Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 96

• 27 372
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Айре Heart Eyes Алинка Heart Eyes благодаря ви от сърце дружки за превода, живи и здрави да сте! Kiss Kiss Kiss Flowers Four Leaf Clover
Е, какво да кажа след това, което прочетох Thinking Влюбих се отново в това невероятно момче! Heart Голяма душа има, огромно и добро сърце, Господ да ги поживи с Башак, дано има повече такива хора като тях! Hands Pray Четох през сълзи за Линда и Марс, сетих се за моя Марк как го прибираха с едно одеяло моите момчета последните му седмици, че си беше бая, бая тежък, защото не можеше да мръдне от полянката понякога, не го държаха краката да ходи вече, не ли да се катери по стълбите до асансьора Weary Така е, в добри и лоши времена, това си е все едно детето ти, само който не е гледал животно не може да го разбере. На 35 дни беше, когато си го взехме, живя 13 години ... Може да ви е чудно, но аз мисля, че именно животните, които гледахме от най-ранната им възраст научиха децата ми как да обичат и да бъдат отговорни.
Скрит текст:

А сега малкия ми син си е взел този красавец Heart
Пепи Heart Eyes дай, боже! Hands Pray
Наистина с огромен кеф си гледам отново КСШ Hands Plus1

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 21:52 от queen_fenka

# 526
Айра, Али и аз много ви благодаря ♥️😍
Ето още нещо, което трябва да прави всеки известен човек, да има кауза, за която да работи, да дава пример .
Сетих се за думите на Ана, че в това предаване е блеснала неговата душа.
Благодаря ви , момичета 🤗🤗🤗

# 527
.

Благодаря ви за превода, момичета!

Фенче, уникален поглед на твоето куче. Бях го позабравила. Колко време мина?
  Спомням си, когато си отиде моето последно коте - цяла година ми се привиждаше сянката му да преминава през вратата на стаята, през нощта протягах  крака, за да го докосна...След като и малката ми дъщеря замина и то доста далеч, аз и котето Тили останахме сами. Топлихме  си  заедно и телата, и душите.

Айри,  "...и аз не им харесвам рейтинговата с-ма, но уж се прави от международна компания, всичко е наука, социология....и става на въпрос за много пари."  Ами...това е!

# 528
Привет! Hug

Орси Hug Благодаря ти! Kiss Марк си беше уникален отвсякъде ... нямаше друго такова куче в квартала, никой не се страхуваше от него, въпреки страховития му вид, беше толкова мил и обичлив, необичайно за тази порода, та той дори котките на улицата не гонеше. А децата го галеха и го наричаха Бетовен Smile Аз също много време сякаш чувах дишането му и очаквах да се покаже от коридора ... 5 години минаха Cry
Феновете са изнамерили снимката на Киво с кучето му Линда.

Пепи Heart Eyes Hands Plus1
Цитат
Ето още нещо, което трябва да прави всеки известен човек, да има кауза, за която да работи, да дава пример .
Сетих се за думите на Ана, че в това предаване е блеснала неговата душа.
Дано МАВИ ни зарадват най -после тази седмица.

Хубав ден ви пожелавам и успешна нова седмица! Hug

# 529
Привет в понеделник! Blush
Нека новата седмица бъде щастлива и успешна за всички ни:heart_exl: Hands Pray

Айре<3, Алинке<3,
Благодаря Ви от сърце за превода! Flowers Hibiscus
С огромен интерес го прочетох.
Какво мога да кажа, освен че Къванч има огромно, огромно сърце
и една много чиста душа.
Заслужават най - доброто с Башак. Heart

Айре Heart,
Скрит текст:
Ами ядосваме се момичетата, които гледаме сериала.Grinning На мен лично ми е много чудно как във всички други класации е на първо/ второ място, а по тяхната рейтонгова система е с изключително нисък рейтинг. Май така беше и със Сблъсък. В Сомера не бяхме ли с хубав рейтинг?
Честно казано, не знам как с такъв рейтинг все още ни излъчват. Това до сега не е било. На мен ми е много интересен и се надявам да има и втори сезон. Sunglasses
А какви неща чета във фб групата по адрес на Керем и Ханде, лошо ми става. Tired Face

Фенче Heart Eyes ,
Мъчно ми стана като четох за твоя Марк.Cry
Аз такова нещо до сега не съм изпитвала.
Може би, живи и здрави, като си имаме детенце,
може да гледаме домашен любимец, ако детето иска.
Колажът е много хубав!

Пепи Heart Eyes ,
Абсолютно!
Цитат
в това предаване е блеснала неговата душа.

Много съм щастлива - времето е чудесно! Nature Sun With Face

Хайде и Мави да пускат рекламата,
че идилията да стане пълна. Simple Smile)

Желая ви много, много щастли ден! :*
До скоро!

# 530
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Минавам да оставя само това

После ще пиша.
Айра, сигурно ще качиш видео.

# 531
Ире Heart Eyes Благодаря за споделеното! Kiss
Да ти кажа - ти самата трябва да изпиташ нужда да си вземеш и да се грижиш за домашен любимец, това наистина  е огромна отговорност, също както с децата и ако не те влече, просто няма смисъл, дори и заради детето.
Пепи Heart Eyes благодаря! Kiss Седмицата отново ни тръгва прекрасно, все така да е, иншалах!
Айрето Heart Eyes има проблем с нета и ме помоли аз да кача линк с видето. Мнооого е сладък наш патрон с магарето Арзу Smile И Йозге е с тях
https://twitter.com/KT_Fans/status/1376493616907091970?s=20& … tvuJD2niCFzxUwntQ

# 532

Ех , че готино , Браво на Киво .  Сладурчета. Heart Eyes

Бенсу Сорал ще паратнира на Кубилай Ака в летен сериал според Бирсенката .
 Харесала е историята.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 15:46 от femmi2

# 533
Феми Hug благодаря за гифчето! Kiss
Чиста радост! Heart

Били с Йозге и съпругът и в Beykoz, във ′′ Warf ′′ - Фондация за спасяване на животните.

# 534
Привееет Hug
до сега нямах нет. Expressionless

ехаа каква прелест, браво на Башак!!
напълни ми сърцето тоя наш любимец!!! Heart Eyes

Фенче Kissing Heart
Цитат
Били с Йозге и съпругът и в Beykoz, във ′′ Warf ′′ - Фондация за спасяване на животните.
да!
май имат нова двойка семейни приятели!
а ти ме разчувства с твоя Марк Disappointed Relieved
снимката на Киво с Линда съм я виждала, но я бях забравила.....
Ире Kissing Heart
Цитат
С огромен интерес го прочетох.
радвам се! Blush
Скрит текст:
аз имах впредвид,че сайта Дизилах не определя официалния тв. рейтинг!
а, че негодувате, че е нисък за вашия сериал, нормално Wink
и ние не бяхме съгласни с рейта на Сблъсък...в СМ бяхме по високите места Hands V
Сомера мисля, че също измерва рейтинга в Соц. медии.
абе голяма бъркотия, затова е по-сигурно на интернет платформа!

Пепи Hug, Феми- Благодаря!! Flowers Hibiscus
Орси Hug
...........................
успешна и позитивна нова седмица!
хубави новини за Киво! Flowers Four Leaf Clover

.......................
Анна е написала в КТСА, че снимките за сериала продължавали, имали почивка 1 седмица.
приятна вечер!

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 20:06 от Airra

# 535
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss
Даа!
Цитат
напълни ми сърцето тоя наш любимец!!! Heart Eyes
Нашият красавец и Арзу са в тренда Grinning

Ирка Heart Eyes Същото беше със Сблъсък, но през повечето време в АБ групата беше добре, само на края и там падна рейтинга, явно много им дойде Бездушния Thinking За това пък в СМ беше винаги сред първите! Често и първи. А това дори няма да го коментирам, няма какво да добавя, фактите сами говорят. Но, много ми е смешно, като прочета някои да го наричат провал този сериал Stuck Out Tongue Closed Eyes И защо ? Защото в Тотала не е цепил рейтинга ? Много важно, продаде се в сума ти страни и дори го наградиха в Сеул, нищо, че не беше рейтингов.
Цитат
По данным Forbes Turkiye, сериал Столкновение попал в 10-ку проектов 2018/2019 года с самым высоким оборотом. Он занимает 8-ю позицию.
Според Forbes Turkiye сериалът Сблъсък попадна в топ 10 на проектите за 2018/2019 г. с най-голям оборот. Той е класиран на 8-мо място.

Ох, не мога да се откъсна от КСШ, супер е! Айре Heart Eyes между другото 2 серия от линка на 1 стр. не е цялата , та се наложи да я търся в нета Thinking
С този прекрасен клип ви пожелавам приятна вечер! Hug

Снимка от днес!

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 22:12 от queen_fenka

# 536
Фенче Kissing Heart, не гледаш ли Капките? Wink

от ИГ на Фондацията- WARF
https://www.instagram.com/info_warf/

# 537
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за новините, преводите и всичко споделено!!!
Много интересни постове!!!
Да не забравя - Извинете ме, че все изоставам.
То моето стана по деня у вторник и изглежда като на всяко гърне мерудия.
Но, като се каже КСШ и спомените ми от форума нахлуват като отприщен бент.
Казвам си - утре ще пиша, ама то става още по-утре и все не съм готова.

Скрит текст:
Та като се започне още с обявяването за КСШ, че ще е по книгата на Нермин Безмен,
пускането на нова тема за сериала, нахлуването на всички хейтъри от подфорума,
обвинението за лит. кръжок, подигравките с изказването на Безмен,
че точно като Къванч си е представяла дядо си, обидите към потребителите, ...
А, като започна излъчването, хейтът не спря
и допринесе за изтриване на сумата ѝ важни постове по съдържанието, ...
та и до затваряне на темата, коментари в други теми, и ...
Колко  обиди отнесе Шура, че била лека жена, ...
После пък, че потурчили сериала, след като действието се пренесе в Истанбул.
Такова ошашавяне и такава истерия, че чак  да не можеш да се ориентираш.
Нямаше угодия. Та за съжаление не само комшиите не разбраха този сериал тогава.
И тук във форума не можА да се разбере добре и да се оцени добре.
За това винаги като се каже КСШ и започвам да събирам картинката отначало.
Да, американките го харесаха, качиха го на Нетфликс,
но за това има голяма заслуга Нермин Безмен, която живее там.
Спомням си, че  при първото излъчване имаше инфо, че е много скъп сериала,
и че една серия, заснета в С. Петербург, струвала на Керем Чатай  около 2 милиона ...
Имаше много допълнително инфо, което момичетата слагаха в темата,
с описание  за местата на снимките в Петербург и всички пишеха, че е много скъпо.
Имаше и руски консултанти историци в екипа и съветници за костюмите, и ...
Слагали сме в темите изказвания на руските артисти, които са участвали,
споделеното с участници от масовката, и присъствали на сетовете, но всичко на по-късен етап.
По отношение на контузията на Къванч, мисля, че беше преди да заминат за Петербург.
Първо, започнаха снимките на бойните сцени в планината на североизток от Истанбул
и точно там беше контузията с ребрата на Къванч. На обезболяващи е продължил снимките.
И още нещо. По това време обстановката с Крим беше напечена
и снимки в Алуща май са само в едър план.
Да, имало е посещение, но за снимки е било малко трудно.
А до Кисловодск едва ли са ходили.
С тези мои писания, едва ли съм допринесла нещо за изясняването,
но пък виждате от къде води началото на объркването ми.
Извинете!!!
За Къванч и животните, още като изгледах предаването и каза, че са имали агне,
започнах да си спомням моите срещи с животинките.
Отложих писането да не ви занимавам със себе си,
но сега като видях калните обувки на Къванч и магарето, не се удържам.

Скрит текст:
Била съм на около 5 години. Майка ми ме води на гости у баба и дядо, пременена с
хубавите плисе и блузка, жилетката с голямото красиво стъклено копче,
бели чорапогащи и лачени обувки.  Отваряме портата и кучето-каракачанка идва към нас и лае.
За да не ме изцапа, реших да го заобиколя, ама то към мен върти опашка и настъпва.
Отстъпвам настрани, назад и накрая цоп в локвата и ревнах.
Та, дядовците ми и бабите имаха много животни - овце, козички, агънца, много коне,
коня Дорчо помня - кафявия, пилета, кокошки, пуйки, патици, ... петлите, дето ми се ежеха.
И магарето. Магарето беше моторетката на дядо. Чакахме го с братовчед ми на портата
и щом се покажеше на пътя, тичахме да го посрещнем.
Дядо слизаше от магарето и качваше братовчед ми на него, а аз пеш, защото съм момиче.
После като пораснах, кучета в къщи не се гледаха. Бездомните ги убиваха ... Виждала съм.
На нашата улица имаше само едно куче - на съседа, който беше ловец.
Като по-голяма ... а другия път, че стана вдругиден.
Като по-голяма съм ходила на бригада с файтона на агронома.
Много хубав черен кон впрягаше.
....
Много се радвам на това начинание на Къванч за животните!!!
Интересно ми е толкова, колкото и да се снима в сериал.
Много се радвам на партньора Арзу!!!

Лекинка!!!

# 538
Хубав вторник!! Hug

Диве Hug
Благодаря за споделеното!
Цитат
Много се радвам на това начинание на Къванч за животните!!!
Интересно ми е толкова, колкото и да се снима в сериал.
и на мен!! Hands V
плюс това го виждаме - естествен и истински!! Heart
разсмя ме с втория спойлер:))
а за КСШ-според мен няма смисъл да се връщаме към ония форумни времена.....

Пепи, снощи писа, но си изтрила поста си, надявам се, че си добре!!! Hug
..................................
Къванч, Башак, Ozge Ozpirinci и Burak Yamantürk- във Фонда за спасяване на животните на WARF в Бейкоз - Истанбул.
Фондацията благодари за посещението със следните думи:
„В продължение на много години нашият поддръжник и ценен приятел Ozge Ozpirinci и Burak Yamanturk отново посетиха фермата ни със своите много скъпи приятели Къванч Т. и съпругата му Башак. Те се интересуваха внимателно от всички животни и техните истории и споделяха любовта си с всички наши питомци. Тези сърдечни приятели, чиито имена са известни на всички, принасят полза на тези животни. Елате отново, винаги идвайте, добре, че дойдохте. "

Wink

Забелязах, че в Мелека-видеото с Къванч има най-много лайкове Sunglasses
.........................

Арзу
Ще ядеш това ли?  Ок, вземи го!
Би ли оставила блузата ми?
-Тя яде всичко, което намери
Добро момиче, хубаво момиче!

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 12:43 от Airra

# 539
Привет! Hug

Диве Hug Благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus Не мисля, че Нермин има някаква заслуга нито за качването на КСШ на Нетфликс, нито за харесването му от страна на американките Thinking Има заслуга единствено, че е написала книгата, която вдъхнови Едже да сътвори този сценарий, който гледахме. Колкото до сериала ... гледам си го с огромен кеф  и изобщо не се и сещам какво беше тук във форума по време на излъчването му ...  минало! Кой го разбрал, кой не, на мен си ми харесва Smile
Благодаря за страхотните кивчета и за споделеното с опита ти с животни, посмях се Smile Аз не съм имала село и жива крава видях едва на 23 г. но, и аз съм се качвала като момиче на магаре с официален тоалет за РД Stuck Out Tongue Closed Eyes Няма да ви казвам на какво приличаше панталона ми след това, но поне опитах какво е да яздиш магаре Smile
Скрит текст:
Божее, само какъв тъп коментар прочетох в темата за ЕА, защото се поинтересувах за какви кучета става въпрос в темата на Несли и Кадир  ...  видиш ли " за да гледаш злобни, грозни и опасни кучета като питбули, добермани и от сорта, що за човек трябва да си ...ами не добър ." Stuck Out Tongue Closed Eyes Ами близко е до акъла - също както при децата, така и при кучетата има значение  как ще си ги възпита човек. Е, става ясно , че въпросната госпожа е имала за цел да уязви Неслихан, но се раздразних , защото аз също отгледах каракачанка, нашето момче отглежда и той такива " опасни "кучета, пък като гледам колко са злобни и моето и неговите ... Ама нейсе, не всички отглеждат само котки Stuck Out Tongue Closed Eyes  
Пепи Heart Eyes надявам се, всичко при теб да е наред ! Flowers Four Leaf Clover
Айре Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Kiss Така е, винаги е естествен и истински, за това го обичаме.

Да видим днес дали ще имаме някаква изненадка Smile

Хубав ден! Hug

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 13:05 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт