очаквахме ново от Мави и си го получихме!!

излязоха и тия сладурски снимки от времето на СП........

Феми
, изобщо не им е лесна целта на КБТ, но има ли желание...предполагам ще го постигнат!приятна вечер!!
да ти е жива и здрава! 
Надявам се да ви е интересно. Лелеее, колко пари, време и труд са вложени в този сериал, а турците не го оцениха ... добре, че поне по света го обожават.

,
,
,
,
,

Невероятен е! Как няма да има реклама, я стига! Забавила се е сигурно заради снимките, споко.
ще чакам превода с нетърпение! 
така е, дори още по-хубав става с годините наш красавец 

точно в КСШ коня на Киво се беше подхлъзнал на леда ли, какво се беше случило точно не помня, но нашето момче игра с 4 пукнати ребра и на обезболяващи. Мръзнаха като кучета горките, по едно време всички бяха настинали ... И като се сетя как се радваха през февруари, че времето се било пооправило - било само - 7 градуса

благодаря!
Ще има реклама, как няма да има! А тази, която е написала тази смешка за Киво, че вече не става да вземе да се скрие
Той ще е красив и на 70 , само, че аз едва ли ще дочакам да го видя 

, Фенче
, е за рекламата го казах на майтап да ги стресна, че много се мотат 
и аз не им харесвам рейтинговата с-ма, но уж се прави от международна компания, всичко е наука, социология....и става на въпрос за много пари.
/от англ./ искам да й благодаря
, че както винаги се отзова на молбата ми за помощ, за да стане по-бързо!!! не е перфектен, но това е от нас!
Препоръчани теми