Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 96

• 27 364
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Вече съм ваканция. Но други почват работа. Ето

Така, че въпроса за втори сезон отпада.
Името на режисьора нещо говори ли ви?
Ако карат със същото темпо до края на май сигурно ще са готови и със втори сезон.
Ще си пусна "Сънят на пеперудата"  после пиша още
Хубав ден 🤗🤗🤗

# 571
Е , разбрахме че снимат още по първи сезон . Браво за
 репортажа .
 Днес на рожденият ми ден сано хувави вести .
 Заповядайте да се почерпим .Yum Още едно Овне  .
  Да съм здрава и близките ми да са до мен и те да са здрави .

Айреее Hug, опитах се да направя колаж по твойте указания ама още требва да опитвам . Не се получи .
  Лелеее , Чаго се появи като по поръчка за празника . Ех , слуша ме , да зарадвам моята вярна фенка .
 Пу , ама с тез парцали не ми харесва и  тая миризлива риба не я остави на мира .
  Чанаккале при родата и с набала брадица и ретро каскет .  

Това е същият мъж Мюджат Туран  с когото и Киво е бил за риба .
Скрит текст:

Пепиии , името на режисьора ми говори нещо да . Снимал е с Чаатай сезони на Протектор за Нетфликс. Добър е споко и земен човек .  Сега не ми се дират снимки които е пускал Умут от проекта.
 Успех и в новото предизвикателство.

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 16:48 от femmi2

# 572
Фемии Hug
Да си жива и здрава, Всичко, за което мечтаеш да се сбъдва!! Flowers Tulip
за теб................

е Чачо се появи спешъл-послучай РД!!
добре си е, в нормална форма!
да, тоя mujdat turan го знаем много добре, приятел на Киво, живее при рибите:))
а колажите се правят супер лесно, пиши ми на ЛС, какво те затрудни??

Пепи Hug хубава ваканция!!
поствам в спойлер инфо за новия реж-р, както каза Феми, работил е за Защитника с Чачо.
Скрит текст:
Разказвач на много екрани и награждаван режисьор Умут Арал е роден през 1976 г. в Истанбул. Опитен и многоезичен в световен мащаб, Aral управлява многонационални и културни екипи, създава партньорства и работи в цяла Европа и Азия, главно: Великобритания, Франция, Италия, Холандия, Унгария, Германия, Турция и Мумбай. По време на кариерата си Арал демонстрира афинитет към пробиване на нови позиции на множество екрани. Широката му работа включва разнообразни филми, документални филми, телевизионни реклами, музикални клипове, телевизионни сериали, вирусни видеоклипове, флашмобове, интерактивни видеоклипове, 360 и холограмни видеоклипове. През 1999 г. Умут Арал режисира първия си късометражен филм, наречен "Otuzdört / Thirtyfour". Филмът печели награди на национални филмови фестивали и е прожектиран на множество международни филмови фестивали, получавайки първото му световно признание. През 2005 г. Арал режисира, продуцира и написва втория си късометражен филм "Carpisma / Crash". Международно аплодиран "Краш", спечели тринадесет престижни национални и международни награди и прожектиран в уважавани филмови фестивали като Международния филмов фестивал в Локарно, Филмов фестивал Raindance, Фестивал за късометражно кино Asiana и Международен фестивал за късометражно кино в драмата. От 2001 г. Арал води плодотворна кариера, режисирайки над 250 национални и международни телевизионни реклами. Арал се отличава със своя кинематографичен усет към марковото съдържание и работи в стабилно партньорство с известни личности. Арал се утвърди като един от най-талантливите водещи режисьори в търговския свят, спечелвайки множество награди и прожектиран по целия свят с работата си за клиенти като Coca-Cola, Pepsi, Mercedes Benz, McDonald's, Nivea, Vodafone, Unilever, Nestle , Henkel, Emaar, Diageo, QNB, Nutricia и beIn сред много други. През 2017 г. като режисьор в дигиталната ера режисира епизод от 7YüzTV Anthology Series за BluTV; настройване на зрителите в завладяваща история в първия сериал на цифрова платформа в Турция. През 2018 г. Umut Aral работи по два новаторски проекта; подписан с Netflix за работа по Първата оригинална серия на Netflix в Турция „The Protector“; и първият филм за електронни спортове „Iyi Oyun / Good Game“ - и двата ще бъдат пуснати до края на годината. По време на кариерата си той също е бил лектор и преподавател, поканен като гост-лектор в световни организации като YPO и от университети, за да провежда семинари по филмопроизводство. Умут Арал е председател на борда на членовете на образователната фондация "Митхат Алам" и филмовия център "Митхат Алам". Мисията на Фондацията е да образова младите поколения, като вдъхновява режисьорите и актьорите за света на киното. Фондацията спонсорира аспиранти, приети в престижни международни киноучилища. Филмовият център, известен като „кинотеката“ на Истанбул, служи и като престижен културен център за кинофили и широка публика. Центърът е домакин на световни кино икони като сър Иън Маккелън, Шон Конъри и Гас Ван Сант за частни семинари и кинопрожекции. Умут Арал е завършил с отличие от френски и американски училища от най-високо ниво в Истанбул: Lycée de Galatasaray и Bosphorus University. По време на образованието си той режисира, продуцира, пише и действа като водещ актьор за музикални и много театрални пиеси. Поставяйки силна основа отначало за процъфтяващата му кариера.

пупу, личи му по очите, че е на кеф GrinningHeart

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 16:17 от Airra

# 573
Айреее , Мерси мила Hug  Знаеш кое цвете обичам Blush

Heart Eyes

Изненадите не свършват до тук . Вижте какво си имаме и го споделям и са вас .
 Късометражен филм Птичката  снима Чаго. Вчера го пуснаха но никъде не се намира за гледане само американците са го гледали. Ще изникне  , ще го докопат .
 част от картината в тубето.
https://www.youtube.com/watch?v=wcSysscg8xg&t=18s

повече инфо в спойлера
Скрит текст:
1 апреля короткометражный фильм #Птичка #Birdie, режиссером и автором сценария которого является Чагатай Улусой, стал доступен в онлайн-кинотеатре Оксфордского фестиваля фильмов (доступно только жителям США).
Фильм "Птичка" рассказывает историю одинокого рыбака, чьи отношения с жизнью, природой и человеком просты и справедливы. Для него жизнь - это быть сытым, пока однажды щегол не попадет в его окно.

В фильме снялись известные нам по "Бумажным жизням" Тургай Танюклю и Эрсин Арыджи.
В качестве второго режиссера и монтажера выступил брат Чагатая Аталай.

Поклонники Чагатая, которые смогли посмотреть фильм, пишут, что это красивая история о надежде и истинной дружбе. А слоган к фильму может звучать так: "Природа поддерживает нас".

# 574
Привет! Имали сме си рожденичка днес - Феми Hug, жива, здрава и много щастлива! Flowers Hibiscus

Имаме си и хубави новини, Айре Heart Eyes благодаря за всичко! Kiss
Много ми хареса какво е написал Джери Хофман, а биографията на другия режисьор е впечатляваща, дано ни е на късмет! Пу пу пу ! Hands Pray Не знам какви са тези блокове за които пишат , мисля, че става въпрос за сезоните и вече снимат 2 сезон, правилно ли съм разбрала ? Thinking
В много добро настроение е нашия, машалла!
Ето какво е превела Аити, може пък наистина да са си осиновили Арзу
Цитат
Известный своей любовью к животным Кыванч Татлытуг, недавно со своей супругой Башак Дизер посетил ферму Общества защиты и спасения животных.  Актёр, который узнал об ассоциации благодаря актрисе Озге Озпиринчджи, вызвал восхищение своим отношением к животным. Видео актёра с ослёнком Арзу, которым Башак Дизер поделилась в социальных сетях, стало обсуждаемым. Тот факт, что ослёнок Арзу не хотела отпускать актёра ни на шаг и кусала его за одежду, чтобы он не уходил, заставил всех умиляться и смеяться. Видео вызвало большой интерес у поклонников, которые поделились восхищёнными комментариями:
"Все живые существа восхищаются Кыванчем Татлытугом".
"Арзуджым, ты права, я тоже на твоем месте вцепилась бы зубами, чтобы удержать Кыванча. Даже ослёнок считает его красивым. На свете нет живых существ, которые не любят его."
"Настоящий актёр, настоящий любитель животных, который повышает уровень красоты страны..."
"Арзу тоже знает, кем восхищаться."
"Иногда хочешь стать ослёнком..."
"Разве можно не восхищаться?"
В свою очередь, Башак Дизер оставила подпись к видео: "Спасибо дорогая Озге, что привела нас всех сюда. Президент Ассоциации Окан и его семья спасают и заботятся о животных в трудном положении. Пожалуйста, давайте все вместе поможем”.
Между тем, Кыванч Татлытуг и Башак Дизер, которые в прошлый раз приютили собаку, на этот раз решили приютить ослёнка Арзу, которая была найдена в ужасном состоянии рядом со своей погибшей матерью в Шанлыурфе. Актёр, который в своём доме имеет трёх собак, двух кошек и кур, недавно в программе признался, что любовь к животным начинается из детства: «Я очень люблю природу и животных.
Къванч Татлъту, известен с любовта си към животните, наскоро заедно със съпругата си Башак Дизер посети фермата Общество за защита и спасяване на животните. Актьорът, който научи за асоциацията благодарение на актрисата Йозге Йозпиринчи, предизвика възхищение с отношението си към животните. Видеото на актьора с магарето Арзу, което Башак Дизер сподели в социалните мрежи, стана тема на доста дискусии. Фактът, че магарето Арзу не искаше да пусне актьора дори на крачка и захапа дрехите му, за да не си тръгне, накара всички да се трогнат и да се посмеят. Видеото предизвика голям интерес сред феновете, които споделиха своите възхитени коментари:
„Всички живи същества се възхищават на Къванч Татлъту“.
"Арзуджим, права си, ако бях на твое място, аз също бих го хванала със зъбите си, за да задържа Къванч. Дори магарето го смята за красив. Няма живи същества на света, които да не го обичат."
„Истински актьор, истински любител на животните, който повишава нивото на красотата на страната ...“
"Арзу също знае на кого да се възхищава."
„Понякога искаш да станеш магаренце ...“
"Може ли да не се възхитиш ?"
На свой ред Башак Дизер остави надпис към видеото: "Благодаря, скъпа Йозге, че ни доведе всички тук. Председателят на асоциацията Окан и семейството му спасяват и се грижат за животни в трудна ситуация. Моля ви, хайде всички да помогнем заедно. "
Междувременно Къванч Татлъту и Башак Дизер, които предишния път приютиха куче, този път решиха да приютят магаренцето Арзу, което беше намерено в ужасно състояние до починалата й майка в Шанлъурфа. Актьорът, който има три кучета, две котки и пилета в къщата си, наскоро призна в предаване, че любовта към животните започва от детството: „ Много обичам природата и животните“.

Пепи Heart Eyes супер, ще си починеш малко.
Феми Hug Hands Plus1

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 06:35 от queen_fenka

# 575
Феми, Честит празник 💐💐
Специално за теб

Айра, благодаря за инфото. Ох, и аз нямам търпение да видя какво ни очаква. Наистина и през маската си личи доброто настроение на Къванч. Очите му греят.
Башак и тя много е сладка с тази прическа.
Фени, само не видях къде си прочела това от Джери Хофман.
Хубава вечер 🤗🤗🤗

# 576
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, момичета!

Честито на празнуващите! Живи и здрави да сте! Flowers Bouquet

Регулярно ви чета, но не насмогвам да го правя всеки ден. Повечето неща не разбирам, защото съм пропуснала доста материал, но Къванч си го гледам регулярно и тук, и в другата тема. "Прикачена" съм към компютъра от сутрин до (почти) сутрин. Надявам се да успея по-често да влизам и във вашите "часове".

Лека вечер и приятна ваканция на колегите! Heart Eyes

# 577
Пепи Heart Eyes грешката е моя, Хофман само е лайкнал режисьора Satisfied

Кате Hug Hands Hand Изгуби се съвсем ти ...
Вижте на какво попаднах току-що ! Нали съвсем скоро си говорихме за това провал ли е Сблъсък ? Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат
Новая волна успеха серила Столкновение / Carpisma ⚡
Согласно данным, предоставленным Kantar Media Romania в четверг 1 апреля, «Канал D» транслирующий Турецкий сериал «На перекрёстке»/Çarpışma поднялся на первое место в топе румынских телеканалов.
Турецкий сериал «На перекрёстке»/Çarpışma на первом месте среди предпочтений румын по всей стране.
Вчерашнюю серию "На распутье" смотрели в среднем каждую минуту трансляции 441 000 человек.
Нова вълна на успех за сериала Сблъсък / Carpisma
Според данните, предоставени от Kantar Media Румъния в четвъртък на 1 април, Канал D, излъчващ турския телевизионен сериал На кръстопът / Carpisma , се е издигнал до първото място в челните места на румънските телевизионни канали.
Турският сериал "На кръстопът" / Carpisma е на първо място сред предпочитанията на румънците в цялата страна.
Вчерашният епизод на „На кръстопът“ беше гледан средно от 441 000 души всяка минута от предаването.

Сладката ни червенокоска и много хубаво пее Heart Eyes

Ех, от кога чаках тези снимкииии! Мечтите наистина се сбъдват! Пресни, пресни!

Хубава събота! Hug

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 10:07 от queen_fenka

# 578
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Не ви нося кафе, но ви нося тази прелест.

Гледам първата снимка и се сетих, че преди време имаше статия, лицето на кой турски актьор отговоря най- много на златното сечение. Не само лицето, целия е най- близо до него.❤️
Хубав ден 🤗🤗🤗

# 579
  • Plovdiv, Bulgaria
Добро утро!
Дарявайте любов и усмивки... и не забравяйте, че щастливите хора винаги имат слънце в джоба, любов в сърцето и усмивка в очите...🌞🍀🌷💐🌸

Прекрасни случвания днес ви желая!

Къванч с новия си мотор, хванат от журналисти на обиколка в Етилер.

Благодаря за всичко споделено! 🌺
Кадрите с магарето са ми фаворити.

Романът на Жул Верн, публикуван вчера с новината за втори сезон, също привлече вниманието ми.
Не си падам по приключенска литература, затова си признавам, не съм го чела, но бих, като намеря време.
Става въпрос за “Двадесет хиляди левги под водата” или още “Капитан Немо”.
Разчитам го като знак, че вероятно вторият сезон ще е по мотиви от романа.
Или поне би ми се искало, след като се запознах със съдържанието.
Ще сложа резюме, ще ме извините, че не е в скрит текст.
Романът започва с описание на загадъчните срещи на кораби от различни националности със странен плуващ риф. След сблъсък с парахода „Шотландия“ се налага тезата, че става въпрос за гигантски нарвал – вид кит от полярните морета. Предприета е експедиция за залавянето му.

На борда на американската фрегата „Ейбрахам Линкълн“ се качват главните герои на романа – френският професор по естествена история и морски биолог Пиер Аронакс, прислужникът му Консей и канадският китоловец Нед Ланд. След неуспешно преследване на нарвала героите попадат на борда на голям подводен кораб и стават неволни пленници на капитана му. Оказва се че „нарвалът“ е свръхмодерна за времето си електрическа подводница „Наутилус“ с екипаж и капитан от изгнаници, отрекли се от всякакъв контакт с цивилизования свят Капитанът се представя с името Немо, което преведено от латински означава „никой“. Капитан Немо разговаря с подчинените си на някакъв странен и неразбираем език за новите пасажери, и заповедите му се изпълняват безпрекословно. На борда на „Наутилус“, чийто девиз е Mobilis in mobili – Подвижен в подвижното (лат.) професор Аронакс и спътниците му се сблъскват с необикновените чудеса и съкровища на електрическия кораб. Те започват едно пътешествие, за което всеки учен би завидял за мястото на проф. Аронакс. Прекосявайки Тихия океан и Индийския океан „Наутилус“ преминава през неизвестен подводен тунел от Червено море в Средиземно море. Следва среща отвъд Гибралтарския проток с легендарната Атлантида и през Атлантическия океан достигане до Южният полюс. Пътешествието е изпълнено с много необикновени случки и приключения, борба с кашалоти и октоподи, потапяне на четири левги в дълбините на океана и морски двубой с военен кораб. Професор Аронакс и спътниците му успяват да избягат от „Наутилус“ използвайки момента, в който той е засмукан от водовъртежа на Маелстрьом
.

