Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 96

• 27 688
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Ире Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Ти ще се справиш с всичко! Hands Plus1
Така е, 2005 - 2013 г. са златните години на Киво. Но, аз вярвам, че ще има още един златен период момчето ни, защото сега играе в пъти по-майсторски, просто му е нужен малко късмет!
Айре Heart Eyes именно личния живот имах предвид, а това, че нашия не обича да се показва час по час дори ми харесва, не е някой самовлюбен нарцис. Вярно е, че така няма толкова последователи като някои, дето се фоткат по няколко пъти на ден, но дори и така си има достатъчно.
Тъкмо и аз това смятах да напиша - Айше си остана само с мераците да е изгора на Сеит Laughing
Здраво съм объркала мелодиите значи Smile Но, не мога и не мога да се сетя в кой сериал съм я чувала тази от фрага на Момичето на стъклото Thinking
Феми Hug ще черпиш ! Smile
Да ви споделя нещо много вълнуващо за мен Heart
https://www.radio1rock.bg/article/bohemian-rhapsody-na-queen-e-p … k6-u8AT_Ta_uGCRwE
Пожелавам ви приятна вечер с този готин колаж  Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 21:55 от queen_fenka

# 496
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Чудото наближава...

# 497
Добро утро, дружки! Hug

Гости Hug Flowers Hibiscus Да, нямам търпение да видя нашето момиче майка Heart
Няма нищо ново за сега Thinking
Много красив Бехлюл в бяло Heart

Феми Hug,  Ха, кога Чаго е участвал в Опасни улици ? Сега прочетох в Тийми, във връзка с подготовката на 16 сезон на сериала Open Mouth А филма му е страшно успешен, пък нека му е слаб сценария Smile
Хубав ден! Hug

# 498
Аууу Фенче кво готино кафе си ни сервирала с Киво Sunglasses

Чаго отдавна е участвал в Опасни Улици.
Още преди да направи фурор с Фериха и стане известен.  Участието му е малко .
Дори не съм гледала и въпросния епизод само част от която денси. Дръвце е в танците ,ама толкова сладък.

Това е турския сериал с най много сезони Flushed Не го следя , понякога го мяркам по бтв и се заглеждам. Гледах как в сценария са вкарали и вируса. Маски ,облекла ,една от  героините върви и чисти и вика контрол трябва има вирус.
Едни съпрузи спаха разделени .

Сега млад артист турски е починал от ковид . В Бургас въвеждат и вечерен час ,затварят пазари.

А, за филма гранде успех е . Дори и НФ са изненадани и то без реклама. Е сега ще си помислят дали нема да отделят повече внимание га Чаго прави филми и играе като звяр. 
Моето момче изби рибата със соц. филм . И не мисля че чак толкова е слаб сценария.

Вие гледахте ли филма на Елка ,странен е. Пак закупен от НФ  не се възприе хич добре.

Леле ,Хазалка с променен вид и коса за Пера Палас. На пръв поглед не ми допадна , Rolling Eyes Не и отива рижаво ли е кво е . Може и да свикна . Тя е нежна отива и да е брюнетка. Оф ще ме довършат тез любимци.

# 499
  • Плевен / София
Един любим момент.....от "Перла"

https://www.vbox7.com/play:16359eb169?p=playlist&id=785314

# 500
Хелоуу!! Hug
да се подсладим.....

Гости Flowers Hibiscus
Фенче Kissing Heart
суша е тия дни.......Smirk
а за Киво-няма да имам против ако постваше повече в ИГ...да изненадва феновете си с нестандартни снимки, типични за него, нарцис-позите не са.....Wink

Феми Hug, Хазал нещо не ме кефи с тоя цвят на косата ......

................................

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 14:02 от Airra

# 501
Феми, благодаря, не знаех и много се учудих. Защото мислех, че в ролята на Емир му е първото заставане пред камера, както на Киво в Перла. Дано и нашето момче направи филм, за който ще се говори дълго, късмет!  Hands Pray
Да я видя първо Хазал, така от снимка не мога да преценя кефи ли ме или не.
Гости Flowers Hibiscus В този сериал любимите ми моменти са толкова много , че ... дори и караниците им Satisfied

Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Еее, и аз бих се радвала, ако споделяше повече, но той споделя единствено това, което смята за важно.
Ох, тази снимка ми е чоок , чок любима Heart

Благодаря за Кузейката! Heart
Суша е, но поне сме в очакване Smile До тогава ще си спомняме разни красиви неща, нали така ?

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 15:09 от queen_fenka

# 502
Мисля ,че лодката ще е по добрият проект от Защитника. Пожелавам на Киво  целият успех на света.
Протекрора  най вече огън сцените ,нема омръзване.

Айре ,може ли да ти гепя гифа от Перла на предната стр. Blush

Оф ,не знам за Хазал и на мен ми трябва повече за да преценя. На Елчинката много и подхожда на лицето .

