благодаря за споделеното!
Ти ще се справиш с всичко! 
Така е, 2005 - 2013 г. са златните години на Киво. Но, аз вярвам, че ще има още един златен период момчето ни, защото сега играе в пъти по-майсторски, просто му е нужен малко късмет!
Айре
именно личния живот имах предвид, а това, че нашия не обича да се показва час по час дори ми харесва, не е някой самовлюбен нарцис. Вярно е, че така няма толкова последователи като някои, дето се фоткат по няколко пъти на ден, но дори и така си има достатъчно.Тъкмо и аз това смятах да напиша - Айше си остана само с мераците да е изгора на Сеит

Здраво съм объркала мелодиите значи
Но, не мога и не мога да се сетя в кой сериал съм я чувала тази от фрага на Момичето на стъклото 
Феми
ще черпиш ! 
Да ви споделя нещо много вълнуващо за мен

https://www.radio1rock.bg/article/bohemian-rhapsody-na-queen-e-p … k6-u8AT_Ta_uGCRwE
Пожелавам ви приятна вечер с този готин колаж

А филма му е страшно успешен, пък нека му е слаб сценария

Не го следя , понякога го мяркам по бтв и се заглеждам. Гледах как в сценария са вкарали и вируса. Маски ,облекла ,една от героините върви и чисти и вика контрол трябва има вирус.
Не и отива рижаво ли е кво е . Може и да свикна . Тя е нежна отива и да е брюнетка. Оф ще ме довършат тез любимци.

Риж им е мозъка, рижави са Керем Б., Енгин Й. , дори на Чаго брадата съм забелязала, че червенее, но на Киво всичко - коса, вежди, мигли, косми му е златисто русо, дори и кожата. Само си представям, ако тези негови безкрайни мигли бяха тъмни, какво ли щеше да е, но аз си ги предпочитам такива. Та нали именно тази негова златиста красота прикова вниманието ми веднага на времето, ако беше риж много се съмнявам, та дори и с тези негови черти