# 580
Пепи Heart Eyes чаках, чаках някой да ме покрие и си редактирах поста именно с тези снимки Smile
Наистина е една прелест нашето момче, аз си го наричам шедьовър на майката природа Stuck Out Tongue Winking Eye

Алинка Heart Eyes радвам се да те прочета! Kiss Благодаря ти за споделеното! Може пък и действително да видим само някои фрагменти от Капитан Немо във втория сезон, а може и режисьора просто да си пада наистина много по фантастиката, знам ли Thinking Защото вече е правен филм по тази негова книга. Книгите на Жул Верн съм ги чела по няколко пъти. Казала съм ви, че обожавам да чета и гледам фантастика, стига да е написана и екранизирана качествено. Същото е с Ал. Беляев, Робърт Дохърти, Петър Бобев и други автори и винаги се питам - от къде им идват идеите , по какъв начин виждат в бъдещето Thinking Дори в момента отново си чета Главата на професор Доуел от Беляев. Ще видим!
Попаднах на това - репортерите много са ядосали Йозге този път и са вгорчили празника и, ненормалници! Rage Превода е с гугулето
Цитат
It is such a shame how KIVANÇ and the people around are always constantly bothered by reporters even in their quiet times.
  The reporters claim that having seen Kıvanç attend her birthday party and a video of him leaving the party carried the information that the party was stopped by the police.  
Following this info,  Özge proclaims the following, through her IG Story, denying such false info with this message:
′′I've always try to maintain a worthy and decent relationship with the press.  This allegations made me sad at first, but I am now angry”
“My birthday, which was celebrated at an outdoor restaurant, continued in the garden of the house and reporters and their cameras entered the front of it and started drinking in the garden. They climbed the garden walls”!
“Not to spoil the mood, police arrived at our door as we continued on, sitting by the fire with our music; in order to not disturb the atmosphere”.  
“These reporters, who are three times in number, attempted to turn the situation into a ′′trespassing′′ situation, by calling the police and by manipulating the footage of the video..., all because they don't get to share the material they principally wanted”.
“The police told us that we weren’t doing anything wrong, and in turn, they left the house ... right before the journalists’ cameras”.
“Like I said, I used to be sad about these things but now I get angry”.  “They merely wanted to get to me because we decided to remain silent to fake news, both written and drawn.  Muddy horse footprints have  now been left in its place, following such an account”.
“As long as we try to keep protecting ourselves, we will always be misinterpreted and myself, can no longer tolerate such things”....
KTglobal includes here the comments left by Özge in her post in Turkish.
😱 Толкова е жалко как KIVAN Ç и хората наоколо винаги постоянно се притесняват от репортери дори в тихите си времена.
Репортерите твърдят, че след като K ıvan ç присъства на партито за рождения ѝ ден и видео, в което напуска партията, носи информацията, че партито е спряно от полицията.
Следвайки тази информация, Özge обявява следното чрез IG Story, отричайки такава фалшива информация с това съобщение:
' ' Винаги се опитвам да поддържам достойни и достойни отношения с пресата. Това твърдение ме натъжи в началото, но сега съм ядосан ′′
′′ Рожденият ми ден, който беше отпразнуван в ресторант на открито, продължи в градината на къщата и репортери и камерите им влязоха отпред и започнаха да пият в градината. Изкачиха градинските стени "!
′′ Да не развали настроението, полицията пристигна на вратата ни, докато продължавахме, седнали до огъня с музиката си; за да не смути атмосферата ".
′′ Тези репортери, които са три пъти на брой, се опитаха да превърнат ситуацията в ′′ нарушителна ′′ ситуация, като се обадят в полицията и като манипулират кадрите от видеото..., и всичко това, защото не могат да споделят материала те основно искаха ".
′′ Полицията ни каза, че не сме правили нищо лошо и на свой ред са напуснали къщата... точно преди камерите на журналистите ".
′′ Както казах, преди бях тъжен за тези неща, но сега се ядосвам ". ′′ Те просто искаха да стигнат до мен, защото решихме да запазим мълчание пред фалшивите новини, написани и нарисувани. На нейно място вече са оставени кални отпечатъци от кон, следвайки подобна сметка ".
′′ Докато се опитваме да продължим да се защитаваме, винаги ще бъдем тълкувани погрешно и аз, повече не можем да търпим подобни неща "....

Наистина не им е никак лесно на известните ... но, това е цената на славата, защо не преследват някоя от нас ? Stuck Out Tongue Closed Eyes

Архивна снимка.
Актрисата Гюнгюр Байрак сподели снимка на сериала ′′ Гюмюш ′′ в профила си в Инстаграм с надпис: ′′ В едно страхотно време ".

Мдаа ... много е стара наистина,  4 от тях вече ги няма ... Екрем Бора, режисьорът и актьорите, които играеха бащата и чичото на Мехмет, забравих им имената.
Eто читав превод от Мелека
Цитат
Бирсен Алтунташ също се намеси в скандала около рождения ден на Озге Озпиринджи.
Озге написа обяснение в нейната история за нейното недоумение:
⚡ „Преди бях съжалявала репортерите, но сега просто съм ядосана! През цялата си кариера винаги съм се отнасяла с уважение към репортерите. Опитах се да изградя прилични отношения с тях.
След ресторанта на открито, приятелите ми и аз решихме да продължим в нашата градина, но репортерите дойдоха в къщата ми и се опитаха да заснемат всичко, изкачиха се на оградата и се опитаха да снимат. Когато Бурак и Ураз решиха да разговарят с тях, репортерите ги заплашиха да излязат при тях и да се снимат с всички или няма да си тръгнат.
Защо те не могат да разберат нашата компания, която седеше тихо без излишен шум и музика, репортерите  се обаждат в полицията, така че ние да се разпръснем и те да се справят да ни снимат. Пристигат полицаите и разбират, че нищо не чупим, те си тръгват. И ние, за да не ни снимат повече, решаваме да се разпръснем след известно време "
На което Бирсен отговори:
▪ „Много ми е интересно кога ще се отървете от болестта  да гледате на  репортерите, като връзки на обувки. И това се случва, след като постигнете известна слава и спечелите определена сума пари. Въпреки че преди това се държите толкова добре с репортерите. Така че вашият адвокат говори с репортерите. Чудя се дали бихте могли да кажете това, ако имаше нещо незаконно? "
Тази пък ...

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 12:52 от queen_fenka

# 581
Леле, много готин Къванч Heart Eyes, обожавам го с тази му страст и визията, която подбира за нея!!!

новия мотор е БМВ и струва 350 000 ТЛ
https://www.cnnturk.com/magazin/kivanc-tatlitug-luks-motosikleti … -ucuklatti?page=1

Алинка Kissing Heart, ами много се радвам, че си наминала, интересно е резюмето на книгата на Ж.Верн..и аз не съм ги чела, но мисля, че Умут Арал я е сложил в ИГ, защото му е любима Thinking

Пепи Hug златно сечение е целия!!! Stuck Out Tongue Winking EyeHeart
Фенче Kissing Heart, доста неща си донесла, тенкю!! Flowers Hibiscus
за РД на Йозге-четох, че първо са били в заведение, после в дома на някаква адвокатка и там съседите повикали полиция, че вдигали много шум. Не бих се учудила, компанията ми изглежда малко лудичка Wink
Май КБТ са си тръгнали по рано, след заведението....
също видях, че вчера Бирсен нещо се правеше на интересна спрямо Йозге, в ТТ Mr. Green

архивната снимка от Перла е много хубава, жалко за тия, които вече не са стред нас....
Чичото е Tarık Ünlüoğlu.
реж-а е Кемал Узун.
за Сблъсък в Румъния Hands Plus1
и румънския източник
Сериалът "На кръстопът" разби публиката! Епизодът, излъчен в четвъртък вечерта, постави Kanal D на първо място
https://www.kanald.ro/serialul-la-rascruce-a-spulberat-audienta- … imul-loc-20128665

имам си лайк от новия ни реж-р Wink

за това дали снимат 2 сезон, според Анна и някои фенки в ТТ-не. Почнали са да снимат 2 част на 1 сезон..... но за сега не знаем със сигурност.
и последно, Башак вчера беше споделила Генчо на сета, голям сладур Blush

Кате Hug
Цитат
Надявам се да успея по-често да влизам и във вашите "часове".
ами взимай участие в часовете, ако нещо ти хареса покрай патрона, няма да ти се разсърдим Wink

Хубава събота!!

🆕

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 14:36 от Airra

# 582
Айре Heart Eyes нали ? И аз отдавна си мечтаех да го видя отново на мотора, страшно ми харесва рокера Къванч Smile Поздравления за лайка! Опасна си, ей! Hands Plus1 Благодаря и за имената на актьорите!
Аз за това казах, че не знам какви са тези блокове, заради това реших, че става въпрос за сезони ... И все пак не мисля, че сезоните се снимат на части и с двама различни режисьора, няма логика, а и освен това колко месеца ще го снимат този 1 сезон ? Не зная , може и аз да греша, ще видим Thinking
Ох, какъв сладурчо е Генчо! Heart
Скрит текст:
Моите деца до сега ме убеждаваха да си вземем това малко женско питбулче

Играха ми по тънката струна, че някакъв я купил, пък след 2 дни решил, че не иска куче, че ако не го вземем щяло да остане на улицата, утре щели да ми я донесат и да видели тогава какво ще правя  Smile Не успяха обаче да ме размажат Stuck Out Tongue Closed Eyes След Марк твърдо реших да не взимам повече куче, голяма мъка е, когато го загубиш, а и си е огромен ангажимент, не ставаме по-млади с ММ, а кучето си иска своето, не мога повече.  
Тези МАВИ започват да ми ходят по нервичките вече ... до кога само снимки Smiley Много е готин обаче

На някои им бил твърде слаб, на мен си ми харесва.

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 15:12 от queen_fenka

# 583
Розово Мави сме днес . Wink  
 Момичета вожте какво намерих в една  от групите за  ЧУ .
  Актьора е работил и с двамата аркадаши .
 Дал е интервю .

Фенче имаш ли време за превод Flowers Hibiscus
Скрит текст:
Отрывок из нового интервью актера
Мустафы Угурлу, исполнителя роли Юсуфа Мюдюра в сериале #Внутри

❓Как вы относитесь к красоте и актерству?

Красота - это преимущество. В таком уродливом мире смотреть на красоту всегда в приоритете. Но если красота не подкреплена образованием, то она преходяща. Поэтому важно создать основу и постараться закрепиться. Например, я работал с такими именами как Кыванч Татлытуг, Арас Булут Ийнемли, Чагатай Улусой. Эти молодые таланты больше, чем красавцы, они еще и учатся. Кроме своих физических данных, они все еще учатся и с успехом снимаются в кино.

Елка пее хубаво , но е учила оперно пеене . Някъде бях чела . И дуета с Баръш Ардуч  чок  ми хареса .

# 584
Феми, разбира се ! Flowers Hibiscus
Цитат
Откъс от новото интервю на актьора Мустафа Уурлу, изпълнител на ролята на комисар Юсуф  в сериала Вътре

Как се отнасяте към красотата и актьорството?

Красотата е преимущество. В такъв грозен свят да гледаш красота винаги е в приоритетите. Но, ако красотата не е подкрепена от образование, то тя е преходна. За това е важно да създадете основа и да се постараете да се закрепите. Например, аз съм работил с такива имена като Къванч Татлъту, Арас Булут Ийнемли, Чаатай Улусой. Тези млади таланти са повече от красавци, те също така се учат. Освен своите физически данни, те все още продължават да се учат и с успех се снимат в киното.

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 15:51 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт