Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 96

• 27 363
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Фен , Мерси !
 Красота , но и талант и развитие .

Скрит текст:

Лелеее ,  нема как да мрънкаме гА  не е суша
 И от двамата има супер неща .   Киво да не колекционира мотори ?
  Знех си че нема да минем без фотосесия.
 Това списание често снима за него.

така го харесвам без тонове гел и късо оформен . Ох мушморок Yum

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 16:48 от femmi2

# 586
на  мен посл. Мави снимка не ми харесва също мисля, че много слаб е излязал.....

тук е готин!!

Фенче Kissing Heart, за сезоните, все ще се разбере рано или късно!
Благодаря за мнението на Мустафа Уурлу!
за спойлера...само като чуя питбул и тръпки ме побиват:))

Фемии, ето дочакахте и фотосесия!!!
за да ти е пълно щастието...........
Скрит текст:
малко Дуда с китки в косите:))

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 17:57 от Airra

# 587

Ех, от кога чаках тези снимкииии! Мечтите наистина се сбъдват! Пресни, пресни!

Фен, благодаря за тези снимки и новинките, които си ги споделила! И ти и Айри сте нашите вестоноски. Снимките са много хубави, наистина и въобще моторът  допринася малко или много за повече мачовск излъчване!
             На мен не ми се вижда слаб. Че е отслабнал, да, но не ми изглежда слаб. Отслабването винаги изхвърля някоя и друга година.  Докато  гледах и ви четях ми хрумна дали от Мави не са решили да изредят  цялата дъга от цветове. Може пък и само това да е, да няма видеа!?

Същото се отнася и за Чагатай. Изглежда много по-добре като е по - строен. Феми, честит ти рожден ден с малко закъснение, мила!  Нека винаги от теб да струи тази жизненост и ведрина, които се усещат тук, дори от писанията само.

Кате, и твоят оптимизъм липва тук, определено!  Честно, не мога да разбера какво толкова ви изстискват да правите. На моя дружка внуците учат във Френското училище /бащата е французин/ и точно днес се ядосваше, че сутрин са он лайн около час, след обед около 30 - 40 минуги и през останалото време тежко и горко но родителите, които трябва да пишат домашни с питомците си! Пък и те трябва  да работят. Също он лайн! А бе, шантава година, която е подготовка за нещо световно ново.

Айри, всички тук са споделили как са се хванали на първоаприлската ти шега! И аз се хванах в първите секунди. Помня, че когато Ромина напускаше ти вече беше готова да поемеш темата. А в началото ти беше ново дори и един спойлер да пуснеш! Но ти си  компютърджийка от класа, бързо схващаш новостите.

Али,  бях позабравила съдържанието на капитан Немо - благодаря ти за краткия преразказ!

Терзи, Ирка, привети.

На Бирсен й се издразних. Защо трябва да се смесват понятията!? Това, че искат да са малко насме с празника и приятелите, далеч от определено нахално напористите папараци не  значи, че са се възгордяли!

Хубава вечер! И да гласувате утре!:laughing:

# 588
Феми, нямаме причини да мрънкаме, особено пък ние, защото много по- често от други фенове си имаме нови снимки на патрона, нищо, че не е  всяка седмица на екрана Smile
Айре Heart Eyes ами просто така е излязъл на първата снимка, що се криеш под стола ? Smile Според мен дънките са му малко широчки, не е толкова слаб, с коженият панталон и с дънките по него си е супер! А и знаеш, че и в реала Киво никога не изглежда по един начин, дори и в рамките на деня, не знам как го прави, но е факт Smile

И на мен не ми е любима тази порода, макар да съм виждала много добрички питбули, както си ги възпита стопанинът. Не за друго, просто си падам по по- красиви кучета Laughing
Орси Hug нали ? На мен по принцип Киво ми харесва по-слаб, чертите му се открояват повече. То това важи за всеки, де, пък и наистина падат няколко години като поотслабне човек.
А учителите не са еднакви, не се чуди. Някои си гледат съвестно работата, други минават метър. Както навсякъде. И защо родителите трябва да пишат домашни с питомците си ? Те трябва само да ги проверяват, и ако се налага да помогнат Thinking
Харесах си този коментар под снимката Hands Plus1
Цитат
Природа щедро градила Кыванча красотой, талантом добрым сердцем и он достой распоряжется этим богатством. Это тот случай когда внутренняя красота души и внешняя совпадают🌞
Природата щедро е надарила Къванч с красота, , талант, добро сърце и той достойно се разпорежда с това богатство. Това е този случай, когато вътрешната красота на душата и външната съвпадат

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 18:58 от queen_fenka

# 589
Хубаво съботно раздвижване цари днес.
Благодаря за всичко споделено.
Али, с голям интерес изчетох резюмето на "Капитан Немо".  Фантастиката не е моето нещо. Не ми допада нито на кино, нито като книга, но съм правила опити да чета.
Режисьорът може по различни причини да я е поставил. Най- малко да ни покаже откъде търси вдъхновение, а без вдъхновение хората на изкуството са за никъде.
Междудругото Джери Хофман е сложил снимка, че снимат 4 епизод. Значи са още на първи сезон. Явно Толга Каречли е отговарял за първите 4.
Айра, не знам колко е отслабнал Къванч, но този модел дънки е отврат. 🤭 Не ми харесват, а щом на него как стоят не ми харесват  , представям си как ще стоят на  човек без неговите данни.
Фени, права си Къванч в рамките на един ден може да изглежда различно. Сигурно и много зависи как и кой го снима.
Орси, това, което си написала важи за обучението на децата в "развитите западни държави", които учат онлайн. Интересувала съм се как е там. Ние си провеждаме часовете лице в лице. Специално при нас,  ние си имаме само за нас облачно пространство и всеки ден получавам разпечатка, кой, кога, какво е правил по време на час. И стоя и преподавам пред компютъра всички часове както си е и при присъствено. Единствените родителите които съм ангажирала в началото бяха на децата със СОП, имам в момента 5 .
Та в тази връзка вчера вместо Сънят на пеперудата изгледах "Хайде, сине"
Напълни ми душата този филм отново. Толкова красив филм. Айра, наистина ли това е първия филм на режисьора?
А Къванч е просто уникален .
Хубава вечер 🤗🤗🤗

# 590
.

Пепи, ама защо да не ти харесма Къванч с тези дънки!? На мен много ми харесда. Пък и тези впити, ластични дънки по тялото/краката е време вече да им отминава модата. Я виж сега:

# 591
Пепи ,  цветенцата за вчерашния поздрав от  твоето дворче ли са ? Чок са мънинки и нежни . Heart Eyes  
По принцип така работят американците и НФ.
Снимат няколко епизода с един режисьор и после друг и така.
Умут Арал е с изключителна биография.
Когато снима Защитника не сме го проучвали но от вас я прочетох.
Даже не запомних всичко.
Обича да пуска неща.
С нетърпение очаквам приключението като зрител ,ново и за нас и Киво.

Айреее Kissing Heart Дочакахме с търпение. Много ме радва все така да има новости.
Няма пълно щастие визирам това в спoйлера. GrinИначе обичам китки . Скучно й е и стои и чака ашкъма да лови риба.

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 21:15 от femmi2

# 592
от Джери Хофман
в момента са на 4 серия

никакви втори сезони...както и предполагах.
за мен е логично, както си мислех в началото, че сериал с такъв нестандартен сценарий не се снима лесно и бързо.
а Бирсен продължава да се прави на интересна Grin

превода с гугъл не е особено добър....
Междувременно най-важният детайл, който увеличи стойността на новините за рождения ден на Özge Özpir Pirinçci, който създаде усещането, че тя е постоянно след пресата и се опитва да получи изображения насила, се дължи на факта, че Kıvanç Tatlıtuğ беше на това парти . Така че никой не бива да има настроение за нищо.

Фенче Kissing Heart да, зависи от снимката.....
Пепи,  в първия момент като видях снимката, помислих, че Киво е по анцунг.....Rolling Eyes
да, за продуц. компания 25 филм и за режисьора-Бора Егемен, това е първия игрален филм.
Орси, с интерес те прочетох!! Blush
Феми Wink
о браво, ако Умут пуска разни неща!

лека Nature First Quarter Moon With Face

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 21:30 от Airra

# 593
  • гр. Върбица обл. Шумен
Здравейте по тъмни доби, момичета!

Малко... за училищните дела при нас...

Скрит текст:
Някои вече знаят, че обучаваме голям процент роми. Три групи са - роми християни, роми мюсюлмани и миллет. Обучаваме етнически турци, българи мюсюлмни и българи християни. Работим с Тиймс. Преподаваме в платформата, а за тези ученици, които нямат устройства и интернет, е осигурен общностен медиатор, който с автомобила си разнася материалите за обучението им в определени дни (горивото се плаща от бюджета на училището). Имаме доста ученици, които пътуват с автобуси от 4 села, а сега са си по домовете. Медиаторът обикаля и селата, после връща материалите, поставя ги в папки и ни ги предоставя за преглед и оценяване. При мен е доста трудно, защото няма как учениците да слушат музиката, която съм подбрала. А как се преподава музика... без музика. Материалите, които подготвям за седмица (по моя предмет) са 12 за обучението в електронна среда, плюс и тези за медиатора (това означава още толкова). Няма събота, няма неделя, няма и почивка. Електронен дневник, консултации, доклад - справки, педагогически съвети и т. н..." Засякох" си работните часове - в повечето дни са 10 и над 10. Всички колеги-родители са изморени, а как се справят с децата си, които са  в училищна възраст, не знам... Добре, че аз нямам този проблем.