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 11:48 от femmi2

# 503
Феми, дано!!! Ама аз имах предвид филмът му за Нетфликс.
На Елчинката това и е естествения цвят, как няма да и подхожда. Тя и Хазал е бяла, но ми е като премита на тази снимка, за това да я видим как ще е в сериала.  Елчин май е единствената рижавелка, която страшно много харесвам, но тя е такова нежно и красиво същество, че няма как да не я харесва човек. А аз по принцип не харесвам рижи хора. И направо полудявам, когато някоя руска кака напише за Киво , че е риж Stuck Out Tongue Closed Eyes Риж им е мозъка, рижави са Керем Б., Енгин Й. , дори на Чаго брадата съм забелязала, че червенее, но на Киво всичко - коса, вежди, мигли, косми му е златисто русо, дори и кожата. Само си представям, ако тези негови безкрайни мигли бяха тъмни, какво ли щеше да е, но аз си ги предпочитам такива. Та нали именно тази негова златиста красота прикова вниманието ми веднага на времето, ако беше риж много се съмнявам, та дори и с тези негови черти Laughing
Ето разликата между русо, дори и по-тъмно вече и рижо

Бях забравила колко е красив Киво като Сеит Еминоф , удоволствие е да го гледам Heart

А рядко красивите му и говорещи очи блестят, дори и в черно бяла снимка

Да си припомним още едни сладури Heart Eyes

Тази и миналата година изпуснахме толкова неща заради  тъпия ковид, че още ме е яд, но да сме благодарни, че въобще снимат Hands Plus1
Излезе някакъв превод от предаването

Това е превела една подруга
Цитат
"Мечтата на Къванч и Башак за бездомните животни"
В интервюто си за предаването „Светът на моя приятел“ Къванч обясни, че той и Башак имат мечтан проект за бездомни животни, той каза:
"Башак работи много активно по този въпрос, особено в социалните мрежи. Искам да ви разкажа повече за това, но тя не обича да го рекламира широко. Но всичко това е известно, всеки знае и вижда нашата любов към животните, усилията да ги осиновим и след това да се грижим за тях.
Затова имаме някои планове за грижата за животните, като кастрация, защита и осигуряване на щастлив дом, който да ги спаси, и се надяваме по някакъв начин да осъществим тези планове. Първо да се занимаваме с рехабилитацията на животните, да ги обезпаразитяваме и ги регистрираме и да направим всичко възможно да ги обучим и да осигурим необходимото лечение с помощта на опитни ветеринарни лекари и обучители.
Ако можехме един ден да го осъществим , ние наистина го искаме, тогава като го направим по този начин, те биха били чисти, добре поддържани, малко обучени в основно подчинение.
Това е трудно за новите им собственици, но те са снабдени с някои основни познания за обучение.
Искаме да осъществим този проект, но все още времето и датата са несигурни, защото трябва да работим усилено за това. Това не е нещо, което можем да направим сами. Разбира се, със сигурност му трябва още доста голяма настройка на този наш проект. Искаме да бъдем пример. Или поне да бъдем първи по някои въпроси. Ако имаме възможност, искаме да постигнем всичко, което можем да дадем. Ние обмисляме това отдавна и дай, боже, искаме да се случи навреме.

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 18:04 от queen_fenka

# 504
Фенче Kissing Heart, благодаря за красотите!! Hearts
бях заета днес.....
Аз имам предаването с англ. суб-ще се появи по някое време и с бг. превод Wink

Феми, няма нужда да ме питаш за гифчето! Blush

лека...Hug

# 505
Добро утро! Hug

Айре Heart Eyes супер! Hands Plus1 Бях уверена, че подругите ще го преведат, но и там сякаш времето е спряло Laughing
Ето още красоти Kiss

Много готин Бехлюл Heart

И последната ни красива двойка Heart Нямам търпение да ги видя с Йозге.

Тази снимка на Киво и Хилял не сме я виждали, нали ? От Русия. Голям студ браха горките.

Да ви почерпя, макар и виртуално за РД на племенницата ( на брат ми дъщерята )
Скрит текст:

Хубав ден ! Hug

# 506
Хубава събота!!

Ехааааа!!! HeartHeart Eyes

Фенче Kissing Heart, да ви е жива и здрава!!
интересна снимка с Хилял, и тя милата как се е опаковала:))

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 11:28 от Airra

# 507
Хубава събота!!

Ехааааа!!! HeartHeart Eyes

Фенче Kissing Heart, да ви е жива и здрава!!

Уауууу! Направо нямам думи ... Ще припадна като Феми Smile

Благодаря, Айре Heart Eyes Дано ! Flowers Four Leaf Clover

# 508
Изгря слънце ,идва пролетта ,ама заради лютата баба Марта цветя и дръвчета измръзнаха.
Ан така Фен припадай и се наслаждавай .
Киво и Башак с не лека задача са се заели ,щом имат възможност  и сили да го направят.  Животинките и те душа носят.

Новина за Бурджу . Отлагат момичето зад стъклото за 8 април . Чукурова  е доста силен конкурент.

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 19:56 от femmi2

# 509
Днес явно ни е МАВИ ден Heart

Феми, не е лесна мечтата им на КБТ, но аз вярвам, че ще я осъществят с помощта на хора като тях, те за това искат да дадат пример.
Веднага феновете започнаха с колажите Heart

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 17:43 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт