Алинка
благодаря ви от сърце дружки за превода, живи и здрави да сте!

Е, какво да кажа след това, което прочетох
Влюбих се отново в това невероятно момче!
Голяма душа има, огромно и добро сърце, Господ да ги поживи с Башак, дано има повече такива хора като тях!
Четох през сълзи за Линда и Марс, сетих се за моя Марк как го прибираха с едно одеяло моите момчета последните му седмици, че си беше бая, бая тежък, защото не можеше да мръдне от полянката понякога, не го държаха краката да ходи вече, не ли да се катери по стълбите до асансьора
Така е, в добри и лоши времена, това си е все едно детето ти, само който не е гледал животно не може да го разбере. На 35 дни беше, когато си го взехме, живя 13 години ... Може да ви е чудно, но аз мисля, че именно животните, които гледахме от най-ранната им възраст научиха децата ми как да обичат и да бъдат отговорни.

А сега малкия ми син си е взел този красавец

дай, боже! 
Наистина с огромен кеф си гледам отново КСШ
Аз също много време сякаш чувах дишането му и очаквах да се покаже от коридора ... 5 години минаха 

На мен лично ми е много чудно как във всички други класации е на първо/ второ място, а по тяхната рейтонгова система е с изключително нисък рейтинг. Май така беше и със Сблъсък. В Сомера не бяхме ли с хубав рейтинг?

)

И защо ? Защото в Тотала не е цепил рейтинга ? Много важно, продаде се в сума ти страни и дори го наградиха в Сеул, нищо, че не беше рейтингов.