпродукционната работа се очаква да продължи до края на лятото, поради интензивното използване на специални ефекти в сериала.
Сериалът ще има 40-50 минутни 8 епизода. Очаква се да бъде излъчен по Netflix в края на ноември или началото на декември.

.................
още една новина, която се върти в СМИ
https://www.cnnturk.com/magazin/kivanc-tatlitug-ve-esi-basak-diz … rus-onlemi?page=1
https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/kivanc-tatlitug-ve-e … p;utm_medium=post

Въпреки, че известният актьор Къванч Татлъту се изолира от началото на пандемията, наскоро стана ясно че е бил болен от Ковид. Сем.Татлъту,  отидоха в Бодрум след лечението и прекараха цялото лято там. Актьорът, който започна снимките за нов сериал за НФ- се завърна в Истанбул.
Къванч и съпругата му Башак обаче се притесняват от бързото нарастване на броя на случаите на коронавирус и решават да се върнат отново в Бодрум. Двойката дори не се качи на самолета, за да не са заобиколени от голям брой хора и отидоха до Бодрум с кола. Двойката, която много обича Бодрум, обновиха вилата си  в Яйлъкавак - миналото лято и за зимни условия.

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 20:05 от Airra

# 467
Айре Heart Eyes благодаря за всичко, много инфо си ни донесла! Kiss Обаче с последното ме довърши ... как ноември, декември бе Weary Не вярвам, мисля, че ще е по-рано, да видим Thinking
Много хубав нов клип, макар и само със снимки. Ама какви снимки само!
 А МАВИ много ясно, че ще продължат договорът си с Киво , с тези милиарди приходи! Така е, много голям дял от тези приходи е заради Киво, той продава! Докато изглежда все така секси и великолепно, не им трябва друг, хората индентифицират марката най-вече с неговото лице.
Да, за МиХ съм напълно съгласна с теб, страхотен е сериала, динамичен, реалистичен и актуален, с прекрасен актьорски каст. А КСШ никога повече няма да го гледам по бг. тв , изрязаха най-хубавите моменти от любовта им глупаците, че и не само тях Rage Ако човек не го е гледал в нета нищо няма да разбере ...

За Феми Hug ще споделя клипче с откъс от Шоуто на Беяз с Киво и Хазалка , предполагам не го е гледала. А и за настроение в темата, малко да ви размърдам Smile

Ако действително са свършили снимките, най-добре е да си стоят в Бодрум, да Hands Plus1
Хубав следобед! Hug

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 13:47 от queen_fenka

# 468
Навън  е зима посред пролет . Локдауни  човек нема да иде. Вкъщи и това е.
Ще се развличаме с любимците и всекидневните задачи.

Фен Hug Тенкю за  Хазалка и Киво. Бавен е нета през телефона и засича за да го отворя.
Хазал винаги е била с позиция и сега се е надигнала срещу това което са решили за Истанб. конвенция.
Става все по зле с това насилие.

Приключили са снимките ,Браво . Така е на платформите ,не е като тв . Времетраене нормално ,условия .
Само дето се чака бая за премиерите ,особено по НФ. Не бързат за никъде.
А и наистна си трябва спец. монтаж за ефектите , озвучаване.
Не се учудвам че ще е към края на годината и аз така прогнозирах.
Ще се радвам ако е по рано.
Аркадаша също е приключил с първи сезон и познайте кво ще правят ,релакс и риболов сред природа . Ще се видят сто процента ама дали ша намажем с някое фото. Дали в Бодрум или Чанаккале .
Не знам втори сезон на Йешилчама кога са планувани снимките дали якънда или  по късно. Пак ще му удари голям релакс ако  есента подновят снимките. Само да не нашишкавее.
Айре Blush Дано е с набола брада новата визия или мустак щото гладко обръснат кат е в момента ич не го аресвам.
По принцип е убав без бради ама не и на новите снимки.

А ,За Мави че са подновили договора и продажбите и печалби са скочили не се съмнявам щом лицето е Къванч Т.
Номбър уан е.
Оф ша падна вече с това аркадашите дали са следват в ИГ.
Е ,разгеле писали са че нема такова нещо и няма черна котка между тях Joy

# 469
Фенче Kissing Heart Hands V
аз, новината от Айдан- за сериала ни, така и не я намерих в нета на турски. Expressionless
много дълга ми се струва тази следснимачна подготовка, до края на лятото...Head Band
надявам се да излезе през октомври...е ще се чака....Smirk
Да видим от това, което споделя Башак в ИГ, дали наистина са заминали за Бодрум.....
Цитат
А КСШ никога повече няма да го гледам по бг. тв , изрязаха най-хубавите моменти от любовта им глупаците, че и не само тях Rage
ти и да искаш да го гледаш, няма да го пуснат Laughing
аз си го гледах в дизи канала-на АЯ, там сериите са пълни, качеството чудно!!
за Мави и проходите заради Къванч е ясно!! Hands Plus1
Феми Hug
тенкю за споделеното! Blush
ново клипче за теб
https://www.youtube.com/watch?v=khMKIRAkaFU
охх измислих едно стихче, но ще ви го постна по-късно:))
И аз не харесвам мъже гладки- без бради...хич!! Triumph
Да, опровергали са новината за черната котка м/у Кив/Чаг:)) Mr. Green

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 14:43 от Airra

# 470
Айре ,споходила те е музата .
Няма как да е иначе след толкова емоций. Животинките са големи късметлии с такъв стопанин и обич.
И аз ще измисля стихче . Наистина толкова радост ни донесе филма и успеха. Списание Вог за Латинска Америка са публикували страхотна статия за филма и Чаго. Hands Ok Hand

Фенче ,:hugs: По повод Хайде бе Сине и аз мисля, че Ефе е аутист.
Скрит текст:
Моята близка приятелка го изживява това с нейното дете. Много е трудно . Мъжа и един идиот, който не си гледа децата. Imp Иска се спец . грижи и училище .
Фен ти си по наясно има ли много такива градини ,училища, персонал.  Моята приятелка се опита да го даде на градина ама после се отказа .
Расте детето ,така ми е домъчняло за нея и децата . Дано се видим, като се затопли.
Та пак да се върна на филма . Не всеки ще направи това ,което Али . Каза й аз ще гледам сина си . Една нощ бяха заедно но това не пречи да поеме отговорност.
Тя не искаше да го гледа , така и не ми стана ясно от какво е болна ?
Защо се фърли във водата и Али я спаси.
Али е прекрасен баща ,внимателен .
 Ах ,как плаче Киво много естествено и красиво.

А ,за  Чачовия филм съм съгласна че е един вик за помощ и не помни добре майка си. В душата на Мехмет Али остана рана.  Имаше причина заради тормоза но още мисля че не е това начина да го спаси. На улицата изживя още по голяма болка и при това болен . Има си приятели това му е помогнало.Гонзи и Таксин баба.
За сериала Майка също се потресох от гледката.  
Тя умираше за онзи нехранимайко и не беше истинска майка . Тормозеше малката и тя нищо не правеше. Когато забременя отново с малкия , Турна се грижеше за братчето си. Тя го хранеше ,преспиваше . Даже нямаше какво да му даде да яде и доколкото помня една мила комшийка бабка и помогна и напазарува от магазина .
Геройнята на Джансу Дере е истинската майка ,не онази. Те я излъгаха че Турна е умряла.

Първаначално, като гледах не се усъмних че това е фантазия на Мехмет Али.
Постепенно стана ясно всичко.

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 15:21 от femmi2

# 471
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Затрупа ни днес снега.
Ето какво аз намерих.
Това от рускините

Това от режисьора

И друг път съм виждала да качва подобни драскулки, явно това си е негов метод на работа. Де да можехме да разберем какво значат.
А кой е Айдан ,?
Наистина е много време чак до ноември, декември. Но пък нали предстоят и снимки на филм ? Ще има какво да си чакаме.
За Мави...щом и аз си поръчах дънки, значи има защо да се опитват да го задържат още. Само да вземат да пуснат новата реклама, но нещо се ослушват.
Айра, ти сигурно очакваш Башак да даде знак къде са, защото в първия момент когато прочетох помислих, че тя е качила нещо. Не знам какви мерки и ограничения имат в момента там, от това също сигурно зависи кай къде ще бъде.
Фени, сега си по свободна , а и времето предполага да си отпуснеш душата. Аз КСШ го гледах есента, но виж МиХ почти съм го забравила. Но за повторения ще оставя лятото.
Диве, то и аз като теб , чисто професионално , но от три месеца всеки ден сигурно по сто пъти казвам "причини- последици" и търся причини и последици 😅
Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

Тази снимка я видях на ИГ на оператора от езерото, където снимаха. Седналият мъж, не ви ли прилича на Къванч?

# 472
Благодаря за споделеното, дружки! Hug Kiss
Айре Heart Eyes страхотен гиф си ни донесла! Heart Eyes Къде са писали двамата аркадаши ?
Много пък си сигурна, че няма да го повторят някой ден отново С Русия в сърцето Laughing А Сблъсък ще видим кога, друг път ги повтарят по-бързо Thinking
Феми Hug благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus
Скрит текст:
Ох, не и завиждам на твоята приятелка, много е трудно сам да се грижиш за такова дете Worried Деца със специални потребности има във всяка ДГ и училище, премахнаха помощните училища, социализират ги уж с останалите. Но, не съм убедена, че им е добре. Тях шумът ги убива, а няма условия да се отделят, когато им стане неприятно. Липсват хора да ги обгрижват и да им помагат, ние правим каквото можем, но не е работа, трябва да зарежа останалите, за да се занимавам с едно, а в моята група имам 4 Weary Вярно е, че само едното от тях е с леко умствено изоставане, другите са с поведенчески прояви, не са тежки случаи, и пак е трудно. Тези деца имат нужда от внимание, някой постоянно да работи с тях индивидуално, тогава постигат страхотни успехи. Ние правим, каквото можем и има известен напредък. Нека го запише на ДГ твоята дружка, такива деца влизат с предимство, там все пак ще работи с него ресурсен учител, психолог и логопед, разбира се 2, 3 пъти в седмицата по половин час, но все е нещо. Зависи в каква степен е зависимо от майката, някои деца посещават градината за 2, 3 часа заедно с майките си. Но, след като отмине тази гадост, сега не е подходящо времето.
Колкото до филма, да, не се разбра какво и беше на майката на Ефе. Но, добре направи, че го остави на Али, той се оказа баща с огромно сърце, който се гордее със своето различно дете.
Никой от нас до края не разбра, че това са фантазии на Мехмет Али ... интересно го бяха измислили.
Да видим дали ще се съберат сега след снимките аркадашите Thinking
Пепи Heart Eyes интересни снимки си споделила, благодаря! Kiss Да, тази пролет зимата ще е мека Laughing
Така се очаква, че ще има филм, ама да видим кога. Няма как, ще се чака ...
Може и Киво да е на последната снимка, поне по прическата прилича Thinking
Толкова сериали съм зарязала по средата, само Неверния го следя по - редовно, но Киво най - си ме влече да го гледам, какво да направя Smile

Хубава вечер! Hug

# 473
Хубав вторник!!

Пепи Hug
Цитат
А кой е Айдан ,?
жена, туркиня, живееща в САЩ, беше през лятото в Бодрум и разказва как е видяла Киво в затворения комплекс, но не е посмяла да го заговори за да не го притеснява, все пак си почива и иска уединеност.
И на мен, на снимката-седналия мъж ми прилича на него.
Фенче Kissing Heart
за спойлера ти Disappointed Relieved и поздравления за трудната работа, която извършвате ежедневно!! Hands Plus1
нашите като купят един турски сериал -имат права за показване и повторения-за определен период . така съм чувала.

Днес започва премиерата на КГ в Доминикана- 7:00 PM  на водещия канал TelemicroHD
https://twitter.com/KivancT_Arg/status/1374067490637148163
Успех!!

новосподелена - от наградите-Садри Алашък

ако снимките са свършили, дали нашия хубавец ще продължи с дългата коса? Wink

Феми Hug, според мен майката на Ефе в ХС си беше с депресивно разтройство, та тя отиде в Каш/на лодката/ да се самоубие.
о имате дата-22 април Blush

...................

Да почива в мир-великата Татяна Лолова!! Worried

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 10:38 от Airra

# 474
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!

Благодаря за всичко споделено! 🌼🌼🌼
Честита пролет!
Честито благополучно приключване на снимките за сериала!
Честито поредно приключение с Къванч!

Човечността се определя не по това как се държим с хората, а как се държим с животните.
Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
Като обобщение на последните събития около Къванч, бих добавила само- Къванч, Башак, домашните им любимци, удоволствието да обичаш това, което работиш, Къванч има своята хюга. И това е най- значимото постижение в живота на един човек.

Бих искала да се съглася с Дива 🌺
Също мисля, че в основата на сюжета на филма с Ча е детето.
Без значение какво може да накара една майка да постъпи така (за мен няма значение, защото не бих приела, разбрала и уважила нито една причина).
Но важното е, че такова решение не може да бъде правилно, за мен не беше и в Сблъсък.
Няма светлина в тунела за бъдещето на едно такова дете. Няма как да има. За съжаление много често и в истинския живот е точно така.
Както е напълно възможно и любовта да лекува, затова в ХС пък имахме лъч надежда.

Светъл път на великата Татяна Лолова! 🖤

Нека направим вторника си прекрасен!
Необходими са ни капчица късмет, щипка усилие и глътка постоянство, за да постигнем това, което желаем!

# 475
Привет, дружки! Hug
Айре Heart Eyes благодаря ти, мило! Kiss
Благодаря за всичко споделено, успех на КГ в Доминикана, вярвам, че ще го оценят Hands Plus1
Може и така да е, както казваш за закупените сериали Thinking Специално осакатения КСШ не искам да го повтаря БТВ Laughing
Не вярвам Киво скоро да се раздели с косата, защото попаднах на това Thinking
Цитат
Закончились съёмки первого сезона сериала Bir Denizaltı Hikayesi "История подводной лодки". Теперь наступает время постпроизводства. Это период монтажа, компьютерные и звуковые эффекты, редакция, монтаж и обработка материалов проекта.
Выход первого сезона на Netflix ожидается осенью этого года.
А команда сериала, по словам членов съёмочной группы, сразу приступает к съёмкам второго сезона проекта.
Завършиха снимките на първия сезон на сериала Bir Denizaltı Hikayesi "Историята на подводница". Сега настъпва времето за постпроизводство. Това е периодът на монтаж на компютърните и звуковите ефекти, редактиране, монтаж и обработка на материалите на сериала.
Очаква се първият сезон да се излъчи по Netflix тази есен.
И екипът на сериала, според членовете на снимачния екип, веднага пристъпва към снимките на втория сезон на сериала.
Хмм ... не трябва ли първо да се изчака дали ще се гледа сериала и дали в зависимост от това Нетфликс ще заяви и 2 сезон? Thinking Ще видим!
Дълбок поклон пред великата Татяна Лолова! Любима актриса! Светъл път към звездите! Cry
Али Heart Eyes благодаря за прекрасното кафе, по-точно за придружителят му ! Kiss Както и за всичко, което си споделила!  Flowers Hibiscus Абсолютно! Hands Plus1
Цитат
Човечността се определя не по това как се държим с хората, а как се държим с животните.
Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
Като обобщение на последните събития около Къванч, бих добавила само- Къванч, Башак, домашните им любимци, удоволствието да обичаш това, което работиш, Къванч има своята хюга. И това е най- значимото постижение в живота на един човек.
Докато не е излязъл превода на предаването, да ви споделя една част от разговорът между Али и Къванч, който излезе в нета, във връзка именно с това, което казваш - че любовта към животните и хората се формира и възпитава в малкото дете от родителите, от тях зависи в какъв човек ще се превърне малкото човече.
Цитат
кратък превод на комуникацията между Kъванч и водещия на програмата Али Й.
Али: Как е възникнала любовта ти към животните и как е произлязла от детството: от баща ти или от майка ти?
K : Любовта към животните винаги е присъствала в нашето семейство и на най-високо ниво, винаги сме се грижили за тях. Това е голямо предимство за мен, че израснах в Адана.
Живях с любящи животни и предоставих на тези животни всички възможни средства.
А: Страхотно нещо.
Когато сте били на училище, сте имали куче, което сте държали в скута си и сте го извадили навън.
K: Да, Линда беше неразделна част от живота ни и остана с нас у дома до 15 години. Тя винаги ни придружаваше и ни правеше щастливи. Линда имаше някои усложнения поради възрастта си и за съжаление я загубихме. Да я изгубя беше много трудно за мен.
K: През моите 15 години, независимо от всичко, Линда допринесе за живота ми и 15-те години, които прекарахме заедно са безценни
Къванч: Мисля, че човешката личност се формира, когато живеем близо до животни. Говорихме с животните и прекарахме много време с тях. Всеки път то се отразяваше положително върху нас.
. Мисля, че една от причините някои хора да не разбират животните и начините как да се отнасят с тях и да ги сближават, може да се дължи на невежеството на техните семейства и следователно с времето разстоянието между тях става трудно.
А: Абсолютно вярно.
Къванч: Да растеш с животни е прекрасно!
А: Определено
А: Работите здраво и кучетата ви имат страхотно възпитание и сте много успешни. Не говоря за това, което всички знаят за теб в актьорството ти, но говоря за Къванч, невероятно талантлив учител (демек интересът му към животните). ) Ще гледам как вие и вашите кучета се учат и постигат собствен напредък.
. Къванч: Има такива, които са против обучението на кучета и мислят, че обучението ми е безполезно, а има и такива, които виждат, че обученията ми са полезни и приемат възпитанието ми. Винаги обсъждано и фактът, че кучето получава основно обучение за послушание и собственикът на кучето трябва да бъде с него и да го осинови.. Кучетата ни живеят с нас и не им пречим да са с нас, така че кучето свиква какво правим и можем да разберем и да познаем от какво се нуждаят. Най-важното основно обучение за тях е прекарването на време с тях.
Kъванч също говори за това колко е важно всички да развиват информираност за животните, казвайки, че имат право да живеят достойно, че изпитват емоции и следователно трябва да се отнасят с уважение и състрадание.
Той се надява, че законопроектът за правата на животните ще премине през парламента на страната му за забрана насилието над животни
Законопроектът осигурява и наказва насилието над животни и счита за равенство на престъплението, извършено срещу човечеството.
Kъванч подчертава, че хората трябва да разберат, че когато някой има домашен любимец, трябва да му даде време и да е готов да се грижи за него, тъй като е стар и започва да развива здравословни проблеми.
Той винаги носи вода и храна за бездомните животни и насърчава всички да правят същото и също така се грижат винаги да оставят вода и храна за бездомните пред домовете си.
Той има ′′ Проект мечта ′′ за животните,
Проектът е да има голям парцел земя, на която да се грижи за бездомните животни и хората да могат да получат образование, за да ги срещнат и как да се грижат за тях... в крайна сметка приемам бездомни животни.
За Марс
Марс е специално и уникално куче за мен и ви казах преди шоуто. Може би не искам да говоря за това или да го показвам и това са нормални условия, но нека обясня защо. Марс е част от нас и част от къщата ни, но когато растеше имаше редица усложнения и сега не е здрав..
Но сега той е между нас и другите здрави животни, но за съжаление Марс не е в добро състояние. Да, не исках да го показвам. Моля, не ме разбирайте погрешно, просто исках да изживея хубавите си дни с него и това е най-важното правило и няма разлика между него и другите ни животни, но той наистина е специално куче за мен.
Али: разкажи ни за новото си куче
Къванч: Да, това е дъщеря ни Измир. Не сме сменили името й. Тя е много стара, въпреки че възрастта ѝ не е определена конкретно. Тя претърпя сериозна операция и рехабилитационен етап, така че виждайки я преди и след като изясни, че сега е щастлива, Башак е тази, който я прибра и ние сме щастливи.
Какво да кажа ? Голямо сърце е нашето момче, с късмет за семейство Heart

# 476
О, Айдан жена ли е ,на мен ми звучи като мъжко име и си помислих че е блогър ,журналист.
Така е и звездите имат нужда от спокойствие . И аз ко съм ще си помисля ,но после ще ме гложди че нямам снимка с любимеца .

Айренцееее:blush: ,Грасияс за прекрасната новина. Сега ще проверя кой ден от седмицата е.
Ама е чок гюзел с костюма и втален и строен. Kissing Heart

Фенче ,и аз това се зачудих ,направо нов сезон без да е изгледан първият и реакцийте  . Всъщност не помня как беше с Чаго дали бяха планували два сезона и после след рейтингите направиха още два. Макар да има пробойни в сценария и не е особено интересен.

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 17:08 от femmi2

# 477
Привет във вторник, момичета! Heart Eyes

Отново имах много интересен материал за четене. Blush
Благодаря за всички новости, за преводите и за снимките. Flowers Hibiscus

Честно казано съм изненадана, че снимките приключиха толкова бързо.
А от съобщеното време за излъчване, не съм изненадана въобще - така и очаквах, да е към края на годината.
Може би е решено, че проектът ще има две сезона, без да се чака отчитане на гледаемостта. Скоро и това ще стане ясно.

Много силни думи казва Къванч в своето интервю и съм страшно съгласна с него.
Аз никога не съм имала домашен любимец и страшно ме е страх от кучета, защото имам лош опит.
Ала това не означава, че не ги харесвам въобще.
Важно е още от ранна възраст човек да общува с домашни любимци, за да не се появи страх в зряла възраст.
Много наши приятели си имат кученца и виждам колко силно са привързани към тях.
Разбирам КБТ напълно. Нека мечтата им стане реалност и броят на бездомните кучета да се намали.
В нашия град това е огромен проблем, поради простата причина, че няма приюти...

Не съм се и съмнявала, че Къван носи много приходи на Мави. Та Къванч е Мави, буквално. Simple Smile)
Интересно ми стана дали Серенай привлича толкова фенове. Thinking

Постерът на Йешилчам е страхотен. Simple Smile
Време е да се разбере нещо новичко за бъдещия филмов проект, дано е скоро!

Айре Heart Eyes ,
Чудесен аватар!

Фенче Heart Eyes ,
За спойлера ти - абсолютно съм съгласна и те разбирам напълно.

Пепи Heart Eyes ,
Много бързо ги намираш новите неща. Mag

Алинка Heart Eyes,
Днес сутринта си мислих, че отдавна не си вписвала и взе, че се появи, носейки чудесно настроение. Simple Smile)

Диве Heart Eyes,
С интерес очаквам да чуя творенията на Берен.
И моите усещания за Берен и Кенан са такива.

Феми Heart Eyes ,
Наистина е много хубав Ча.

Да почива в мир Татяна Лолова! Nature Sparkles

Желая ви приятен следобед!

# 478
Алинка Kissing Heart, хайде от кога те чакам да наминеш и да споделиш мисли за последните ни емоции покрай Киво!! Blush
Надявам се....си добре!!
Много хубав коментар!! Flowers Hibiscus
в интерес на истината- не знаех какво означава  хюга......
и в нета намерих една статия, която много пасва на КБТ
Хюга не се крие във вещите, а в атмосферата и усещанията. В близостта ни с тези, които обичаме. В чувството за дом и за уют. В усещането за покой и безтегловност, когато сме защитени от тревогите на света и можем да си позволим да се отпуснем. Когато можем безкрайно да обсъждаме всички велики, големи и малки явления в живота, или просто уютно да мълчим заедно, или дори тихо да седим сами с чаша ароматен чай.
цялата статия......
Хюга – изкуството да бъдеш щастлив

Фенче Kissing Heart, Благодаря за превода, пак си много бърза!!
Предполагам Аити ще направи пълен превод на цялото предаване с Къванч.
Както каза Бирсен- прекрасен човек е!!!

Хммм...да за почнат да снимат 2 сезон....малко не ми се вярва, ще чакаме новини от надежден източник.

Любителят на природата Къванч Татлъту, заедно със съпругата си Башак Дизер, решават да открият център за рехабилитация и образование за бездомни животни. Двойката иска да рехабилитира, обучи и лекува беззащитни животни чрез своя център и да им осигури основно обучение с помощта на специалисти. "Бихме искали да бъдем пример в това отношение. Също така искаме да обърнем внимание на важността на грижите за животните чрез такива проекти", призна актьорът, който също добави: "Не мога да кажа точната дата на отваряне в момента." Двойката, която има три кучета, две котки и пилета в дома си, заяви, че се е преместила в просторен дом, за да може животните им да се чувстват комфортно.

Феми, хубав Чачо на рекламната снимка!!
а Защитника-май снимаха първоначално и 2-та сезона.

Оооо и Ирето Kissing Heart е наминала!!, явно днес си по-свободна.....
как върви завършителния образователен процес, ако искаш сподели...Wink
И аз бях изненадана, че толкова бързо свършиха снимките, но всъщност това са 7 седмици.
аз обичам животни, но съм гледала само котки, предполагам е още по-готино да си имаш куче, Фенка знае май най-добре:)
За Мави, вчера си мислих, при положение, че заради Къванч са толкова успешни и продаваеми, що не му предложат да им стане акционер? WinkThinking

сладурката Бенсу-днес става на 30, да е честита!!

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 15:21 от Airra

# 479

От рожденичката .

Айре:hugs: , имай предвид екслузивните договори , нема мърдане .
  Трябва да питам дружките дали помнят накуп ли снима Чаго двата сезона ?

Общи условия

Активация на акаунт