Лека (почти) нощ!

# 594
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за реакциите и споделеното!!!
Знаех си, че като изброявам никовете ви, ще пропусна някой.
Така стана и този път. После добавих, но не е същото.
Знам, че сте се почувствали кофти.
Зло да ви забрави всички, които съм пропуснала!!!
Ама и форума много ме дразни в това отношение.
Не дават вече последователни постове,
но тогава нека показва не само нови отговори, а и нова редакция.
Ами изпускам материала така.
Днес например сто пъти се връщах на предната страница,
за да разбера за какво става дума в нов пост.

Та, ОРСИ, благодаря ти от сърце и специално!!!
Терзи, благодаря, мила!!! Теб най-често забравям.
Кате, благодаря, че се обади!!!
Ние тук всички сме си онайн и с устройства.
Феми, здраве и късмет за РД!!!

Иначе първоаприлките тази година бяха добри.
Колкото дали е първи или втори сезон - все ще изплува подводницата.
А това двама режисьори в едни сезон и в Атийе беше така.
Добре, че не са написали - "сменят режисьора", защото тогава така пишеха.

Появата на Къванч с бмв-мотора приятно ме изненада.
Генч е голям сладур.
Ама от последния модел мави дънки на Къванч, няма да си ги поръчвам.
Просто не харесвам този модел тип анцуг.
По тесните и правите съм, а може чарлстон.
То всички цветове му отиват на Къванч, но мавито най >>>

Друг път ще пиша за животинките.
Лекинка!!! 
За утре - вие си знаете!!!

# 595
Добро утро! Hug

Орси Hug да си кажа, че и на мен Киво ми харесва повече с дънките по краката, стоят му идеално. Гледам други актьори в някои сериали колко нелепо изглеждат с такъв модел дънки, ами да не ги обуват, бре, тази мода не става за всеки Smile МАВИ знаят кой може да им рекламира модела, пък нека всеки се съобразява с данните си.

Пепи Heart Eyes Кате Hug благодаря, че споделихте какво ви коства ДО. Повдига ми се вече да чета как учителите живот си живеят, нищо не работят, а само си пият кафето вкъщи по време на ДО Rage
Айре Heart Eyes значи са снимани само 4 епизода ... а ние вече се бяхме засилили за снимки на втори сезон Stuck Out Tongue Closed Eyes Ами заблудиха ни с някои писаници, какво ? Smiley И ти се беше вързала наред с нас, ама нейсе Smile Не знаех, че двама  режисьори снимат един сезон за НФ, на мен това не ми е логично, не времето за снимки Thinking В края на краищата са само 8 епизода по няма и 40 минути, колкото и нестандартен да е сценария. Нищо, нека само всичко да изпипат, пък дано има и 2 сезон,  а ние ще чакаме, нищо друго не ни остава.
Терзи Hug Flowers Hibiscus
Феми Hug благодаря и на теб за разясненията. Дано и Умут се окаже наш човек както Толга и да споделя като него.
Диве Hug и мен много ме дразни новата версия на форума, ама ... Публикувам и едва след това виждам, че някой е писал преди мен, колко пъти съм пропускала някоя дружка, а за редактирането да не говорим ...
Да! Laughing
Цитат
Колкото дали е първи или втори сезон - все ще изплува подводницата.
Не знаех за Атийе ... иначе нямаше да се учудвам, че двама режисьори могат да снимат по половин сезон.
Благодаря за гифчетата! Kiss Ще повторя Арман, той ми е в главата най-вече. Нямам търпение да видя и този образ на Къванч ...

Колко малък Генчо от преди 2 години си открих Heart

Хубав ден! Hug Да видим какво ще ни донесе, дали ще има някаква промяна след гласуването ни днес Thinking

# 596

Фенче, Къванч е точно от оная поговорка  за хубавия ат и съдрания чул! И в тесни и в по-широки панталони и въобще дрехи всякак е хубав. Аз също имам тесни дънки в 4 цвята. Дъщеря ми ми ги е взимала. И добре ми стоят. (Защото в краката не напълнях!) Но не мисля, че са здравословни.

Диве, вчера пропуснах да възкликна тук относно фразата за подводницата, че пак ще изплава! Но ми направи впечатление и я харесах! Но и ти, и всички тук знаете, че ми харесва твоят изказ и сякаш го имам за даденост! Grinning
 Тъй като пиша от телефона не мога да се върна и да си припомня изказвания, които ми направиха впечатление и да се изкажа за тях. Но ви благодаря от сърце, че сте ми доставили удоволствие да ви чета!
 А сега отивам да гласувам!

# 597
Добро утро !
Фенче Hug Ще свикнете със системата на НФ. Важен е резултата. И аз от Дивето разбрах за Атие как е било.
Чаго смени режисьори за тези четири сезона. Сприятели се с оператора Тириаки на който е свидетел на сватбата му. Сега същият работи, като оператор в Йешилчам. Може би е държал той да е в екипа и продуцента се е съобразил.

Благодаря и за превода ,който ми прати Flowers Bouquet Ще се възползвам.  Усеща се че с времето е израстнал и говори философски.

# 598
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!
Слънчеви усмивки
и прекрасен ден от мен!🌷

Прекрасна пролетна неделя!
Да Ви е слънчево в душата!
Да Ви е спокойна на ума!
Да Ви е щастие в сърцето!
Сътворявайте, сбъдвайте, мечтайте !

Благодаря за споделеното! 🌺🌺🌺

И на мен не ми допада липсата на известие за нов пост или редакция, затова и не повторих, а потретих снимките във вчерашния си пост, но надявам се, нямахте нищо против.

Моето твърдение за втори сезон дойде от превода от арабския профил в тт, където за пръв път видях споделеното от режисьора, преди да го видя тук в темата. Дори не го поставих под съмнение, тъй като обикновенно информацията им е точна и коректна, а преводът от арабски и най-успешен. 🙃
Съгласна с Фенчето,  😍 че твърде много време за заснети едва 4 епизода.
Вероятно организацията на снимки е пп съвсем различен, от това, което ние предполагаме, начин.
Правеше ми впечатление, че Мерич Арал например, докато имаше сет, пуска снимки от дома си.
А в IMDb срещу името ѝ  пише 8 епизода. Също така пише сезон 1, епизод 1.1; 1.2; 1.3 и т.н.
Не че е от голямо значение за нас, така или иначе се следва график и както и да снимат, нито по-рано, нито по-късно ще видим готовия продукт.

Пепи, 😍 аз съм изчела много фантастика, но друга 🙂 Джоан Роулинг, Джон Толкин, Джордж Мартин.❤

Забележително е наистина как фантастични събития, описани преди векове, са се случили.
Или пък забележително е постигането на случването.
Първата в света подводница с ядрено захранване е наречена Наутилиус на измислената подводница в класиката на Жул Верн.

Снимките на Мави не ми допадат.
Дънките, обаче, да. Имам няколко такива и са изключително удобни и практични.

Хубав ден от мен! 🍀

# 599
Хубава неделя!

Преглед на СМ-
Статия в блога на Оя Доан за Кузей-Гюней, изненада ме приятно, че пише за него...разбира се с гуги.
https://www.dizidoktoru.com/dizi/kuzey-in-kardesi-kim-olmaliymis-h11085.html
от Ранини>
Поредицата Aşk-ı Memnu ще бъде прожектирана отново по Kanal D!
Сериала феномен „Aşk-ı Memnu“, с участието на Kıvanç Tatlıtuğ и Beren Saat, и гледана с интерес всеки път, когато се излъчи, е на екрана всеки делничен ден, започвайки от понеделник, 05 април.
http://www.ranini.tv/haber/43905/1/ask-i-memnu-dizisi-yeniden-ka … de-ekrana-gelecek

Бирсен с тъпото си изказване, което постнах снощи предизвика коментари в ТТ, които противопоставят и сравняват Къванч и Йозге Head Band

Орси Hug
Феми Hug
Фенче Kissing Heart, ужасни са ми скини/ластичните дънки/ за мъже.
харесвам класически стил-прави нормално тесни по краката.
последните модели на Мави-са като потури, ама тяхна си работа:) както и Киво си върши работата:))
Цитат
Ами заблудиха ни с някои писаници, какво ? Smiley И ти се беше вързала наред с нас, ама нейсе Smile
въобще не съм се връзвала Grinning, никой официално не е казвал, че снимат 2 сезон и аз съм се отнасяла доста скептично към това предположение.
търся клипчето с малкия Генчо...и се изнервих:))

Али Kissing Heart,
вече новата версия на форума дава известие когато има нов коментар, докато пишеш твоя и май-когато има редакция в нечий коментар. говоря за лаптоп.
Не харесвам нито фантастика, нито фентъзи....
Да, прави сте, че много време отне снимането на тия 4 серии,,,но те си знаят работата. Hands V
Мерич Арал имам чувството, че няма да има много голяма роля, постоянно поства сторита от дома си.
И арабите понякога се бъркат Wink

Диве, за споделеното и красотите!!: Flowers Rose

огън, мачо!!! Nature Fire

.................
 ммм розов бонбон!! Heart Eyes

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 13:47 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт